- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
Azért a Mars benchmarkot ki fogom próbálni...
Nekem az volt az volt a fő szempont, hogy játékaim elinduljanak, nem igazán tudtam 1.03ff-el, meg a hozzá tartozó Phy-NV driverekkel velük dűlőre jutniDe már jóváhagyás alatt van a cikkem, igaz még 1-2 dolgot még bele kell raknom
-
icon
senior tag
No akkor...
Végigcsináltam 1.05-el, majd 1.03-al is a leírtakat.
1.05-nél az volt a tapasztalat, hogy mindenképp meg kellett tartani a kiterjesztett asztalt, különben nem lehetett belemenni az NVidia Control Panel-ba... de ott viszont semmi állítási lehetőség nem volt a physxben legalábbis 285.62-es NV. driver és 9.11.0621 physx mellett...Aztán próbálgattam Alice-el, de rá kellett jönnöm, hogy nem tudom rávenni, hogy a physx-et használja, számomra ismeretlen okból...
Szóval visszaálltam ezek után 1.03-as patchhez, meg a hozzá tartozó NV+physx-hez...
(197.45 NV és 9.11.0621 physx)Itt most annyi a helyzet pillanatnyilag, hogy minden egyes indításnál Képernyőfelbontás->Asztal megjelenítése csak itt:1-et el kell mindig játszanom, és az NV Control Panelnél pedig physx-et ki-be kapcsolni...
Játékokkal eztán fogom próbálni.Ja ment az 1.4-es Fluidmark is korrektül ezzel a beállítással.
-
icon
senior tag
Köszönöm szépen... bár a gt240 még a dobozában várja a bevetést... amúgy 64bites Win7-em van, és én továbbra is az 1.04ff-1.05ff vonalat próbálom összehozni a physx patch ügyben...
Azért nem mertem betenni, mert inkább megvárom az infókat, mint megmagyarázhatatlan kék halálokkal tűzdelt, cefetül szentségelős módon próbálnám mások által megoldott utat bejárjni... idegeskedős fajta vagyok,marhára nem hiányzik nekem egy gutaütés -
icon
senior tag
Oké... tételezzük fel, hogy meg van, hogy mit szeretnék (hozzá teszem, az ME3 miatt a legújabb Physx driver van fent, szóval ez egy erősen behatároló tényező lehet a történetben tehát nálam az 1.05, ha ezt a vonalat követjük... hozzáteszem van már valami ilyesmi is: [link])
De maradjunk az "ismert" dolgoknál:
- bemegy a kártya a gépbe
- gép bekapcs
- felkúszik az nv+physx driver
- (1.03 felett a patch telepítése)
- restart
- (1.03 esetén itt telepítjük a patch-et csökkentett módban, utána restart)
Na itt jön a beüzemelés-leírásban a 6-os pont, ami számomra magas, mivel világéletemben 1 gép 1 monitor volt a felállás, ezt azért illene korrekt módon leírni, hogy hogy kellene összehozni -
sysrq
őstag
1.04ff patch, Forceware 197.25,
De most feladtam kicsit, fagyott mint a mélyhűtő, jövő hétvégén újra próba, addig utánaolvasok.
Először a legújabb 270.61-el próbáltam, abban benne van a physx driver, letöröl, 260, azzal sem megy. letöröl és a 197.25 (ebben benne van a patch) + phsyx driver.
Így már látta a gpu-z, de nem volt haszna.
Meguntam, lehetne kicsit egyszerűbb. -
klac
aktív tag
Csak a link nem lett jó hozzá, ez akart lenni.
Így már a progik is különböző verziószámúak. -
kefizor
tag
Jobb lenne egy komolyabb vassal, csak nem tudom mivel lóduljak neki. Nézegettem a 88-96-9800 GT-ket csak nem tudom, hogy ezzel mennyi lenne az fps? Gondolom nem 20 lenne benchmark közben, hanem minimum a duplája. Vagy ha tudsz ezeknél olcsóbbat vagy ami keveset fogyaszt az is érdekel
Amúgy eléggé beleszerettem ebben a pár nap alatt a PhysX-be
-
kefizor
tag
Tesztelgetésnél biztos többet érne egy erősebb kártya, mivel ott a prociból kb 10% vga-ból meg 0% kihasználtság van. Játékok terén meg ugyanez van, mivel csak physxnél megy le 20-25fpsre az érték, de az is amikor egyszerre több száz tégla, üveg, lövedék, víz csapkolódik. Szóval idővel lehet beújítok eggyet, de akkor azt majd közzé is teszem
-
kefizor
tag
Nem tudom mit lehetne vele elérni, szerintem semmi érdekvetőt. Régen mikor még nem volt physx-es karim, akkor elindult és tudtam ilyen kis demokat futtatni, meg beállítani, hogy mivel számoltasson. Valahogy így
Amúgy mi a véleményed az eredményről amit kaptam? Persze nem ezen a linkelt képen
Nem nagyon tudom, hogy mi számít jónak a 8600 GT-vel. Mondjuk kicsit bosszantó, hogy mafia 2-ben nagy darálás után, kb. 1perc után annyi törlmelék lesz, hogy 20fölé nem nagyon megy az fps. Ezzel lehetne javítani egy erősebb physx melléktárssal? -
kefizor
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest