- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
Eddig egy 5830 + 8600gt felalalassal hasznaltam a physx-et.
Mafia 2 vel jatszok most , ott abszolut nincs visszaeses a sebessegben.
Border 2 probaltam meg, nagyobb robbanasoknal tobb ellen eseteben mar kevesnek bizonyult a 8600.
Batman Ac van meg teriteken amivel jatszani fogok.A kerdes arra iranyult hogy a javitasra - pontosabban reballra szorulo 320mb 8800gts hasznalhato lesz ill. megeri azt a 4k raforditast.
Gts250 - picit tobb cuda mag van benne.
8-as 9-es szeriaval pont azert nem akarok foglalkozni mert a hutes miatt doglenek.
Ezert gondolkodtam egy ujabb generacioban.A memoria resze mindjuk meg mindig nem tiszta.
Szamit h mennyi memoria van a karin. Milyen ddr3 v ddr5, milyen bites stb vagy csak a cuda magok szamitanak. -
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez ilyen. A PhysX-et egy dolog, hogy kiszámolja a GPU, de az extra grafika meg terheli a grafikát számító kártyát. Az értékeid rendben vannak, egyszerűen ilyen az egész.
Én is beruháztam anno egy GT 240-re. Az Arkham Asylumot átvittem, de azóta semmire sem használom. Mára ki is vettem a gépből. Itt porosodik a szekrényben. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Az tök mindegy, hogy nem jelenik meg. Attól az a hackmód aktívra rakja.
Ha megcsináltad, akkora a FluidMarkkal lehet ellenőrizni. Lehetőleg ne a legújabbal, mondjuk az 1.3.1-es az jó. Persze a Fluidmarkból szedd ki az összes physx-szel kezdődő dll-t. Valahova helyezd át, csak ne legyen a főkönyvtárban.
A GPU-Z nem lényeges, hogy mit ír. A FluidMark a jó teszt.
-
Löncsi
őstag
Amúgy ha így se jó, lehet még bűvészkedni kell valamit a fájlokkal a hibrid rendszer miatt.
Fluidmark-nak utánanéztem:
Important note for Hybrid PhysX users.
FluidMark 1.2.2 and above is compiled using driverless PhysX SDK 2.8.4 and thus, won't work with Hybrid PhysX systems right away (because it does not rely on patched PhysX System Software).
To overcome this problem, we recommend to rename or delete PhysXDevice.dll library, located in FluidMark folder.Amúgy ha sikerült a dolog, egy Fluidmark mérést majd mutathatsz, kíváncsi vagyok az eredményre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest