- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
KGeri
csendes tag
Sziasztok!
Pár Genius 5005-tel kapcsolatos jelenséget szeretnék megosztani veletek.
Vásároltam nagy reményekkel kb. egy hónapja egy példányt, amivel 2 komoly problémám akadt:
- a hangerőszabályzó geiger-müller számláló módjára kattogott, ha tekerődött (de frankón).
- a hangerőszabályzó kb. a hangerő 1/5-éig (nagyjából a vízszintes állás) hiába tekerődött, semmi hang nem jött ki belőle, majd egyszercsak megjelent a hang, de érezhetően nem a legkisebb hangerővel. Bemenettől független a jelenség, több eszközzel is teszteltem. Ugyanez volt igaz a sub-ra, centerre, surround-ra is, a sub esetében ez különösen zavaró volt, hisz lágy mélyet nem lehetett előcsalni belőle.Vissza is vittem a vásárlás helyére, sajnos pont a 3 munkanapos cserekötelezettség utáni 4. napon, ahonnan így továbbküldték szakszervízbe (hogy a genius hivatalos szakszervízébe, afelől vannak kétségeim), de 3 hét alatt sem került vissza hozzájuk javítva, így felajánlották, hogy elhozhatok helyette egy vadiújat. Ez tegnap meg is történt, és az új hangrendszernél is ugyanúgy fennáll a hangerőszabályzóval a 2. probléma (kb. 1/5 hangerő alatt egyáltalán nincs hang, aztán egyszercsak megjelenik, de nem igazán halkan), illetve ennél azt is észrevettem (az előzőnél erre nem figyeltem fel, de lehet az is így működött), hogy akármilyen hangerőn is kapcsolom ki, a következő bekapcsoláskor a teljes hangerő kb. 1/3-ára állítja be magát.
Ezenkívül mindkét esetben elég csekélynek érzem a teljesítményét, volt nekem a jó öreg legelső szériás fadobozos Genius SW-HF 5.1-ből, és sajnos a nyomába se ér sem hangminőségben, sem teljesítményben. Kezdem nagyon bánni, hogy túladtam rajta...
Szóval a kérdéseim röviden összefoglalva:
- Normális, hogy a hangerő 1/5-éig semmi sem hagyja el a hangfalakat?
- Bekapcsoláskor fix hangerőre kell visszaállnia, vagy oda kellene neki, ahol kikapcsoltam?Köszönöm a segítségeteket,
KGeri
Aktív témák
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X AORUS Eladó!
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 2023 Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest