- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CanceRed
tag
válasz
Parallaxis #169 üzenetére
Ez már olyan szép történetre kerekedett, hogy mindjárt elpityergem magam.
Nincs semmi gond a Garmin órákkal, a felhasználás módjában
keresendő az esetleges probléma, már ha van. -
nagyj74
senior tag
válasz
Parallaxis #169 üzenetére
Én már eldöntöttem. Vissza a Samsunghoz, ezt a túlárazott hype órát meg eladom.
-
HThomas
őstag
válasz
Parallaxis #162 üzenetére
Azért nem mindegy, hogy 3-4 vagy 5-6, ennyi erővel fröcsöghetünk bármit össze-vissza.
A Polar, Suunto sportórák is kb 130.000 Ft-nál megállnak.
Polart nem tudom, de Suunto tuti van 300 felett, pár hónapja nézegettem őket, azóta biztosan nem lett olcsóbb.Alzán most épp akciós a 47-es F8 AMOLED, 360.000 Ft. Az Amazfit tényleg olcsóbb, és elhiszem, hogy jó is. Mondjuk a Fenixet szerintem inkább a T-Rexet kéne hasonlítani, nem az Active 2-höz.
Én mondjuk hamarabb venném az F7-et, ha most kéne újra választanom, mint bármelyik Amazfitet. Egy ilyen órával simán tervezek 5-6 évre, vagy még többre is, ilyen távon marginális az árkülönbség közöttük.
-
HThomas
őstag
válasz
Parallaxis #159 üzenetére
2021-ben nekem 220 volt az F6 pro, nem tudom 36-40 körül milyen órák mentek akkortájt, de kétlem, hogy lehetett volna értelmes órát venni annyiért. A feleségem akkori Samsungja volt 80 felett és tudásában sehol nem volt a sportfunkciókat és üzemidőt tekintve. Az Amazfit T-rex 100 fölött van, de inkább 150, miközben az F7-et el lehet hozni 200-300 körül, de F8 is van 400 alatt. Én nem látom azt az 5-6x szorzót. A Marq széria egyedül túlárazott, de ott is igazán a baj az, hogy az árukhoz képest gyorsan avulnak. Szerintem.
-
CanceRed
tag
válasz
Parallaxis #156 üzenetére
Már rég túl vagyok az összehasonlító mérésen, nem üresbe fecsegek.
Bal csuklón Garmin óra vs. professzionális elliptikus tréner mellkaspánttal.
Az eltérés +-1 bpm, azért ez kimondottan jó eredmény, sőt, kiváló!
Erről ennyit. Fikázhatod a Garmint, de felesleges. Lapozzál inkább. -
HThomas
őstag
válasz
Parallaxis #148 üzenetére
A #147-hez hasonló késést én is tapasztaltam a gyakorlatban, de pár hónapja jött ki frissítés, azóta mintha jobb lenne. Mondjuk nekem a régebbi Fenix 6-om van. A hosszú távokon fagyással és Connect adatvesztéssel szerencsére nem találkoztam soha.
Remélem azért javulni fognak ezek a dolgok, ha majd egyszer cserélnem kéne az F6-ot, akkor kényelmes lenne a Garminnál maradni.
Ja, amit jobb kikapcsolni, mert ugyan ez a dolog a legtöbb órának nem okoz gondot, de a Garminok üzemideje lefeleződik, ha aktív.
Néha régebben elindítottam kézzel a mérést kíváncsiságból (egyébként nem használom, nincs rá szükségem), és csomószor hibával leállt, pedig követtem az instrukciókat. Nagyon béna ez a része szerintem is. -
CanceRed
tag
válasz
Parallaxis #143 üzenetére
Na akkor vegyél egy almás cuccot és töltögesd naponta, hajrá!
Csak halkan jegyzem meg, több orvos ismerősöm is alátámasztotta,
hogy a Garmin szenzorai a legpontosabbak, az almás cucc max. egy
okosotthon vezérlő divatóra, nem más, erről ennyit.
Neked nem jött be a Garmin, az a magánügyed, attól még profi cucc. -
CanceRed
tag
válasz
Parallaxis #140 üzenetére
Te a tipikus örök elégedetlen kategóriába tartozol.
Nekem Epix Pro Gen2 órám van, testvéremnek Venu 3, párjának Venu 3s.
Mindhárom kitűnő kis készülék, meg kell őket tanulni használni, értelmesen.
Nem a Garmin órákkal van a gond, hanem sok hozzá csatlakoztatott ázsiai
szemét telefonnal és az azokon keresztül bejövő netes szeméttel.
Továbbá sajnos elég sok számlap hibásan van leprogramozva, ezek bizony
okoznak az óráknak problémát. Mi az IQ store-ból kizárólag a Garmin által
fejlesztett számlapokat használjuk, fel van tüntetve, nem agysebészet.Akinek nem jön be a Garmin, annak javaslom az almás vagy a samsung
kitűnő termékeit, jó napi töltögetést kívánunk hozzá! -
Maximum1
őstag
válasz
Parallaxis #140 üzenetére
Divat óra lett, utolsó értelmes csúcsmodellje a F6X és a FR945 volt.
-
nagyj74
senior tag
válasz
Parallaxis #122 üzenetére
Itt is 32
-
No.01
addikt
válasz
Parallaxis #119 üzenetére
Koszonom
...de mi az az IQ?Meg nem vettem meg, de van egy jofajta kuponom ami mar erossen elgondolkodtatott, h ne a kovetkezo Apple watcht vegyem... tok jo minden, szinte kiterjesztett telefon feeling, de a nap nagyon max 2 naponta valo toltest azert erossen tudnam feledni.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Parallaxis #65 üzenetére
"Automata és takarékos módban 21 nap?" – dobnál erről egy link-et.
Az arukereso.hu-n a marketing szövegben ez szerepel: "A Watch 4 Pro akkumulátor-üzemideje kiemelkedő, akár 4,5 napos használatot is biztosít egyetlen töltéssel."#69 HKorn
+1#72 HThomas
" ... az S23 Ultrát én már nem szeretem magammal vinni ... "
Erre most mit lehet mondani? Rohadt egy pech, hogy a mai mobilok épp nem mobilak ...#73 olcsoleves
Azért még ha itt feltételezünk mindenféle okos megoldást, hogy ne folyamatosan menjen az LTE, akkor is, annak is kell hely a telefonban. Szubj. vélemény: én egy 1 mAh-nyi energiát sem áldoznék be egy LTE modem-ért. Azt persze elismerem, hogy lehetne, pláne, ha már az AMOLED-nek is beadta a derekát a GARMIN.
... és szerintem lesz is. Meggyőződésem, hogy már dolgoznak rajta. -
mad823
őstag
válasz
Parallaxis #66 üzenetére
Egy LTE SOS akkor jó bármire, ha van lefedettség. Ha rendes meogldást akarsz, akkor fogsz egy inReach Mini-t, ami majd megold mindent az órán keresztül, ha baj lenne.
-
gulyasa
őstag
válasz
Parallaxis #15 üzenetére
Nem idéztél pontosan, mert csak a hekkelésre figyeltél, így lényeges feltételezhető dolgot kihagytál a hekkelhetőség szempontjából:
"Amúgy megjegyzem, enélkül nem biztos hogy egyszerűen bekapcsolható/meghekkelhető, mert mi van, ha az EU régiós példányok szoftverei (és a frissítések) egyelőre még nem tartalmazzák ezt a funkciót? Akkor nem nagyon van mit bekapcsolni..."
-
Arpi
csendes tag
válasz
Parallaxis #15 üzenetére
Pontosan.
Az általad felsorolt órák harmadannyiba kerülnek és mind teljes értékű csomagban érkeznek.
cca 400k +-80k-ért azért had legyen már elvárás, hogy minimum egy EKG-t ismer...
És elismerem a Garmin sporttevékenység szintjén kiemelkedő funkcióit, de van jópár olyan health feature ami más órákban benne van.... a Garmin meg nem ismeri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPad topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AliExpress tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest