- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
válasz
mpierre #3338 üzenetére
Mostanában nem állok jól idővel, így nem tudtam a mostani játékaimból pl. a Bioshock Infinite-et illetve a Batman Arkham Origins-t rávenni a fizikázásra...
1.06f Hibrid van még mindig fent csak az Ati Driver-ek frissülnek nálam időről időre...
De pl. az eddigi összes Fluidmark-ot rá tudtam venni a működésre, már amelyiket kellett győzködni (1.3-tól felfelé)
-
válasz
mpierre #3182 üzenetére
Hát nekem sem kis csalódás az eredmény. Jóval többet vártam volna a dologtól.
Játék alatt ha bekapcsolom a fizikát, lényegében nem tudom eldönteni, hogy azt most mi számolja, mert 50+ átlag és 35+ minimum fps az Aecham City alatt lényegében megfeleződik a teszt alatt és szinte semmi extrát nem látok.
Lehet hogy a 4x-es PCIx 2.0 fogja vissza? Javulhat az eredmény ha egy 16x-os foglalatba teszem? (de akkor nem kap levegőt az AMD GPU).
Amúgy egy 8800 GT 512-es kártya számolná a fizikát, érdemesebb lett volna jóval nagyobb kártyára bízni a munkát?!
-
Szoszibá
tag
válasz
mpierre #2941 üzenetére
Win 7 valóban. És mikor beteszem boot és nem jelzi még azt se hogy új hardver lenne és nem tesz fel semmilyen drivert magától. Eszközkezelőben rányomok hardverváltozások keresésére és ott sem talál semmit. Az 5850 az újabb igen, de nem volt fenn nvidia driver előtte. Lehet kevés a táp? 450W-os chieftec.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest