- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Nehéz máshogy feldolgozni, hogy 5-6x többet adtak ki egy eszközért, mint amit az valójában ér
--
Az Amazfit meg szép csendesen beéri és lehagyja a Garmint, mindezt negyed áron.
(Most jelentették be az új frissítést, ami az offline térképkezeléshez hozzáadja a POI kezelést is, így innentől ez az előny is eltűnt Garmin oldalról.)Ha a Zepp-et kiterjesztik WEB-es felületen is elérhetően, mint a Connect-et és kapunk pár utólagos szerkesztési lehetőséget, akkor gyakorlatilag semmi nem lesz már ami indokolná a Garmin előnyét és árát.
-
HThomas
őstag
A Garmin végignavigál egy 70 km-es távon csont nélkül folyamatosan aktív kijelzővel úgy, hogy a nap végén nem kell aggódnom a merülés miatt. A másik kettő nem. Nálam ezzel el is dőlt a kérdés
Egyébként nem értem ezeket a pontatlanságokat... a dcrainmaker tesztekben a Garmin kb ott szokott lenni fej-fej mellett a többi hasonló óra mellett, nem rémlik, hogy pontosság gondja lett volna vele valaha. Talán a véroxigén mérés szokott pontatlan lenni (nem tudom ez valójában hány embert érint...), meg az alvás.
-
Parallaxis
addikt
De ez az óra, amit produkál, méltatlan a Garmin márkanévhez.
Háát..Én végigcsekkoltam Venu 3, Fenix 7 Pro, Epix Pro Gen2, Fenix 8 47mm, de mind ment eladásra, vagy vissza a boltba. A Garmin név max csak hype szerintem, mert ezek az órák se nem stabil működésűek, se nem nevezhető pontosnak a mért adatok.
Nem véletlen, hogy a The Quantified Scientist mérései alapján jó, ha a középmezőnybe beférnek a többi sport/okosóra méréseihez képest.
Egyetlen más márka óráinál nem tapasztaltam ennyi hibát, lefagyást, újraindulgatást, adatvesztést és pontatlan mérést, mint a Garminnál. Én is felültem a hypenak, hogy a Garmin az etalon, ha sportról van szó és nem voltam hajlandó elhinni, hogy ennyire vacak termékek. Végigpróbáltam majd a teljes felső kategóriás palettájukat, hogy biztos csak kifogtam egy rossz készüléket, vagy biztos a legújabb már mentes a gyerekbetegségektől... Hát nem. Mostanra oda jutottam, hogy bármi más, de Garmin soha többé. -
FPC30
friss újonc
Elnézést, ha félreérthető voltam, nem a Samsung óráit akartam degradálni. Ahogy említettem, azokat is nagyon szeretem, de amit nekem legtöbb esetben tudnia kell(lene) az órának, arra a Samsungok sajnos nem alkalmasak. Az viszont tagadhatatlan, hogy ezzel az új Garminnal eddig valóban nem a reményeim szerint alakulnak a dolgok...
-
FPC30
friss újonc
Kedves nagyj74,
végigjártam a Garmin ranglétrát és eddig az én igényeimnek tökéletesen megfeleltek, sőt, amíg működött a nyolcas (3 hónap, hi-hi), kimondottan szerettem. Az általad korábban leírt hibákkal nem találkoztam, pedig én is azzal kezdtem, hogy átvariáltam mindent az órán... A korábbiak számomra legnagyobb hiányossága a telefonálás funkció hiánya volt, ezért volt mellettük egy aktuális Samsung Watch is, mert sokszor előnyösebb volt emiatt (és szeretem a Samsung óráimat is, meg a fiaim is, mert mindig lenyúlják őket), de azért nem merném egy lapon említeni a Fenixekkel. De természetesen kinek a pap, kinek a...
Viszont ez a hiba valóban lesujtó, még az árától függetlenül is, azt figyelembe véve meg főleg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- CNC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest