- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CanceRed
tag
Pontosan. Kinek mi túlárazott és kinek mi a drága.
Vehetsz egy Rolex órát is 1 gurigáért, semmit nem tud, csak az időt mutatja,
de tudsz vele villogni, hogy mennyire menő vagy.A Navi-Gate Kft. az első 250db Fénix 8 órát 1 hét alatt eladta,
mert ugye mélyszegénységben élünk.
400eFt-ot pár nap alatt el lehet verni mondjuk a Horvát tengerparton nyáron,
érdekes, ott senki nem számolgat, hogy milyen drága minden, mint például
az autópálya díjak.
A kis oroszlán barátunk összehasonlítása Opel Corsa vs. VW Passat
szinten van, gyerekes és értelmetlen a szélmalomharca, mert nem is
egy kategória. És van egy olyan mondás is, hogy olcsó húsnak...
Egyébként egy nagyszerű óra a Fénix 8, nekem inkább olyan jellegű
negatív észrevételem van, hogy pár jó funkciót kivettek a menüből,
ami az előtte lévő szériákban megtalálható volt.
De sajnos ugyanez a helyzet a mobiltelefon gyártókkal is. -
Parallaxis
addikt
Szuper, akkor CSAK 3-4x az a szorzó, máris megnyugodhatunk
Fenix 8: 415.000 Ft-tól indul a Garminnál.
Amazfit Balance (amit én szoktam összevetni a Garmin órákkal): 70.000 Ft
(A T-rex 3 is 116.000 Ft)
A most bemutatott Active 2 is kb. 51.000 Ft-ért hozza kb. az alap Fenix-ek tudását, mindezt minőségibb kivitelben.A Polar, Suunto sportórák is kb 130.000 Ft-nál megállnak.
Huawei GT 5 Pro 140.000 Ft (titán váz és zafírüveg, a Garminnál ez a konfig 457.000 Ft-tól indul). -
Parallaxis
addikt
Azért ezeknek elég jól kimérhető dolgoknak kéne lenniük.
Azok is, csak vannak tesztek amikért fizetnek és vannak, amik platform függetlenek és elfogulatlanok.
Akkor ott valaki valamit rosszul csinált, vagy akár hibás volt a tesztelt termék.
Nálam már jó pár Garmin óra megfordult, a HR késés mindegyiknél megvolt és az instabil működés is. Ha az ember kicsit jobban belemegy a beállításokba, kicsit több adatmezőt beállít, kicsit bonyolultabb pályát tervez, akkor simán fejre lehet őket állítani. A vicc az, hogy egyetlen más gyártó órájára nem igaz ez. Lefagyást, újraindulást, adatvesztést csak a Garminnál tapasztaltam.
(Adatvesztésem az Amazfitnél is volt, de az a saját hülyeségem miatt volt, mert nem bírtam 10 percet kivárni, mire a support reagált a problémámra és végrehajttattam a szerverrel egy teljes adattörlést.)
-
CanceRed
tag
Engedd el a bácsit. Becsömörlött a Garmin óráktól, mert nem tudja őket használni,
aztán idejön egy Garmin-os cikk alá köpködni. Bemásolgat teszteket, amiket olyan
cikkírók publikáltak, mint ezt is, ami alatt most bájcsevegünk. Jelen esetben azt sem
tudja szegénykém, melyik oldalon van a hangszórója a Fenix 8 órának.
Úgyhogy pont nem érdekel, hogy mit publikálnak.
Epix Pro Gen2 órám van, hajszál pontos a navigációja és a HR követése is.
Ja és elég két hetente tölteni, nem úgy mint a fantasztikus konkurenciát. -
Parallaxis
addikt
A Garmin végignavigál egy 70 km-es távon csont nélkül
Igen, ezt néha meg tudja csinálni, néha meg már a pálya betöltésekor újraindul, vagy menet közben veszed észre, hogy ismét a boot képernyő van a kijelzőn.
Volt rá példa, hogy egy ilyen restartolás után az órán ugyan megvoltak az adatok, de a Connectből az egész napi statisztikám ugrott.a Garmin kb ott szokott lenni fej-fej mellett a többi hasonló óra mellett
HR követés pontossága (a T-Rex-3 tesztjéből vágtam ki a képkockát):
A Garminok nagyjából a fasorban sincsenek.
Alvásrögzítés pontossága:
Itt a középmezőnyben vannak.
Talán a véroxigén mérés szokott pontatlan lenni
Ja, amit jobb kikapcsolni, mert ugyan ez a dolog a legtöbb órának nem okoz gondot, de a Garminok üzemideje lefeleződik, ha aktív.
-
olcsoleves
csendes tag
A telefon mérete valóban idegesítő szempont, el is felejtettem megemlíteni, hogy a mostani A32-m épp, hogy elfér a futómellényemben. Épp telefonváltást tervezek, de mivel a felhasználás jellege miatt a kompakt telefonokat keresem, erősen le vagyok korlátozva az elérhető modellek terén. Van egy, amit szidnak az Exynos miatt, a másiknak párásodik a kamerája, a harmadiknak már csak rövidebb szoftveres támogatása van, a negyedik pedig alma, amit nem szeretnék. Ha nem kéne magammal vinni a telefont futáshoz, akkor nem lenne megkötve a kezem telefonvásárlás terén sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch S6 44 mm NIKE EDITION - NEM MŰKÖDŐ KÉPERNYŐ
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest