- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
vakablak93 #18529 üzenetére
Zhongli se?
Zhongli-ra Layla (4p ToM, full HP) lehet talán jó alternatíva, viszont layla mellé cryo-t v pyro-t tennék csak (a freeze és superconduct nem jó crystalize shard generáláshoz). Ben-XL egy opció, Ben-ganyu egy másik. Ha kész lesz a layla-ganyu-shenhe csapatom lehet kipróbálom naviával majd, de tekintve, hogy kell Xianyun, arle, clorinde és navia sem áll még sehol, utána meg jön natlan, nem lesz kész egyhamar a cryo csapat...
Kid van (nem standard) 5*-ok közül?
-
emiki6
veterán
válasz
vakablak93 #18526 üzenetére
Shinobu nagyon jó, én kifejezetten szeretem (főleg, ha már megvan c2, így a 15 sec skill duration). A dendro csapatok megkedveltették velem, Furina mellé is kifejezetten jó lett, máshol is szívesen használom. Pedig ha nem lett volna dendro, meg hyperbloom, akkor ki nem építem én se, sose. Az, hogy nem circle impact healer nagy dolog és EM-re építve a hyperbloom, overloaded és electrocharged reakciói is egész jól sebeznek.
Yae-nál kicsit zavar, hogy ahhoz képest mennyi idő lerakni a turret-eket, a duration elég rövid.
Raiden-nél csak az E skill-t szoktam benyomni, csak az electro app miatt. Ha csak E skill bot, akkor szerintem nem számít, hogy unja e az ember, a field time-nak csak töredékét teszi ki.
Itt egy zhong yelan navia raiden -es új domain run: [link]
-
emiki6
veterán
válasz
vakablak93 #18524 üzenetére
Töltényt navia burstje tölt, 2,4 mp-enként találatonként egyet. Valamint minden navia által felszedett vagy beporszívózott crystalize shard ad egyet. Ha hold E-t nyomsz, akkor állítólag egy pillanat alatt beszívja a shardokat, mégha nem is jelzi ki azonnal.
Én raiden-t, kukit, esetleg yae-t szoktam off field automatikus app-ra használni. Navia field timeja (lő, csapkod, lő, csapkod) előtt yelan (v xq) burst is kiváló off field app.
Yelan burstje ad egy nagyon jó feel-t Navia normal atk-jainak. Azáltal, hogy yelan megtöbbszörözi a normal atk-okhoz tartozó hit-ek számát sokkal tempósabbnak pörgősebbnek érződik. Yelan nélkül nagyon lomhának érződik, pedig yelan nem ad atk speed boost-ot. ¯\_(ツ)_/¯
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #18511 üzenetére
Hagyok neked is ebbol a csodabol.
Fejbe ne lodd magadat
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #18509 üzenetére
Most szabolcsi meggyessel tekertem fel a nehezsegi szintet.
Navia wishing ritual(150EUr)https://youtu.be/9WXsdApQIY4?t=1713 -
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #18503 üzenetére
Nekem is végig kéne vinnem 1x
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #18494 üzenetére
Meg Jo hogy nem Ayaka bannerre mentel, mert a garantaltat is elbuktad volna
Amugy akkor valamikor nyomhatunk egy LAN partyt.
-
emiki6
veterán
válasz
vakablak93 #18494 üzenetére
Az event weapon jó lesz neki, csak csináld meg a melusine questeket.
Skyward pride is ok, serpent spine is jó, ha van. -
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #18289 üzenetére
Ugy vartam mar, mint ahogy várom a Konosuba 3. évadot.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
vakablak93 #18228 üzenetére
Az Azur Lane eredeti animéjét hagyjad, a Slow Ahead emészhetőbb. Amúgy egy 2017/2018(CN/global) óta menő gacha játékról beszélünk, egy ideig eléggé toltam de aztán beleuntam, mert nincs rendes gameplay, szóval ha a contentet kitoltad akkor marad az auto farm eventekig, utána meg eventet farmolsz.
-
emiki6
veterán
válasz
vakablak93 #18226 üzenetére
Lehagytad a "haver kérdezi..."-t
Szerk: a kövi hsz-edre meg: "épp olvasok egy könyvet az antigravitációról... nem bírom letenni ¯\_(ツ)_/¯ "
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
vakablak93 #18226 üzenetére
Shoukaku az Azur Lane-ből. https://www.pixiv.net/en/artworks/68044767
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #18135 üzenetére
#eEgy "New World" kb.
C2 az meg hetkoznapira eleg.
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
vakablak93 #18110 üzenetére
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
vakablak93 #18108 üzenetére
C6-on inkább support (+15% SPD és ATK 10secig mindenkinek), de közel 300k-s nyuszikkal nekem nem is kell erősebb
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #18085 üzenetére
Várlak bro! ☮️
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #18001 üzenetére
En most itt tartok.
El kezdtem osszerendezni a csapatokat...
-
emiki6
veterán
válasz
vakablak93 #17999 üzenetére
Kiraránál tök jó, hogy a mászást, közlekedést gyorsítja és a pajzsa se teljesen hasztalan. Meg egész cuki.
Kazuha tud beszippantani, de Lynette meg egy budget yelan, szóval ow közlekedésre jobb, mégha gyengébb is. (Persze ha van yelan, akkor inkább yelan.)
Shinobut én csak full EM hyperbloom triggernek használom, annak tök jó. Pláne, hogy healel is.
Raiden kitje nem a kedvencem, de a karakterdizájt imádom, ezért próbálom többet használni, mint amúgy tenném. A hypercarry csapatát nem szeretem, quicken csapatba meg nem az igazi, alhaitham jobb oda... ¯\_(ツ)_/¯
Yae nekem új, nemrég építettem ki és nahidával poén használni, mert automatikusan minden meghal.
Alhi nekem nagyon szimpatikus volt. Egyrészt az alap személyiségünk, értékrendünk, világlátásunk nagyon hasonló, másrészt a türkiz a kedvenc színem, meg edzek is, szóval nekem ő a self insert karakter.
És a kitje is, harstílusa is bejön. Ő a No1 karakterem. Neki és yelannak van meg a Sig fegyó, az is beszédes.A sztori résszel úgy vagyok, hogy ahhoz, hogy a karakternek a történetbéli szerepét megtapasztaljam, ahhoz nem kell meglegyen a karakter, így sztori szerep miatt már nem húzok. Hozzátesz persze a döntéshez, de nem elég erős szempont.
-
emiki6
veterán
válasz
vakablak93 #17996 üzenetére
Én ahogy telik az idő úgy érdekel egyre kevesebb karakter. Régen még tervben volt ayaka meg még páran, de mostanra teljesen elengedtem őket, annyira nem praktikus a kitjük ow-re és sok karakter kijött, aki mint karakter szimpatikusabb.
Régen még azzal hitegettem magam, hogy "nem baj, hogy kihúztam cynot, a karakterdizájn miatt úgyis kihúztam volna". Hát ma már nagyon nem így gondolom, mert hiába badass, nem használom és nem is fogom használni...
Egyre jobban ki kell tűnjön egy karakter, hogy megfontoljam a kihúzást és a kiépítést.Ők akik megvannak és szívesen elő szoktam venni őket:
Alhaitham
Kirara
Shinobu
Nahida
Raiden
Yelan
Yae
Zhongli
KazuhaFurina, clorinde és arlecchino (és navia) meglatjuk milyen lesz. Furina szerintem nagyon szép azzal a kék tündöklésével, cifrás dresszel, clorinde megkapta ugyanazt a cuki arcot, mint raiden. Navia dizájna egyszerre tetszik és nem, lecsót meg még nem láttuk.
xeon: grat, navégre! Zhongli bar lecserélhető, de mindig jó opció, időtálló karakter.
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #17996 üzenetére
En most csinaltam egy beteg Ayaka teamet. C1 es kapott off piece settett, 60cr/260crdmg sokkal jobb mint egy on piece xar statos set.
Team: Shenhe-Kazuha-Kokomi-Ayaka. Kedvenc freeze lett.
Masik ami nagyon bejon most az uj Fontaines jeges kolok:
Qiqi-Yelan-Xingcso-Freminet.
Uj tuzes rak pillanatok alatt megvan. -
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #17966 üzenetére
Pedig az a picsagatya....volt egy ilyen alkatu csajom. Imadtam a .....
-
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93 #17964 üzenetére
Ha esetleg Barbara helyett healernek Shinobut tennéd, az megoldaná, viszont így le kellene mondanod a hyperbloomról, és csak a quickent tudnád használni.
Bár egy off-field Barbarával amúgy is macerás. -
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93 #17960 üzenetére
Milyene leme volt az ellenfeleknek és a saját karaktereidnek?
Linettenél és Travellernél ez pripritási sorrend:
Cryo > Pyro > Hydro > Electro
Tehát pl ha van lent 5 szörny, és négyükön van rajta pyro és csak egyikükön cryo, akkor a cryot fogja felszívni.
Viszont, ha megtámadod a cilindert egy adott elemmel, akkor azt fogja felszívni. Persze csak ha még nem szívott fel egy másikat. -
Urzu_7
aktív tag
válasz
vakablak93 #17958 üzenetére
3dmigoto által lecserélt modellek játékbanán weboldalról
Balról a harmadik Atelier Ryza-ból Reisalin "Ryza" Stout -
kill_switch
senior tag
válasz
vakablak93 #17958 üzenetére
Valószínűleg pc-s mod. Vannak nude modok is, ha arra lenne igény.
-
Dewri
aktív tag
válasz
vakablak93 #17824 üzenetére
Én is benéztem a minap, egy ideje hanyagolom a játékot, mert kiöregedtem már a kaland-játék-kockázat könyvekből és ez mostmár leginkább arra hasonlít, csak online változatban: menj 200 métert, olvass percekig, menj 70 métert, olvass percekig, menj 100 métert, olvass percekig, stb, stb...
Nekem annyira nem jön be Fontaine. A karakterek sem tetszenek, a zene se annyira... Ez a bűvészműsor utáni nyomozgatás a főquestben??? WTF???? A búvárkodás tetszett egyedül, más nemigen. Több accon játszottam, de egy is szenvedés már régóta a végtelen duma miatt... Szóval megyek vissza inkább a Star Rail-be, bár ott megint nincs tartalom, miután kész az event és a legújabb sztorivonal...
-
Mike
veterán
válasz
vakablak93 #17887 üzenetére
Már a 60 fps is kínlódás?
Mik vagytok ti, rovarok?
-
Mike
veterán
válasz
vakablak93 #17866 üzenetére
Köszi!
-
Mike
veterán
válasz
vakablak93 #17845 üzenetére
Ha megvan Kirara, csinálhatnál egy olyan videót amiben különböző felületeken mászkálsz vele, érdekelne a hangja
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #17845 üzenetére
Szerintem jok egyutt.
Nem abyssrol van szo, hanem open world, mondjuk Diona helyett egy hydro macskafulu jobb lenne de o legalabb ad pajzsot.
En is visszatertem az inkabb elvezettel jaccom, minthogy dmg check legyen. Csak a fun gameplay
Nincs az a resin meg szabadido amivel ertelmes artifactokat tudunk farmolni mindenkinek. Collectorkent El kell fogadnom ezt a tenyt.
Open world lvl 90 talentek 8-8-8 mindenkinek a cel, utana lehet artifactolni RNG.
-
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93 #17778 üzenetére
Hát na azért pl Noelle és Tartaglia kitjéből rájöhettél volna, hogy a Mihoyo fejesek rajongói a Fate szériának.
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #17778 üzenetére
Munka után haza mennek,animét néznek és ez van.
-
duvi
nagyúr
válasz
vakablak93 #17678 üzenetére
Nm. Örülök, hogy segíthettem
-
duvi
nagyúr
válasz
vakablak93 #17676 üzenetére
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #17673 üzenetére
Ez de geciseg....
Pedig a legkiralyabb Dark Noell kep.
Meg mindig libaboros leszek ettol a keptol.
Mar egy ideje gondolkozom, hogyha vege leszel a jateknak akkor unreal engine 5 on atrajzolom dark genshinnek..... -
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #17608 üzenetére
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #17540 üzenetére
-
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93 #17540 üzenetére
Maple-chan benne van.
Kaedahara Kazuha (Kaeda=Maple )
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #17532 üzenetére
Redo of healerbol kene nekem a rozsaszin haju a genshibe.... -
Roland861010
veterán
válasz
vakablak93 #17412 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93 #17409 üzenetére
Jo a Catch, de azert a sajatja
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #17409 üzenetére
Nalam most a Raiden-Jean-Nahida-Kokomi a team.
Kazuhat atraktam Hutao mellé mostani abyssba. -
Wayne
aktív tag
válasz
vakablak93 #17393 üzenetére
[link] Elhanyagolható a különbség a kettő között. Csak akkor húznám fel neki, ha kevés lenne a CR-em.
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #17389 üzenetére
Elvileg Xiao BiS fegyoja.
Én Shenhere pakoltam, a magas ATK miat, lvl 90 674 lesz az atk.
Xianglingre is jó lehet még, sok embernél láttam rajta. -
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #17367 üzenetére
A ketkerekuvel estem el XD. De legalabb a bill+eger tartasa nem okoz gondor.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
vakablak93 #17338 üzenetére
Próbáld ki azt, hogy az élsimítást FSR 2-re átállítod, akkor még élesebb és szebb a játék. (Más játékban csak natív felbontás alatt működik az FSR 2, de Genshinben natív és natív felett is.)
-
Wayne
aktív tag
válasz
vakablak93 #17336 üzenetére
Én is erre voksoltam, küldesz egy linket?
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #17245 üzenetére
3 tálca sör/lityó pálesz után....XD
szerintem is a 10-es a befutó -
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93 #17238 üzenetére
mi lesz ebbol dakimakura?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
vakablak93 #17241 üzenetére
10, és 11 szerintem, kicsit Nieres hangulatuk van.
-
Wayne
aktív tag
válasz
vakablak93 #17241 üzenetére
Én a tízesre teszem le a voksom
-
emiki6
veterán
válasz
vakablak93 #17238 üzenetére
Booba sword, nem kérdés.
Én a magam részéről jobban preferálnék olyat, amin az adott karakter nincs rajta, csak a rá jellemző dizájn jegyek vagy akár a namecard.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93 #17119 üzenetére
Pedig ha 100%-ra vitted a teruletet akkor talalkoznod kellett volna veluk. Sot a world quest altal vezetett teruleten is voltak.
Egyedul az uj dendro, hydro kerult be a mostani mappel. -
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #17119 üzenetére
Hétvégén Coop mehetnénk. Jó rég csapattuk.
Számod még ugyanaz?(mobil) -
donmackó
addikt
válasz
vakablak93 #17077 üzenetére
Az artifact az nekem teljesen sötét terület. Nem nagyon értem hogy mi micsoda, ezért tök random vannak berakosgatva. A prototype kard már készen van, csak a fejlesztéshez kellenek a cuccok.
-
donmackó
addikt
válasz
vakablak93 #17075 üzenetére
Akkor még farmolni kell. A ruin guard meglepően könnyen ment, még úgy is hogy nem vittem nyilazós karaktert. Barbarával meg Beiduval kombóztam végig, néha Traveller is adott neki. De sajna a Fatui kinyírt mindenkit. Pedig meddig szívtam hogy felhozzam a karaktereket 60-ra. Az biztos, ha egyszer szintet lépek akkor vagy 10-zel fog nőni az ellenfél level szintje, annyi level pontom van már talonban.
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #17063 üzenetére
Az UID-ben lévő számokat használd!
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #17061 üzenetére
Számomra egyedüli kihívója a Blue Protocoll lesz, ha egyszer kijön végre.
A Honkai Star Rail most pont bejött így az uborka szezonra, de mivel RPG így nem nevezhető kihívónak.
(Mivel ugyanazzal a Hoyoverse regisztrációval használom ezért a Luck generátort sikerült át migrálnom...
50-es pullbol jött Bronya, banneresen 62 Seele, "weapon" 15 re dobta Seele kártyát. 4* közül már csak Sampon hiányzik. Amúgy itt is a single pull erejét használom Ámen XD)Genshinben meg Yoimiya következik /fix 20 pullbol. Már csak egy rohadt lotto nyeremény kéne, hogy elmehessek nyugdíjba.
-
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93 #16876 üzenetére
Honkai Impact: Reflexekre építő Real Time pörgős harcrendszer
Genshin Impact: Real Time, de elődjéhez képest nyugodtabb harcrendszer.
Star Rail: körökre osztott harcrendszerA következő Mihoyo által készített játékban:
Kapsz egy üzenetet:
Egy mutáns űrhillichurl rád ugrott a bokorból.
A helyzetre való reakciódat egy héten belül küld el egy válasz levélben az alábbi lehetőségek közül választva.
A. Kitérsz a támadás elől.
B. Egy ellentámadást indít a(z) (képesség) alkalmazásával.
C. Felveszed nyúlcipőt.
D. Qrvára megijedsz. -
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #16875 üzenetére
Akkor elég lenne Maple Chan XD
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #16857 üzenetére
Hátha megint mész
akkor a lapos jobb döntés XDP@namaba -
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #16855 üzenetére
Kezdem azt hinni, hogy a tervezett elavulast tamogatja a Hoyoverse(Mihoyo tech otakus save the world. LOL)
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
vakablak93 #16847 üzenetére
Lehet plusz munka lenne, az meg nem fér bele
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #16847 üzenetére
Ezzel azt érték el, hogy xarabb lett
(Voltal nálam, láttad,hogy nem xarral gurigazom)
Még az nv driver Update lehet a ludas, kipróbálom régebbi driverrel. -
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93 #16813 üzenetére
Nem. meg tavaly betatestre jelentkeztem, azota meg mar nem is erdekel. de aki Genshinszerure szamit az nagyot fog csalodni.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Látom a fantáziát, meg a változatosságo a pincébe felejtették
-
Cassi
őstag
válasz
Már letöltöttem, gondolom sokan megrohamozzák szerdán hajnal 3-kor. Simán meglett a 10M preregisztráció, a Genshin fanok nagy része biztos kipróbálja majd.
-
válasz
Én mindenképp megnézem.
-
donmackó
addikt
válasz
vakablak93 #16772 üzenetére
Fegyver az van egy rakat 4-5 csillagosok, többnyire azok estek ki a wish-ekből. Sajna karaktert azt nem nagyon ad.
Urzu_7: Én mobilon játszok, nem egérrel. Avval menne nekem is.
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #16692 üzenetére
Kéne Luck generátort venned.
Pedig Ayaka igencsak jó tud lenni .
Nagynehezen összekukáztam neki 40% Crit ratet és 294% CritDmg T off piece, Shenhe, Kazuha, Kokomi Ayaka csapat lett a végleges team neki. Aszó. -
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #16688 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93 #16688 üzenetére
Szerintem Fontaine alatt meg biztos lesz rerunja. majd akkor rahuzol. A banneren is
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #16683 üzenetére
-
emiki6
veterán
válasz
vakablak93 #16683 üzenetére
180-adik wish? Biztos? Lehetetlen, hogy pont neked legyen akkora balszerencséd!
Amúgy igen: Nagy vagy urzu, hogy linkesítve betetted!
-
emiki6
veterán
válasz
vakablak93 #16580 üzenetére
Igen, fav a way to go.
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #16461 üzenetére
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #16129 üzenetére
Hát nem egy óra volt.
Csak abból indulunk ki, hogy az uccso ascend után kb 200+ kristály kell, már csak az 8000+kristály volt. A materiálok meg hagyjuk is mennyi resin.
2,5 év kellett hozzá amúgy mindennapi játékkal, legalább 1 óra átlaggal számolva.A karakterek fejlesztése meg a másik.
-
válasz
vakablak93 #16117 üzenetére
"Egyszerűen bosszantó hogy hetekbe telik egyetlen karaktert felhúzni, csak mert nem engedik hogy játszak..."
Ez engem is nagyon zavar.
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #16117 üzenetére
Most néztem steam+epic+egyéb 3900 óra játékidő kéne, hogy 1x végig vigyem a libraryt(0-perces). Ehelyett farmolok. (Most jó hülyének érzem magam)
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #16114 üzenetére
36* csillag 600 Primo XD
Lassan ott is nyithatnának pár új szintet.
Kb úgy érzem, hogy a meglévő erőforrások már tényleg kevés ennyi karakterhez. Azt a rohadt 160 resint duplázzák meg. Napi küldetések száma is kevés. Legalább 8 kellene ezekből, reggelente kb 10 perc így.
Ja meg a lvl60 után tényleg csomó mindent kellene magasabb szinten játszani. Pl domainek lvl100. -
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #16102 üzenetére
Amúgy az uccso terület amilyen unalmas, ahhoz képest egyik legjobb story itt volt idáig...
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #16099 üzenetére
Secret achi... Kellunk hozzá 3-an.
https://youtube.com/shorts/P0UDsgcLgG8
Jó lenne ha végig vinned a storyt lassan addig ahol tart a játék! -
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #16033 üzenetére
Hétvégén kifarmolhatjuk kb 1 óra alatt.
Még jó hogy van 10 világom.
Jó hír, hogy márciustól várható discord PS5-re.
Gratulálok a Homahoz!Így már 2 maxos Hutaoval boritjatjuk lángba Teyvatot
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
vakablak93 #16026 üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
vakablak93 #15992 üzenetére
Az a csapat amit írtál bennettel használnám, hogyha Homa nélkül futtatnád.
Egyetlen gond van vele a számításaimban, hogy nagyon más buildet ír optimálisnak a szignifikánsabb stat különbség miatt (crit rate és ATK buff vs. EM és DMG% buff), tehát nagyon attól függ, hogy melyik lenne jobb opció, hogy milyen artifactjeid vannak. Ha sikerül a Deathmatch vape sebzését ugyanolyanra húzni, mint a dragonsbane, akkor az előbbi nyer, mivel a nem vapelt pyro sebzése alapból magasabb mint a Dragonsbane-nek.
R1 Deathmatch:
R2 Dragonsbane:
Monának Noblesse, Tenacity vagy az Instructor szettek lennének jók ebben a csapatban. Fő statok: ER% sands, Hydro% goblet, Crit rate circlet. Fegyvernek pedig a három csillagos R5 Thrilling Tales of Dragon Slayers. Instructor EM buffja értéket veszt, hogyha Deathmatch-et használsz vagy Mona C1 megvan.
Érdekesség: a legerősebb csapat amit Homa vagy Yelan nélkül használhatnál számára, és ha megvan az Elegy of the End 5 csillagos íj: Amber - VV Kazuha/Sucrose - Xingqiu - Hu Tao
-
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93 #15989 üzenetére
Hu Tao - Yelan - Xingqiu egyelőre nincs 4. tag
Taonál R5 Dragons bánat.
A számok a rotácóra vonatkoznak.
Tao normal támadás
1 skill buff = 3 NA kombó (a 3. kombó utolsó támadásán már nem lesz Pyro Convesion)
Vape képlet
1. kombó: 1. 4. 6.
2. kombó: 3. 5b.
3. kombó: 2. 5a
Charged: nincs ICD
Megj: A Charged támadást mindene setben megelőzi egy Normál támadás, ha a kettő egyöttes időtertama kevesebb, mint 2,5 másodperc, akkor itt csak minden második Normal támadás kapja meg a Vape bónuszt)
(A Vape bele van számolva)
Full NA ~ 250.000
4 Charged ~ 270.000
5 Charged ~ 340.000
6 Charged ~ 400.000
(valaki elmondja hány chgarged lehetséges egy skill buffal, én 4-5-re tippelek)
Xingqiu és Yelan
Ha csak 10 másodpercig ütögetsz, akkor
Xingqiu 150K (Vape nélkül)
Yelan 200K (Vape nélkül)
Ha minden lövedéket (kb 15 másodperc) felhasználsz.
Xingqiu 225K (Vape nélkül)
Yelan 300K (Vape nélkül)
Ha van kellő EM a substatokban, akkor Hydro Vape szorzója akár 3 is lehet.
Ez Xingqiunak vagy Yelannak kb 60%-os buff.
Viszint mivel itt mind a ketten jelen vannak és nem hinném, hogy Hu Tao önmagában elegendő Pyrot tudna adni nekik, hogy mind a kettőjüknél tudjon Vapelni minden 3. lövés, így a Vape buffra olyan 20-30%-ot tippelek.
Tehát Xingqiu és Yelan együtt (10 másodpercig), telejs NA kombó esetén kb 450K.
15 másodperces lövöldözésnél kb 600K
Lehet ez csak az én fura meglátásom, de: Ha Hu taoval a Charged támadást spammeled, akkor Skil, buff időintervallimában Xingqiu és Yelen lövedékeinek száma feleződik és ez egy olyan mínusz 200-220K sebzés a részükről.
Benett.
Mivel a Heal semlegesíti Hu Tao passzívját, így egy C5 Benett az 5 csillagos fegyverrel kb 25%-ot dob rajta.
De még ha nem is semlegesítené a passzívját, akkor is csak max 40% lenne, mivel Hu Tao alapból is sok ATK-val rendelkezik
Megjegyzés: más karaktereknek oylan 60-80%-ot dob a sebzésén
A 25% Dragons bánat mellett értendő, Homa esetében ennél is kissebb lenne a buff aránya.
Kazuha/Sucrose
Valahogy rá kell rakni az elelnfélre a Pyrot, hogy megkapd a Sherd buffot, viszont ha csak Hu Tao van a csapatban, akkor ez nem igen működhet, mivel gyakorlatilag el kellene pazarolnod a Skillt vagy a Burstöt, szóval ehhez mindenképpen kellene mellé még egy Pyro a csapatba
A másik rpobkéma, hogy a Pyro Swirlnek magasabb a prioritása, így Sucrose/Kazuha Burstjén Pyro Absorption lenne ami leszedi a Hydrot az ellenfelekről, így Hu tao nem tudna Vapelni.
Persze megoldhat úgy, hogy rárakod a Pyrot, váltasz Sucrosra/Kazuhára a Skillel aktiválod a Shredet, majd Yelan/Xingqiu burst és pár ütés, és a Hydro aurás ellenfelekre dobod rá Sucrose/Kazuha burstjét.
Megjegyzés: Sucrose és Kazuha esetén 8 a Viridescent esetén pedig 10 másodpercig tart a Shred, így ezzel a trükközéssel vesztesz kb 3 másodpercet, így a Buff nem fog végig kitartani.
C6 Yun Jin NA combó esetén 3-mal tudja megnövelni Hu tao támadásainak számát. (6. 1. 2. a 2. Vapelne) Ez kb +110K sebzés lenne.
Összegezve.
Hu Tao önmagát jól tudja buffolni, viszont cserébe más karakterek buffjai kevésbé hatékonyak rajta, így leginább erős Off-Screen DPS-eket ajánlott mellé rakni, mint pl Xingqiu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ötlet, elmélet, kérdés:
Ha a Frozent Pyroval megtámadjuk, akkor az úgy tudom Meltnek számít?
A Frozen (Hydro+Cryo) ugyan úgy dupla aurának számít, mint az Electro-Charged (Hydro+Electro) és a Quicken (Dendro+Electro)?
Mert ha mondjuk Yelant, vagy Xingqiut lecseréljük pl Laylára, akkor Hu Tao a Vape helyett az erősebb Melt reakciót tudná alkalmazni.
Illetve ha a Frozen dupla aura, akkor a Dragons bánat bónusza is meg lenne.
Bár itt lehet Layla mellé kellene még egy Cryo support. -
emiki6
veterán
válasz
vakablak93 #15992 üzenetére
Friss ask zajef - hu tao: [link]
Talán segít dönteni 1-2 dologban, azáltal, hogy kontextust ad.
Valami vv vape vagy double hydro csapatot érdemes nézni hutaonak. Előbbihez kazuha (esetleg sucrose?) kell inkább, utóbbihoz meg Yelan. Illetve valami zhongli pótlék shieldert is ajánlott kiépíteni bennett helyett. Noelle nem az igazi, ő on fieldernek lett teremtve, még ha annak nem is annyira jó. -
emiki6
veterán
válasz
vakablak93 #15989 üzenetére
A homa igazán csak neki jó, Yelan viszont sok csapatba jól betehető és könnyíti az OW közlekedést is.
Hutao maxolásra inkább a Homa, általánosságban és csapatsebzés tekintetében inkább Yelan.
Yelan, hacsak nem vagy Hutao main és gondolom nem vagy, mert egy ideje nem használod.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
vakablak93 #15985 üzenetére
Ez elég trükkös kérdés. Mivel csapat összeállítástól függ, folytatjuk a folyamatos számolást ami a topikban megy
A végén az átlagos charged attack sebzést írom genshin impact calculator által számítva (critek átlagolva vannak). Nem hiszem hogy túl pontos, mert sokkal alacsonyabb számok jönnek ki (csak critre számolva is), mint amit én a játékban tapasztalok, de nagyságrendi viszonyítási alapnak jó. Homa esetében crit rate circlet, Dragonsbane esetében critdmg. Bennett használatakor a homa második passzívja és hu tao passzívja off, mert túlhealel 50% fölé.
Pár Yelan mentes csapat:
Bennett + XQ + Kazuha + Hu Tao - R5 Dragonsbane: 76k
Bennett + XQ + Kazuha + Hu Tao - R1 Homa: 79kBennett + XQ + Mona + Hu Tao - R5 Dragonsbane: 79k
Bennett + XQ + Mona + Hu Tao - R1 Homa: 86kAlbedo csapat annyiban különlegesebb a többitől, hogy ha jól ki van építve E-re (tehát DEF builddel) akkor jelentősen meg tudja dobni a csapat sebzését és AOE. Nekem +36k / 2 sec, több enemy esetén hatalmas bónusz.
Zhongli + Albedo + XQ + Hu Tao - R5 Dragonsbane: 59k
Zhongli + Albedo + XQ + Hu Tao - R1 Homa: 73kZhongli + XQ + Mona + Hu Tao - R5 Dragonsbane: 80k
Zhongli + XQ + Mona + Hu Tao - R1 Homa: 98kXQ + Yelan csapatoknál Hu Tao személyes átlagsebzése elég alacsony, viszont Xingqiu és Yelan ha jól ki vannak építve, akkor masszívan megdobják az össz csapat sebzést:
Zhongli + XQ + Yelan + Hu Tao - R5 Dragonsbane: 60k
Zhongli + XQ + Yelan + Hu Tao - R1 Homa: 71kBennett + XQ + Yelan + Hu Tao - R5 Dragonsbane: 60k
Bennett + XQ + Yelan + Hu Tao - R1 Homa: 61kAmi a számok/arányok alapján egyértelműen látszik, hogy ha harmadiknak nem tudod Zhonglit berakni, csak bennett-et, akkor nem éri meg a Homa, ha már van egy jó fegyvered Hu Taonak ami a következők: Lithic spear > Jade Spear > Deathmatch = Dragonsbane. Mivel mindegyik elég közel van sebzésben ezért az lesz ezek közül a legjobb amire a legmagasabb refinement-ed van. Annyi lábjegyzettel, hogy alacsony refinement esetén a Lithic spear a legrosszabb, de ahogy haladunk felfelé a legjobbá válik.
TLDR: Ha Bennett fontos, akkor Yelan-t húzd ki, ha pedig a fentebb levő Yelan nélküli Zhonglis csapatok egyikét tudod használni, akkor a Homát.
Megjegyzések a kalkulációkban:
- Zhongli Tenacity szettel ATK bufft biztosít
- Zhongli shieldje csökkenti a rezisztanciát
- Yelan esetében 6 másodpercet számoltam a Q-ból eredő DMG buffra, ami 22%
- Mona TTDS-t használ fegyverként és utolsó a rotációban Hu Tao előtt
- Albedo Q-ja növeli az elemental mastery-t
- Kazuhás csapatban swirl-elni kell Bennett pyro-ját
- Mona csapatokban C1 még tud dobni a vaporize sebzésen, ha esetleg meglenne -
Sordoran
addikt
válasz
vakablak93 #15985 üzenetére
Bennett nem jó Hu Tao mellé. Alapból gyógyítja 70%-ig, viszont Hu Tao 50% hp alatt kap bónusz sebzést. Ez pedig többet ér, mint az a bónusz ATK amit Bennett szolgáltat. Inkább egy pajzsos karakter kell mellé, akivel biztonságban tudod 50% alatt tartani (legjobb Zhongli lenne).
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #15813 üzenetére
Mindenképp.
Még ha jössz haza, ugorj át valamikor. -
Sordoran
addikt
válasz
vakablak93 #15813 üzenetére
Ennyire kevesen vették meg? Bár gyanítom nem véletlen nem linkelte senki rögtön, én azonnal lecsaptam rá mikor belogoltam.
Fura hogy most megtörték a sort, eddig ugye standard karakterek kaptak skin-t, az pedig sok embernek van, ellenben az event bannereseknél nagyobb szűrő van. Bár Ayaka pont egyik legnépszerűbb az archonok után. Még az se magyarázat annyira, hogy most ez illett ide, mert Mona is kaphatott volna ha már Mondstad-ból van Lisa is. -
emiki6
veterán
válasz
vakablak93 #15711 üzenetére
Lantern rite-on választhatod. És C0-on is működik.
Yaoyao bloom csapatokba lesz jó (pl nilou), ahol előny a random targeting. -
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #15661 üzenetére
Még mindig állítom, hogy a minden napi single wish ereje a leghatékonyabb.
Hoyoverse matek:
Pl craftolsz Ayakaval és ugye 10% eséllyel ad duplát. Na ha beteszek 100 materialt akkor is van,hogy 2db bónusz van. Ergo egyesével nagyobb eséllyel adja meg a bónuszt... ($zerintem)
Ha jössz februárban szólj időben szervezünk egy csapatást. -
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #15576 üzenetére
Ekkora mázlim még nem volt miota jatszom ezt.
Ez a 4. 50/50 behuzva és még van 10 nap...Lehet kihuzom a C4- ha beadja a következő 20 wishben...Ha nem akkor meg tökmindegy, mert Dehya fog kelleni 3.5-ben. -
emiki6
veterán
válasz
vakablak93 #15446 üzenetére
Az esernyő az event cucc, valszeg tudod rafinálni is. Kvázi egy iron sting amihez nem kell billet (és illik is kazuhoz külsőre). Raiden hypercarry-be, ahova nem kell annyi ER jó, Ganyu meltre pl inkább az áldozati, sőt, méginkább a fav sword. Itt egy összehasonlítás különböző csapatokban Kazu energiaigényéről: [link]
-
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93 #15446 üzenetére
"Xeon fórumtárstól tudom hogy ha R5 akkor az áldozati rituálé, de nekem csak R4 és az égiatlasz meg már ugye R2."
Távozz démon, ne gyötörd eme ártatlan lelket!
Viccet félretéve ha csak ez a két választásod van, akkor az Himmelsatlas az jobb.
Az Opferrituale passzívja kárba vész.De ha igazán jót takarsz és megvan, akkor a Landstreichernoten-t válaszd.
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #15373 üzenetére
Bódogat!!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
vakablak93 #15373 üzenetére
Kleetől nem szívesen vennék át ajcsit...ki tudja mi van benne
Egyébként Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden topiklakónak! -
emiki6
veterán
válasz
vakablak93 #15361 üzenetére
Dendro main character. Dendro traveler nemzetközi egyezményes rövidítése.
De miért kell neked feltétlen shenhe? Ganyut tudod használni freeze-ben is (nem bossok ellen) és akkor nem kell aggódni amiatt, hogy elmászkál vagy megüt az ellen. Hivatalosan venti-vel van a morgana, de elvileg működik kazuha-val is. Persze még nem próbáltam, mert nincs kedvem blizzard strayert farmolni.
Én lehet inkább kispadra teszem Ganyut, ha lesznek jobbnak tűnő opciók és másnak adom a csapattársait.3.5-ig lesz elég fate-ed Shenhe-re? Meg jól emlékszem, te akartál Dehya-t is? Mert akkór óvatosan a fegyver pull-lal.
Meg Nahida rerun 3.6-ra van tippelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest