Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
drpele #25215 üzenetére
Azt nem allitottam, hogy minden, azt irtam hogy jellemzoen november kozepi csomagok allnak tomegevel. Ami nem azt jelenti, hogy csak olyanok.
Viszont nem is mondhato, hogy minden oktoberi halomra all, mert en pl megkaptam az oktoberi rendelesem
Egyebkent azt nezem, te nagyon peches vagy. Amire masok 5 hetet varnak, az neked 1 het alatt megvolt, hogy Kinabol Angliaba ert, es ott at is ment a vamon... Aztan semmi. Valszeg ezt lenyultak egyebkent.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest