- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
komepeter #53417 üzenetére
Az a gond, hogy komoly az az SSD, de már rendszernek is NVMe SSD-t használnak, az újabb gépekben az van, még a konzumerekben is.
Csak olyan valakinek éri meg a SSD-d, akinek rendszer is rámenne+tárhely, régebbi gépbe, ahol SATA-s csati van csak.Szerintem.
Nehéz lesz eladni. Nem csak az ára miatt. -
válasz
komepeter #53417 üzenetére
Azért mondtam a többieknek hogy ne mondjanak neked olyat hogy 100, mert az neked nem fogja megérni. Én ilyet használok(szimpatikus
), nem tudom hogy van ez hogy egy másik sokkal drágább valami miatt. A többiek sem válaszoltak arra, hogy a pro samsung-nál miért annyival drágább. Talán lehet több írást bír el, hosszabb élettartammal kecsegtet, passz.
-
frame120
tag
-
echterion
nagyúr
válasz
komepeter #53157 üzenetére
Persze, ecetesollóval kivágod belőle, esetleg bedobod kicsit a sütőbe az alaplapot.
Komolyra fordítva: halott gpu-val nem nagyon lehet mit kezdeni, ha esetleg nem a gpu halott, hanem "csak" a forrsztások, akkor lehet, egy reball időlegesen segít. Esetleg hívd fel KillHates-t, hátha ő tud okosabbat mondani rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest