Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz xeon forever #6272 üzenetére

    Én be tudok napi 1x lépni, és elverni a 160-at, de még így is bukok, hiszen egy nap 180 termelődik. Tehát ha csak hétköznap játszom így, úgy is 100 resin kuka hetente. Jó lenne, ha lehetne egy heti resin-t felhalmozni, vagy mint a condensed resin betárazni (utóbbi sajna az 5 db limit miatt alig több mint 1 napnyit enged). Mobil/PC játékosoknak könyebb, ott mobilról belép, lecraftol egy CR-t és akkor ki tudja használni egyszeri esti belogolás mellett is a resin-t.
    Mihoyo oldaláról amúgy logikus miért nem engedik: rákényszerítenek, hogy naponta logoljunk be, mert aki naponta játszik kevésbé hajlamos abba hagyni. Ha heti 1-2x lépünk be, könnyebben ott is hagyjuk ha úgy alakul. Eventek is ezért ilyen folyamatosan elszórtak. (bár itt lehet utolsó napokra hagyni, csak akkor nagyon tömény lehet, mintha napi leosztásban csinálnánk)

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák