- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
monosz
őstag
Ennyire nem akartam belemélyedni a fogyasztásba,de ha már előhoztad,akkor hagy szóljon.
Fogyasztásmérővel megmértem az össz fogyit(adatlapomon van minden),namár most a Furmarkos fogyasztás:500Watt.Asztalon 2D-ben 230Watt,Prime95:310Watt,Maffia2,Full physx 400Watt.
Kivettem a 9800Gtx kártyát,nem volt benne a rendszerben,és Kb.20-30Watt minusz volt.Mindenki döntse el.hogy kell-e,avagy sem. Hát erről,ennyit. -
megint én
őstag
A Te helyzetedban nem tudom, mennyi az összeg amit szánsz rá, de szerintem jobban járnál, ha +10.000ér vennél egy GTX 460ast! De ha csak fizika kell, akkor GT 210 - GT 220 SZVSZ!
(#2639) monosz
Szerintem ironikus lenne, ha naggyából ugyan olyan erős kari számolná a fizikáját mint az elsődleges VGA -
monosz
őstag
Én úgy gondolom,hogy egy 9600Gt lenne a legjobb választás,ha már választani lehet.Sajnos ezek a karik,a minimális fizikát tudják számolni,de ha egy igazi fizikai számolásra kell a kártya,akkor egy 9800GTX,ami neked kell.Ez minden szempontból makulátlan választás.Én már csak tudom.Félelmetes amit számol a Maffia2-ben.
Hirdetek egy ilyet,ha érdekel.[/ Beszarás,hogy hogy mit számol.P]
-
cyberkind
félisten
Ha jól tudom aránylag a 9800 gt és gtx között nem sok különbség van, igaz ?
Ha igaz, akkor monosz-nak a mafia 2 bench full-on physx high-en average 62 fps, nekem kb feleannyi, mint amikor még csak az 5970-es volt benne, na így értem !
A metro is pont úgy megy mint ha csak az 5970-es lenne a gépben, de érdekes módon a bench-ben pedig megy, hihetetlen !
Ja és még az f1 2010 is csak feleannyival (23 fps full) megy, mint mikor még nem volt meg a kártya !
Komplikált dolog !
A GPU-Z-ben kipipálva kéne lennie a cuda-nak, vagy az opencl-nek ! -
-
monosz
őstag
Az adatlapomon van a konfig,és az ennyit fogyaszt,monitorral,és q9550 3,8Ghz-n:
5970+9800gtx Hybrid,Gyári OC-s mind a két VGA.
Asztal 2D:230W
Prime95:310W
Furmark:500W
Fluidmark(physx):330W
Maffia2 total full+Physx high:átlag 400W
Szerintem ettől a konfigtól nagyon baráti a fogyasztás.Anno a 4870X2+4870 CFX,bekajálta a 740W-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Háztartási gépek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest