- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plero
aktív tag
Egy kis "segítség" kellene. A Garmin BaseCamp programba hogyan tudom "beletenni" a City Navigator Europe NT 2021.20 FID 8642 térképet, hogy ki tudjam a mapinstall programmal a nekem szükséges országokat telepíteni a készülékre?
-
Plero
aktív tag
Eszközök - Beállítások - Közlekedés - Előfizetések - Megjelenik egy "ablak" "Még egy előfizetés sincs aktiválva. Az aktiválás automatikusan megtörténik, amint a készülék GPS-műholdas adatokat vesz a forgalmiinformáció-szolgáltatótól!" " OK" gomb
Ezután a képernyőn Total Traffic Network (US, CAN) (nincs aktiválva)
Van egy "Hozzáad" gomb ha megnyomom akkor a következő üzenetet látom "Először be kell szerezned a www.garmin.com/fmtraffic oldalról a közlekedési előfizetési kódot. A WEB helyen meg kell adni az egység azonosítódat-ot XXXXXXXXXX"
"Következő" gomb <TMC-kód megadása> gondolom itt kell beírni a kódot amivel aktiválom az egyedi TMC vevőmet. -
Plero
aktív tag
Nekem aktív licenc-em sincs hozzá. Aktiválni kellene számsorral. 😁
-
gabor_01
senior tag
A régi készülékekre igaz, amit írsz. Működniük kéne a gtm25-el.
(Újabbaknál már a készülékben is kell a licenc, de utólag azokhoz sem lehet venni.)
A magyarországi kérdésre én sem tudom a választ. Én a helyedben kimennék Ausztriába, vagy legalábbis a határ környékére és ott próbálnám meg. Fogadni mernék, hogy ott működni fog.
Ja és fontos, hogy az adott rádióadó vétele kiváló legyen, mert különben nem veszi jól az RDS jeleket. Ez saját tapasztalat. -
Lordus
senior tag
válasz
gabor_01 #996 üzenetére
és tudsz valamit arról, hogy amelyik eredetileg nem trafficos töltővel lett eladva, az utólag hogyan működik tmc-sen? mert ugye anno ezt hangoztatták, hogy a régi 200, 205, 250-es készülékek sima töltősök, de ha veszel hozzájuk jó drágán trafficos töltőt, akkor ezek is tudják...
na, nekem még nem sikerült ezt megoldani a gtm25-ös töltővel.
illetve egyelőre a 1390-esen is fura a dolog, mert van traffic info elvileg, de gyakorlatilag még nem látott forgalmas utat pesten (külső kerületben) -
Lordus
senior tag
sajnos a sima 200 és 250-eseken nem tudom előhozni a trafficot.
Viszont a 1390-esen ugyan van forgalmi jelzés elvileg, de folyamatosan zöld, tehát sehol nem mutat forgalmat. Ergo lehet, hogy igaza volt a kollégának, aki fentebb írta, hogy ez a fajta traffic már nem mutat semmit
Egyelőre még csak külvárosban használtam, de megyek vele 2 napon belül egy kört másik kerületek felé, majd akkor jelentkezem még, hogy volt-e bármilyen dugó, amit jelzett...
Ma reggel az M5-ösön befelé állt minden szokás szerint, de azt nem jelezte... -
Lordus
senior tag
őőőő, egy haveromnak volt 255-öse. rég... nekem még régebbi 200, 205 és 250-eseim vannak, de azok nem tmc-s töltősök...
Hirtelen nem tudom, hogyan lehetne aktiválni, mert ahogy nézem a 1390 dobozán az premium trafficos.
DE hétvégén kipróbálom, hogy a 200 vagy 250-est felfrissítem úgy, mint a 1390-est és kipróbálom a gtm25-ös töltővel.
jelentkezem az eredménnyel hamarosan -
Plero
aktív tag
GTM25 TMC + Nüvi 255
TMC aktiválás?
A TMC vevőt nincs lehetőség külön aktiválni már. Korábban (10 éve?) a Garminnál lehetett vásárolni licenszet, ez már megszűnt. Valószínűleg ez a régebbi 255-ös nem rendelkezett prémium TMC-vel, így nem is működik vele, nem fogja tudni aktiválni.akkor nem tudom többet használni? ötlet?
-
Lordus
senior tag
Na, meg is van!
Tehát ha NT rendszerű készüléked van (régiek) és van hozzá gyári Garmin töltőd, ami TMC antennát is tartalmaz, akkor a térkép frissítéssel együtt a G2S mappa tartalmát is frissíteni kell. Ha ez megtörtént, akkor már fog is működni szépen a TMC.
PS: web updaterrel mindig érdemes frissíteni a készülék belső szoftverét, és pl. a tmc forgalmi adók listáját (meg egyebeket, amit felajánl) -
Lordus
senior tag
válasz
gabor_01 #983 üzenetére
A TMC kikapcsolása nem igaz, most vettem egy 1390-est és működött szépen a TMC.
Csak frissítettem térképet (és firmwaret) de azóta még a menüben sem látom a forgalmi infó nyomát sem... na ez miért lehet?!?!Tehát ha valaki tudja, miként lehet működésre bírni a tmc funkciót, az ne tartsa magában!!!
-
Plero
aktív tag
Van egy ilyen készülékem Garmin Nüvi 255 + Garmin GTM25 TMC-s szivargyújtós töltőm.
Hol találok friss EU térképeket és hogyan tudom a TMC-s vevőt működésre bírni? -
Fricu
tag
Igen, ma már én is frissítettem...
Erről jut eszembe: a magyar nem túl nagy, 101 M, bőven beleférne a gépbe. Ha a gépes változatot töltöm le, akkor simán bemásolhatom a gépbe (a meglévő unl-lel együtt persze)?
Akkor nem kellene a uSD-vel kínlódni, és talán gyorsabb is lenne (?).Köszi, én is írtam imént.
-
Fricu
tag
Szia,
egy barátom frissítésre idehozta a 200W ketyeréjét. (Vakok között félszemű a király.)
Kért rá egy magyar térképet is, mert bár Angliában dolgozik (ott vette és használja a Nüvit), a hazautazásoknál jó lenne egy részletes magyar is.
Egy európai volt rajta (all), de a gépben, nem volt benne kártya.Átmásoltam az én magyaromat egy SD kártyára, majd frissíttettem a Webudaterrel. Mivel All-os, kért egy 8G-s SD-t, mert az új térkép nagyobb, mint 4G.
Sikeresen végrehajtotta, de molyolt rajta 5 (!) órát. A mostani verziók:
CNEurope NT 2020.20
NaviGuide 2019.01.NTViszont azóta SD kártya nélkül nem lehet használni, a belső térképet nem látja: "No detailed maps found", ha nincs benne az SD kártya (és hiába van kiszedve a pipa mindkét térkép elől).
További gond, hogy ha már "lett" egy ilyen teljes EU-s térképem, jó lett volna átvinni az én gépemre is, de "Hibás unlock kódot" emleget...
Megoldható?
(Persze költői a kérdés, mert igen, és vissza is olvastam vagy 200 posztot, de csak a zavar nőtt). Tudnál segíteni? -
Lordus
senior tag
-
Fricu
tag
Sziasztok,
egy Garmin 205 ketyerét kaptam egy barátomtól, ő használta Németországban legutóbb pár éve. Az EU térkép a belső memóriában van, de három órai keresés után sem talált műholdat.
Mit tehetnék?
köszi -
Gara68
tag
Sziasztok!
Meg van még esetleg Valakinek a cigány vajda hang Garminra?
Kerestem neten, de csak nagyon régi feltöltéseket találtam, amiket töröltek a tárhelyekről (halott linkek).
Megköszönném, ha megosztaná Akinek megvan esetleg. -
Lordus
senior tag
válasz
laci4444 #973 üzenetére
én resetelném először is.
aztán a garmin gyári programjával frissíteném a rendszerszoftverét. (garmin webupdater)
ha akkor sem talál jelet, akkor nem tudom... egy térképfrissítést is adhatsz neki, ha tudsz, de nem hallottam még olyanról, hogy azért, mert régi a térkép, letilt...nekem 200 és 250-em van, ezek még régebbiek, és múködnek. igaz, frissen tartom őket szoftverileg/térképügyileg
-
laci4444
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Most olvasgatok itt az oldalon, már néhány dolgot találtam, és akkor gondolom, hogy talán software hibás lehet a gps-em, vagy ki tudja.Még Angliában vettem egy nuvi 255-ös GPS-t. 10 éve működik szépen, még sosem hagyott cserben, de néhány hete már furcsán navigálgatott, elfelejtgette a beírt infót, és mintha másfelé navigált volna. Pár napja kiírta, hogy a navigáló software-t frissítsem. Tegnap óta nincs térerő rajta bármit is csinálok vele, csak keresi a jelet, de ha belépek a térerőre lépve hosszan (itt találtam ezt az infót
), akkor lát műholdakat. Létezhet, hogy lejárt rajta valami időkorlát, vagy megsérült rajta valami, vagy frissíteni kell valamit? Szerintetek hogyan jönne vissza rajta a térerő? Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
evilbill
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
8 éves Nüvi 765T időnként 2-3 órás üzemelésnél váratlanul elsötétedik, se kép, se hang. Ezt követően nem is lehet újraindítani. Olyan, mint ha teljesen lemerült volna. Egész éjjel tartó hálózati töltést követően általában magához tér, a múltkor viszont kb. 10 órás töltés után sem tette. Leválasztottam a töltőről, majd kb. 8 órát követően megpróbáltam bekapcsolni és elindult. Üzenetként akkumlátor alacsony töltési szintet írt ki. Feltöltöttem, azóta üzemel. Akkumlátort kb. fél éve cseréltem, előtte is voltak ilyen tünetek.
Találkozott már valaki Garmin készüléknél ilyen problémával, vagy van valami elképzelése a lehetséges hibaforrásról és a javításról? Válaszotokat előre is köszönöm. -
keszo
őstag
Segítséget szeretnék kéri.
Garmin Nüvi 30 ha minden igaz a gps. Belső tárhelyen van minden. Ezzel lett lefrissítve a térkép: " 2. Készülékbe előre betöltött NaviGuide Magyarország (NEM CD-S!!!) verzió (72,9 MB)"
Tökéletesen működik, ezzel nincs is gondom.Hol kell, vagy hogy lehetne beállítani, hogy Székesfehérvárnál a navigálásnál, ne vigyen fel a M7 autópályára azon a 6km-es fizetős szakaszra.
Ha tudtok segíteni azt Előre is köszönöm.
-
Lordus
senior tag
Adott egy Nüvi 205 készülék, ami jó ideje nem hajlandó a térképet lekezelni memóriakártyáról.
A kártyát látja, képeket lehet rá rakni, de térképet hiába rakok rá, nem látja.
mi lehet a megoldás?
term. fat32-re formázva és Garmin mappába téve a térképfájl -
sz.atesz89
tag
Üdv! H lehetne rávarázsolni egy Románia térképet a gépre? Nüvi 2517 a verziója a gépnek. Előre is köszi a segítséget.
-
dezi
újonc
Sziasztok!
Van egy KENWOOD DNX5230 7' 2DIN-es Navim. A navi agyában jelenleg OEM CN Europe NTU 2013 van rajta. Hogy tudom frissíteni?
(SD kártyán a HU térképet sikerült frissíteni.)Segítségeteket előre is köszönöm.
-
gabor_01
senior tag
válasz
sz.atesz89 #963 üzenetére
-
sz.atesz89
tag
Helló! Valaki tudna segíteni van egy Garmin 2517-em, hogy tudnám frissíteni a térképet? Van valahol valamiféle leírás? Tomtom-on csináltam már régebben de ilyet nem még. Előre is köszönöm a segítséget!
-
csikasz76
csendes tag
Sziasztok!
Megkaptam az új gmapprom.img amiben az európa térkép van.
A Garmin nüvi 250-es GPS van, de ennek csak 2GB a belső memóriája.
Van egy 4GB memória kártyám amire rámásoltam a térképet és a belső memóriából meg töröltem a régit, de persze így nem működik.Hogyan lehet megmondani a GPS-nek, hogy a memória kártyán keresse a térképet?
-
sonaj888
tag
Sziasztok! Ez a Garmin oldaláról van:
" Tisztelt Ügyfeleink!
Megjelent és letölthető a legfrissebb City Navigator Europe 2018.10 NT és NTU frissítés.
A térképfrissítés letöltése és telepítése szokott módon a Garmin Express programmal történik. A frissítés megkezdése előtt mindenképpen célszerű a Garmin Express legfrissebb verziójának telepítése.
További információ: mivel az Európa térkép mérete átlépte a 4GB-ot, a rendszer a teljes Európa térkép telepítésekor két különálló file-t (északi és déli területek) helyez el a készülék belső memóriáján vagy a behelyezett memóriakártyán. Ezzel Önnek semmi teendője nincs, az Express automatikusan a megfelelő helyre tölti a szükséges file-okat.
A készülék térkép-beállításaiban az eddig megszokott egybefüggő Európa térkép (All) helyett két különálló egység (North, South) lesz látható, ez teljesen normális jelenség. A készülék a két térkép-területet automatikusan egyben kezeli, átkapcsolásra nincs szükség. "A kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy ha valahonnan letöltöm a két file-t, hogyan nevezzem át őket hogy az sd kártyán ellegyenek egymás mellett?
-
dave0825
őstag
Üdv. mindenkinek!
Keresztapám hozott nekem egy Garmin nüvi 50 eszközt, hogy frissítsem a térképeket rajt. Találtam egy ilyet, viszont ez csak egy 68MB-os fájl, ami most van rajt, az 963MB. Ha ezt rátettem, akkor a Beállításokban valahol az Infó-ban a CN Europe NT 2014.10 sor eltűnt, csak a NaviGuide 6.5 NT maradt. Gondolom az lehet, hogy eddig egész Európa térkép volt rajt, ez meg csak Magyarország (viszont a térképet húzogatva Ausztriában is kiírta a települések nevét, úgyhogy érdekes...).
A kérdésem az lenne, hogy hol találok hozzá ennél frissebb Európa térképet? Találtam egy ilyet, de ezen kívül semmit, e-mail-cím meg jelszó nem hiszem, hogy van keresztapámnak hozzá, nem annyira van otthon az ilyen műszaki dolgokban.
Tettem már föl a gépemre Garmin Express-t, WebUpdater-t, 4.0-ra frissítette is a szoftvert, csak a térképekkel akadtam el.Szerk.: Aha, már nagyjából látom a különbséget, visszatettem az eredeti gmapsupp.img fájlt a map mappába, megnéztem a térképet megint, és így mutatja az utakat is Ausztriában, nem csak néhány település nevét, mint a 68MB-os fájllal.
-
Seci
tag
Sziasztok!
Barátom hozott egy Romániában vásárolt nüvi 1350 GPS-t!
NaviGuide Magyarország 2017.04 NT térképet lehet legálisan használni a készüléken, ha igen hogyan? -
gabor_01
senior tag
Sokáig én sem értettem, mi lehet a gond.
Most esett le:
Utánanéztem, ez egy régi (10 éves) vas. Akkoriban még csak NT-s térképek voltak, magyar ékezet nélkül.
Te valószínűleg NTU-s térképet tettél fel, ami már ékezetes karaktereket tartalmaz.
Ráadásul tök inkompatibilis a térkép.
Ha nem ez a gond, akkor bocs.... -
clFiTi
tag
Sziasztok!
Bár nem feltétlen a problémához kapcsolódik, de nekem is volt azzal problémám, hogy semmilyen találat sem volt, bármit írtam be, elő sem hozott semmit. Most elgondolkodtam elég hosszan, hogy vajon mi volt ennek az oka.
Mikor egy térképállományom mérete túl nagy volt, azt hiszem akkor jelentkezett ez. Amint "csonkítottam", ez megszűnt. 255W -
bzoly
aktív tag
Szia,
Magyar nyelv van beállítva, de mégse jó....
Az a fura, hogy keresésnél, "Hova" menüpont ott meg angol, majd újra magyar és mindenre azt írja nincs találat.
Már reseteltem is, már újra felinstalláltam a romot, szóval passz...
Van valami ötleted? Vagy ötlete valakinek?Köszi
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Van egy Garmin nüvi 360-as készülékem, amin most frissítettem a térképeket, de a térképen nem tudja megjeleníteni az ékezetes karaktereket, pontokkal helyettesíti általában. Hogy tudnám ezt beállítani?
Köszi
-
nemcso
őstag
CN Europe NTU 2017.20 elérhető.
-
-
borocsik
újonc
Sziasztok .Még várom a segítségeteket a Garmin nüvi 660 euro vashoz bemásolós térképpel kapcsolatban,hogy hogyan tudom frissíteni a térképet.A 2017.10-es img. letöltve,4gb kártya megvan,hogyan tovább?A következő gondom vele,hogy a képernyő érintő része a felső részen csak lejeb érzékel,lefele már jó.Újra kalibráltam már többször is de nem változott semmi,esetleg a szerviz menüben lehet-e állítani?és oda ,hogy lehet belépni? Köszönöm a válaszokat ha netán jönnek.
-
Csbond
csendes tag
válasz
gabor_01 #924 üzenetére
Szia, köszi a választ és a kérdésedből érzem, hogy rossz nyomon járok. Az én -rossz?- gondolatom, hogy egy full EU térkép kb. pl. 3,8Gb és ugye van itt ez a 2Gb-es határ. Ebből én azt hittem, hogy 3,8Gb-et két felé kell vennem mert nekem full EU térkép kell nem akarok róla semmit levenni, hogy a 2Gb alatt legyek és a nüvi 255 kezelni tudja.Vagy nyugodtan az sd kártyára rakhatom a full térképet és hajrá!?
-
Csbond
csendes tag
Sziasztok, tovább görgetem a kérdésem. Úgy gondolom egyszerűbb leírni az alap problémám hátha nektek jobb ötletetek van, mint amiben én gondolkodom. Két hónap múlva kamionra szállok és a nüvi255W-t magammal vinném vésztartaléknak de erre full Európa térképet szeretnék mivel nem tudom, hogy épp melyik ország is kell. Most a belső memórián van Magyarország és egy 4Gb kártyán Eu-1,8Gb-es méretben. Én abban gondolkodtam, hogy csinálok egy kelet és nyugat európai térképet a MapSource-val és fel az sd kártyára két .img file ként és mindig az aktuálist nyitom. De a sd-m csak egy filével dolgozik gmapsupp.img. Van ötletetek?Köszike.
-
Csbond
csendes tag
Sziasztok, már évek óta használok egy Garmin nüvi 255W-t. Semmi gondom nem volt eddig a frissítésekkel de most elakadtam. Az sd kártyára raktam az EU térkép gmapsupp.img néven hozzá egy gmapsupp.unl-t és oké volt. Most az sd kártyára szeretnék két .img file-t; de semmi mást nem fogad el csak a gmapsupp-ot, ez így van? Vagy mivel próbálkozhatok -gmapsup2,gmapprom?
-
borocsik
újonc
Sziasztok.Segítségeteket szeretném kérni egy Garmin nüvi 660 euro gps térkép frissítés/felrakás ügyében akár hozzászólási sz. alapján is .Ha lehetne szájbarágosan azt megköszönném.Üdv.Mindenkinek
-
nemcso
őstag
-
TechRobot
aktív tag
Sziasztok!
Ha nekem kéne szerbia és montenegró térkép, hogyan juthatok hozzá hivatalosan? Illetve melyik térkép csomag tartaslmazza ezeket a térképeket?
elenleg CN Europe NTU 2017.10 Central REgion van rajta.
-
7ER
aktív tag
válasz
Csabusman18 #914 üzenetére
Nem világos a kérdésed. Egyértelműsítsd. . .
-
Csabusman18
tag
Sziasztok!
Igaz, hogy nem ez a tipusú Garmin navim van, de hátha tudtok segíteni. A navi egy DEZL 760 LM készülék, de a Garmin feliratnál nem megy tovább, a PC sem ismeri fel usb-én keresztül. Hard reset után sem. Mit tudok tenni? A legutolsó frissítés után még semmi gond sem volt.
Köszi. -
w.miki
veterán
Garmin nüvi 300-on szeretnék térképeket frissíteni.
Mi ennek a legegyszerűbb módja? -
Ferri1940
csendes tag
Kedves Mindenki!
Szeretném megkérdezni hogy valakinek volt - e hasonló esete:
A Garmin Expressel szeretném frissíteni Nüvi 3597 es készülékemet,(örökös frissítéssel) de a program csak a készüléket látja és csak az Európa részleges frissítését ajánlja fel mivel nincs elegendő hely a belső memórián.
Ez eddig rendben van.
Én a teljes CityNav Eu-t szeretném frissíteni mert eddig is az SD kártyán ez volt.
A PC re történő letöltést megcsináltam és arról fe lehet tölteni készülék SD kártyájára a MapInstall pogrammal csak nem tudom hogy a 3D szolgáltatás megmarad-e?Ha valakinek van a témában tapasztalata kérem sziveskedjen megosztani velem.
Előre is köszönöm!
-
nemcso
őstag
CN Europe NTU 2017.10 elérhető.
-
spawn21
veterán
Üdv.
Ide is beírom, vettem pár hete egy Garmin Nüvi 2789-et. A Navigáció része érdekes dolgokat művel, olyan helyekre visz ami jóformán nem is létezik. Miután beírtam ma reggel Dunaújvárost , pilisvörösvárról indulva nagyon megszivatott. Legfrissebb szoftver van rajta, és még sem látta a kb 1,5 éve átadott utat.
-
gabor_01
senior tag
válasz
Vadgesztenye #904 üzenetére
Egy ideje már az újabb Garmin készülékek védettek a virágbolti térképek ellen.
(Van már rá megoldás: átírják a firmware-t....)
Az amerikai térkép ott van, semmi baja. A Garmin Expresszel továbbra is frissíthető. Ne piszkáld a belső memóriát, mert a licencet is kitörölheted. -
Vadgesztenye
csendes tag
Garmin nüvi 57 LM készülékemen amerikai térkép van. Európa feloldott térképet próbáltam rátenni az sd kártyára, de bekapcsolás után "A térképzárolás feloldása sikertelen." üzenetet kapok. Leokézom, utána pedig "A térképek rosszak és használhatatlanok. A legújabb térképek letöltéséhez tekintse meg a www.garmin.com/express weboldalt.". Mi lehet a megoldás?
A belső memórián lévő amerika térképet nem látja a fájlkezelőm, így az törölni sem tudom. Lehet ennek köze ahhoz, hogy nem tudom az európai térképet használni? Próbáltam a bemásolós, és a telepítős verziót is használni, de egyik sem ment. Ötlet? -
Ferri1940
csendes tag
Sziasztok Kedves Garmin kedvelők!
Van egy Nüvi 3597 es GPS em
Eddig minden gond nélkül tudtam frissíteni a szoftverét és a térképeit is a mai napig.
A frissítéseket a Garmin Extrával csinálom.
Most az jelenség következett be hogy az SD kártyára azt írta ki hogy nem kompatibilis (8 GB )
eddig ezen volt a CN Europa térkép.
Gondoltam teszek be egy üres új 8 gigásat.
Most csak a full. Europa térképeknek csak egyes részeit akarja feltenni mert a belső memórián nincs a elegendő hely .
Ugyan akkor nem érzékeli a benne lévő üres kártyát. (A fájl kezelővel látható a kártya )
Meg is formáztam a kártyát Fat32 re de semmi nem változott.
Ugyan akkor be tettem egy NG Magyarország eredeti SD kártyát azt kifogástalanul kezeli.
Meg van a legelső korábbi kártya koráábi térképpel és az is működik de azon nincs szabad hely mert 4 Gb-os.
Valakinek van valami ötlete mit lehet tenni?
Minden javaslatot megköszönök .Üdvözlettel : Ferri1940
-
nemcso
őstag
Naviguide 2016.01 NT tölthető
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez, alkalmazásokkal és térképlicencekkel kapcsolatban is!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Asztalos klub
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo X13 Gen 5 garanciális laptop
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest