- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
VI10-et is 9x dollárért adták UK töltővel...én meg véletlen rendeltem UK töltővel, mert mikor ráböktem az uniós zászlóra ezt adta ki alapból.Csak mikor már volt DHL féle TN számom akkor derült ki mivel is rendeltem.
Igaz raktak be kínai adaptert de azzal nem igazán tudom használni.Nekem már volt itthon ilyen adapter így nem gond használni.
-
thefreeman
aktív tag
Szerintem már megoldódtak a problémák. Remélem az enyém is hamarosan rendeződik utoljára azt írták, hogy a rendelésem határideje október 18. az holnap van. Én még mindig inkább telefont szeretnék, de ha az újraküldés nem lesz lehetőség akkor refundoljanak és megrendelem újra. Igaz hogy Redmi 2 Pro-ból már csak fehér van de már azzal is kiegyeznék másfél hónap várakozás után.
-
-
-
Outlander
addikt
Neked a garid a gb-hez szól elsősorban... nyílván nem ártana megkérdezni a siswoo-t is, én biztos h írnék nekik emailt ez ügyben, sn számmal együtt.... de sanda gyanúm, h csak a tőlük vásárolt eszközökre áll a 2 év gari.... amennyiben meg lesz még ez a márka és a szolgáltatás 2 évig...
-
thefreeman
aktív tag
Nem tudom én sem szerintem ajánlott levélként vagy akár sima levélként is itt lett volna egy hét alatt, és ez elméletileg gyors posta kellene, hogy legyen.
tibcsi0407 Szerintem is jó ha lecserélik a DPD-t akkor ha ez biztos lesz valószínűleg megpróbálkozok azzal hogy küldjék el még egyszer.
-
L4mie
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged