Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
lypen99 #83832 üzenetére
Idezem mekkora a sotetseg:
"minden átlag polgár errefelé nem holnap hanem ma, egy nem egy, hanem kettő VGAt is tud venni mindenféle gond nélkül."
2000EUR+ disposable income egy honapban nagyon nem az atlag sehol nyugateuropaban.
Nem tudom miert, de fel tud huzni es a tomor sotetseg ami ezt a temat illeti foleg ugy hogy nem a 90-es evek vannak hogy nincs honnan tudni. A EU-ba lepes ota rengeteg KE polgar volt vagy van nyugaton, nehezen tudom elkepzelni hogy valakinek nincs a rokonsagban vagy az ismeretsegi korokben olyan akitol elso kezbol lenne informacio. De megis elnek a legendak. Azy hiszem az - esetenkent szandekos - ignorancia az ami igazan idegesit ennel (es mas) temanal.
Hagyjuk is a fenebe, teljesen off, elnezest a topiclakoktol
-
FőDudu
veterán
válasz
lypen99 #82825 üzenetére
En kb 1 evig keresgeltem mire osszeallt mi is az amit 1 gepben felteltlenul akarok es melyik az a verzio ami ezt teljesiti. Akkor meg itt is hulyenek neztek az USB toltes es hasonlo kriteriumaimert.
Pont jott a Covid, Brexit - olyan is volt, hogy amazon.co.uk-n kifizettem, aztan 1 het alatt a raktarbol nem voltak kepesek kivenni, holott a gyorsabb kezbesitesert fzettem. Azaz mar meg kellett volna kapnom, amikor meg a .dispatched. allapot sem tortent meg. Igy visszamondtam, majd vettem a nemet Amazonrol.
Onnan mar meg is erkezett. -
FőDudu
veterán
válasz
lypen99 #82820 üzenetére
El kell donteni, hogy mi az amire az embernek szuksege van.
Nalam egy MBP utan csakis fem gep johetett szoba.
Kellett a jo kijelzo, a nagy akku, TB dokkolo,.
Fontos volt az USB toltes - franc se fogja hurcolaszni a feltegla toltojet.
Es nem akartam csilivili gamer szemetet ami mindenutt RGB meg atlatszo meg egyeb dizajn marhasagokkal van telenyomva.
A Razer talan a leg visszafogottabb kinezetu gamer gep.Dragabb az atlag muanyag gamer gepekhez kepest - de talan minosegibb is .
Igaz masfel ev utan azert ennek is felpuffadt az akkuja - par het levelezes utan hajlandok voltak masikat kuldeni es nem kellett bekuldeni a gepet szervizelni.
-
-
válasz
lypen99 #71140 üzenetére
MSI GP/GE szerintém jóval előrébb van
Na de itt a baj, az igazi kihívói a legion 5 nek ezek a gépek lennének, asus strix és a MSI GP/GE.
A probléma hogy ezek drágábbak és sok helyen alul maradnak.MSI GP 3000 ezres széria induláskor 600k volt 3070 el 10.generációs 8 magos i7 el, na az az igaz BB de azóta sehol semmi.
Szegény RM007 életébe szerintem akkor gondolkozott el elsőnek hogy leváltsa szeretett legós laposát, azóta is bánja.Én is bánom hogy nem csaptam le rá egyből, de akkor még megvolt a ge75, végül így lett az 5 pro. -
lypen99
aktív tag
válasz
lypen99 #49439 üzenetére
Na most még nem jutottam oda, hogy pasztázzam, de most terhelés alatt 60-70 fok között ugrál (legyen 75 a max), máskor is miért ezt AIDA-val (most Afterburnerrel mindegy).
Akkor most mi a fészkes lópikula van? Mert ezt máskor is csinálta, hogy többszöri alkalommal levágta magát (túlmelegedés) aztán, van hogy pattent elindul és pl, meccs közepén levágja.
Tudom ez nem szerelős topik, de itt akik jobban kenik/vágják a pasztázás UV meg mindenféle modding/tuning művészetet azoknak nincs tippje viszont erre?
Nekem fura, mint mondtam nem 0/24-be ment és streameltem is vele ez alatt a konfig alatt, akkor se csinálta (most kezdte pár hete).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- UHD filmek lejátszása
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android szakmai topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Óra topik
- További aktív témák...
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest