Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parallaxis

addikt

válasz CanceRed #142 üzenetére

Te a tipikus örök elégedetlen kategóriába tartozol.

- Nem csak az én véleményem, hanem komoly orvosi és sporttechnikai tesztek eredményei igazolják amit írtam.
    - Igen, elégedetlen vagyok, mert nagyjából vérlázítónak tartom, hogy egy fél-1.5 milliós óra nem képes azt a szintet hozni, mint más gyártó 100 eFt-os órája.

Nem a Garmin órákkal van a gond, hanem sok hozzá csatlakoztatott ázsiai
    szemét telefonnal

Nem kell semmilyen telefont párosítanod egy Garmin órával, használhatod anélkül is.. Az eredményei akkor sem lesznek mások.

Akinek nem jön be a Garmin, annak javaslom az almás vagy a samsung
    kitűnő termékeit, jó napi töltögetést kívánunk hozzá!

Ha lényeges a pontos mérési eredmény akkor valóban az almás történet a megoldás, mert minden téren a legpontosabb méréseket ezek prezentálják.
    Ha a hosszú üzemidő is lényeges, akkor a Huawei, vagy Amazfit órái bőven hozzák a Garmin üzemidejét és lényegesen erősebb a hardverük és pontosabbak a méréseik.
    A Samsung majd akkor jöhet szóba, ha képes lesz külső szenzorok méréseit is fogadni, addig csak játékszerek.

A Garmin erőssége az Garmin Connect felület és az évek alatt kifinomított algoritmusok, amiket használnak. Szenzor szinten és mérési pontosság szintjén a középmezőnyben sincsenek, a felhasznált hardver meg nagyjából röhejes, mert más gyártó egy sima fittnesz-band esetén is komolyabb vasat rak a kijelző mögé, mint a Garmin.

Új hozzászólás Aktív témák