- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy mondod.
Igen az a fránya angol.Viszont lehet hogy röhejesnek fog hangozni én most azzal is beérném ha tudnék ebben az univerzumban mászkálni, nézelődni mint egy autós játékban, ráadásul egy olyanban ami folyamatosan épül, mint egy város napjainkban hol itt hol ott valami utcai építkezés. Szóval van egy világ ahol vagy, teszed amit tenni akarsz...aztán mint mikor veszel egy lakást és mindig hazamész mert a tiéd és ott laksz egy igazi meleg otthon. A játékon belül virtuálisan létezve részese vagy egy Matrix féle rendszernek, na kicsit elkalandoztam.
Én mindig olyan álmodozó voltam/vagyok.
Szerintem ezt érdemes mindenkinek amíg ingyenes megkukkantania és számba vennie hogy tetszik-e neki, viszi-e a hardver annyira amennyire érdemes ráköltenie. Megéri megnézni mibe öltek több mint 10 év alatt annyi pénzt mint még eddig egy játékba sem!
Wikipedia oldalon is megnéztem.És csak megjegyezném, ha véletlen az oldalra vetődve azt látnátok hogy kb 27 dollár na 12e ft körüli az ingyenesnek nevezett kezdő csomag akkor ráugrani. 2 választék volt alapból (van egy teljes lista is sok hajóval). Azért mert mikor a letöltés és próba után visszamentem ez a összeg jól megugrott, már nem az szerepelt ott annál a űrhajónál.
-
-
-
cs.zs.
veterán
Oké, oké,
ne érts félre engem sem, és az akciót sem.
Ha valaki Zenbook vásárláson töri a fejét, amik elérhetőek 240.000 Ft-tól, ha lead egy bekapcsolni képes régi Zenbook-ot, 120.000 Ft-tal rövidebb lesz a számla.
Ha valaki ROG Zephyrus vásárláson töri a fejét, amik elérhetőek 460.000 Ft-tól, ha lead egy bekapcsolni képes régi ROG-ot vagy TUF-ot, 200.000 Ft-tal lesz rövidebb a számla.
Nyilvánvalóan lesznek jó sokan akiknek ez egy jó ajánlat, és lesznek olyanok is, akiknek nem.
Én csak megemlítettem. -
-
cs.zs.
veterán
Ez egy ~8 éves gép? i7-4...?
kb mennyi a piaci értéke? Most komolyan!Tudtad, hogy Asus laptopcsere promóció van dec 31-ig, és a régi rog 200.000 Ft-ot ér, ha leadod?
SSD ki, legótvarabb HDD bele, RAM-ok ki, 1 db 2-4GB bele, és lehet leadni. Amit kivettél belőle, még külön eladod...
.... -
-
Jazz
veterán
Erre valaki? A 80%-os battery limitet szeretném bekapcsolni. (tök feleselges hogy állandóan 100-on legyen).
A my asus tudja de ahhoz kell az asus system control interface. De utóbbi támogatási listájában nincs a G751JY. És a gépnél sincs benn a telepítési listában ez a system control interface. (asus oldal, gép kiválasztás, drivers installs...)
-
-
Az nagy baj lenne.
Mindenkinél úgy van hogy strapánál eszi az akkut is, ellenőrizd csak le. Ha fullban fogyasztasz az is merülni kezd. Ha leválasztod kisebb teljesítményt kapsz. 180W volt a gyári táp és azt cseréltem 330W-ra.....átszereltettem a csatit, így tudtam rádugni. Nem volt sok haszna. Akkor jó ha a laptop bios védelmi rendszere működik és nem enged többet felvenni, mint amit elbír a tervezett elektronika. (fogyasztásmérő) Erősebb tápot így nyugodtan biztonsággal lehet használni, de nem lesz kihasználva. Ha valami folytán több folyna oda ahová nem kellene akkor jobb esetben újraindul vagy kikapcsol a laptop, rosszabb esetben elhalálozik az alaplap. Mondjuk ez is egy ok lehet arra hogy vga csere megszűnt a gyártók részéről, sok más mellett és mindent készen kapsz.
-
CHIPman
nagyúr
Ez addig fog zavarni, amíg valamilyen okból nem kényszerülsz/kényszeríted rá magad a TKL használatra. Kb 10db teljes bill után vettem egy TKL-t, mert ez a legnagyobb méret mechanikusban, ami elérhető áron tud 2,4GHz wireless lenni, és innentől fogva feleslegesnek tartom a numpadot, pedig a gép előtt ülök napi 10-16 órát.
-
kreten67
senior tag
Átlagos használat mellett egy telefonnál nem kellene beégni,de a notebookban a tálca garantáltan beégne.
Lehetséges hogy a későbbiekben majd kinövi a technológia ezt a hibát,de rohadjon meg az LG hogy azt a TV a piacra dobta idejekorán(vagy én vagyok a balek kísérleti-nyúl).
Nem azért vettem meg mert annyira de annyira megtetszett az a mély fekete és azok az élénk színek
(ez tényleg így van) hanem költöztünk az új házba és kellet egy TV a nappaliba merthogy az előző odúnkba nappali az nem volt. Ami behúzott a vásárlásba hogy én jelentősen olcsóbban vettem a készüléket úgy hogy az 1 hónapig már üzemelt egy boltban napi 10 órát. -
kreten67
senior tag
Ne akarj rosszat senkinek azzal a tv-vel!
Személyes tapasztalat ,mert én karácsonykor vettem egy pontosan ilyet és most azért küzdök hogy visszakapjam az árát.
A cartoon network logó már látszik benne halványan bárhová kapcsolok (ez a gyermekem érdeme)és a FHD sajnos nagyon kevés az OLED tv-böl.
4K -kötelező mert nagyon látszik 55"FHD nál a pixel-rács,de jelenleg éppen szervizben van ,mert minden kikapcsolásnál elveszíti a beállításokat és a fényerőt maxra állítja magától pontosan 30 percenként.
-
Pocok256
veterán
Olvasgasd kicsit a wikit. Technológiai leírásoknak még midnig jobban hiszek mitn a marketing bullshitnek.
Ilyen izgalmas fejlett technikákat találnak ki ellene:
"Android Wear watches with OLED displays can request that Android Wear enable "burn protections techniques" that periodically shift the contents of the screen by a few pixels. Google requests that when these techniques are enabled, watch face developers do not use large blocks of pixels so that different pixels are burned in with each shift, reducing the overall wear of the pixels.[4]"Nagyon jó lesz majd villodzó pixeleket szemlélni a monitoron.
-
Muerte
Topikgazda
Bal oldali oldalsó kis radiátorra miért ne jutna levegő? Szerintem megy az oda is rendesen.
Mikulásbá: Ja hogy 4k?,az aztán marhára kell gamer notiba...
azt nem is néztem,csak végiglapoztam 1 perc alatt a cikket hőfokokat keresve,(mert annyira nem érdekel az eleve hegesztett hardverek miatt)Azok a memóriák sem fognak megfázni közvetlen a proci alatt majd tuti
-
Muerte
Topikgazda
Az a része hogy munkára kell az elég sokrétű lehet,nem feltétlen csak egy íróasztalon végzett munkáról lehet szó hanem hordozni,"ütni-vágni"témát is takarhat,ergó strapabírónak kell lennie.Ajánlom figyelmedbe nézz rá egy Precision szervíz manuáljára,meg egy Aw vagy Asus-éra és egyből látni fogod mi a különbség, meg miért van a felár.Meg azért egy mérnök kint egy építkezésen elég hülyén nézne ki egy gamer géppel a kezében mondjuk a betonkeverő mellett valljuk be őszintén.
-
A FirePro és a Nvidia Quadro nem játékra való.Lehet vele játszogatni,de nem erre találták ki.
Én is csak a melóhelyen játszogatok,itthon nem.A G751JY az biztos teljes értékű DTR gép,gyakorlatilag minden egyben.Már azon agyalok,törlöm a hirdetést,ha majd bicajjal megyek melózni,oda csak az ultrabook-ot viszem,itthon marad a nagy gép.Ha kocsival megyek,tudom vinni mindkettőt. -
spyduck
nagyúr
2 ora alatt elertem a Throtlingot meg a G751-nel is. Egyebkent nem tudom mikor csinalta, de 1x biztos volt vmi. Egyebkent a kalapemelest a 400k alatti 15.6"-os gepekre ertettem. Nyilvan nem egy 4,8kg-os monstrummal akarnam osszehasonlitani
Szerk: ez gyari paszta. Vszinuleg a csere utan jobb eredmenyt kapnank. Parhuzamosan csinalunk paszta tesztet is. Kivancsi vagyok minek mekkora haszna van.
-
+1
Azt se felejtsük el-bár ez a verzió lehet kisebbségben-akinek olyan a munkája,hogy ott is tud játszani.Én pl. otthon nem játszom a géppel,vagy csak nagyon ritkán,a munkahelyemen megőrülnék,ha nem tudnék kockulni kicsit.
12 km-re járok,nyáron ha jó idő van,biciklivel,és igen,egy hátizsákban viszem a G751JY-t.Ahogy már írták,all-in-one a gép,SSD-n a rendszer+programok+játékok,a HDD a tárhely,csak zene van 480 GB.Így minden nálam van.
Nekem találták ki ezt a gépet. -
NTonee
veterán
minden alkalommal a display driver uninstaller progival leszedem a drivert (csökkentett módban), majd a reboot után az újat fel.
-
Dhampir
félisten
Nyilvánvaló, ám nekem a Dell Precision M4600 UltraSharp panelje még mindig elfogadható minőségű lenne.
Egy Lenovo IdeaPad Z50-75 FHD felbontásával semmi gondom nem volt (nem úgy a ratyi kijelző betekintési szögeivel és mellé a csapnivaló hangszóróval).
Úgy köll az FHD részletesség, mint egy falat kenyér.
Habár ha te is egy 1366*768 felbontású "kisvállalati gép" PWM-es kijelzőjét bámulnád órákon át, azért kiegyeznél akár egy jobbfajta TN-panellel is.
-
-
hszilard666
veterán
-
kreten67
senior tag
Dehogy nincs értelme! Én például kiszedtem az i7 3740qm(túl erős volt
) procimat az Alienware m17x r4 -ből és tettem bele egy i7 3632qm-t így a venti el sem indul a gépemben. Most a Gtx 680m vgát is kiszedem mert csak a régebbi játékokat szeretem és megy a helyére egy 675m és még az is túlzás ,de ez van a fiókban.
A 680m meg hagy pihenjen kicsit és az alaplapomat is kevésbé terhelem (bár abból van még néhány a szekrényben.
Egyszóval jó dolog az mxm foglalat és a be nem forrasztott proci ,valszeg én már nem hinném hogy kidobnék több lecsót az ablakon gamer noti miatt ,ezt a játékfejlesztők garantálják ezzel a sok szeméttel amit játéknak neveznek manapság -
x_o_n
veterán
-
k-adi
nagyúr
Amúgy én azt nem értem ebben az egészben igazából, hogy eddig nem igazán volt Acer-nek gamer szegmense ha jól tudom
és ez lenne az első, második komolyabb próbálkozás, a G9 predátor széria, erre ilyennel elbasszák?
De most komolyan, maga a gép még nem is lenne szar (jó ennyiért tényleg sok, de ettől eltekintve..) de G-synch nélkül és 2 csöves-megosztott hűtéssel nem tudom mit gondoltak...
hiába az acél pengés ventik... az extra coolermaster frost anyámkínja dvd helyén meg egy vicc, nem hiszem el, hogy az ottani mérnökök nem csináltak tesztet, mert 1-3 fok lehűtés finoman szólva is lófütty kategória..
Mondjuk marketing bullshitnek jó, az tény.
-
x_o_n
veterán
Tudtommal nem gsync-es, igen a 880gtx dx12-es.
Túl sok össze hasonlitási alapom nincs, de meglepően jók,szépek a színek és a betekintési szögek is, pld a g580 hoz képest szerintem 40% al jobb. Nem tudom milyen az Adobe értékelés, de van fent teszt, szerintem alkalmas rá, de én nem olyan jellegű ps dolgokat végzek vele ahol 100% os Adobe szín kellene. A hardver gyors, hála égnek ez még 4 magos +4 ht cpu, ami vágasnál, és zene szerkesztesnel nagyon jól jön. Amikkel játszom nem fogta meg eddig semmi,teljesen korrekt gép,és ebben az árban a legjobb vétel.. -
-
gézu
őstag
MXM 3.0b - 82 mm width, 105 mm length, 100 W max, 256 bit memory bus.
MXM 3.0a - 82 mm width, 70 mm length, 55 W max, 64 bit or 128 bit memory bus.
MXM 3.0b is electrically compatible with the same interface as MXM 3.0a, they are designed for 256 bit memory interface and larger notebooks due to the higher TDP.
-
capulet75
addikt
Itt jön az a képbe hogy a monitor mégis csak 24', ami baromira nem hátrány, és nem csak 17 vagy az alatti, aminek szvsz már értelme sincs. Én értem és elismerem hogy az IPS kijelző jobb, ez természetes, csak hogy ezeket a notikat főleg játékra veszi az ember. Ugye (főleg Magyarországon) nem mindenki engedheti meg magának a 6-700k+ notebookokat, és amikor egy gép nagyjából hasonló teljesítménnyel fele annyi, akkor az igencsak nyomós érv. És ha kell, a munkához veszel mellé egy dellU-t vagy egy asusP-t, akkor sokkal kisebb lesz az amortizációs veszteség ( nem mellesleg 24' lesz 17' helyett ). Mind a grafikus munkánál, mind a PS-nél pont nem árt egy jó nagy bazi kijelző. Egyébként használtam TN Acer G245HQ monitort, gyönyörű szép képet adott.
-
capulet75
addikt
Húha. Elkezdődik a P177SM védelme, és az egész pikantériája, hogy az U705-el szemben! Ezmiez???? Na mindegy. Akkora divat lett nyávogni a TN panel miatt, tiszta vicc az egész. Hirtelen nincs élet IPS nélkül. Én is gondolkodtam a cserén, csak hogy nekem grafikus munkához kell az IPS kijelző, játékra bőven jó ez a "sz@r" TN, főleg mióta Muerte75
mesterlinkelt egy kalibrált színprofilt hozzá. -
k-adi
nagyúr
Nagyon jó ez a clevos téma, mert én is egy xmg u706-n gondolkodom (clevo P775DM idén nem lesz már így felejtős) karácsonyra
(de a clevo vs. asus téma is király volt, mert a másik jelölt egy asus g752 ha idén méltóztatik megjelenni és nem horror áron lesz),
és nem tartom magam "idiótának"de most szóljatok ha az vagyok!
még van idő 1 konzolt venni
Annyit írnék csak Jazz kommentjéhez, hogy igaza van, TN soha többet. Most is az van és szar. Tudom, IPS-ből is van szar, de nem érdekel. Az se érdekel ha kicsit szarabbak a színek, de legalább látom. Filmnézésnél is tök jó mikor kettőnk közül egyikünknek sem jó akárhonnan nézzük a monitort....
, -
capulet75
addikt
Csak nem hagyod abba ezt a stílust. Helyretétel mi?
Akkor legyen. Az a bajod hogy TN panel meg mobilproci? Senki sem halt még bele a TN panelba. Akármekkora divat ócsárolni, ugyanúgy használható mint egy IPS, attól nem lesz több FPS-ed és nem is lősz jobban. A prociról meg annyit hogy játékra nem a proci lesz a kevés, és a mobil i7 egyáltalán nem gyenge. Ergo azért az IPS panelért fizetsz +1000 eurot. Gratulálok. Akkor most gondold át mi is a hülyeség.
-
NTonee
veterán
Jajajaj, nem kifejezetten rólad, meg a másik kollégáról van szó.(mindjárt én leszek terítéken úgy látom, kellett nekem megszólalni). Hanem olvasd vissza az egész napot. Mindenki nyafogott ma egy kicsit. De más topicokban is csak a hiszti ment ma. Mindenkire rájött a hoppá.
-
capulet75
addikt
Egyemaszivedet mirőlbeszélsz?
Ki hasonlította az U705-höz? Az ASUS G751-hez hasonlítottam, hisz azt javasoltad vételre.
"Ugye tudod, hogy ezzel sok embert megsértettél, mert itt gamer fórumon többen is vettek U705-öt."
Ha van rá pénzed vegyél amit akarsz, de ha gazdálkodni kell, akkor fele annyi P177, és teljesítményben a különbség elenyésző. Nem az az idióta aki ilyet vesz, hanem aki erőn felül választja.
-
k-adi
nagyúr
Ez a tipikis: Azért veszek ..... től gépet, mert nem esik szét egy hét után. Mivel nem esik szét 1 hét után, ezért nem veszek újabb gépet a ..... től.
Minden gyártó a jobb termékre törekszik, de nem a tökéletesre. Ezért örökös egyensúlyozás van a fejlesztés során, hogy mennyire és mit javítsanak, hogy azért jobb legyen, de annyira azért mégse.
-
x_o_n
veterán
-1800eu az alap i7-6700hq ,16gb ,128gb ssd+1tb hdd ,970gtx 3gb
Full-HD, IPS, Acer ComfyView Non-Glare (matt) High-Brightness TFT mit LED-Backlight, 16:9
-a 17 es 1900eu
természetesen win 10-el van még egy 970el szerelt modell
-gtx 980m 4gb verzio 2140eu ,2200eu 15-17es
ebból még van 5-féle..egészen 3500 euig -
Fücsök007
őstag
Értem, elvileg az alap gép 500K körül lesz. De ha így nézzük, akkor nincs túlárazva a gép. Egy komoly teszt jöhetne már róla az összes lehetséges felhasználást figyelembe véve. Egyébként ha az eddigi laptop paneleket nézzük, akkor egyedül az Alienware 18-as FHD PLS paneljára mondanám, hogy profi munkára is jó lehet. Ezt tapasztalatból írom, az összes eddigi IPS gamer noti panelt lealázza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest