- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Löncsi
őstag
Lehet maga a játék újraindítása is segített, ugye sokat állítgattam low/med/high opciókat és lehet összekuszálódott valami.
Viszont ciki megint, hogy időnként a motor nem takarítja fel maga után az objektumokat. Pl. APEX rombolás után ha elmegyek a területről nem feltétlen gyorsul fel a játék, de restart után megint jó (proci ismét alapon megy):
Eléggé érzékeny, van még mit csiszolni rajta.
-
-
Löncsi
őstag
Amúgy ha így se jó, lehet még bűvészkedni kell valamit a fájlokkal a hibrid rendszer miatt.
Fluidmark-nak utánanéztem:
Important note for Hybrid PhysX users.
FluidMark 1.2.2 and above is compiled using driverless PhysX SDK 2.8.4 and thus, won't work with Hybrid PhysX systems right away (because it does not rely on patched PhysX System Software).
To overcome this problem, we recommend to rename or delete PhysXDevice.dll library, located in FluidMark folder.Amúgy ha sikerült a dolog, egy Fluidmark mérést majd mutathatsz, kíváncsi vagyok az eredményre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- OLED TV topic
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Elektromos autók - motorok
- Léghűtés topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest