Aktív témák
-
Hogiii
tag
válasz
HowardStern #2525 üzenetére
Leveszed az előlapot. És kicsavarozod a hangszórót. Ott majd fogod látni mi történt.
-
Hogiii
tag
válasz
Powerline94 #2510 üzenetére
Ki kéne mérni mi szállt el benne pontosan, alkatrészeket lehet bele venni, de ha komplett tápegység kell akkor körül kell nézni milyen áron vannak, nem pont Geniusba való, de az érték az egyezzen. Szerintem pár ezerből lehet kapni.
De a bevizsgálás ingyenes ahogy mondták, vagy valami elektronikushoz vidd el. -
Hogiii
tag
-
Hogiii
tag
válasz
::Trunks:: #2293 üzenetére
ja tudom melyik, akkor passzolom
-
Hogiii
tag
válasz
::Trunks:: #2291 üzenetére
ööö...nem tudom melyik az, csak sima rca jack kábelt dugd be, meg az összes hangfalat a kimenetre és ennyi
-
Hogiii
tag
válasz
::Trunks:: #2288 üzenetére
Bármelyik hangfalat kötöd oda akkor is csak a center szól vagy is ami arra a kimenetre van kötve....
-
Hogiii
tag
válasz
::Trunks:: #2286 üzenetére
Ez érdekes
Akkor valami nincs rendbe az erősítővel, vagy a hangkártyán nézzél beállítást. -
Hogiii
tag
válasz
::Trunks:: #2284 üzenetére
Ha bedugod a jack RCA-t a hátuljába 2ch (stereo) a másikat a gépbe (zöld) akkor elvileg mind a 6 hangfalnak kéne szólnia.
-
Hogiii
tag
válasz
Picur77 #2282 üzenetére
Gondolom jól volt hajtva a rendszer
A beépített erősítő ahhoz a hangszóróhoz lett tervezve, és elméletileg a hangszóró ahhoz a ládához, de se így se úgy nem jó
gondolom ha jóval nagyobbat beleraksz nem biztos jót tesz neki, vagy esetleg nem fogja úgy meghajtani mint a kisebb teljesítményűt. Ohm-ba ugyan az legyen ha belerakod még is.
-
Hogiii
tag
A kis segítség kéne le akarom váltani a genius 5050 V2-őt 6000-es szériára, mennyire szól jobban? a mély az gondolom szebb és erősebb, a szatelitek hangzása változik? bár sztem egyforma az az 5W at nem hiszem dob rá
-
Hogiii
tag
Érdemes lecserélnem az 5050 V2-őmet egy sima 5050-re? Ahogy látom annak nagyobb teljesítményű a mély és talán nagyobb is a doboza. Van valakinek sima 5050? szívesen várok teszteket
-
Hogiii
tag
Komárom-Esztergom megyében van valakinek Genius 6000-e ? szívesen meghallgatnám
-
Hogiii
tag
Van olyan Genius SW-HF 5.1 6000-es aminek a távirányítóján van Stand By gomb?
-
Hogiii
tag
válasz
Overlocker #2144 üzenetére
Ha nem garis akkor szedd szét nézd meg milyen poti van benne, rá van írva hány Ohm vagy KOhm, ugyan olyat vegyél bele, elektronikai boltba kapsz, pár száz Ft.
-
Hogiii
tag
-
Hogiii
tag
válasz
GeniusHU #2111 üzenetére
Most nézem mit írtam, egész nap szobát rendeztük meg felújítás
Na szóval az lett volna a kérdésem hogy ha tv össze van kötve a Geniussal, mert ugye hátulján az van hogy 2 ch (tv,vcd/mp3,game) hogy akkor is tud 5.1-be szólni vagy csak 2 csatorna. Mert rá akarom kötni a TV-t gépre, hogy majd úgy nézem a filmeket, csak nem tudom hogy 5.1 úgy is fog szólni. -
Hogiii
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Genius 5050 V2 és majd veszek tv-t Led stb. ugye rátudom kötni. Ha esetleg van olyan film, vagy a gép össze van kötve a tv-vel tud 5.1 hangot adni? Inkább ha géppel van összekötve a tv.
-
Hogiii
tag
válasz
gyilkos répa #2093 üzenetére
Ha bárhova dugod az egész lakásba és mindenhol csinálja akkor a termékkel van a gond... ha kábel hiba ha belül valami hibás akkor vissza vinni gariba és megkérdezni mi a teendő mert ez a hiba jelenség.
-
Hogiii
tag
válasz
gyilkos répa #2091 üzenetére
Lehetséges hogy rossz az árnyékolás, az is lehetséges hogy rossz a testelés.
-
Hogiii
tag
Általában a munkadíj drágább mint az alkatrész
-
Hogiii
tag
Ha nem tudják megcsinálni vagy cserélni akkor kell bele venned olyat, az a neve hogy Tweeter. Több fajta van,méretben is. Szerintem 8 Ohm-os.
-
Hogiii
tag
Olyan kérdésem lenne hogy fél éve vettem egy HF 5050 V2-őt kifogástalan állapotban van, meg van doboza minden cosmagolás van még fél év garancia rajta, de be akarok újjítani egy 6000-re. Esetleg olyan nincs hogy beveszik?
-
Hogiii
tag
válasz
Peater10 #1982 üzenetére
Jaja elég nagyok a dobozok
de azért jól néz ki a szobába, nekem se nagy 9-10m2 szóval bőven bezenéli, lehet kicsi is hozzá de ha szépen elhelyezed őket akkor filmezésnél nagyon jó
Igen sajnos elsőkön nincs tartó azt én is hiányoltam :\. Megakad a hang? Ezt hogy érted? nekem nem volt semmi olyan.
-
Hogiii
tag
válasz
Peater10 #1979 üzenetére
Nem fogsz csalódni benne
csak valami sarok vagy eldugottabb helyre rakd a mélyet és beraktam utólag az asztal alá, ahol könnyen betudom kapcsolni hátul...és olyan mélyet ad hogy remeg a hang, filmeknél meg ahh
és kis hangerőn, eddig földön volt szoba közepén és nem zenélte be a szobát, mindenhol máshogy szólt legtöbb helyen doboz hang :\ de most már igazi házimozi, hangzásban pedig szép
-
Hogiii
tag
SW HF 5050 subwoofer részéről hogy lehet leszedni a hangszóró védőt? próbálgattam de annyira rá van pattintva félek eltöröm, gondoltam megkérdem hátha van valami módszere
A hangerő szabályzót kicsit elmérték mert leveszem nullára még akkor is szól halkan kicsit, vagy csak nekem ilyen ? -
Hogiii
tag
Van egy SW_HF 5050-em kb 3 hónapos. Szép mélye van, de ha adod rá neki akkor a reflex nyíláson a levegő olyan hangos és tök zavaró... azzal nem lehet valamit kezdeni? Hangszóró bírja meg nem hajtottam meg, inkább leveszem mínuszba a mélyet akkor. Meg a szobám kialakítása se olyan mert másol nagyon mély valahol meg doboz hang, szóval el kéne raknom a mélyet olyan helyre ahol egész szobát kitölti :\
-
Hogiii
tag
3-4 hete kaptam egy Genius Sw-Hf 5050-et, és mostanába észreveszem hogy nem szól a Center meg a Sub. És ki be kell húzni kábelt gépből, vagy Reset gombot nyomni és akkor valamikor megszólal, az mitől van? Nem mindig csinálja de mostanában igen, elég dühítő.
-
Hogiii
tag
Na megjött az 5050... viszont érdekes a bekötés. 7.1-es integrált hangkarim van. 5.1-be átrakom bedugom a kábeleket Front(zöld) Center/sub(narancs) Rear(fekete) így nem szól csak az bal oldali hátsó... bármit csinálok csak egy szól. Átraktam 7.1-re át dugtam a világoskékbe a hátsókat és ott szól mind 2, de az nem rear hanem surround. Viszont úgy érzékeli hogy rearon van a bal és surroundon a jobb hátsó
igen érdekes.... ötlet?
-
Hogiii
tag
Szerintem sehogy.... én szerdán kapom meg, majd kipróbálom milyen, filmnézésnél jó? mélyeket jól leadja?
-
Hogiii
tag
Na megjöttem, Mediamarkt elmehet a francba
Stop shopba nincsen, Genius 5050, átmentem westendbe este, ott volt de 49 ezer FT. Mondom normálisak vagytok? azt hogy biztos nincs átírva nézzem meg máshol. De nézze meg árgépbe 26 ezer, hát nem tudom. Ezért utaztam kb 50 km-t. Szép!
-
Hogiii
tag
Na holnap megyek mediamarkt-ba. Mennyibe kerül ott a 5050 és a 6000?
-
Hogiii
tag
Pesten a Stop Shop MediaMarkt-ban van kirakva Genius SW-HF 5050 ? Esetleg lehet kipróbálni ?
-
Hogiii
tag
Azért kipróbálnám az 5005, 5050 és 6000-et hogy szólnak, nem tudom hol lehet ezeket.
-
Hogiii
tag
Érdeklődni szeretnék a Genius SW-HF 5.1 6000 v2 és a SW-HF 5.1 5050 után, hogy ezeket rá lehet-e kötni számítógépre. Pontosabban 5.1-es hangkártyára külön csatornára. pl. filmnézés számítógépről 5.1 hangzással szóljon.
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged