- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
Ahogy mondod.
Igen az a fránya angol.Viszont lehet hogy röhejesnek fog hangozni én most azzal is beérném ha tudnék ebben az univerzumban mászkálni, nézelődni mint egy autós játékban, ráadásul egy olyanban ami folyamatosan épül, mint egy város napjainkban hol itt hol ott valami utcai építkezés. Szóval van egy világ ahol vagy, teszed amit tenni akarsz...aztán mint mikor veszel egy lakást és mindig hazamész mert a tiéd és ott laksz egy igazi meleg otthon. A játékon belül virtuálisan létezve részese vagy egy Matrix féle rendszernek, na kicsit elkalandoztam.
Én mindig olyan álmodozó voltam/vagyok.
Szerintem ezt érdemes mindenkinek amíg ingyenes megkukkantania és számba vennie hogy tetszik-e neki, viszi-e a hardver annyira amennyire érdemes ráköltenie. Megéri megnézni mibe öltek több mint 10 év alatt annyi pénzt mint még eddig egy játékba sem!
Wikipedia oldalon is megnéztem.És csak megjegyezném, ha véletlen az oldalra vetődve azt látnátok hogy kb 27 dollár na 12e ft körüli az ingyenesnek nevezett kezdő csomag akkor ráugrani. 2 választék volt alapból (van egy teljes lista is sok hajóval). Azért mert mikor a letöltés és próba után visszamentem ez a összeg jól megugrott, már nem az szerepelt ott annál a űrhajónál.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- Trollok komolyan
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- Utolsó 4 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest