Új hozzászólás Aktív témák
-
gago1975
őstag
válasz
Mikulásbá #56215 üzenetére
Szia.
Ma volt egy érdekes levelezésem az Acer shop-al.
Az milyen már, hogy 1x azt írják, hogy Magyarország nem feltétlen élvez prioritást, más x pedig, hogy van bent a külső raktárban, típusszámot is tudnak már,
"Acer Predator Helios 700 PH717-72-75ME 17,3"FHD/Intel Core i7-10750H/16GB/1TB SSD/RTX 2070 S 8GB/win10/fekete laptop NH.Q91EU.001
Acer Predator Helios 700 PH717-72-92W7 17,3"FHD/Intel Core i9-10980HK/32GB/2x1TB SSD/RTX 2080 S 8GB/win10/fekete laptop NH.Q92EU.001"
de az árakról még kuss van.
Szerinted meddig "nem fogják megtalálni" tartogatni, ha egyáltalán van nekik?
Mire a boltba kerül, már senkit nem fog érdekelni, mert jönnek a 30-as GPU-kés eladhatatlan lesz 900K környékén vagy amennyiért árulni fogják. Vagy egyből -x%-kal lehet majd eladniuk.
Saját maguknak rugdossák az öngólokat.
Mindenesetre vicces -
válasz
Mikulásbá #56210 üzenetére
A hasamat fogom mikor azt olvasom hogy ostrom, vandálkodás stb....szegény békés tüntetők leszámítva pár hozzájuk csapódott képzett provokátorral akik már eleve erre készültek, de még egy szobrot sem tettek tönkre. ( [link] )(A cikkben nincs...pár eltulajdonított laptop ami megy a szőke hercegnek.)Youtube Nagy Péter videók.Szurkolok nekik!
Bocsi a fotóért, annyira tetszik. -
gago1975
őstag
válasz
Mikulásbá #56165 üzenetére
Azt azért látta valaki, hogy ez egy javított gép???? 3 év garancia helyett csak egy év és nem a hivatalos szervízbe szól, szólhat maga a garancia???
12 hónap hivatalos újraértékesítési program-Szerviz garanciával (Szervizek: Pest-Szigetszentmiklós ,vagy Dunaföldvár)ricogsm eszedbe ne jusson megvenni. Lesz vele baja annak aki ezt megveszi.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Mikulásbá #55753 üzenetére
+ echterion + gago1975:
Igazatok van, mindenre elég a 32GB
SSD-k amikre sokat költöttem és talán jó lesz az új vasba is (nagy része) majd, ennek a GT-nek a 128GB-s NVMe SSD-je meg el van rakva, amit matyee adott hozzá és Win10 rendszer van rajta.
30xx sorozat (GPU) valóban jobb lenne, de amit a GT73 tud, az új laposnak is tudnia kell, vagy kicsit többet (120Hz+ és G-Sync meg a portok és belső, anyaghasználat, szellőzés, képernyő minőség, halkság stb..) -
törölt tag
válasz
Mikulásbá #55198 üzenetére
Acer Predator Helios 700 PH717-72-75ME 17,3"FHD/Intel Core i7-10750H/16GB/1TB SSD/RTX 2070 S 8GB/win10/fekete laptop NH.Q91EU.001 Acer Predator Helios 700 PH717-72-92W7 17,3"FHD/Intel Core i9-10980HK/32GB/2x1TB SSD/RTX 2080 S 8GB/win10/fekete laptop NH.Q92EU.001 Ez a két modell érhető el pár napon belül Karácsonig maximum személyes átvéttel tudjuk nagyon necces határidővel biztosítani.
Az összehányt helyesírásért elnézést kérek, kimásoltam egy választ. A lényeg, hogy valóban lesz. Most itt az a kérdés, hogy oké, hogy személyes átvét, de részletre lehet-e venni.
-
törölt tag
válasz
Mikulásbá #55178 üzenetére
Igen, nagyon hasonló a G752-höz, bár azért van változás. ASUS esetében nekem a support milyenségével van bajom alapvetően, meg azokat a masinákat alapesetben én úgy tudom, hogy nem lehet szétszedni (pl. újra pasztázni, kitakarítani stb). Acer ezt engedi, csak annyi feltétellel, hogy szakszerűen legyen elvégezve, és ne sérüljön semmi. Azért megtartottam az írásos válaszukat.
-
gago1975
őstag
válasz
Mikulásbá #55021 üzenetére
Az te csak hiszed, a régi szarok benne maradnak, csak egyes részeit írja felül.
Nem véletlenül volt már olyan, hogy emiatt kékhalál is volt. Keress rá nyugodtan.
De mind 1, mindenki úgy csinálja ahogy akarja, én soha nem használom az express-t, nincs is vele soha bajom. Időben se több. Nekem az elöző driver se volt rossz mint neked. -
gago1975
őstag
válasz
Mikulásbá #54440 üzenetére
Ebben igazad is van, csak azért itt nem árt megjegyezni, főleg ha a "rossz" és a "jó" között elenyésző +/- 30K a különbség.
Te pld megnézted már, hogy a kijelzőpaneled AU Optronics B173HAN03.1 AUO319 vagy a továbbfejlesztett és jobb B173HAN03.2 AUO329-es van a gépedben??
Én pld örülök neki, hogy a jobbikkal van szerelve. -
-
válasz
Mikulásbá #54219 üzenetére
"Már írtam, az egér kiválasztásánál a legfontosabb tényező, hogy hogyan fogod az egeret. Tenyeres-talpas vagy ujjhegyes? Mindenkinél más, ezért az egyiknek a nagy, nehéz egér jön be, míg másnál a kicsi, könnyű." - persze, az az alap, hogy kényelmes legyen, ezt fel se vittem választási tényezőnek. Te se veszel gyerekbiciklit, ha nem férsz rá kényelmesen. Meg ha balkezes vagy, akkor nem veszel csak jobbkezes egeret, stb...
Én azt írtam, hogy az alapokon túl milyen beállítások / tulajdonságok fontosak, amik fontosak lehetnek. Valaki a 100.000 DPI-re esküszik, valaki az MMORPG-s játékoknál a "telefontárcsázósokra":Van, aki mazochista, vagy csak szimplán szereti a steampunk világot:
Van, aki vertikális egérrel counter strike-ozik:
Van, aki mindent fel akar robbantani:
Van, aki retrob-zi:
Van szexmániásoknak is:
Trackballos:
Stb..."A másik : nem hiszem, hogy valaki váltogatná böngészés és játék miatt, szerintem van egy, amit mindig használ. Rendben is van ez. Ki kell tapasztalni a "kezed"."
Én sem írtam, hogy tartson magánál otthon mindenki többféle egeret. Egy univerzális szerintem mindenre jó. Egy kivétel, ha útra kelek, akkor van vezetéknélkülis egerem, azon belül is a "silent" kategóriás, hogy a kattintást nem hallja senki sem.Ha jó gamingre, akkor jónak kell lennie alapfeladatokra, de egy 1000Ft-ostól ne várjunk csodákat gaming / extra felhasználások tekintetében.
"Az is vita mindig-ha már játékos részlegen vagyunk- hogy vezetékes vagy vezeték nélküli." - Játékra egyértelműen vezetékes. Amikor SC2 közben lemerült az elem, s nem volt tartalék, nem volt vicces.
"De tény-csak optikai érzékelős lehet!" - van mostanában más?
Lehet, hogy igen, de
régen volt vezetéknélküli infravörös adapteres - hasonló:S olyan is, amihez speciális egérpad kellett. Vezetéknélküli volt, DE CSAK azon a padon működött - az vezetékkel volt csatlakoztatva a géphez - batteryFREE néven ment.
Na meg régen a fémgolyós, és a gumírozott fémgolyós.
-
válasz
Mikulásbá #54263 üzenetére
Én sem jajgatok, bővítek, minden mást a Winre bízok, és minden király. Mondtam már párszor a ram a lényeg, ha van bőven nincs sírás. Egy jól működő rendszernél ez a virtuális dolog nem kellene szerintem hogy gond legyen, hiszen állítja magát szükség esetén, de a ram hiányt nem tudja pótolni tapasztalatom szerint, nyilván nem az a sebesség.
Ezért is fut minden olyan jól HDD-ről nálam, csak nem hiszitek!
-
Lionela
csendes tag
válasz
Mikulásbá #54251 üzenetére
Egy ideje filózóm rajta, hogy szükség van-e rá vagy sem. A kérdés, hogy ha most is bírja még a ram az iramot, de nagyobbra cserélném, annak látnám-e bármi hatását? Azaz gyorsabbak lennének-e a betöltések, a programok, stb. Vagy a cserének csak akkor van értelme és látható pozitív hatása, ha már sokszor magas értéken fut a memória?
Mert attól hogy most jó, ha még jobb lesz, akkor szívesen cserélem (amúgy is szeretem túlbiztosítani magam. A korábbi laptopom most adtam el, 4 éve vettem, és ott is rögtön ssd, memóriacserével indítottam, ami miatt most is hihetetlenül pöpec és megbízható, nagyon örül is neki az új gazdája
)
-
Angel2014
addikt
válasz
Mikulásbá #54181 üzenetére
Igazad van sok cég Főleg csepelen a Bovito csak rendelésre hoz mondom neki ezt ugyan úgy fel kellene próbálni ,mint egy cipőt vagy kabátot hogy hogy áll rajtam, itt ugyan az a helyzet hogy esik kézre..kérdeztem is tőlük így hogy lehet eladni valamit?
És pont ezért tettem itt fel a kérdést mert itt lehet nagyobb esélye is van hogy használta élesben valaki,mert nem csak a méret és a küllem a fontos.
-
Szotyi222
aktív tag
válasz
Mikulásbá #53961 üzenetére
Nekem is logitech ami eddig bevált.
Más típus edig csalódás volt.
Amikor kérdeztem a Médiamárkban kinéztem két típust 1000dpi és 12000 dpi ezért kérdeztem. Kicsit később vissza mentem a g305 elis fogyott [link] 🤔 így az emag nál hamar lecsaptam [kép]..
Most nézve a Dell is szimpatikus darab fehérben még jóban is mutat mint a logitech.Ilyen a régi amit már a lányom használ [link]
Ez hónapokig megy 1 ceruza elemmel.
G 305 re 250 órát írnak az 10 nap 🤔.
Majd meglátjuk. -
gago1975
őstag
válasz
Mikulásbá #53811 üzenetére
Ok köszi neked is és Mr. Bean969-nek is.
Akkor én is frissítek rá. -
gago1975
őstag
válasz
Mikulásbá #53798 üzenetére
Szia
Ja csak még mindig sehol se lehet kapni
, kivétel az USA és ott is csak 10875H+2070s-el van azonnal készleten(ami persze bőven elég lenne).
Európában se az Acer Deutschland shop, se az Acer UK shop mégcsak meg se említi, hogy legalább előrendelhető lenne e.
Ez is egy újabb öngól, vagy kapufa az Acer részéről, hogy már rég mindenki kijött a 10875H/10980HK + RTX2070s/80s-el de őnagyságuk még mindig toporognak a H-700-as megjelenésével mint a dolgát végző kutya a fűben. Meddig akarnak várni még???? Vagy esetleg valami gond van az új hűtéssel???
Figyeld meg, már rég mindenki kijön majd az RTX 30-as mobil GPU-kal mire méltóztatnak valamit lépni.Tényleg te már frissítettél a Win 10 20H2-re a gépen? Ha igen, tapasztal(sz)tál valami anomáliát?
Én még nem merem, nehogy valami bekavarjon, olvastam, hogy az NVMe ssd-k miatt gondok vannak-voltak vele. -
törölt tag
válasz
Mikulásbá #53765 üzenetére
Te tudtad, én is tudtam, amikor bármelyik ROG gépemet, vagy a H500-at megvettem. De vannak akik később eszmélnek rá erre. Van is egy ismerősöm, aki megvette a G750JZ-met. No, hát a G750JZ táppal együtt 5+ kiló. Már amikor hazavitte, és beüzemelte, hívott, hogy egyébként milyen baromi nehéz és ez így eléggé kellemetlen lesz neki, ha cipelni kell. Egy a több száz vásárló közül, ami azt mutatja, hogy a vásárlók sok esetben nincsenek tisztában azzal, hogy mik az igényeik. Mert bizony az is egy igény, hogy pihe könnyű legyen, csak ugye, ha nem derül ki (mint ahogy ismerősömnél se), a csillagokból nem lehet megszülni.
-
válasz
Mikulásbá #53655 üzenetére
Ja, pár napja vettem 15e ft-ért egy eléggé lerongyolódott Dell XPS P20S lapost. A kijelző levegős és még beégett is, mégis lenyűgöz. Akármilyen szögből nézem minden kiválóan látszik, más érzés mint amit eddig megszoktam. Agyon tudnám taposni az előző gazdáját!!!
Aksi halott....aksi, új kijelző keresésben.
-
buBa0
csendes tag
válasz
Mikulásbá #53655 üzenetére
Ebből a kategóriából is nézegetek, csak most nem akartam ide keverni, nehogy off-topik legyen. De sajnos jelenleg sem Zenbook Pro-t sem XPS-t nem találtam ami beférne a keretbe és megfelelne (illetve screenpados Zenbook Pro-t egyáltalán nem, csak a két kijelzős Duo-t ami meg már túlzás). Viszont az MSI Prestige 15-el szemezgetek, bár nem vagyok biztos benne, hogy elég lesz-e a teljesítménye.
-
-
válasz
Mikulásbá #53592 üzenetére
Pontosan: klónozás macrium, de a mini is jó rá, azzal is csináltam. Képekre videókra is tökéletes, és ami nálam szempont volt még, több hibás háttérnál 70-80%-ban hozta vissza az adatokat, még a gdb csak ilyen 40 körül tudott. És számomra egyszerűbben is lehet kezelni. De persze kinek mi. ÉS usb-ről bootolok be, úgy arról indítom.
-
-
gago1975
őstag
válasz
Mikulásbá #53359 üzenetére
Csak akkor folyamatosan mennek a ventik, nem? Ha lassan és halkan, de megy.
Most ezt komolyan mondod??? Pont te akinek Helios 700-a van mint nekem és nem 300-as
????
Múltkor is elküldtem neked, #53057 hogy Coolboost bekapcsolva, 2666Mhz órajel, netezés mellett CPU-GPU 34-35°C ventik 0 RPM!!!!!
#53360q2w3 Nem lenézve a 2020-as Helios 300-ast mert tényleg végre van egy jó alternatíva, tanult az Acer legalább a 2020-as 15"-os modelnél a hűtés javításában, de nálad más a helyzet mint nálunk.
A mikulásbá és az én gépem Helios 700-as extrahűtésű "redőnyös".
Más konstrukció, más hűtés hatékonyság, ezért nem is lehet a H-300-al összehasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Óra topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged