- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco78
aktív tag
Üdv.
Figyelj, teljesen félreértesz én nem sirok.
Az ati karim féláron hozza közel ugyanazt a teljesitményt amit a gtx480 dupla pénzért!!!
A fizika hiánya csak egy kis apróság de ha ilyen könnyen és olcsón megoldhatom mint,hogy veszek egy 8800gt akkor miért ne?
Én nem azt irom hogy az ati isten az nvidia meg szar hanem azt,hogy érdemes megnézni mindkét oldalt mielőtt vásárolsz és nem kell bevenni az nvidia marketingjét!
De hát aki fanatikusa valamelyik oldalnak az úgy is az alapján fog dönteni valamelyik oldal mellett! -
KisTopi95
aktív tag
Hello!
Hát ezt bírja még a tápom
Nagyobbat szeretnék, amit még elbír a giga 550p, de most nincsen rá keret. Próbáltam több driverral is, de nem nagyon jött össze semmi változás. A fluidmark 1.1.1-be a hibáról már tudnak, elvileg lesz rá valami patch is, hogy a felénél ne omoljon össze az nv kari.
-
ruti
Közösségépítő
persze hogy nincs sértődés
...
...ha megfogadod, hogy ha már körüljársz valamit előzetesen, a feltett kérdésedből ez az előtörténet, információ derüljön már ki (pl. hogy eddig csináltál 5 fogyasztástesztet, ...itt meg itt..., és oltári baromságot mutatnak, mi az igazság, mert van 2 tápom, ebből egy f@sza Chifi ...ilyen meg ilyen..., nem akarnám cserélni, maffia2-znék, elbírja-e)
-
ruti
Közösségépítő
visszaolvastam, szerintem mindig kaptál választ, és senki nem nézett hülyének
Mert ha például terhelés nélkül nézzük a fogyasztást alapjáraton akkor ügye mindjárt más a helyzet mint terhelés alatt.
a kalkulátorban választható, hogy milyen terheléssel számol (a prg javasol elméleti 90%-ot egyidejűleg minden komponensre - ha te is tudod, hogy ez nem igaz, akkor eldöntöd, hogy mit veszel mértékadónak)Azért kérdem hogy elég-e egy 550W táp mondjuk egy 9800GX2-nek és egy 8800GTS-nek együtt.
egy C2Q + (2)+1 GPU, peak load közelében sokat ehet, mondom megnézem, mit mutat ez elméletben...nem azt mondtam, hogy holnap vegyél egy új 650-es tápot... -
Qru
MODERÁTOR
Nah ezek a kalkulátorok kb sz@rt se érnek. Közelítőleg ad vmi értéket de erősen táp függő is a dolog. Pl a 12V-os ágai hogy vannak felosztva, ott mennyit tud leadni stb. Vga ugye a 12V-os ágat kajálja meg a proci is.
De hozok rá egy példát:
Ugye itt ajánl egy 650-es tápot. Ok, vegyünk egy átlagos, jó minőségű 650-es tápot, pl a Chifi CFT 650-et. Ez 12V-on tud 216W-ot leadni, ehhez képest egy Corsair VX450 (amiben amúgy "csak" egy SeaSonic 400W-os belső lakozik) 396W-ot tud leadni 12V-on.
Na akkor kell nekünk 650-es táp vagy sem hozzá...?
Na ennyit érnek ezek a kalkulátor progik.mod:
Szóval pontosan milyen tápod van?
-
ruti
Közösségépítő
hali!
ide bepötyögtem a konfigodat (mert nagyon ráértem
), és recommended tápnak 650W jött ki
az adatlapodon nem közölt összetevőkkel tudod finomítani, én ezeket feltételeztem:a társkártyát additional 8xPCIe-nek vettem, mind a 4 vinyót 7200-esnek, 2 kisebb házventit, egy DVD combót, egy külső USB eszközt, és a tápot több évre feltételeztem használni
jó kalkulálást
-
-
monosz
őstag
Mit szeretnél?Benchmark pont hajkászást,vagy normálisan Physx-es játékkal játszani?
Mivel az adatlapod üres,így nem tudni semmit a konfigról.Sokat ne várj,hogy ebben a dologban,így ebben a formában valaki is tud segíteni.
Minimum jelezd,hogy mihez,mit szeretnél. Cpu,Ram,Vga,azután már tudunk segíteni.(#2745) dajani:Gt 240-tól felfelé,de inkább erősebb kari.9600Gt,9800Gt.
Nem baj ha csíkoz,fizikára tökéletesen megfelel,társkártyának. -
klac
aktív tag
Korábbi közlések, videókártyák teljesítménye, és PhysX teljesítmények.
Ez szerintem segít a döntésben.
-
klac
aktív tag
Hát, nem tudom nézd át a BIOST, de nem hiszem, hogy SLI lapban engedélyezni kellene a BIOS ból a SLI t, de sosem lehet tudni.
Esetleg cseréld meg a két kártyát.
Végül ha semmi nem oldja meg a gondot, tedd fel a Patc- et.
Kérdezz rá ebben a topikban is, lehet ott tudnak megoldást, ha SLI lapban nem megy a SLI.De lehet valamelyik kártya nem jó.
-
ruti
Közösségépítő
mégegyszer idelinkelem a PHYSX.INFO oldalán az összehasonlító táblázatot
a kis színes oszlopocskák közül a D jelű (jobb oldali) mutatja a társkártya physx képességét!a memóriának nincs jelentősége, legyen meg a min. 256 MB
-
klac
aktív tag
A 8800GTX lehet jobb főkártyának, itt is megnézheted.
Biztosan van jelentőssége a társkártya MEM méretének is, szerintem, ha mégsem, akkor tévedek. -
klac
aktív tag
Igen, SLI re fogható.
Van egy SLI hack topik, ott olvasgatva megtudod milyen egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- World of Tanks - MMO
- Wuthering Waves
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Interactive Brokers társalgó
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- E-roller topik
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest