- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Aktív témák
-
Hogiii
tag
válasz
Peater10 #1982 üzenetére
Jaja elég nagyok a dobozok
de azért jól néz ki a szobába, nekem se nagy 9-10m2 szóval bőven bezenéli, lehet kicsi is hozzá de ha szépen elhelyezed őket akkor filmezésnél nagyon jó
Igen sajnos elsőkön nincs tartó azt én is hiányoltam :\. Megakad a hang? Ezt hogy érted? nekem nem volt semmi olyan.
-
Patice
nagyúr
válasz
Peater10 #1982 üzenetére
Sziasztok!
Ma vettem észre, hogy megjelent egy új aktív sztereó hangfalpár a Genius kínálatában: Genius SP-HF2020.
Lehet valamit tudni a magyarországi érkezésről/elérhetőségről?
Kíváncsi leszek az árára és a minőségére, mert először látok Genius-on digitális bemenetet!
Bár méretre nem olyan nagy (picit karcsúbb és magasabb az 1800A-hoz képest), de érdekes lesz majd a tudása.
-
Hogiii
tag
válasz
Peater10 #1979 üzenetére
Nem fogsz csalódni benne
csak valami sarok vagy eldugottabb helyre rakd a mélyet és beraktam utólag az asztal alá, ahol könnyen betudom kapcsolni hátul...és olyan mélyet ad hogy remeg a hang, filmeknél meg ahh
és kis hangerőn, eddig földön volt szoba közepén és nem zenélte be a szobát, mindenhol máshogy szólt legtöbb helyen doboz hang :\ de most már igazi házimozi, hangzásban pedig szép
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
Peater10 #1964 üzenetére
Nekem 4000es van otthon és a mélyre nincs panasz.
Én átcseréltem a frontokat nagyobbakra és tökéletes.Csak a stand-by miatt ne dönts, jobb a hangfalnak hogy ha nem használod akkor le van áramtalanítva...
Egyébként 5050est nem nagyon fogsz találni, mivel már a V2 van a piacon fél éve.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged