- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
CJ4567 #18943 üzenetére
Na akkor már c3. Ha kitart a szerencséd akár c6 is lesz belőle, akkor azért érdemes elgondolkodni rajta, hogy mégis használod
Én nem utálom Jean-t, pedig már C2 és egyszer sem wisheltem rá. Qiqit használtam miután esett, még a legelején, egyáltalán nem volt rossz kari.
De Qiqit általában mindenki utálja, ennek miértje érdekel
Tighnari nekem is eshetne, de mióta szegény bekerült a standard bannerbe esélytelen -
emiki6
veterán
válasz
CJ4567 #18854 üzenetére
Uhh, a régi "szép" idők, mikor még egyedül nem mentek a heti bossok. Mit összeszenvedtünk coopban is (random emberekkel).
Noelle coopra az egyik legjobb unit volt, mert nem volt törékeny és a többieket is életben tartotta. Ellentétben pl ganyuval, aki egy lepkefingtól kifeküdt vagy zhonglival, aki bár túlélte, de a team DPS-hez nem tett hozza eleget. A reaction dps-ek se értek semmit, mert random emberektől nem várható el, hogy megfelelő aurát tegyenek az ellen-re.
Meg úgy eleve, bárkit vinni, akinek nem volt healje vagy shieldje kvázi öngyilkosság volt és rengeteg kaját tudott igényelni. -
Sordoran
Topikgazda
-
emiki6
veterán
válasz
CJ4567 #18799 üzenetére
Nekem yae már megvan, xy meglesz, ha akarsz jöhetsz kipróbálni.
Yae-t én alhihoz szedtem ki, mert összeillik a kitjük, egy kicsit használtam, jópofa hogy afk, de hamar ráuntam, nyűg, hogy olyan rövid a skill duration és olyan hosszú a cast time (afk-ra jobb helyette nahi, raiden, furi). Talán f34r szokta használni, mikor abyssozik nekem.
Sordoran: Egy kibszott kötőtű a kardja?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
CJ4567 #18797 üzenetére
Még rendes C0 számokat nem láttam, de elvileg akár bármilyen rossz karakterből tud okés karaktert csinálni plunge attackkal, feltéve hogy van Bennett C6 (bár kísérleteznék szívesen Chongyunnal is). Én megvárom az első videókat róla, ha ez azt jelenti tudom mainelni egy kicsit Candace-t és/vagy Dehyát akkor megéri nekem
Mellesleg úgy látszik Hu Tao legjobb kombója változik N2CJP-re amit szívesen kipróbálnék.
-
-
emiki6
veterán
válasz
CJ4567 #18797 üzenetére
Lényegében egy jean, akivel szinte bárki plunge-olhat, tehát egy új játékmechanikát nyit meg, ami eddig csak xiao számára volt elérhető.
Zajef átfogóan elmondta mire jó, nem niche: [link]Én dank meg féldank csapatokat akarok vele. Plunge naviát meg dps shenhe-t.
Arra jó, hogy nem meta csapatokban bár a csapat dps lehet hatrányt szenved, de a carry dps-e nő. Naviával lehet hozni 70k plunge-okat és shenhe-ből is lehet vállalható sebzést kisajtolni.
-
emiki6
veterán
válasz
CJ4567 #18791 üzenetére
Nekem meg nincs anemo dps-em, így nem kell faruzan, de xy meg igen.
Bár hosszútávon nem árt, ha van egy faruzan, így nem bánom, ahogy egy C6 noelle is illene már, ha meglenne. Gaming se árt, mint tartalék pyro dps, ha arle nem válna be.
Amúgy ja, a 4*-okat én is már elengedtem, egyedül shinobu, ha nem lenne meg és belőle asszem elég a c2. Sokkal olcsóbb garantálni egy C0 5*-t, mint egy 4*-t, számtalan sztori van, hogy 120 vagy mégtőbb wish-ből sem esik ki.
kill_switch: azért a free genshin még elég jó deal. Egy ütőképes csapatot nem sok idő megszerezni, összerakni és onantól a sztori vagy exploration ingyen szórakoztatás, míg pl ha sorozatotnéznél, akkor fizethetsz streaming szolgáltatónak és ugyanúgy időt-figyelmet fizetsz még azon felül.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
CJ4567 #18793 üzenetére
Bizony, az elején még én is rámentem a 4*-osokra, de aztán feladtam. Sokkal egyszerűbb 5* karakterekkel tervezni, mint C6-ot össze szedni. Most is a kis muskétás csaj miatt húztam csak, hogy meglegyen ő is, erre jött egy Raiden C1. Nem gond, mivel amúgy is szeretném újra előszedni, és a C1 is jó neki, de nah. Nem volt célom.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
CJ4567 #18791 üzenetére
Nekem is jól jönne a constellation hozzá, de mivel C1, így nem hinném hogy elérem vele C6-ot. Legalábbis nem tervezem, hogy olyan sokat húzok Xianyun-ért.
Következő 3 patch-ben is mindig lesz egy új karakter aki kell, szóval okosan kell húzni.
Sajnos StarRail-ben is nagyon baba karakterek érkeznek új területen, és ott kisebb a jade tartalékom, mint az itteni primogem, ez a két játék kikészít. -
xeon forever
addikt
válasz
CJ4567 #18726 üzenetére
Nekem nagy hiany hogy Ayakat lehessen speed boostolni 150% fole.... Szet moziznam magam 4k-ban a charged slashre...
Amugy Mai napig nagy kedvenc csapatom OW Ayaka+Ayato alap. Kis ordoguzo srac tud adni boostot meg ha rarakom a skyward sword majdnem meg van.
Kokomi ToM meg Sarkanyos konyv is segit, illetve 2 hydro Hp bonusz kicsit tankosabba teszi oket. -
Shiro
senior tag
válasz
CJ4567 #18598 üzenetére
Engem jobban zavar, hogy annak a Warcraft 3-ból szökött Water Elementálnak instant 20K az ütése.
---
Tegnap meglett az első használható Geo szett
Navia még csak pót szettel van ellátva (meg talent fejlesztés is ráférne)
Első tesztre egész erős páros.
Viszont azt nem gondoltam volna, hogy Benettnél fogok ER problémát tapasztalni.(jelenleg 220%)
-
vakablak93
őstag
válasz
CJ4567 #18598 üzenetére
3 millió????
elmennek a fenébe mihoyoék.
Igen, én is Raidennel mentem neki, csak én a dendro csapattal. Sikerült is, bár nem tragadom kellett a Barbi féle nekromantizmus, mert Yae elpatkolt
A Raiden National, az a xingqiu + xiangling + benji? ú
Szeretem azt a felállást, csak most a két pyrot Navia mellé tetem, így most nem volt lehetséges. -
Wayne
aktív tag
válasz
CJ4567 #18254 üzenetére
Kazuha nekem is C0, az iron sting pedig ugyanannyi EM-t ad, mint a xiphos. Én is a Rationalt használom általálban, a jobb AOE miatt, illetve hypernél nagyobb gond ha éppen kimozognak a nagy bada-bumm elől.
Teszteltem Elegyt Hu Tao csapatban is, több mint 10k-val nagyobb CA-k vannak így. (Homa-t is bemákoztam előző banneren)[link]
-
Wayne
aktív tag
válasz
CJ4567 #18252 üzenetére
Igen, C6 Sara/Elegy, C3R1 Raiden, Kazuha /Xiphos, Benny / Mistsplitter
Csak a móka kedvéért ráraktam Sara-ra Zhongli shieldbot Tenacity set-t, Raident meg Critfishing buildre építettem 23/228. Nyílván ennek semmi értelme Abyssban, sokadik próbálkozásra criteltEz a max dmg, amit most ki tudok hozni a csapatból.
[Raiden 736k vs PGV]Az előző videóban, ha jól emlékszem 50/203 volt raiden crit ratio-a, ami szintén nem ideális.
-
emiki6
veterán
válasz
CJ4567 #17862 üzenetére
Nem kacsa volt, de már javították: [link]
It has come to our attention that some Travelers have been using plug-ins to tamper with game data and intentionally disrupt the gaming experience of other Travelers: In Co-Op Mode, they were found using plug-ins to remove items from other Travelers' open world, preventing them from playing under normal circumstances.
The relevant issues have been fixed on August 25. By August 26, our developers had fixed the accounts of the Travelers who encountered this error and contacted Customer Service for assistance. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
CJ4567 #17813 üzenetére
Csak PS5-ön és PC-n legalább 4 GB VRAM megléte esetén érhető el elvileg. Tegnap nem néztem meg, de ma bekapcoslom én is, kíváncsi vagyok milyen lesz.
Tegnap csak első archon questet toltam le, az új terület felfedezése hétvégére marad. Viszont amit láttam az tetszik, egész hangolatos. Csupán térképen ránézve kissé aprónak tűnik, de igazából csak Sumeru esetén voltak nagyon túl tolva szerintem a méretek. Feleslegesen nagy volt a sivatagi rész. Kíváncsi vagyok mennyi lesz a végleges terület mérete Fontaine-nek.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
CJ4567 #17774 üzenetére
Fegyverre soha többet, nem éri meg, kivéve ha mindkettő kiemelt tetszik, vagy van sok felesleges primogemed.
Például most nekem is 4.2-ig egyik event banner se jön be, szóval ha olyan fegyver lenne, lehet rámennék.
Most rámentem StarRail-ben Kafka light cone-jára (a fegyver ottani megfelelője) és bejött, de ugye annak 75% volt esélye. Mivel Kafka is hazajött 50%-al előtte, így mázlim volt. -
xeon forever
addikt
válasz
CJ4567 #17470 üzenetére
Irány C6 DPS QIQI XD
https://youtu.be/VrnM8EY9u78?t=153 -
emiki6
veterán
válasz
CJ4567 #17470 üzenetére
Attól függ. Sac akkor jó, ha kazu "több, mint support" és szeretnél több field time-ot adni neki, ezzel dps-t veszítve, amúgy fav. Iron sting vagy esernyő meg akkor, ha artiból (EM sand-del) van elég ER ahhoz, hogy ne legyenek energiagondok.
Kvázi on-field kazuhának TF kazuha jobb, mint VV kazu sac karddal.
-
Wayne
aktív tag
válasz
CJ4567 #17399 üzenetére
Nem "kell" választanod. Sőt! Én a helyedben skippelném ezt a path-t. A legértékesebb karakter a 4 közül kokomi, a többi úgymond fun karakter, ez különösen igaz Klee-re. Több forrásból hallottam, de azért kezeld fenntartásokkal, hogy 4.0-ban Yelan rerun lesz, szerintem ő egy must have karakter. Illetve 4.2-ben Hydro Archon jön, aki nagy valószínűséggel erős lesz.
Természetesen ezt "karakter érték" függvényében írtam, ezt nyilván felülírja a személyes szimpátia. Próbálj olyanra húzni, aki valahogy beleillik a már kiépített karaktereid közé. -
-
vakablak93
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.