- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Ne is mondd baszki. Értelmezni ezeket a kiteket egy külön tudomány, legalább fél órát rá kell szánni. Aztán valamit félreértesz és észre sem veszed, csak utólag.
Itt pl az E skill leírása hivatkozott az egyik passzívra, azért nem vettem észre, hogy "mono geo" jellegű csapatok buffolását nem engedi...
Jól érted, igen.
Nálam ha lesz xil, akkor navia furi yelan v arle zhong yelan csapatot kap.
-
Sordoran
addikt
Szeretnek a saját játékaikból ihletet szerezni, néha a nevüket se nagyon változtatják meg. Mivel a Honkai Impact 3rd nálam nagyon hamar parkolópályára került, így nem vagyok képbe az abban szereplő karakterekkel sztori szinten (manga szinten még annyira se), de azért elcsípek néha párat.
Úgy voltam vele, hogy a cápa lányra rárepülök majd így Nathlan elején, de már inkább megvárom milyen lesz Xilonen. Ő biztos kell, cápalány viszont annyira nem feltétlen mozgat meg. -
Urzu_7
aktív tag
Én nem csinálok semmit. A kedves fejlesztő döntött úgy hogy bebasz 3 axe mitachurl vagy 5 slime közé, hogy mozdulni se tudjak a karakteremmel. Aztán ha vagyok olyan szerencsés, hogy átváltok mondjuk Zhongliról Nahidára akkor meg be is szoptam mert onnan nem jövök ki max ha félretolják egymást az enemyk. Se dash, se karakterváltás nem megy, utóbbinál a játék elküld az anyámba hogy az most nem lehetséges. Dash még olyan szinten jó hogy legalább nem tudnak megsebezni de mozdulni nem tudok akkor se. De lehet én játszok egy másik játékkal nem tudom.
#19948Kedves Mike, mondjad megfele melyik gombot nyomjam alf+f4 helyett.
-
emiki6
veterán
Nem, szimplán csak annyi, hogy a támadásaival procolja az offielderek skilljeit.
Raiden pl nem tud beidou drivere lenni. Legjobb driverek a sima normal attackerek, mert a legtöbb offield skill, amit drive-olni kell az NA animációhoz vagy hithez van kötve.
Off field skillek, amik eszembe jutnak és amiket drive-olni kell: raiden e, beidou q, xq q, yelan q.
De fischl A4 proc-hoz meg kell valaki aki electro-t sebez, nahida trikarma proc-hoz is kell valaki aki dendro reakciót vált ki.
Ezek mind valamilyen drivert igényelnek.
-
Xeon Kinek melyik a kedvenc DRIVER karaktere?
Én leginkább úgy értelmeztem, hogy ki a kedvenc hypercarry, azaz on-field dmg dealer (DPS karakternek is szokták hívni).
-
xeon forever
addikt
Némi hatás volt a WW megjelenésének köszönhetően, és tényleg remélem, hogy a Hoyo nem tojik az arcunkra...legyen egy kis upgrade.
Engem legjobban a weekly bossok idegesítenek, emiatt pl Arle meg mindig nem TC.
Ennyi megjelent karakter mellett ezt el kéne törölni, esetleg AR 60-70re lépéssel kiküszöbölhetnék, és ott már ne legyen limit. Úgyis lvl 100 is tervben van a legendák szerint. -
Sordoran
addikt
Én eleinte azt hittem, hogy új területek érkezésével fogják növelni majd szinteket, lesz új material ami csak ott szedhető össze, és új képesség esetleg. Erősen wow szemlélet volt, és ennyi idő után belátom hogy ennek nem lenne értleme. A karakterek lvl90-re vannak balanszolva, ha most emelnének rajta, akkor borulna az egyensúly. Különböző karakterek más-más stat-ból skálázódik. A fő statok változnak mikor a karakter szintje nő. Na most ha kapnánk +10 szintet, akkor azok a karakterek akik ezen alap értékekből skálázódnak erősebbek lennének, míg aki nem, az lemarad.
Még két új terület fog érkezni a mostani Teyvat-ból, szerintem ez már marad így addig. Ha utána elkalandozunk más régióba, akkor ott lehet majd valami extrát kitalálni. -
emiki6
veterán
Abban én is egyetértek, hogy a crimson moon dynasty nem teyvat-i, viszont elméletileg nem is descender. Descender az, aki az istenektől, a sorstól és irminsul-tól független. Ha jól tudom nahidától azt tudjuk meg, hogy 3 descender van és az egyik a traveler, a másik 2 meg a first who came és a 2nd who came (ha jól tudom). Se a sibling, se perinheri, se a crimson moon első tagja nem számít descender-nek.
De a descender sosem jött el, legalábbis a Travellerig (úgy tűnik).
that transcendental person from beyond who the Kingdom orphanage was awaiting never arrivedA kaszát jó, hogy említed, azt elfelejtettem elolvasni, bár sokminden nem derül ki a leírásából, a CMD bukásáról ír, majd hogy az ED is követte őket a bukásban. Talán annyi érdekes, hogy a CM kihunyásával csak a Balemoon maradt. (Bale: evil considered as a destructive force).
Perinherinek csak CM látomása volt, hogy erejét megszerezte e az nem derül ki.
Én az animált shortra sem alapoznék, mert az nem ingame "emlék", hanem a playereknek készült content. -
emiki6
veterán
Azé elég sok perinheri elmélet van. Az alapján amiket én olvastam, úgy tűnik, hogy...
Peruere-hez nincs sok köze, mert a Crimson moon dinasztia (aminek arle a leszármazottja) már megvolt, mire Perinheri odakerült. Perinheri egy olyan teyvat-en kívüli, aki nem számít descendernek (mert a teyvat-i sors határozza meg az életét), tehát nagy eséllyel az abyss sibling az, főleg, hogy a neme attól függ, hogy a traveler milyen nemű (hogy a travelerrel azonos nemű e vagy ellentétes, az nem derült ki a posztból, így nem tudni, hogy a traveler e az v a tesója). -
-
Shiro
senior tag
Így most egy kicsit fáj ez a baki.
https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact_Leaks/s/Egb3j5GOTU
Bár így talán egy ideig több izgalom lesz a wish-rlésben. -
CJ4567
nagyúr
Én két dologtól tartok, de nagyon, egyik az, hogy tényleg lesz-e olyan fun, mint ahogy kinéz a karakter, és a második, hogy lesz-e olyasmi csapat, amiben még sebez rendesen, de nem is kell Dark Souls játékosnak lennem, mert valahogy mindig gondot okoz leolvasni azt, hogy ki mikor milyet fog ütni Talán Arle Yelan Benny Zhongli?
-
CJ4567
nagyúr
-
emiki6
veterán
Ne bonyolítsd túl, mert lesz powercreep úgyis.
Mondjuk én is túlbonyolítottam, szórakoztató elpepecselni vele, elég jól behúzott.Volt amúgy már ilyen event, a legutóbbi Mondstadt borfesztiválon, ahol szintén egy üzletet kellett menedzselni (nem tetriszes volt, de amúgy ugyanez) és ott se volt még végtelen ciklus, szóval ez új feature.
-
emiki6
veterán
Grat, nekem is meglett, kb soft pity 50/50 win. Aztán mentem tovább. 7 faruzan (C7), 6 gaming (C5), 2 noelle (C5), meg egy csomó fegyó.
Yelan E-hez képest az Xy E effektív CD ugyanaz, a hatótáv meg 2/3-ada - 3/4-ede.
Yelan 4,5 mp-et fut, Xy meg 2,9 mp-et ugrik (2/3-ad idő, tehát vagy ugyanolyen gyorsak vagy xy nem lassabb). -
kill_switch
senior tag
-
xeon forever
addikt
Jo de pl ha van egy karakter aki tetszik es ertelmes konstik vannak hozza akkor lehet egy atlagosan C2 hasznalhato. Na ha nem minden nap jatszol, mint ahogy jelenleg bele vagyunk kenszeritve a napi login ra a resin cap miatt...akkor nem csak abba a kb fel millio(?) aki aktivan jatszik lenne vasarloi ero.
//Subjective// -
jonnyjoker01
veterán
Nem tudom, nekem megosztó véleményem van erről a dologról. Én az a fajta játékos vagyok akinek nem kell mindenki, nem tetszik az összes karakter és ritkán húzok a bannereken, úgyhogy engem nem hat meg hogy mihoyo mennyi pullt/primogemet/ingyen karaktert oszt éppen. Számomra az érték a tartalomban van, meg kicsit régi vágású is vagyok, én nem igazán az explicit rewardokban lelem örömömet játékokkal kapcsolatban, hanem magáért a tartaolmért és élményért amit a játékok nyújtanak.
Másrészről viszont Mihoyo és a többi modern játékfejlesztő cég maga alakította ki ezt a fajta játékos szemléletet a f2p modellel, mikrotranzakciókkal és engagement-driven game designnal. Az embereket átszokatták arra, hogy nem a gameplay kerül fókuszba, hanem az olcsó dopamin hit, a reward amit kapsz érte. És ezért van hogy sok ember úgy játszik, hogyha nem kap valamiért rewardot, vagy nem eleget, akkor meg sem csinálja, függetlenül attól hogy az a tartalom minőségi és jó-e, vagy sem.
A mostani fiatal generáció ebben nőtt fel, erre szoktatták rá őket a modern játékfejlesztő cégek, úgyhogy én egyáltalán nem csodálkozom a reakción. Kiépítettek egyfajta mentalitást a játékosokban, akkor igyák is meg a levét
-
xeon forever
addikt
-
emiki6
veterán
Te is nagy shenhe fan vagy, shen-furi-xy-chong -os onfield plunge dps shenhe csapat nem érdekel? Mondjuk nemtom mennyire copiumos, mert abyssra nyilván kevés, ow-re meg egy kicsit túl burst reliant.
Majd megpróbálom kiépíteni, hátha nem teljesen veszett ügy, bár attól félek nem lesz jó érzés játszani vele (túl macerás setupolni).
A furi shen gany xy helyett a kaz gany shen layla team valszeg jobb, bár még az is eléggé copiumos...
Meg a családi csapatban ki plunge-olna? Se furi, se shenhe, se ganyu nem jó erre a célra... (és akkor meg szinte kár xy-t vinni). -
xeon forever
addikt
Em Furina.. Shield strengthen alapokra helyezve ebben a csapatban nem dmg bonusszal. Benny egyedul C6 es pl a Raiden csapathoz képest csak picit lassabbak egyenlore a legtobb bossnal.
Navia talentek meg csak 3-3-5 szoval latok ebben is meg potencialt.
Mindenesetre megnezem az emlitett karakterekkel ToM artikkal mi a kulonbseg. -
xeon forever
addikt
Elvileg egy csapat tud igazan csapatni vele:
Raiden, Shenhe, Ayaka, Benny...
Raiden {TCrowned} sub fizikai bonuszos 300%Er (mostanra jott ossze egy 310%-os ER Emblem probabol Solo megy neki a 200K+Hit), Shenhe{C1} max Atk, Ayaya{nalam C1} max dps, Benny {C6} sub DPS/max Hp//ez a 70% os Benny heal miatt lehet Jo healer+support kiepitesnek.
Meg ki kell probalnom, hogy tenyleg Jo, szoval ramegyek a C6-ra. Max szivni fogom a fogam, hogy miért?!? -
emiki6
veterán
Biztosan nem éri meg a saját szetet kifarmolni. De a petra is tévút (azért is, mert annak is alacsony a resin hatékonysága). 2p2p a way to go. 2p bonus lehet atk, geo dmg vagy akár ER is.
A gt 2p-es elemental skill bonusza is tévút szerintem.
Furinával az MH szetet megintcsak nem tartom jó ötletnek, mert a cr amit ad feltételes, valamint leértékeli a cr rollok hasznosságát.Nálam 2p gladi, 2p shimenawat fog kapni, ha lesz egy jó shime sapim, addig 2p shime 2p emblem lesz.
Saját szet helyett szerintem emblem domaint érdemes farmolni és gladiatort, esetleg petrat strongboxolni (a gladi többeknek lehet hasznos, így a petránál jobban megérheti).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest