- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
GeniusHU
aktív tag
Meglenne rá a vevőkör, a labda a gyárnál van.
Nekem már ez is előrelépés.
Mai napig keresik az 1250X-et, meg is értem. Én otthon egy 2000Xet nyüstölök, az is tudja a dolgát.Biztos hogy lesznek őszre új termékek, időszerű a frissítés.
Szerintem nem csak a magyar piacról megy nekik az az észrevétel, hogy jól fogyna valami ütős termék... -
GeniusHU
aktív tag
Szia!
Még csak pár napja jött meg nekünk egy tesztdarab és éppen folyik a mérlegelés.
Biztos fogjuk majd tartani, mert a digitális bemenet mellett még vezeték nélküli távirányító is van a csomagban. A hangzásban szerintem az 1800A és az 1255A lenyomja, de azért persze nem rossz. A hangerőszabályzó digitális, mint az újabb 5.1eken.
Van 3 eq beállítása is.A digitális bemenet pozitívum, reméljük optikai bemenet is várható a jövőben.
-
Chaser
legenda
Rájöttem én is, nem tudom mért szüntetik meg a jó dolgokat. Az 1200A már kiesett, nem sok jót olvastam róla, a 1255A az még talán. De lehet megtartom a mostani 3600-ost. Eladom a centert meg surround-ot -utóbbiakat nem is használtam sose-, aztán lesz egy 2.1 rendszerem. Esetleg majd lecserélme valami jobb stereo hangfalakra a gyárikat, bár ekkora méretben nem hiszem hogy sokkal jobbat találnék.
-
baligeri
csendes tag
Szia!
Az a helyzet, hogy leötlöttem, működik a program, beállítottam h 5.1 és igy is csak stereoba szól, ámbár a hangtesztnél szól mindegyik szépen külön-külön, lejátsza egyesével hibátlanul a tesztdallamot, de amikor media playerrel megnyitok vmit csak stereoba szol. Hol kellene még állítanom? Mi lehet a gond?
köszi Gergő
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged