Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
vakablak93
üzenetére
"Raiden national"
Az miaz?
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
[link] pl..
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Olyat is lattam aki C0 karakterrel csinalta
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Mondjuk ugy ahogy lesoloznak egy abysst.
Azon beszoktam sirni
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Jatsz ugy mint a Kinaiak
likeapro -
emiki6
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Shieldnek még Tankfei (shieldre és healingre optimalizált C4 Yanfei) lehet opció és vele pyrot is lehet aplikálni, bár jó kérdés, hogy mennyire működne jól. Freeze teambe meg nem feltétlen kell shield, csak heal.
Régóta agyalok, hogy hogyan lehetne Bennet és XQ nélkül kompetens csapatot építeni. A meta szerint az egyik jó opció Eula, mert ő nem igazán tudja kihasználni azt a két karaktert. Bár az Ayaka/Shenhe/Mona/Kazuha csapat is jónak tűnik.
Scarletiel: A Morgana team-ben van egy ganyu meg egy mona, de cserébe van egy diona és venti is... Sok sikert egy jó Ganyu main hölgy team kialakításához, kelleni fog.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Ha nem kell a Heal akkor support Mona Noblesse vagy Tenacity settel es Dragon catalystal.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Yelan
de minek freeze team mikor van Melt is. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
C0 csak a sacriifical valo neki, lehetőleg R5. R3 már abyss 12 is jó.
-
emiki6
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Kazuha-ra gondolsz?

-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
sOLAR pEARL cRIT RATE pl. Vagy EM book.
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Klee tábornok kell a csapatba!
-
emiki6
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Ja, erre azt akartam írni, hogy várhatóan 5 hónap múlva megint lehet majd venni starglitterből Barbarát, ha összeszedsz addig 34-et. Bár banne-en valszeg lesz hamarabb.
Amúgy megérte fikázni Xingqui-t, mert pont pörgettem egyet kapott sima fate-ből.
Végre van egy második hydro karakterem.F34R: Hát nemtom, a kristály nem csak drága, hanem mocsok drága. Ha gazdag lennék is drágállanám szerintem. Ha elköltesz 37 ropit, akkor kapsz 81 fate-et, ami kb 1db 5star, amin még mindig bukhatsz 50/50-et...
-
emiki6
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Azért tettem idézőjelbe a kawaii-t. Egyik tall female sem kawaii, más kvalitasuk van...
Noelle design-ja az egyik kedvencem a maid armourja miatt, de cserébe az angol exploration hangja hamar idegesítővé vált. Lise story-s személyisége wtf, de az exploration megszólalásai zseniálisak (pl mikor esni kezd az eső).
Xingqui-t én se komálom, a story questje első felében nem értettem, hogy miért "he/his"-t mondogatnak rá, aszittem lány xd. Jó, hát a mihoyo-nak nem igazán sikerült maszkulin karaktereket tervezni, kisfiúk vannak nagyrészt, femboyok meg szépfiúk. Itto-nak is parizerkarja van. Zhongli talán a legférfiasabb.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Nem minden szep es aranyos karakter hasznos es vica versa. igy igazabol nekem nincs is kedvencem.... Male karakterbol Kazuha es Zhonglit csipazom.. Noi karakterbol ilyen Jean, Yelan all kozel hozzam, Ninngu babyt meg kedvelem csak a jatszani nem szeretek vele.
-
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Jó oda Xingqiu is.
Auto Attackra ki tudod építeni elég pofásra, csak kell neki egy jó féle Gladiator sett minél több Crit bónusszal. Egy R5 Black Sword. C6 Sara és egy C6 Yun Jin. Meg egy 4. karakter aki tud healt vagy shieldet adni.
Ide pl. jó lehet Xingqiu. -
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Pár erős support, mint pl Yelanegoldja.

#11666 F34R
Lemaradtam valamiről? Ica a Cryo Rkhón, ergó egy isten. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
vakablak93
üzenetére
Amennyiben segít picit, Kazuha-nak ez már első rerun, és elég régóta vártuk (közel egy év). Ellenben a dendro archon először lesz, de korábbi archon-ok bannerjéből kiindulva kb. fél évvel később kap majd rerun-t. Valamint én azt mondom, hogy inkább 3.1-ben fog jönni, addig azért lehet gyűjteni annyit hogy ha nem is garantáltan ő, de egy újabb 5 csillagos meglesz. (az már 50% esély)
Kazuha tudjuk milyen, nagyon erős anemo support. Következő rerun-ja lehet újabb egy év múlva lesz.
Dendro archon nem tudjuk még milyen, de kiindulva a korábbiakból biztos ő is erős lesz, de lehet hasznosságát tekintve Kazuha alatt marad. Ugye Kazuha jelenleg must have, mert nagyon sok csapat összeállításba illik.Döntsd el: egy biztosan jó support kell Kazuha személyében, vagy egy nagy eséllyel jó dendro karakter. Előbbi mellett döntesz akkor van esély még utóbbira is. Viszont ha utóbbi mellett teszed le a voksod, akkor lemondasz egy biztos jó karakterről egy olyanért cserébe aki talán jobb, talán rosszabb nála.
-
kory24
őstag
válasz
vakablak93
üzenetére
Biztos, hogy jön most Kazuha, ez az email tegnap jött:

-
Sordoran
Topikgazda
válasz
vakablak93
üzenetére
Jövő héten már bejelentik elvileg, mely karakterek jönnek. Nem biztos, de várhatóan a dendro archon nem lesz köztük. Az új karakterek még teljesen ismeretlenek, mennyire lesznek erősek és hasznosak, ellenben Kazuha ismerten kiváló karakter. Én neki szavazok most bizalmat.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Meg az sem biztos hogy 3.0 ban jon az Archon.
-
Wayne
aktív tag
válasz
vakablak93
üzenetére
adventure rank 43. Leállítani nem tudom (vagy nem tudom, hogyan kell), navigate vagy cancel nagigation opciók vannak...
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Majd tudja a Hoyoverse
a crystallt ugy sem uszom meg. -
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
A fentebbi listabol nekem legalabb harom kellene fixre... az egyik Scaramouche, a masik a Dendro Archon, a harmadik az pedig a bow dps. Ezt akarhogy is nezzuk anyagi csod

-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Meg c6 Qiqi...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#11543Adam_Shepard:
Én a kezdetek óta JP jaccom...Anime stylet másképp el se tudok képzelni.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Nekem pl Barbara sem csinalja, szoval sanszos hogy nem mukodik.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Már csak egy Mona Qiqi kellene és teljes a heppi.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
vakablak93
üzenetére
Nos kicsomagoltam. Az "összerakás" két részből áll, egyrészt a bal lábán van egy hosszú csatlakozás, ezt kell beletolni a talapzatba. Egész jó minőségű műanyagból van, de kissé puha ami jó, mert nem merev, nincs nagy törés veszély, nagyon picit billeg talán (inkább a haja és a ruha kiegészítő elemei hajlékonyak). Mivel kiállítási darab, nem játék, így ez nem gond ha szépen kirakjuk valahova. Utána a fegyvert kell a kezébe tenni, az alja levehető, majd szépen óvatosan (és nehezen, mert szűk a lyuk
) át kell tolni a kezében kialakított helyen. Utána az alját visszarakjuk és kész. Az arca olyan amilyen, én láttam már rosszabbat is, ez tűrhető. A festés lehetne jobb, főleg a sapkán az embléma zavar picit.Illetve a háztető körüli tűznyaláboknak lehetne színe, egyes képeke becsapósan narancs/vörös árnyalattal vannak, valóságban pedig ilyen fakó színtelenek.

És a nagy kérdés, honnan, mennyiért. Az aliexpressről lett rendelve, ETTŐL az eladótól. Van több eladó, van aki olcsóbb, de nála sok az értékelés, képekkel is, így nagyobb bizalmat szavaztam neki. Az ára kerekítve 22.500 HUF volt dobozzal, anélkül kb. 19.000 lett volna. Mivel első ilyen nagyobb méretű rendelésem volt, így biztonságra mentem, de önmagában a figurákat is kiválóan becsomagolják. Csomagra nem volt panasz, maga a doboz is körbe volt tekerve bubis fóliával, de a dobozon belül is volt bőven nagyobb, és erősebb bubis csomagolás. Egyedül a doboz elején lévő műanyaglap adta meg magát, és félig elvált a ragasztása (gondolom a hőmérséklet ingadozás miatt), de ezt sima ragasztóval orvosolhatom.
Több karakter is elérhető, biztos bővülni is fog a választék idővel. Már várok egy jó Yae és Raiden Shogun figurát.
(utóbbiból már vehető egy, de az elég fura cosplay-es lett
)
Sok rendelésem volt már ebay vagy aliexpress, de ez rekord lett Kínából. Egyrészt fizikai mérete is eddigi legnagyobb, másrészt június 8-án rendeltem, és június 23-án jött, tehát alig 2 hét volt, ráadásul végén nem posta, hanem futár hozta, ami ugye plusz e-mail és telefonos értesítést jelentett. (posta volt már hogy értesítés nélkül visszavitte sikertelen kézbesítés miatt, és ha nem nézem csomagkövetéssel akkor nem is tudok róla, hogy be kéne mennem érte) -
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Simán, csak mozogni nem fog.

De ha már lúd, akkor legyen Orobashi. Abyss 1-től 12-ig kitöltenié a teret, és még a fele kilógna.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Én Bennett és Xianglingról beszéltem, Xingqiu nem snapshotol
Könnyű összekeverni ezeket a neveket. 
Nem tudom milyen karaktereid vannak kihúzva neked ezeken kívül ezért ajánlottam ezt így. Hu Tao + Xingqiu egyértelműen könnyebb játszani mert nincs lokációhoz kötve, Ganyu és diona ultit pozícionálni kell hogy meglegyen a melt Hu Taoval. Raiden national tényleg rohadt erős csapat, azért írtam így. De ha esetleg beteszed ide a többi karaktered is akkor tudok más tippeket is adni.
-
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
A Pereputtyánál még külön szivatás, hogy nemi idö elteltével, vagy 30% HP-nál sebezhetetlenné válik, majd szétesik és le kell verned egy kb féll milla HP-val rendelkező Ruin Sentinelt. ...Várj, ezígy mégis csak 3,5 millió. Még jó, hogy a Vishapokat nerfelték.

Igen a robobanya, és ő még csak nem is Ei.
De talán mégis csak egy Zhongli boss lenne a az igazán brutál ellenfél. 
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Én Xianglingot és Hu Tao-t kicserélném és akkor első csapatban megvan a Raiden National. Rotáció: Raiden E -> Xingqiu E-Q -> Bennett ulti+e -> Xiangling ulti+e -> Raiden Q. Nagyon bivalyerős így a csapat. Fontos a Bennett ulti Xiangling ulti előtt, mert nála az ATK buff snapshotol, azaz a teljes hossz alatt buffolva lesz, ha a Q elnyomása pillanatában a Bennett ultiban állsz. Raiden Q-t is bennett ultiban nyomnám el, az nem snapshotol, de a kezdő nagy sebzés buffolva lenne.
Hu Taoval ha még nem mennek a kombók akkor azokat gyakorolnám, nagyon megdobják a sebzést. Alapszinten a jump cancelt, aztán N1C, N2C kombókat gyakorolnám (1 vagy 2 normal attack a charged attack előtt). Nem tudom milyen erős neked Hu Tao, de Ganyu + Diona tudna jeget szolgáltatni supportként, Noelle adhatja a shieldet neki és úgy biztonságosan meltelni fog nagy sebzéssel.
-
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
A Pereputtya mehcanikus kockának kérlek alásan 2 millió 200 ezer HP-ja van.

Ha eddeig jól számoltam akkor az ellenfelek össz HP-ja a 12. szinten. (a két oldal együtt)
12-1 kb 4 millió
12-2 kb 4,5 millió.
12-3 kb 3,5 millió (bár most talán csak 3 millió)Addig örülj amíg a Magatsu Mitake Narukami no Mikoto nem teszi tiszteletét a maga 5,5 millió HP-jával.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Nekem is nagyon sokara lettek 36* Abyssaim. Kitartas az kell, meg rengeteg invesztalas.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Ganyu onmagaban mar nem nagy szam, hacsak nem C6.. Meltelni kell mert akkor nem lesz dmg.
Elso fele asszem Geo Teamel lett meg, Itto porkolt mint az allat. Masodik fele Hu Tao team ( kossz a multkori tippet Johnny)
70k Vapet tolt ki magabol. igy a vegere meglett a 36* Yelan jo, eleg sokat prefarmoltam neki, artifactokat is igy nagy makom volt vele. -
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Az biztos nagyon sokat kell foglalkozni veluk...
Nekem meglett most elsore... mert ugyanaz mint a multkori, de valoszinu hogy a 2.8-ban mar en is csuklatom az anyjukat
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Sztem jobb a Vaporize reakcioja, es tobb a sebzese Hu Taoval mint Xingquival.. Ha van mas hasznos Hydro karaktered akkor skip. Nalam alig volt Hydro igy kellett, meg legalabb az elso pillanattol vol ket szettem, Ayatonal pl ezert nem is ereztem hogy ra kell huznom. Ugyanigy vagyok az Electroval is, nem nagyon van hasznos Unit, Yae Mikora meg elfogyott a primogem. Evvan.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Az a két Burst együtt nagyon megborította volna a metát
-
kory24
őstag
válasz
vakablak93
üzenetére
"Beidou-Raiden duó"
Ők működnek együtt?
Mintha régebben olvastam volna, hogy valami miatt nem....
De lehet rosszul emlékszem vagy már változtattak rajta?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Ki az a Szájas?

Nem kell konst, csak kb teljes körűen akartam írni kb hogy mire képes a belátásom szerint.
Személyes véleményem (és teljesen egyedi preferenciám) hogy 5* constellation-ökkel addig nem kell foglalkozni, amíg tényleg tudod hogy mit akarsz és melyik karakter az akit úgy érzel sosem unnál meg (és itt inkább DPS-re gondolok, supportokat nem húznék többször semmiképp, azok folyamatosan cserélődnek legalábbis nálam). Minden egyes kihúzott const egy teljesen új limitált karakterrel megfeleltethető. Nekem egyedül Hu Tao C1 a limitáltak között, mindenki más C0. Tudtam hogy ő az a karakter akit soha sem fogok megunni és a C1 konkrétan csak még jobban felemeli a fun faktort számomra. Első megjelenése óta akartam, rerunkor jött végül össze és mai napig a kedvenc karakterem a játékban

-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
sztem itt mindnenkinek megall C0-n
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
XQ 2.0, továbbfejlesztés hozzá képest hogy flexibilisebb és nagyobb a sebzése. Tudod main/sub/burst DPS-nek is használni, C0 esetén inkább az utóbbi kettő bár én most épp quickswap csapatot építek köré. C4-ig support képességeit növelik a constellationok, míg a C6 konkrét hyper carryt csinál belőle.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
O nem buffol... valojaban Xingqui 2.0, sztem egy kicsivel tobb potencial van benne.. egyebkent imo subdps. nekem nem sok vizes van o nagyon kellett.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Igazabol a proci a gyenge.. van ilyen tesztes oldal [link] ahol ez tisztan latszik.. ez alapjan iphonebol is az X kellene legalabb.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
710G 4Gb ram, Xiaomi Redmi Note 9S..
Nalam erezheto a laggg.. -
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Azt amit eddig is csinaltal.. napikat, domaineket stb... Itto a kistehenet is szaggatva hajitja el.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Igazabol ha support akkor EoSF artifactal ordenare dpsre kepes a porgettyuje vaporize reakcioval. ugyhogy erdemes vele foglalkozni.
a mostani 11-1 re harom tippem van:
Kazuha, vagy sucrose, Venti. HA ezek nincsenel akkor catalyst dps akar Yae vagy Yanfei az AoE sebzese miatt. Akarmelyik karakter akinek nagy AoE sebzese van : Xiao burst, Itto burst, Raiden burst stb.. A tavoliakkal sajnoa nem tudsyz mit kezdeni. -
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Freeza Ganyu
Artifact:Blizzard StrayerCsapat:
1. Freeze rakcióhoz: Mona vagy Kokomi esetleg Ayato.Xingqiut nem ajánlom, mert a Rain Swordhoz Normal Attack kell, ergo bukod Ganyu Charged lövését, Charged lövés közben meg buksz vagy 10 Rain Swordot.
*Rain Sword az Xingqiu Burst képessége2. Buff1: Benett
3. Buff2: Sucrose vagy Kazuha vagy Shenhe
----------------------------------Melt Ganyu
Artifact: Wanderer's Troupe vagy Shimenawa Reminiscene.Csapat:
1. Melt Reakcióhoz: Xianling
2. Buff1: Benett
3. Buff2: Sucrose vagy Kazuha
*Melt Ganyu nagyobb kockázattal jár, így megfontolandó lehet a Buff2 helyett egy Shield support használata.3. Shieldsupport: Zhongli vagy Noelle, vagy C6 Diona
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Szóval akkor az a hobbyd, hogy hobbykat gyűjtesz.

-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
meanwhile 0.8
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Tessék rendesen dolgozni fizetni a rezsit...ÉÉs spórolni a hobbyra. Férfi hobby nélkül nem férfi. (Nekem ezt tanították
) -
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Maxon besírsz milyen szép- Magához képest is.

Játékélmény kb ugyanaz, irányítást nézve. Jáccható
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Ténymegállapítás volt. PS5 AMD+Radeon vga
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
pcie 3.0 vs pcie 4.0 naggyábó!
Nálam. 3500/7000 MB load time közti távlat.
Régi vasam van, de jobb vga.
Optiakia net esetén nem számít Epic. -
Mike
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
a teleportálás kb 1-2 sec
a betöltés kb 10 sec ajtóig, utána kb 4-5 sec
de ehhez a ps5 verzió kell -
Sordoran
Topikgazda
válasz
vakablak93
üzenetére
Aki ezzel élni akar annak ez tök jó, de nekem hiába 2. számú main DPS-em, nem fogok rá húzni többet. Kihúzni még 6x őt, vagy inkább 6 másik karaktert megszerezni, elég egyértelmű számomra melyik a jobb.
(simán jöhet később olyan cyro dps, aki C0-ban agyonveri Ayaka C6-ot, akkor pedig értelmetlen volt) -
Mike
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Hat a locsolkadasi penzt nem a Genshinre koltotted? szep vagy mondhatom
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Lsssu viz partot mos.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Izlesek es pofonok ugye.. Yanfei is csak akkor jo ha kivan epitve rendesen.. C0 -n en sem hasznalnam... meg hiaba minden kiraly ha akkor is csak A Tier DPS. ezekkel a karakterekkel amugy is nehez jatszani mert hosszu az animacio es cancelleni meg nem mindig egyszeru.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Sayu, Qiqi still lvl1 pedig en is szeretem a cuki dolgokat. Viszont en szetetek hasznalhato dolgokat csinalni a jatekban, es sajnos azt kell mondani karakter szinten eleg trek. Klee ilyen koztes dolog, o meg akar jo is lehet.. de egy C6 Yanfei mellett nem erzem indokoltnak.
-
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Mivel még nem az Abyss tetejét próbálod uralmad alá hajtani, simán jó az a csapat. Aztán majd ha oda jutsz, akkor ráérsz kicentizni a sebzésed. Megjegyzem nekem is eltartott, mire ráéreztem.
A DPS és Sub DPS fogalmakat nyugodtan kezeld rugalmasan.
Nálam.
DPS = A saját buffjait "folyamatosan" fenn tudja tartani.
Pl.: Diluc, aki akár folyamatosan tud lángoló kardal gadonászni.
Sub DPS = Korlátozott ideig erős, majd szüksége van egy kis pihenésre.
Pl.: Hu Tao aki csak rövidebb ideig tud lángoló lándzsával szúrkálódni, viszont ebben az időtartamban erősebb, mint Diluc. Miután lejárt a képessége érdemes pihentetni.Eula pedig gyakorlatilag mind kettő.
Sub DPS, mert úgymond a Burst aktiválását követő 7 másodpercben a legerősebb, ugyanakkor a Normal Attack sebzése állandó jelleggel jónak mondható, ami miatt viszont DPS kategória. -
Sirandrish
legenda
válasz
vakablak93
üzenetére
"a 2-3 legcukibbal mennék"
Komoly érvek 1-1 karakter mellett
-
Sirandrish
legenda
válasz
vakablak93
üzenetére
Annak használd aminek akarod. Sose értettem miért jó mások álttal kreált "receptek" alapján játszani.
Mármint érteném ha a játék megkövetelné, de Abysson kívül kb mindegy kivel mész, és ki van mellette..
Élvezd a játékot
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
"akkor ezek szerint totál rosszul használtam eddig?"
Szerintem jobb úgy jáccani, hogy magadtól kitapasztalod, mit hogy kell csinálni. -
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Igen Genyó emiatt egy külön mémnek számít mióta megjelent.
Hát igen F2P játékosként Eulával 20 másodpercenként robbantasz valahol 200 ezer és 300 ezer között, addig Genyó dupla meltes lövése 2,5 másodpercenként sebez 150 ezret.
Persze hozzá kell tenni hogy a Whale és F2P közti különbség Eulánál jóval nagyobb, mint
GanyuGenyó esetében.Jut eszembe Eula egy SubDPS.
Ha csak abban a 7 másodpercben használod, ammeddig a Burstje aktív, akkor benett körében állva+ superconduct 20-25K NA DPS + 200-300K robbanás arra a 7 másodpercre megvan a 60K DPS. S ehez még hozzájöhet pl Beidou Burstje.
S ha ehhez hozzáveszed azt, hogy 2,5 másodpercenként leadott 150K-s lövése is 60K DPS-t jelent ami alá oda kell pakolni Benettet és Xianlingot, ami azt jelenti, hogy nála sem állandó jelleggel érhető el.
Szóval ebből a szemszögből nézve Eula már nem is mondható gyengébbnek.
Na meg persze a csapatod sebzését nézd és ne önmagában egyetlen karakterét. -
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Még csak bétában vagyunk a kép címe.
Copyright -
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Emulatorral tolod?
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Pont a napokban mondtak a sracok, hogy unity engine fut alatta. Na az nem kimeli a hardvert. (Barmit elrejtesz alatta nem tudod, hogy mi megy ki a szerverre
pl egy banyasz par kb-os progit amivel useingoljàk a hw-t)
Optimalizàciókkal lehet rajta javitani, de inkabb eroforras igenyes app. -
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Global beta indul nem? hasonlo de ne szamits nagy durranasra.
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Lassan nekem is neki kéne látnom---
Az előzőket végig vittem már, de most a Tales of Arise következik.
Chasm valamiért nekem is nagyon bejött, szépen kidolgozott terület lett.
Még van 30 láda kb valahol.
Zenei oldalon is nagyon eltalálták, nem éreztem egyszer sem azt, hogy vontatottá válna. -
Sirandrish
legenda
válasz
vakablak93
üzenetére
Abysshoz sem kell...tonnányi videó van ahogy 4 csillagos karikkal tolják le.
Persze pár 5 kiépített 5 csillagossal könnyebb, de nem kötelező
-
slimG
tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Majd ha Yae mama megkapja a Kuki-t?
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Azota sem nyultal hozza?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Én azt mondom hozzanak be még World Level-eket, de legyen feltüntetve, hogy nehezebb lesz az open world, legyen opcionális, a domaineket pedig hagyják úgy ahogy van. Dropokat is növeljék meg a nehezítésért cserébe, több mora, több EXP, elitektől nagyobb esély artifact dropra stb... Na ha ezt meglépnék sokkal gyakrabban játszanék, mert igazából én imádom az open worldot amit készített mihoyo, csak rohadtul nem adnak okot arra, hogy az egyszeri kitakarítás után visszatérj, nagyon potom cuccot kapsz farmolásért és a játékélmény sem az igazi úgy hogy mindent tök könnyen meg tudsz ölni. Emellett lehetne több felhasználási módja az enemy lootnak, a Parametric Transformer egy jó irány, lehetne mondjuk napi reset heti helyett (amúgy is lósz@r és random amit ad), vagy kitalálhatnának valami új rendszert, mondjuk hogy valami currency-ért cserébe eladhatod a lootot amit heti shopban beválthatsz hasznos dolgokra, nem tudom.
De a lényeg, hogy sok potenciál van endgame tartalomra, annyi mindent csinálhatnának még magával az open world-del is, de telibeszarják az egészet. Túlságosan ráfeszülnek arra hogy a karakterek építése irtózatosan lassú, kontrollált legyen, (a bődületesen szar artifact farmolással együtt), de ez nálam kb azt eredményezi, hogy nagyon ritkán kísérletezek csak új csapatokkal, karakterekkel. Legszívesebben kihúznám az összes karaktert maxra, új compokat próbálnék ki, de (kiszámoltam valamikor) megközelítőleg 32 nap teljesen 0-ról felhúzni egy karaktert artifactok nélkül lvl 90 9/9/9-re, 1x4 csillagos fegyverrel együtt. Érdekes megjegyzés, hogy ez kb 4-5 óra tényleges játékidő 1 perces clearekkel töltési képernyő/utazás nélkül.
522 aktív napom van a játékban, 42 karakterem van, de csak 19 karakter lvl80+= valamilyen talent szinttel.
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Neeee. Ezert irtam, h AR szerintini optimalizacioo. Pl most valahol AR58-59 kozt vagyok. Itt mar tenyleg kene a tobb content. Semmibe nem telne a hoyoversenej ezt updatelni.

-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Erre gondoltam, hogy Raiden Elemental Skillje es Beidou Burstje mukodnek -e egyutt.
-
vakablak93
őstag
válasz
vakablak93
üzenetére
Lehet rosszul értettem mire gondolsz, ha igen bocs.
De épp játtszok szóval
, elnyomtam Beidou ultiját majd Raiden elementárját és váltva Hu Taora elég egyértelműen mindkettő segítette, valamint Beidou valami nevetségesen gyorsan tölt fel ha Raiden is ott van, szóval szerintem már működnek együtt.Ha másra gondolsz elmagyaráznád?
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Tower of Fantasy.
#10304 xeon forever
mar megint hulye vagy?
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Abbol nincs global es nem is lesz.. ellenben ha kinaiul tudsz akkor lehet nyero.minden gatcha gameben van limit ami miatt mindennapos vendeg vagy.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
The Catch egy fantasztikus 4* fegyver, több karakternek is nagyon jó. Mindenképp megéri kifarmolni.
-
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Szívesen!
Itt van a tevékenységhez egy kis háttérzene. -
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
En is a Favonioust hasznaltam addig rajta amig meg nem lett a Catch. Az teljesen mas vilag, a sajat fegyvere meg meginkabb nagyobb dmg-t hoz szamara.
-
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Lehet a videóban a Favonius és Prototype szorosan a nyomában voltak, de mégsem tudták Burst idő alatt lenyomni a Regisvine-t, így vesztettek 4 másodpercet, ami majd sokat fog számítani, ha majd mész az Abyssba
Plusz a videóban a Catch csak R1-es, amit ingyen felhúzhatsz R5-ig s ott már látványosabb a különbség.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
prototype helyett inkabb a favonius ha nincs meg a catch. alternativa egy crit rate vagy dmg polearm ha rosszabbak a statok.
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Itt ugy az is szamit milyen artik vannak neked hozza...Emblem 4 pieces kotelezo.
En skyward hasznalok, mivel nem horgasztam ki a catcht meg. Szoval csak abbol indulok, ki hogy osszehasonlitas szerint kb a catch ami hasonlo, es jo neki.
Skyward az atk speed bonus miatt kedvenc nekem. Probaltam mast is de az atk speedup hianya miatti energy recharge sebesseg rault a csapatra, hiaba volt egy egy hit nagyobb, ha nem toltott vissza olyan gyorsan, es igy elestem a Q damagetol jo rotacio mellett.. -
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Persze hogy poen.
Ugyanugy mint a Jean, vagy Keqing. Rengeteg a hatulutoje.
Farmold azt a domaint, 1-2 honap alatt osszejon a full set normalis statokkal. -
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Igen, ez félig meddig poén.
De mondjuk úgy, hogy jók a lehetőségei.
-
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Két tízest nyomtam rá, abból esett két Xinyan és egy egy Benett, így mind a ketten C5-ösk lettek, ami nekem tökéletesen elég is. Persze Sara is jól jönne, de mivel Ei és Kokomi is megvan így nem kockáztatok.
-----
más:
Eljutottam oda, hogy szinte az összes DPS-ként vagy Suportként használható karakterem nagyjából fel van szintezve, így alternatív dolgok után nézve arra jutottam, hogy Qiqiből kellene Physical DPS-t csinálni.Pro:
Megvan az Aquilla Favounia, (persze a Prototype is jó lenne) meg amúgy is a Physical DMG, elég könnyen farmolható. A Pale Flame-mel együtt kb 150%-os bónusz érhető el.
Qiqi healer, így az már nem kellene a csapatba.
7 ütéses kombóval rendelkezik, mint Ayaka (bár elvileg kicsit lassabb)
Yun Jin kiváló support lenne hozzá.Kontra:
Kevés Crit.
(bár Yunjin így is vagy kb 13K-val növelte a sebzését, ami persze még javítható)Szóval paraszt megoldás lenne, de
Qiqi-Yun Jin-Fischl-Xingqiu (vagy Xinnyan/ )Ayato
Baromi könnyen kezelhető és viszonylag jó DPS. (Tippre kb.: 40K-50K DPS) -
Sordoran
Topikgazda
válasz
vakablak93
üzenetére
Kokomi-nak innen esik jó artifact. Jean nem rossz amúgy, de a burst nélkül nulla heal lényegében, arra építeni pedig nem lehet. Kokomi még bőven fejlesztés alatt, de már jobban beválik.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
vakablak93
üzenetére
Én előző fegyver bannerre mentem rá, és picit bánom. Persze még maradt primogemem, és van tartalékom még, de eléggé megcsappantam ahhoz képest, hogy kell Kazuha majd és Ayato is jó lenne.
Ellenben Kokominak már könnyebben tudok farmolni, előtte Jean heallel jóval nyögvenyelősebb volt ez a domain.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Jah.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Jo substatokkal nem. Jo piecet farmolni eleg nehez. Viszont a regi domainekkel szemben igen konnyeben lehet jokat szerezni. Lemaradtam valamirol? mar Raiden Banner megy?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
vakablak93
üzenetére
Én is buktam ismételten, és nekem is Keqing jött (így már C2). Viszont utána 4. tizesben jött Kokomi, szóval összesen kb. 18k primo elköltésével meglett akit vártam, és Sara is C3 lett (vagy C4?). Xinyan és Bennett pedig C6 már így. Most már várom jövő heti streamet, jön-e Kazuha rerun, és ki(k) jönnek 2.7-ben.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Beidoura tudok megoldast. majd kesobb leirom.
-
kory24
őstag
válasz
vakablak93
üzenetére
Ez az elemnek mit jelent pontosan?
Ha a dps mellett van még egy ugyanolyan elemű kari, akkor gyorsabban tölt dps skillje vissza?
Az elem karin ehhez kell valami spéci artifact vagy csak annyi, hogy ugyanolyan elementalú legyen?

-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Azt lattam videokon, hogy Fischl haszosabb tud lenni.
En meg csak lvl85 ig huztam fel Yaet meg talentek is szarok meg.
En Raiden+Yae+Kazu+Kokomi csapat osszerakason gondolkozom. Mindenki meg is van hozzá, így már csak a szerepeket kell kitalalni(Artik kinek mi legyen)
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Rovid valasz igen. C6 fischl viszont biztos nem cserelnek.
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
En egy eve gyujtogettem oket. Most mar van 2 db jo belole.
Boss fightokbol jott ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hardcore café
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
Könnyű összekeverni ezeket a neveket. 

Boss fightokbol jott ki.
Sordoran