Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme, a Pixel Watch 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
clFiTi
tag
Sziasztok!
Bár nem feltétlen a problémához kapcsolódik, de nekem is volt azzal problémám, hogy semmilyen találat sem volt, bármit írtam be, elő sem hozott semmit. Most elgondolkodtam elég hosszan, hogy vajon mi volt ennek az oka.
Mikor egy térképállományom mérete túl nagy volt, azt hiszem akkor jelentkezett ez. Amint "csonkítottam", ez megszűnt. 255W -
clFiTi
tag
Sziasztok!
Ezt a kérdést már korábban feltettem itt, sőt a forgalmazót is kérdeztem, hogy várható-e ilyen frissítés. Nem! A 827-es firmwarekre nincs ilyesmi. Egy lehetőség marad, rárakni egy 930-ast (SG/MY), amit lejjebb írtál. Én kisebb eltérésekkel ez alapján csináltam meg:
Ami lett: sávinformáció, JCV, egy-két apróbb dolog, a TMC is megmaradt. Az EcoRoute eltűnt.
Tesztelés alatt van még, de úgy tűnik tökéletesen működik.A végeredmény:
Óvatosan!
-
-
clFiTi
tag
Sziasztok!
Szerintetek a nüvi 2x5w-n várható olyan szoftver frissítés, mely tartalmazza a sávinformáció funkciót, ugyanis kezd általánossá válni és a jóval olcsóbb készülékekben már benne van, igaz azok nem Garminok. -
clFiTi
tag
Sziasztok!
Az előző kérdésemre a válasz:
4GB Sandisk microSDHC-t kezeli. -
clFiTi
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a nüvi 255W-t lehet használni 2 gigánál nagyobb kártyával?
-
clFiTi
tag
válasz
KakaosCsirke #87 üzenetére
Szia!
A szimulátort nem kell elindítani, úgy is megmutatja az általa kiszámított útvonalat.
-
clFiTi
tag
Sziasztok!
Mivel a probléma általános gondoltam még egyszer beteszem az alábbi linket a "lefagyásokkal" kapcsolatban, hogy láthatóbb legyen. Kínlódtam vele én is és majdnem visszavittem.
http://www.garmin.hu/category/14/120
-
-
clFiTi
tag
Szia!
Nemrég vettem egy 255W-t, nekem az első pillanattól ugyanezt a hibát produkálta. A beállításoknál a térképek közül az Európa térképet kivettem, így a következő indulásnál már csak a Magyar térkép töltődött be. Ha külföldre mész, akkor cserélsz. Ez nálam megoldotta a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez, alkalmazásokkal és térképlicencekkel kapcsolatban is!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Last Epoch
- BMW topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest