- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
Hát ha új a gép nem igazán lesz viszonyítási alapod.
Én használtam mindkettőt, és az AC - bár feladatát ellátja- funkcionalitásában kevesebb, a TUF gépeken mindenképp. Asuséknál divat funkciókat fenntartani a magasabb kategóriájú gépeknek (ROG/Zephyrus sorozat), holott elérhető lenne. Ez magában egy jó érv a GH mellett. A másik fontos dolog az, hogy a profilok fan módjai elég jól el lettek találva, nagyon jó kiindulási alapok.Szerk:
Az első dolgod legyen az extra menü alatt letiltani a megmaradt Asus folyamatokat: [kép]
-
Semin
őstag
Sajnos az AC-t annyira sok háttérfolyamatot futtat, hogy nem tudod simán windows-ban leszedni. Az ASUS készített külön progit erre a célra, aminek "Armoury Crate Uninstall Tool" a neve és itt megtalálod : [link]
És még ez sem írtja le teljesen, de a G-Helperrel letilthatod majd a maradékot.Mert vírusnak nézi a Windows!
Nem tudja ellenőrizni a Win a program forrását, futtasd nyugodtan, megbízható. -
echterion
nagyúr
-
Imre9211
aktív tag
Hàt nem. Mi TUF-osok tartsunk össze
Sajnos most nem nagyon érek rá kivesézni neked a részleteket, de bitang jó széria a tuf ezt első kézből tanusíthatom. Csak testre kell szabni. Semin fórumtárs majd bevezet a rejtelmekbe. https://prohardver.hu/tag/semin.html
Nekem is sokat segített anno csak én eleinte balf@sz voltam. Az sem àrt pl ha g helperben beàllítod a procit majd hogy ne 90fok felett főljön majd jàtêkok alatt százmillió watton és egyebek -
-
Juhaszatti
addikt
Teljesen jó választás. Ebben már a kijelző is 100% sRGB.
A Lenovo LOQ meg az Asus TUF egy kategória, én is ezekből választanék ha ebből a kategóriából kellene, ahogy echterion írta korábban.
A ROG magasabb minőség de gyengébb teljesítmény ha csak 3060-as. Itt én inkább a teljesítmény felé mennék, teljesen rendben van minőségileg a LOQ is. -
echterion
nagyúr
A LOQ elfogadható minőséget nyújt. De ha tényleg nincs pénz 4060-ra, a 4050 is megfelelő lesz, a felskálázó technikáknak hála az is tudja nyomni kifelé magából az fps-eket. Ebben az alsó árszegmensben a TUF, LOQ amik ajánlhatóak, az MSI olcsó gépeit (Thin, Katana, Cyborg meg még ki tudja, milyen neveken futnak) kerülni kell, Nitro-t se vennék igazán.
-
Adi01
tag
Haha
én is így indultam tavaly nyáron. Ohh 300 ezerért bőven sok is. Utána jött azért a valóság ez azért nem így van. Gamer notebook kategoriában ezek belépő számok.
320 -as keret meg a magas fps szám notebooknál nem fog kijönni. (CS2-nél oké.)
Picit a helyedben felhúznám a keretet 400 ezerre és akkor már lehet csemegézni használtpiacon vagy valami akciót kifogni vagy külföldről. Xerath404 vagy Bluesummers megbízható eladók írj rájuk mit tudnak ajánlani neked.
Így hirtelen használtpiacon ez pl szimpatikusnak tünik nekem de a többiek úgy is mondják jó vagy nem. [link]
ha meg veszel valamit 300 környékén úgy készülj a 512ssd semmire se elég szinte. 60-100gb manapság már egy játék. Szóval 1TB SSD-t úgy is fogsz venni a ram meg itt állandó vita de a 16gb az nagyon alap. 32Gb simán ajánlott játékhoz.
Vram 8gb meg kell szerintem.
ha meg nincs úgy keret és néha csak játszani akarsz akkor tényleg simább ügy egy ps5. De azt meg eladtad valamiért. -
Juhaszatti
addikt
-
Minden játéknak megvannak a követelményei, meg a laptop leggyengébb láncszemének számító komponens ami miatt a kinézett játék nem biztos hogy úgy fog futni mint azt előre elképzeled. Amiket felsoroltál utána kellene nézni bizonyos oldalakon mit követelnek meg. Szerintem ami neked kell ahhoz azért ennél jobb erősebb laptop összeállítás kell min. rtx 4000-es széria 6 de inkább 8GB vram mellett. Le lehet butítani a játékokat min. grafra, de akkor hogy fog kinézni, sem lesz sokkal gyorsabb csak mondjuk elindul. Majd mondanak valamit a többiek is, ne kapkodd el.
-
Én azt mondanám a vga min. 4080 legyen benne.
[link] Itt van ez a hirdetés. Vajon mi lehet a baja? KillHates mester meg tudná javítani? Az is lehet csak user error a dolog? Ha én most ilyen laptopot szeretnék venni komolyan elgondolkoznék rajta.
Szét kellene kapatni vele hogy mutassa meg belülről is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest