- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
Aktív témák
-
Powerline94
csendes tag
Sziasztok!
Vettem már régebben egy Genius 5.1 Hangfalszett -fadobozos CSAK A MÉLYNYOMÓ SW-5.1 Home Theater DHT-510. Az a gondom vele hogy a transzformátor elszállt benne és igen érdekes módon van megoldva, mert a 230 hálózati feszültségből csínnál ilyen 20, 22,18,24wattot ha jól tudom és nekem az szált el teljesen, meg az előtt zúgott a hangfal mint állat kikapcsolt állapotban is, majd egy idő után azt is elkezdte játszani hogy a ledek elkezdek villogni és gerjedni. Tudtok segíteni nekem vagy inkább vegyek egy ujjat helyett. Mert nem akarom kidobni mert a szívemhez nőt. Előre is köszike a választ.
Sziasztok!
-
GeniusHU
aktív tag
Szerintem mind küzd kicsit a reflex betegséggel, de ez gyógyítható.
Belül kell némi zajcsillapítást alkalmazni, túl üres a doboz.Ajánlom figyelmedbe ezt a topicot. Olvass vissza.
-
Hogiii
tag
-
Zsotti824
tag
tök mind1 szerintem mert már nem garanciás régóta.több éve meg van már a cucc.inkább le írtam az egész sztorit hogy érthető legyen.ha itt nem kapok segítséget akkor keresek a környéken valami szakit aki ezeket javítja és beszélek vele hogy ő tud e ilyen papírt írni ami kimondja hogy az áramszünettől ment el.ami lényegében igaz is mert először attól lett hibás.csak a szaki itt lehet ingyen nem ad ilyen igazolást a genius meg talán azért segít mert tőlük akarom megvenni a kártérítésből az új 6000-es modellt
-
Peater10
csendes tag
Azért annyira amatőr nemvagyok
Nemtudom, arra is gyanakszom, hogy a hangkártya kínlódhat.. Eddig csak simpla stereo volt rákötve, lehet az 5.1 kicsit megizzasztja..
Elvégre csak egy alaplapi.. Meg azt vettem észre, ha hangerőt adok vagy veszek le akkor mormogó hangot ad ki. Te nem vetted észre?
-
-
Peater10
csendes tag
Szépen muzsikál a cucc
nekem is asztal alatt van a sarokban. Egy ami meglepett, hogy mekkora nagyok a szatelitek, főleg a center.. hát az vlmi batár nagy
Mínusznak meg a fali konzol hiányát tudnám felhozni.. nehéz lesz elhelyezni a szobámban, mert elég kicsike. Nem tapasztaltál olyat, hogy néha mintha megakadna a hang?
-
pomk
őstag
Az...
Stand by nincs rajta energiatakarékossági okok miatt. Egyébként a hír igaz, ha kikapcsolod, elveszti a beállításokat...
Mondjuk azért erre gondolhattak volna, hogy mivel nincs stand by, az emberek nagy része ki fogja kapcsolni, akkor meg ne vesszen már el a beállítás!
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Philips LCD és LED TV-k
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest