- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
& #91 HKorn
Lily 2 Active sajnos még nem volt amikor nekem kellett volna nyár elején, pedig ez lett volna az igazán tuti.#88 HThomas
Az átmérő az egy dolog, de ezek az órák nagyon vastagok is (mármint klasszikus órához viszonyítva), ezért a rendes méretűek elég neccesek egy bruttó 160 centis hölgy csuklóján.
Minedgy is, a lényeg, hogy nagyon boldog vele úgyhogy avn egy jó pontom.#89 laci1892
Hiába kisebb az átmérő, szerintem a dizájn és a vastagság miatt nagyon sok nőnél kiesnek ezek az aggresszívebb formájú sportórák. -
gulyasa
őstag
Most hogy hazaértem, utána tudtam olvasni a korlátozásnak.
A lényeg, hogy az USA szabályozás sokkal engedékenyebb az EU szabályozásnál azzal kapcsolatban, hogy mi lehet orvosi eszköz. Tehát ahhoz hogy diagnosztikai eszközként EKG funkciót elláthasson egy óra, annak (emiatt is) át kell mennie az EU-s megfelelőségi engedélyeztetésen.
2023 óta (az EKG funkciót támogató első Garmin eszközök: Fenix 7 Pro, Epix Pro Gen2 megjelenése óta) ezt a "lécet" még nem sikerült megugrania a Garmin-nak...Ennél azért "kicsit" összetettebb a dolog, de próbáltam a lényeget leírni.
Ha majd meglesz ez a CE-tanúsítvány is a többi mellé, akkor aktiválhatják az EKG funkciót is.Szerk.:
Amúgy megjegyzem, enélkül nem biztos hogy egyszerűen bekapcsolható/meghekkelhető, mert mi van, ha az EU régiós példányok szoftverei (és a frissítések) egyelőre még nem tartalmazzák ezt a funkciót? Akkor nem nagyon van mit bekapcsolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest