Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
Turbolada II #15252 üzenetére
csak story:
én a sportdirectbe vittem vissza, a dunlop munkavédelmi bakancsot, 4 hónap után, azt hiszem a ragasztásnál ment szét, vagy mittudomén már, nem az a lényeg
mondta, hogy vásároljam le(épp nem volt kedvem baszakodni, a pénz visszával, meg amúgy is volt mit venni), és megjegyezte, hogy úgy tűnik, hogy ez a cipő nem bírja azt az igénybevételt, amire én használom, és válasszak másikat
köpni nyelni nem bírtam, nem akartam belefolyni, hogy ez munkára van, és méretre, tehát nem egy 60kg os gyerek cipőjét hordom.
Persze, azt a bakancsot is már cserélték 2h ónapos korában ugyan azzal a problémával.
Aztán vettem egy másik modellt, az bírta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér (TTC G. D.p. 60M + Japán Omron, paracord, stb.)
- Húsvéti Akció - Lamzu Atlantis mini 4K charcoal black gamer egér (PAW3395+Nordic MCU, 49g, 4K)
- Mikrosat RE 208 összecsukható mintás háttér (150x200cm) double color!
- Pulsar Xlite white gamer egér (PAW3370, 49g)
- Húsvéti Akció - (Új,bontatlan) Fantech Strikepad (vízálló, holografikus speedpad)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest