Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Kb 2009 óta használok egy gts450-t fizikára. Azóta nem frissítettem drivert. Ahol volt lehetőség, ott be tudtam kapcsolni a fizikát, egyedül a metro last light a kivétel. Ott csak proci fizikát tudok indítani, attól meg diavetítés az egész. Még nem sikerült megoldani.
Vga-t innét válassz. Hogy passzívan üzemelőt találsz-e....? Pl a gt640-n is van kávédaráló.
-
mpierre
veterán
Rég jártam erre... Most épp a Metro LL-tal küzdök, hogy legyen physx. Nem akarja. Sajnos az 1.05ff pecs már nem fejlesztődik tovább (csúnyán fogalmazva), így a modernebb physx driverek kiesnek a körből. Esetleg próbálkozott más is ezzel a játékkal?
-
mpierre
veterán
-
mpierre
veterán
Egyik proci sem elég gyors a fizikai számításokhoz.
A vga a proci adataira fog várni, így az adott játék akadni fog, rossz esetben diavetítés lesz.Konkrét példával élve:
Sacred 2, 2.40-s peccsel (ez adja a fizikai effekteket a játékhoz). Amennyiben a cpu számolja a fizikát, akkor konkrétan 4-7fps-d van. (Egy i7 980X-ről van szó.) Amennyiben egy gts 450 számolja a fizikát, akkor stabil 60fps a vsync miatt. Vagyis a célhardver sokkal gyorsabb...
-
mpierre
veterán
Nem használ senki GTS450-t fizikára...?
-
mpierre
veterán
válasz
Dr. Romano #3025 üzenetére
Az simán meglehet.
-
mpierre
veterán
Gts450-el tudna valaki mérni egy fluidmarkot?
-
mpierre
veterán
Ha win újrarakás esetén bennhagyom a fizikai karit, okozhat gondot telpítésnél? Vagy én leszek az első vállalkozó?
-
mpierre
veterán
Lenne egy kérdésem: A gpu-z szerint van fizika, de a cuda miért is nem aktív?
-
mpierre
veterán
Felrúgom a holdra a 9800GT-t.
Kari be, nv driver telepít, fizika telepít, uccsó peccsel rendberakom a registryt, újraindítom. Majd jön a bűvészkedés a monitorokkal, de nem terjesztem ki az asztalt.Na most egy sima áramtalanítás után elindul a gép és a jelszóig minden ok, majd olyan monitorkimenetre rakja az asztalt, hogy nem találom. Én meg bámulhatom a fekete képernyőt.
Mit szúrok el?
-
mpierre
veterán
Az mitől lehet, hogy eltűnt az nv kontroll a jobb klikkes menüből, illetve a gpu-z szerint sincs fizika? Megdöglött volna a kártya?
-
mpierre
veterán
Cata csere esetén gondolom nem kell újra pecselni a rendszert?
-
mpierre
veterán
Akadt egy kérdésem, miszerint:
Egy 9800GT elegendő lenne egy HD6950@1536 shaderes vga mellé fizikára? Felbontás nem tudom számít-e, de 1680×1050... -
mpierre
veterán
CAD-es alkalmazás miatt töröm a fejem egy nv társkártyán a meglévő 6950 mellé. Érdemes ezt erőltetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest