- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
-
Dusee
őstag
nekem is a GLS hozza mint kiderült, csak azt gondoltam, hogy ez a verzió EU raktáros rendelésnél van csak.
viszont érdekesség, hogy ketté szedték a rendelésem, úgy hogy a 13 tételből 2 kis értékű (~9$) jön a Royal Mail-GLS kombóval, a többi 11 (~65$) pedig Holland postával, amit csak ma adtak fel
vajon miért volt ez a lépés? -
A texasi
aktív tag
-
-
FanDroid007
újonc
Köszönöm.Akkor 170$ a telefon +8$ szállítás akkor átszámolva kb 52500ft lenne a végösszeg és semmi plussz?És a Flat Rate Shipping és az Expedited Shipping között van valami különbség?Meg az miért van ha megszeretném venni és beváltok egy kupont akkor nem a 169$-ból vonja le az x% kedvezményt hanem 201$-ból?
-
Flashget
félisten
Nos nálam is van fejlemény (karcos hátoldalú chuwi vi10 tablet) így végül is jól záródik a történet.
Te eseteden felbuzdulva én is írtam a gb-nek, hogy nem frankó cuccot küldtek újként eladva és valami fájdalomdíjat (nem ezekkel a szavakkal) írjanak jóvá. Kértek képet, videót napokon át ment a levelezés (nem látni jól mi a problémán és így tovább húzták a dolgot) míg végül ma reggel kaptam az üzit és benne ezt a felajánlásukat:
1)Partial refund ( No return)
We can offer a partial refund of 20 usd to your account which used to make the payment.2)Partial refund ( No return)
We can refund 30 usd to your GB wallet,it can be used for your next order.A 2-est fogadtam el.
Végezetül, de nem utolsó sorban hatalmas köszönet tibcsi0407-nek a fordításokért, tanácsokért kitartásáért, hogy a rigolyáimat kibírta és hogy rávett miért nem kérek én is valami kártérítést.
-
Dusee
őstag
na kicsit utána olvastam a szállítási módoknak, és 40$ felett tényleg ingyenes a SingPost,erről nem tudtam.
sajnos bőven 40$ alatt van a rendelésem, szóval akkor ez kilőve.
de érdekességként azt megjegyezném, hogy a Belga postát is 40$ felett írják, és a múltkori rendelésem (24,59$+1,99$ tracking) azzal jön, pedig az sincs 40$szerk.: én ezt már nem értem, írják, hogy 40$ felett ingyenes, egyéb esetben X$ az upgrade rá.
ez oké is lenne, de mikor leadtam a rendelést most csak a NL postára tudtam upgradelni, a többit fel sem ajánlotta.
hát mi folyik ittGyöngyösön? -
Balion
senior tag
Szerintem teljesen korrekt voltál. Én még a 30-at is keveslem. Számomra legalábbis rengeteget levon az értékéből egy terméknek, ha agyon van karcolva.
Ha pl a nemsokára érkező telefonom karos lenne, semmiféle részleges refundot nem fogadnék el. Akkor inkább vissza küldeném. Bár gondolom annak is megvannak a buktatói, a visszaküldési költséget nem is említve.
Szóval szerintem abszolút jogos a 30%, szurkolok! -
Dusee
őstag
van fejlemény az ügyben.
kaptam választ, szokásos bocsánat a kései válaszért, elnézést a kellemetlenségekért, és felajánlottak egy 10%(!)-os refundot, ami jelen esetben 5,8$ lenne.
válaszoltam neki (persze normális hangnemben), hogy ez egy kicsit nevetséges ajánlat volt, mivel ez nem egy csomag/szállítás sérült termék, hanem konkrétan használtnak néz ki, és ezek a cuccok használtan nem 10%-kal az új ára alatt mennek.
30%-ot kértem vissza, ha azt jóváírják a walletemen rendben vagyunk, további vásárlójuk maradok, nem lesz semmi bonyodalom.
én úgy érzem korrekt voltam, szerintetek? -
bul07
nagyúr
Én már arra is gondoltam hogy azért tudnak olcsóbbak lenni mert a szállítás sérült dolgok hozzájuk kerülnek
Úgy értve hogy van aki tökéletest kap de ha ép úgy esik egy kicsit karcos kopott de új eszközt küldenek , amit lehet ők a teljes ár töredékéért szereznek meg
Csak ugye ehhez nagyobb monta kelleneMint amikkor nem eredeti lámpák kerültek kiküldésre, ott is lehet az alacsony ár miatt csaptak le egy készletre és nem ellenőrizték redesen hogy mit is adnak ell
-
janek69
senior tag
Én azonnal azzal kezdeném,hogy a video-t felteszem nekik,hogy a sérülést nem te okoztad,tehát ez vagy gyárilag karcos,vagy egy használt darabot kaptál,bármi is van ez egy értékcsökkent áru és ezért egy partial refund-ot mindenképpen kérj.Ha nem boldogulsz velük ticketen keresztül,akkor a paypal dispute lesz a megoldás. Ne legyél szégyenlős símán kérd vissza az összeg felét,max majd alkudozol.Azért ez nem egy csavarhúzó,hogy ha van egy kis karc a nyelén ki a csudát érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bestbuy játékok
- Háztartási gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest