- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
klac
aktív tag
Én mikor kipróbáltam a 11.4 es drivert előtte leszedtem a Win program eltávolítóval az előző 11.2 drivert, meg a CFX Cap 4 et.
Majd újraindítás után csak a 11.4 lett feltéve, és egyből lett CFx is nem kellett neki a Cap 4 úgy rémlik, de most azon a gépen megnyekkent az FSP 700W táp ezért nem vagyok benne teljesen biztos, de úgy rémlik nem kellett Cap 4 külön feltenni.
Nem volt semmi gond a driverrel, másik táppal megy is csak most nincs összerakva, egyébként az op.rendszer Win7 32 bites verzió. -
klac
aktív tag
Akkor ez 5970+5870Cfx + GTX 460 PhysX.
Nagyon jól megy.
Ezen biztosan nem fog ki mai forgalomban lévő játék.
Radeonhoz próbáld ki a 11.4 es drivert, nálam 5870 és másik gép 4870X2+4890 CFx is jól megy vele. -
ruti
Közösségépítő
-
-
GAbre
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
Hmm, és játék alatt menyit eszik?
Igaz nekem csak 1 vga-m van de nálam így alakul (konfig az adatlapon, a lényeg: i7 920, 6GB ram, GTX260): A cucc alapon van i7: 2,8GHz, ram 1066MHz CL7, GTX260 meg húzva, 685/2100MHz-re load-ban, Idle-ben meg alapon.
Fixen 1V-al (mínusz az a minimális drop amit produkál a deszka) küldve a procit HT off:
Idle: 135W Load: 243WFesz auton (1,28V-ád szegénynek, pihiben 1,040V veszi vissza) HT off, C1/C6, EIST stb bekapcsolva, Dvid auto-n:
Idle: 130W Load: 250W
Fesz auto-n mint fent de HT on:
Idle: 135W Load 269W
Hozzá veszem, hogy a DAO max 5 magon teker, abból is 4-en inkább azt kb 75%-ra az 5-et meg kb 10-15% terheli, azt se szignifikánsan. Nyilván render alatt más lenne a különbség de főkent erre használom ezért lett ezzel mérve.
C1/C6-al visít a lap mint a választási malac, ami marhára idegel így marad a kézzel belőtt 1V HT off-al.mod:
Ezek természetesen konnektorból felvett értékek, tehát a konfig valós fogyasztásához még le kell vonni a táp hatásfokából adódód veszteséget.
-
GAbre
veterán
Hát én sajna ezt nem tudom lemérni,de hát hiába a gyártási tehnológiának köszönhetően,és ,h fejlődött a pc....
Értsd:
Kissebb gyártási tehnológia, 45 nanomiliméter(procik,és vgák),stb.
Plusz a memóriák is jobban mennek kisebb fesz mellett,mint pár éve,szóval itt is kevesebbet fogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest