Új hozzászólás Aktív témák

• Parallaxis

addikt

válasz formax #45 üzenetére

Nekem pl. nem lenne vállalható kompromisszum, ha az e-SIM miatt drasztikusan lecsökkenne az akkuidő - mert szerintem az e-SIM sokat fogyaszt.

Ha konfigurálható, akkor semmit nem fogyaszt, ellenben, ha baleset ér és összetöröd a mobilod esés közben, akkor a vészhívás ki fog menni a csuklódról is, mert aktiválja az e-sim-et és értesíti a megadott számokat, hogy éppen hol vagy és milyen állapotban.
    Az e-sim-nek nem az az értelme, hogy 0-24-ben kiváltson egy mobilt, hanem az, hogy TE eldönthesd, hogy az adott pár órás futás idejére otthon hagyod a mobilod és nem cipeled magaddal, vagy baleset esetén ott az óra is biztonsági tartalékként és tudsz róla hívást indítani. Így valójában nem sokat befolyásol az átlagos akkuidőn.

Az EKG sem érdekel, semmi kedvem egy óra méretű játék EKG-re bízni magamat

Pedig elég sok ember van akinek megmentette már az életét, mert nem diagnosztizált problémára felhívta a figyelmet, amit utána persze orvos igazolt vissza és elkezdődhetett a kezelése, még időben. (Csak én személy szerint két ilyen esetet ismerek.)

Az esztétikusabb házzal egyetértek

Az esztétika az az egyik oldal, mivel az ízlések eltérők, de könyörgöm egy sportra, nyúzásra kihegyezett órát műanyag házba építeni? (A súly nem indok, a titán könnyebb és erősebb, mint a kompozit és most már a belépő szintű óráknál is alap a titán óraház és zafírüveg kijelző, amit a Garmin 100 ezres felárral ad.)
    Az óra "füle" ahova a szíj csatlakozik simán a hétköznapi használattól képes törni. A lünetta védő fémet szándékosan puha anyagból készítik, amit még a pulóver is megkarcol? Egy fél éves Garmin óra legtöbbször úgy néz ki, mintha a kutyám játszott volna vele, a több mint két évig hordott Huawei GT2 Pro-mat meg úgy adtam el, hogy még hajszálkarc sem volt rajta?

Új hozzászólás Aktív témák