- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiro
senior tag
Instructort adtam neki, szerintem dendro alapú csapatokba jobban illik, meg Moon Fruit miatt amúgy is értelmetlen az ATK boost.
Másrészről meg sikerült újfent csalódnom Baizhuiban.
Anno tényleg csak egy elvárásom volt vele szemben, hogy dendró alapú csapatokban legyen egy jobb választás, mint Zhongli.
Gondoltam kipróbálom a Lisa hyperbloomot.
Zhonglival teljesen válalható 38K bloom sebzés. (Még ráfér némi csiszolás)
Bazhuval használhatatlan. -
Shiro
senior tag
-
jonnyjoker01
veterán
Hát nem tudom az én legerősebb csapataim a Raiden national, Hu Tao double hydro (de igazából sok variációja működik), Wanderer hypercarry, Nilou bloom, Itto mono geo, Raiden Yae aggravate, Ganyu melt. Többi csapatösszeállításom inkább fun mintsem erős (Rozaria reverse melt, Heizou burgeon, Tighnari spread, Cyno aggrevate). A probléma két olyan csapatot összerakni akik nem lopnak egymástól karaktereket vagy artifactokat és úgy máris sokat esik az opciók száma :/
xeon forever: Igen az ER% nagyon fontos, nekem is végül ez lett a megoldás. Kicsit igazítottam az artifactokon, figyelve az ER%-ra hogy a rotációk simábban menjenek és úgy sikerült ezt most össze szenvedni.
-
F34R
nagyúr
Megneztem, lehetseges ha nincs skill issued, egyedul 12-3-ban vannak gondok de ha van Kokomid akkor ott sem. Nalam Ayaka, Ganyu (off-field/battery), Kazuha, es Shingcso. 12-3-ban mindenki odaveszett
Es akkor egy sugallat azt mondta miert nem csinalsz Healer Monat ?
to be continued...
-
xeon forever
addikt
Nekem pl az Energy recharge a problémám.
Most azon gondolkodtam, hogy A-B oldalon is 2 Electroluxot beteszek, és akkor egy DPS-re koncentrálok.
Pl Ayaka off piece set-BiS weaponnal 44%crit rate 294%crit dmg-t tud kapni, és akkor Shenhe C1 mellé...Lisa+Kuki a tervezett Electrolux support melléjük, viszont egyiket sem ismerem igazán, hogyan kell jól használni. (Mármint skill issue).
Van valami ajánlott combo nekik együtt?
Pl:E=MC2 ?
Link is ér... Btw épphogy meg tudnám csinálni, de vmiert nem elég. Nekem fontos, hogy legalább a floor meglegyen A-B csapattal. -
emiki6
veterán
De.
donmacko: Xiangling egy kifejezetten erős karakter, érdemes felfejleszteni. Bár én nem különösebben szeretem.
A karakterek erejéről, harctéri szerepéről itt olvashatsz röviden: [Unit analysis by zajef77]Kik vannak meg? Karakter menüben van egy megnyitható grid, ahol látszik kik vannak meg neked, arról tudsz SS-ot csinálni vagy esetleg fényképet.
-
xeon forever
addikt
The short answer is no, Honkai: Star Rail does not have multiplayer, and doesn’t have co-op in the traditional sense.
There is the Support system, which will be immediately familiar to those who have played gacha games before. This allows players, including those on your friends list, to lend you units for support during certain activities. This can be a huge boon in knocking out the tasks you need to complete on any given day. -
Sordoran
addikt
Én abban bízom, hogy ez mobil eszközön barátibb lesz. Bár be van jelentve, hogy érkezik majd PS-re is, de az ki tudja mikor lesz. Genshin konzolon teljesen élvezetes, de mobilon számomra nem jön be. Tableten már el vagyok vele, de mégis csak nagy képernyőn szeretem.
Előtöltve, startra készen állok. Persze ez nem jelenti azt, hogy folyamat ezt fogom tolni, még a megvásárolt játékaimat is hanyagolom sokszor. -
-
Sordoran
addikt
Jól megcsinálták, én erre a régi verzióra emlékszem, kicsit gagyibb, de teljes videó.
-
Shiro
senior tag
Mondjuk én arra gondoltam, hogy az a vonat Teyvat felé tart, ahová X év múlva majd meg is érkezne.
Anno régen szerettem körökre osztott rpg-kkel játszani, de, hogy ez egy gatcha rendszerben, hogy fog működni, arról vannak félelmeim.
De bevallom Honkai szerű játékmenetre számítottam volna megfűszerezve a Genshin mechanikáival. -
Shiro
senior tag
Ó, hát te is?
Bár én kicsit máshogy szívatom magam.
Abyss 9 -> 1 karakter
Abyss 10 -> 2 karakter
Abyss 11 -> 3 karakter
+Extra, hogy a csapatban nem lehet healer, vagy shield support.
(Na jó Xingqiu passzívja még belefér, meg az egyéb konstellációkhoz köthetőek)
A 12-es szintet meg majd csupa 4 csillagossal szeretném megcsinálni, de fogalmam sincs, hogy kit/kiket kezdjek el kiépíteni.
A Caribert küldetés kapcsám Kaeyát gondoltam, de a mostani Abyss nagyon ellene van.
Pedig tök poén volt őt vinni az új Herold ellen.
Ui:
VÁRJ! Nálad is C6 Bennett? -
Shiro
senior tag
A Bleach Brave Souls szintén egy Gatcha játék, és van benne kettő az egyben karakter. (Valamelyik képességgel tudsz váltania kettő között)
Plusz érdekesség, hogy lehet a Honkai Impact pár játék elemét onnan "másolta" Mihoyo, illetve ezek között van olyan is ami bekerült a Genshinbe is. (pl a Spiral Abyss)
Szóval nem nem kizáró ok. -
Sordoran
addikt
A videóban bűvész páros, sőt 'master and puppet' jelzőkkel illetik. Ez alapján gondolható, hogy a srác irányítja a kis csajt. Persze ez még nem jelenti, hogy ez így is lesz, de okot adhatna rá miért csak együtt kezelhetőek.
Lehet az lesz a vége, hogy szimplán két külön álló karakterről lesz szó, de akkor miért együtt láthattuk őket? Ayaka és Ayato hiába tesó, utóbbi inkább egy filler karakter, archon quest alatt csak hallottunk róla, de nem láttuk. -
Wayne
aktív tag
Szambol vetted ki a szot. Tobb mint 2 ev artifact farmolast nem lehet csak ugy bepotolni. Ennyi karinal eppen eleg a resin a karakterek, talaentek felhuzasara. Artira alig marad. De ez egyeni preferencia kerdese. Quality over quantity nalam. Mindenki mashogy jatsza a jatekot...
-
Shiro
senior tag
Akinek EM kell(het) Sayu, Keveh, Beidou...stb, azoknak jó, csak jobb nekik a Rain Slasher.
Kivéve talán Sayut, ha nem csak hydroval és electroval akarod együtt használni.De ez még mindig jobb, mint amit Kokomi kapott.
#16419 xeon forever
Csak egy elemi infuziót fogsz kapni, és az jó eséllyel Bennyé lesz. -
xeon forever
addikt
Az előző hsz-ben levő csapat OW fun.
Eula kapott 15% Hydro dmg bónuszt, 15% Pyro dmg bónuszt és 46,6% Cryo bónuszt, ami Benny Mitspriccelsz fegyoval tovább tud emelni.Nahida EM bónusz, Candace hydro infuse, Benny(C6) Pyro infuse, Eula magát infuseolja XD
Tényleg csak fun, hogy 3 típusú elementalt lehet ilyen módon egy karakterben infuse-olni. És tényleg csak azért Eula, mert szerintem jól áll neki, olyan Kawai fajta lesz. -
Sordoran
addikt
Játékosok nagyon nagy részének fogalma sincs, hogy adott karakter mennyire lesz erős. Mi itt egy elite réteg vagyunk aki foglalkozik ezekkel.
Ha nézted a special eventet, akkor feltűnhetett, hogy a szinkron hangja hogy dícsérte mennyire menő és erős lesz. Pedig leakek alapján mi már akkor tudtuk, hogy közel se. De aki csak annyiból indult ki (vagy annyiból se), annak szimplán bejött és húzott rá.
-
Wayne
aktív tag
Thignari egy quickswap monster,
megkockaztatom hogy reakciokkal a legerosebb standard,
de meg a limitaltak kozott is S tierben van.
Én sajnálom, hogy standard bannerre került, biztosan húznék constikra, az összes jó neki. Az is kérdéses, hogy milyen formában jön vissza a fegyvere, mert az ugye nem került standard bannerre. -
jonnyjoker01
veterán
Esélytelen... Ezzel az abyssal még Hu Tao-val is megszenvedtem pedig 100k feletti charged attackokat tolok N2CD kombóban...
Nézegettem a videókat róla meg mentem vele pár teszt kört, nagyon csalódott vagyok. Azt sem akarom hogy kiessen standard poolból, jobban örülnék Tighnari constellationoknak. Nem elég hogy rohadt gyenge, de még clunky is.
Másik dolog ami kicsit elkeserít, az Baizhu leakelt kitje (shield + healing), de nem tudom miért számítottam másra, övé a Pharmacy. Ha a dendro application rendben lesz akkor nem para.
Mindegy, legalább gyűlik a primo Fontaine karakterekre
-
Wayne
aktív tag
Albedo volt vele egyszerre banneren. Nilou nálam baleset volt, C2 Xianglingem-em volt, C4-t szerettem volna, egy esett (kb, mint Xeon a Saraval
)
és még ezek:
Gondoltam, ha véletlen 5 star esne akkor inkább a két szar közül Albedo legyen
Akkor még szerettem Ganyuval játszani, oda meg nagyon kell XL C4. -
Wayne
aktív tag
Nem értem ezt a nagy különbséget, elvileg egész jól van buildelve Hu Tao-m. 56k vs 83k fire dmg. Homa sem ad ekkora boostot.
#16164 F34R
Ez barom jó! Ne viccelj! Kicsi CR és hp% persze jól jönne még, de akkor már top 1%-ról beszélnénk. Látszik sands-en, hogy tudod mit csinálsz200-300 EM kell vape a teamhez.
-
fpatrik17
senior tag
Lehet rosszul fogalmaztam. Az oké, hogy resin hatékonyságra milyen jó ez a domain, hiszen a 2+2-es szettekhez szinte minden alapot innen szivattyúztam ki, de konkrétan az EoSF-ből jó darabok nagyon ritkán esnek nálam. Legalábbis levelezésnél mind el szalad sz*r irányba.
Viriből pedig még mindig nincs két teljes EM settem goldból. Sucrose a mai napig lila 16-os goblettel vicceskedik. Na annál a domainnél minden jobb, ebben igazat adok!
-
Shiro
senior tag
Azt nem is vettem észre. hogy a Bursthoz is írtál 20%-ot
Ezzek szemben a Crimson Witch ad 37,5% pyro DMG-et., és én meg azzal számoltam, a skilljét, mert ott volt előttem Dehya adatlapja. Akkor így a skill max stack esetén már csak 4.000/hit.
A 2pc esetleg jobb lenne Pyroval.
Tényleg nem is értem minek neki annyi HP?
Ezt amúgy a fejlesztők átgondolták?
"Active characters within this field have their resistance to interruption increased, and when such characters take DMG, a portion of that damage will be mitigated and flow into Redmane’s Blood. Dehya will then take this DMG over 10s. When the mitigated DMG stored by Redmane’s Blood reaches or goes over a certain percentage of Dehya’s Max HP, she will stop mitigating DMG in this way."
Mitigation: 50%
Redmane’s Blood Maximum: 200% Max HP
Lényegében hogy ezt te kimaxold annyi sebzést kéne bekapnod, amivel még Zhongli pajzsa mellett is vagy kétszer meghal a karaktered.
Szerintem rájöttem!
A Mihoyo trollkodik. Azzal akarja elejét venni a lékeknek, hogy direkt rossz statokat állít be a karakternek.
Adj az ég, hogy így legyen! -
Shiro
senior tag
Most kire,/mire gondolsz pontosan?
Mika SPD bónsza miatt Eula többet tud ütni, így több stacket tud rá tenni a burstjére.
Itt kb 2-3 extra steckre tudok tippelni amennyiben nem használsz animation cancelt.
Szóval Mika inkább az NA-t buffolja, de azt jobban mint Benny
Dehya esetében meg ott összesen 4 stackel számoltam (4*3% 12%) -
Shiro
senior tag
CSapat buff nélkül
4stack esezén kb 5-6K per hit. 2 aktiválás és a 4-5 stack összesen 30-35K
Oké, hogy elvileg nem kell rá ICD-t számolni, így Vape vagy Melt esetén rakhatsz rá egy 2-es vagy 3-as szorzót, de eu még mindig olyan, hogy háát. S még mindig ott a kérdés, hogy mennyire lesz egyszerű összeszedni azt a 4 stacket.
Bár megjegyezném, hogy itt én inkább egy Nilou Hydro DPS lehetőséget érzek.
Viszont lehet találtam egy megoldást:
Kell hozzá egy C4 Mona és egy Hydro support.
Papíron a Burst esetén a 10-ből csak 4 támadás vapel, de azon kívül minden más.
Ezzel kb el tudja közelíteni Xianling burstjének a sebzését.
(Persze azért vegyük figyelembe Xianling területi előnyét)
---------------------------
Illetve egy Benett vs Mika
Mika esetében egyedül a C6 ad egy erősebb power spike-ot. A többi konstellációja szinte elhanyagolható. -
xeon forever
addikt
Konkrétan egy Nyuszi fiúban reménykedtem, és Dehya fix, most így megint csak a szerencse vagy az 5* quest item fog segíteni. De a már 200 dolláros csomag(12960 Primo)már nekem is sok....
Jó lenne tudni mennyi primora/fate lehet számítani a mai naptól 3.5 ig...
Fürdőruhas kéne NAGYON!
Egyébként lehet még lesz több skin is majd.
-
Wayne
aktív tag
Naponta jön welkinnel 150, Nahida után azért eltelt pár nap. Illetve voltak eventek stb. 3.0 ha jól emlékszem kaptunk 10 wish-t. Fegyvere nem most lett meg, hanem még az első bannerről. A primókat pedig még bonussal vettem. A 100 euros kivételével elhasználtam mind. Ezek dupla primot adtak.
De szerintem ez egy másik téma. Mindenkinek van valami hobbija, amibe öli a pénzét, nekem most ez, pár éve komolyan asztaliteniszeztem akkor 1-2 havonta vettem 100 euróért új borításokat. Más nyaralni megy évente sok millióért, ami után csak az élmény marad. Pénzért veszünk örömöt. A kívülállónak vagy akinek teljesen más az értékrendeje az persze hülynek néz, hogy: Erre? Ennyit? A baj csak akkor van, ha valaki a lehetőségeihez képest sokat költ. A kritika általában akkor jön, ha a másik lehetőségeihez képest sokat költesz... -
xeon forever
addikt
Idaig jutottam a farkas DPS-sel egyenlőre.
Kihuzom a fegyojat meg artikat farmolok és jo lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged