- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
<Adamsky> #79 üzenetére
dobnál erről egy link-et.
Ugorj fel a Huawei oldalára és nézd ott
Huawei-nél a nem GT órák két üzemmódban képesek működni, a sima okosóra ahol minden is megy (ez a 4,5 nap) és a hosszú üzemidejű mód (ez nagyjából olyan szintre butítja le, mint amit egy Garmin tud) ezzel max. 21 napot megy el (tapasztalat, hogy valóban tudja).
-
HThomas
őstag
válasz
<Adamsky> #79 üzenetére
Átalakultak a felhasználási szokások... én nem bánom, hogy nagy a telefon. Amikor ténylegesen használom, akkor jól jön a nagyobb méret, főleg ha jegyzetelni kell valamit tollal. Futáshoz meg nincs rá szükségem, még a térképes navigáció is megy az óráról. Én örülnék ha meg lehetne szabadulni a telefon felesleges cipelésétől. Nyilván egy hosszabb túrára, terepfutásra viszem, vinném én is, de olyankor meg a hátizsákban van, nem zavar a mérete.
-
-
formax
tag
válasz
<Adamsky> #44 üzenetére
Soha nem fog jól működni a csuklós véroxigénmérés.
Míg az ujjcsipeszes mérőben az átvilágított ujjban a vörösvérsejtek által kitakart fényt méri meg a műszer, a csuklós mérésnél a vörösvérsejtek által visszavert fény mennyiségét - ezutóbbi nyilván sokkal nagyobb szórást eredményez, hiszen a vérsejtek összevissza foroghatnak. Nincs értelme ezt erőltetni, csak a konkurencia miatt muszáj beletenni. -
laci1892
őstag
válasz
<Adamsky> #19 üzenetére
Instinct 2x solart használom. Egyenlőre nem látom a váltás okát, bááár.... A rendkívül hosszú üzemidő már ennél is nagyon bejött. Erre rátesz egy bő lapáttal az Enduro 3. Plusz van rajta teljes értékű térkép kezelés. Azé' az nem rossz szerintem.
Instinct 2x is nagynak tűnt először. Ehhez képest az Enduro nem klasszisokkal nagyobb.De ez szubjektív persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest