- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Nagyon jó bill. (ár/érték arány) és nagy megelégedéssel használom.
Ha jól emlékszemRBX-nélelőkerestem a dobozát/számlát/graijegyetPC-Planet (Mezőtúr) ahol/akitől vettem még (pár éve már használom) és 2017 május végi (9100 Ft + 990 Ft volt a száll. költsége)
Ha tudom, hogy ilyen jó...akkor 2-t veszek nem egyet -
Szerinted? 25 mm-ben 200W-os hardver
Ha megterheled, akkor ordít mint az állat.
Olyan nincsen, hogy valami vékony, gyors, és halk.
Vagy CLEVO vagy más DTR; nem vékony, gyors és halk
Vagy valami U-s procis gamer cucc; vékoyn, nem gyors, halk
Vagy a új trend szerinti gémer gépek: vékony, gyors, ordít ha megküldöd neki -
Frozen
addikt
itt van nem kell várni
Amd nem csodálkozok nekem van már vele tapasztalatom asztali frontból és jobb elkerülni messze ívből.
egyébként a csúcs 5900hx nem sokkal jobb mint egy 11800h és utobbinál van még egy erősebb kraftosabb verzio is. szóval a 11800h nak igazából az 5800h lenne a party és abban is elvérzik egy hajszállal hiába van a 7nm gyártva. -
gago1975
őstag
Szia
Semmi vita nincs, igazából a lényegi része a hsz nek, hogy ellentétben amit DonAttilas-nak mondtak, az a Lenovo adatbázisa szerint megyar régiós gépeket adnak, tehát nettó félrevezetés, és nem tudni, hogy ezt a BestByte agyszüleménye, kitalációja, vagy a Lenovo nagykert megkerülve hozatták be a notebook.hu-sok illetve a Radium is, és ez a magyar Lenovo-nak nem gyere be.
Persze amazont összehasonlítani nem szabad egy magyar boltal, de többen az Alza sk-t is hasonlítják ezekhez most, illetve a Magyar Alza is ugye ha rövid ideig, de behozta a szlovák billentyűzeteseket.
Egyébként ha valaki nem tud Legion 5 pro-t rendelni a szlovák Alza boxba, mert valamiért nem sikerül neki, annak itt Lenovo Legion 5 Pro /RTX 3060 + R5 5600H egy lehetőség és az eladó még nem is olyan "éhes" 470K még elviselhető ár lehet.
Sima Legion 5-öket adnak 440-ért tehát nem vészes. -
yetijetnyak
csendes tag
Hosszútávra, nem igazán szoktam cserélgetni a dolgaimat, bírja, ameddig bírja, aztán utána csere (a mostani laptopom 8 éves lesz lassan, és már nagyon a határán van a dolgoknak
).
Szóval inkább erős vasat veszek, hogy egy ideig ne kelljen cserélni. A 3080S az mikor érkezik szerinted?
A várással az a bajom, hogy lassan már 1 éve úgy vagyok, hogy na akkor veszem az új laptopot, csakhát:
2020 ősz: már baromira kellene cserélni a laptopot, mert lassú, kilóg a bele stb., de nagy levegő és várjuk meg a 2021.01.01-et, mert utána a törvény miatt 3 év a kötelező jótállás
2020 legvége: na szaladnék is a boltba venni Legion 5 RTX2060-at kb. 500e Ft-ért, de nincs igazán készlet
2021 legeleje: hát igazából most jelentették be a CES-en a 2021-es laptop line up-ot, és hát azért ezek az új Legion-ok meg a 30-as kártyák elég jónak tűnnek, lényegében az összes negatívumot javították, ami a korábbi 2060-as Intel Legion 5-ben volt (nincs AMD opció, trottyoló Intel proci, a 2060 pedig igazából nem egy nagy durranás, RTX-hez kevés, viszont drágább, mint a 1660TI - két szék közé esés). Jó hát akkor várjuk meg az új Legion-öket, márciusban már jönnek elvileg.
2021 március: na kijöttek az új Legion 5 Pro tesztek, hát elég jó, venni kéne egyet. Viszont júniusban jönnek a Legion 7-ek, hát azért azoknak a tesztjét meg kellene várni, nehogy megvegyem a lapost és pár héttel később megbánjam.
2021 június: na kijöttek az új Legion 7 tesztek, hát igazából nem ad sokkal többet, mint az 5 Pro, akkor vegyünk 5 Pro-t. De 5 Pro itthon nincs, kint meg sold out.
2021 június vége: hát igazából most jelentették be az Inteles konfigokat is, és a tesztek alapján néhol jobbak is, mint az AMD konfigok, háát lehet azért ezeket is meg kéne várni
Szóval most úgy vagyok vele, hogy lehet mostanában meg kéne venni a laptopot, mert ha sokat várok, akkor megint közelítünk egy új bejelentéshez (pl. új Super kártyák, Intel konfigok tesztjei stb.), és akkor megint várni kell, viszont ha vár az ember, akkor megint közelít valami új bejelentéshez, ami miatt megint várni kell stb.
Y
-
Akkor igazából ugyanazon az állásponton vagyunk, összefoglaltad amire én is gondoltam.
Nyilván vannak egyedi tényezők. Én jobb szeretem a munkát és a pihenést külön választani laptopok tekintetében(is). Plusz, ha az egyik letérdel, akkor back up-nak ott a másik. De ez - ahogy te is írtad - már egyéni preferencia kérdése.
Szerintem már az Asus is rájött, hogy hülyeség volt a kamera elhagyása, ahogy nézem az újabb modellekbe már kezdenek visszaszállingózni. -
A score nézegetést már elengedtem.
No offense, de látom ez a webcam nálad nagyon fájdalmas pont. Én azt mondom, hogy melóra stb. legyen az embernek egy ún. üzleti laposa webcam-el, gamer laposra pedig szvsz. nem szükséges. Főleg ezek a mákos fos képet generáló, ipari hulladék kategóriába tartozó beépített kamerák. Siralom az összes. De ez csak a magán véleményem.
-
Gawamatsu
senior tag
Engem meg a szín tök hidegen hagy.
Matt fehér, ahogy matt fekete a T470 is. Mondjuk az recésebb de tök olyan a "gumis" fedelet leszámítva.
Nem néz ki rosszul, nem tömegfekete/szürke.
RGB meg szintén olyan, hogy van kinek kell van kinek...különben a kékkel a fehér egész pofás. Sötétben lesz még érdekes, de a Thinkpadon sem azt használtam, hanem a lámpát a szobában.
Az Y jól néz ki kékkel a fedélen. -
DonAttilas
tag
Nem szeretnék, és nem is fogok egy Lenovo Legion 7 3070-ért kifizetni 850.000-1.000.000 Forintot mikor, úgy volt bereklámozva, hogy 1800 euroról indul... Nem tudom mi lesz így, de erősen elgondolkodok a külföldi vásárláson csak még sosem csináltam ilyet és a magyar billentyűzet is fontos volna. Más országokba mi a helyzet jelenleg? van valami infód?
-
Az a quad-fan egy nagy mókusvakítás. Semmi értelme; nem a ventilátorok száma a lényeg, hanem a radiátoroké és a hőcsövek hossza. Jól elb@szarintották a hosszú lenyúló vékony hőcsövekkel a hatásfokot, ráadásul komfort szempontból is az a jobb ha hátra fúj ki a gép, nem oldalra az egérre...
-
grizlisandor
veterán
i7 11800H procival van szerelve, előző videója alapján.
Mindjárt más megítélése lesz a Legion 5 AMD ram mizériának. -
mind12
csendes tag
Van akinek tetszik. Attól a kék billentyűzet világítástól különösen rosszul vagyok, ha még a fehér színtől el is tekintek. A szürke alsó rész meg kifejezetten olcsó hatást kelt.
https://www.youtube.com/watch?v=HlGeZeWYpQc&ab_channel=Fuku-Tech
Dave-nek mindenképp tetszene, habár nagyon nehéz volt neki a szürke, de fehérben biztosan könnyebb. -
Az újrapasztázás alatt beszélgettünk épp erről KH-val.
Igazából ezek a Razer laposok "windows-os macbook pro-k". Azaz ugyanolyan minimalista design, kiváló ház anyagminőség, csúcs HW, csak MacOS helyett Win fut rajtuk. Való igaz, hogy külsőleg kb. semmi nem változik rajtuk generációról generációra (max a port kiosztás), de szerintem, ami szinte kifogástalan azt fölösleges bolygatni.
Van akinek (többek között nekem is) ez bejön. Szinte 100%, hogy az Asus-t egy Razer fogja váltani nálam.
Azt is aláírom, hogy nem mindenkinek jön be ez a minimalista design, de az élet azért szép, mert nem vagyunk egyformák.
-
gago1975
őstag
Igen de láttad, hogy oda is írtam
Az itt #65380 linkelt Lenovo Legion 7 16ACHg 16"QHD | Ryzen 9 | 32GB RAM | 2TB SSD | RTX3080,16GB VRAM | Win10-est nem egész 2 nap alatt elkapkodták, igaz csak 3db volt belőle, de nem volt "olcsó".+ #65558k-adi Azt ne felejtsd el, hogy ez az 5Pro csak 3060-as.
Kint az USA-ban a 3060-as Legion 7 cca.1900$ mire ideér az EU-ba, az lesz 1900€ -
MaxxDamage
félisten
Mikor komoly "Gamer" PC-m volt (magam raktam össze) és komoly H2O hűtést akartam építeni hozzá. Volt egy ember aki rám írt és mondta, ő ilyeneket rak össze, szerez be és jóval olcsóbban mint bárhonnan mástól. Bedőltem és utaltam (közel 200k-t) eltelt sok idő minaddig csak hitegetés ment és örülök hogy a pénzt vissza kaptam....soha ne dőlj be senkinek!
-
FőDudu
veterán
Eleg sokat elkoltott arra, hogy ugyanott legyen ahol a gep megvasarlasakor volt
Van egy tartalek hutoje, sok felesleges gappadja, stb...
Kozben a vilagon nincs akinek ezek kellenek, mert ritka a gepe.Kihagytam valamit?
Jah: billentyuzete sincs.Tenyleg lassan RM junior lesz... mar csak egy rendes grafikus kartya kellene a gepebe
-
gago1975
őstag
Jaj azért mert eladott 2db Playstation 5-öst anno dupla áron mert megtehette, az nem azt jelenti, hogy a gépére ne vigyázna és ne lenne ebből a szempontból megbízható.
Ő mindent megcsinált rajta vele amit kellett, honosíttatta mikor megvette, vigyáz rá, nem üti-vágja, nem bányászik vele mint ahogy más megteszi.
Ez nem szép dolog most tőled, és emiatt nem általánosíthatsz rá, hogy scalper vagy sem.
Lehet ha tehetted volna, te is meghúzod ezt a húzást. -
gago1975
őstag
Alienware 17X 2299-4099€ de mind a Német Dell oldalára irányít és innen nem tudsz közvetlenül Magyarországra rendelni.
ALIENWARE X17 11800H NVIDIA® GeForce RTX™ 3070, 8 GB, GDDR616GB DDR4 3200MHz M.2 PCIe Nvme 512GB 2599€
tehát az se olcsó
és mind 17" FHD 165Hz-es paneles. A 4K120Hz UHD panellal +400€
-
Tökéletesen igazad van. A mai nap után már rá sem tudok nézni a laposomra, úgy megalázták. Pedig annyira reménykedtem.
Jobb lesz kiszállni a nagyok játékából. Ez nem volt szép a topiktól.Átkozott (v)bios zár. Új rendszert tettem ma miatta, hiába. Pedig jó pénzt fizetnék érte ha valaki feloldaná.
Írjak ki rá pályázatot? Nyugdíjas vbios programozót keresek. -
2018
senior tag
Azert dobta be a zavarosba a tesztet mert azt hitte nem lesz nala gyorsabb gepes itt.
Nem a grafika a hangsuly ebben szoval nalam alapbol kuka. A ram miatt vagy ssd miatt elhuzhat barki , pontszamban, ket azonos gepet osszehasonlitva is. Vagy egyebb winfosos reg hackes trukkozesekkel.
Akkor inkabb tredemark, meg super pos.
-
Tényleg az a lényeg pl ne csak 2 percig bírja ki trotty nélkül. Azért attól még jöhet 130W mit hoz, szeretném látni hogy okosabb lehessek és ezt első kézből innen szeretném levenni. Amit itt megosztunk egymással azt elhiszem.
Gamen belül csak azt látod amit magad tolsz, vagy jöhetnek ide a 30 perces monitorozott videók kimaxolva. -
törölt tag
Én azt gondolom, hogy aki megvesz egy ekkora dögöt, amely esetben tudatában van a tulaj, hogy két táppal hasít igazán, akkor nem probléma a cipelés két táppal sem. Persze hallottam már olyat, aki hisztizett: Van egy 2014 óta fantasztikusan üzemelő ASUS G750JZ-m.. illetve volt. Ezt 2 éve eladtam egy kollégám rokonának. Aztán pár nap múlva jön, hogy "jó, tényleg nagyon jó.. csak k**va nagy és nehéz." Hát mondom b**meg.. direkt előre szóltam, hogy hatalmas masina, nem egy 15 vagy 14-es kis pöcs.
-
vakablak93
őstag
Valami egyoldalas, vállhúzós vacakban én is utálnám, tiszta sor.
DE: ahogy én tapasztaltam sokkal több múlik a hátizsákválasztáson mint magán a gép súlyán. Egy jó hátizsákban ami megfelellően oszlatja el a súlyt nem lenne sok szerintem..
Persze ehhez kísérletezni kell velük, amihez nyilván nem mindenkinek lenne kedve.Nekem a mostani táppal + fotós cuccok, 2 napi ruha stb, amiket viszek egy hétvégére, vannak együtt vagy 8-9 kb, de nem zavarnak,
még bringán sem. -
motifator
senior tag
Dehogy reménykedtél
Az X17 jelenleg maxi hardverrel (11980 HK + 3080) de nem kimaxolva 3900 dollár usánkába, ha ehhez hozzá pattintasz egy kis tárhelyet meg memóriát, akkor 4600 dodó és még nincs benne a 3 év prémium gari cirka 430 dollárért, ami kötelező. Ez kicsiny európába ha extra optimisán számolok és csak garanciát és az alap csúcs konfigot számolom minimum 4500 Euro, de nem vagyok optimista és így minimum 5000 Euróval lehet simán számolni. Szóval ha ez lenne a kapható legjobb gép, akkor is Te ezen gondolkodnál?
-
Simán át megy.
Jegeltem a régebbi mxm kártyámat. Úgy döntöttem nem éri meg eladni. Még jó hogy nem vette meg senki.Marad tartalék kártyának amolyan biztosítékként. Úgysem csinálnak már több ilyet, vagy lesz megfizethetetlen számomra. Nem hiszem hogy ilyen árazások mellett, (meg az adott helyzetem), túl nagy álmodozásra ad teret, pedig ebben eddig nagyon ott voltam.
A takaró eddig engedett nyújtózkodni. Jó ez is jó darabig az elvárásaim mentén. -
gago1975
őstag
A jó árazás az mit jelent neked, mert biztos Milla felett lesz, és már bejelentették nyárra az Intel-es CPU kat is, úgyhogy itthon 1,2Mre számíts árban, főleg, hogy 3000€ kint a Ryzen-es ha van.
Helios 509 ha nem lesz leszállva az ár.
Más nem igen
Asztaliban 3080Ti igen, mobilban super jöhet majd valamikor, ott szerintem nem lesz Ti verzió 3080-ból. -
gago1975
őstag
De ez csak a jelenlegi magyarországi árazás mellett érvées, ha elmúlik az újdonság varázsa itthon, és beáll a tényleges ár-értékére, ami kb ugyanannyi mintha kintről hozzád be áfa külónbözettel/vagy nélküle, és olyan 750-800k környékén megállná, akkor mint alternatív megoldás, elmegy a 110W-os 3080-as ennyiért.
Lényegében, ez a 3080 max-q, kb egy sima 125w-os RTX2070 szintjét hozza játékokban. 10870h+3080 max-q 105w tdp -
gago1975
őstag
Nekem ez a készlethiány dolog picit kezd gyanús lenni.
Nem szeretnék összeesküvés elméletet gyártani, de nem lehet véletlenül, hogy a Legion 5 pro\ 7-es modell nem véletlenül nincs szinte sehol? Nem lehet, hogy az Intel lejelentette a 11th gen-es procikat és mintha erre vártak volna, illetve ezért nincs szinte sehol?
Sehol nincs se 5Pro se 7-es, még kint se.
Legion 5 Pro-t QHD paneleset eddig csak kintről, két fórumtársunknak, Xerath404-nek (RTX3070-el) és Ryan1318-nek (RTX3060-al)sikerült vennie.
Én másról nem tudok.Az Asus Zephyrus S17-est soha nem venném meg, nekem nagyon nem gyere be, akkor inkább más ez az új 500SE de azt se preferálom annyira, meg 15,6"-os sajnos.
Legion 7-ről eddig semmi hír se kdavid23-tól se gurus-tól akik máshonnan rendeltek.
Tényleg mi van a megrendelt Legion 7-ekkel? Meg van már nektek? -
DonDragonka
őstag
Tényleg értem amit írsz. Komolyan.
Ugyanakkor láttad azt a múltkori videós tesztet Te is, gondolom. Az amit kamerának hívnak az egy vicc 2021-ben, főleg ebben az árkategóriában. Ha nincs benne, elvileg nem kérnek érte pénzt. Ami Asus árképzését ismerve még jobb is. Plusz 50-100E azért a kameráért ami helyett úgy is veszél egy másikat, ha valóban használni akarod, mondjuk HO miatt. Na ez legalább olyan bosszantó lenne nekem, mint neked az, hogy nincs. Jómagam tényleg nem használtam még a beépített kameráját soha egyetlen notimnak se, pedig heti 20-25 webex videocall-ban vagyok hetente...
De persze mondom annak aki nem használja csak dísznek a kamerát és évente ötször ha jól jön neki, nos annak valóban érték lehet ha van egy beépített.Akkor már inkább az ujjlenyomat olvasó az ami nekem hiányzik. Legalábbis ha a mondat úgy kezdődik, hogy "hogy ennyi pénzért lehetne benne..."
-
DonDragonka
őstag
Kééééész vagy. Ezt a rohadt kamerát nem bírod elengedni. De az is jelent ám valamit, hogy csak eddig jutsz a kritizálásban, úgy értem a gép egyéb erényeit nem szidod... Mondjuk miért is tennéd hisz neked nincs és ha jól tudom nem is volt ilyen "anuszod" tehát a véleményed se lehetne túl objektív. Szerintem eriszd el. (és érezd kérlek, hogy nem baxakodok csak szívom a véred)De amúgy mint tulaj mondom, átérzem a bánatod, lsd. alábbi részek amit írok még a többieknek.
motifator, pontosan. Ezek csalódást okoznak számomra is. És egy kis adalék hozzá. A minap mikor a RAM-okat cserélgettem észre vettem valamit. Konkrétan ferdén fekszik fel a hűtőlap. Nem vicc. A jobb alsó sarokban nem fekszik fel a tornyokra csak felette lebeg 3mm-el... Nem csináltam képet róla mert lexarom, de nyilván nem azt mutatja, hogy igényes mérnöki kivitelezésről beszélünk.
Veszettűűűsok led az van rajta, azért, hogy úgy nézzen ki mintha menő lenne, de az is olyan agyatlan módon van megoldva, hogy az valami elképesztő. Rohadt macerás szerelni miattuk a házat. Hagyták volna a fenébe és inkább tettek volna rendet a házon belül.
Aztán ott van csóri Darth_Revan a háromból három pixelhibás copókával... Nem irigylem érte.2018
A 7GB/s-es seq írás olvasás jól hangzik, csak épp semmi értelme mert a kíndóz nem seq hanem random dolgozik. Tehát ha mondjuk sokat másolgatsz nagy fájlokat A-ból B-be akkor menő(kis jóindulattal), de OS alá egy kalap xar. Tudom mert próbáltam. Itt nem is ezek az érdekes számok hanem az IOPS-ok na azok(is meg a random is) mennek pincébe, csak épp szegény OS meg ezekkel dolgozik igazán. Harmadolódnak. Nehogy azt hidd, hogy ettől gyorsabban indul mondjuk a Forza, sőt sokkal lassabb, de dolgozni meg pláne xarabb vele. Ebben a gépben nem is értem mi értelme egy RAID 0-nak. Useless. 2db patent SSD többet ér mint szórakozni a RAID-el. (többiek!!!! nem szeretnék ebből vitát. Teszteltem, tényleg xarabb használni a mindenapokban. Lehet hogy elméletileg jobbnak kéne lennie, de nem az)alces
(objektíven mint tulaj írom)
A teljesítmény rendben van. Tényleg. Visz mindent. Nem is melegszi magát kályha szintre, sőt a neten elérhető teszteknél az enyém jobban teljesít e téren, pedig minden gyári (lehet jót tesz neki a trehány szerelés). Nyilván nem egy asztali konfig, de külső monitorral, normális RAM-okkal, szélsebes NVMe SSD-vel és némi szoftveres mókolással (Armory Crate) teljesen használható és korrekt. De pont ezért nem ér 1M-t a gyári konfig. Számold ki mibe kerül egy jobb monitor, egy 20-as RAM (baaaaaanyek most néztem 140E a 64GB...), vagy 2db menő SSD (pláne most a kis okos chia miatt)... Ebben a vasban nincs hardware-es MUX. Vagyis fps-t veszítesz ha csak a saját kijelzőjét használod. Nem vészes, de 10%-ot néhányan zokon vesznek még akkor is ha ez adott esetben azt jelenti, hogy nem tud 150fps-t egy játékban csak 140-et.
Van olyan gyártó ahol ezekre is figyelnek, sőt a kijelző is jobb, árban meg ez alatt vannak vagy ezzel egy szinten(mármint EUR-ról átszámítva mert itthon semmit nem lehet kapni most kb). Nem verik rommá ezt a vasat, azonos konfiggal(CPU, GPU) és nem is röhögik körbe, nincs oka szégyenkezni, de összességében, minőségben többet és talán jobbat is kapsz más gyártótól.
Nekem Ő jövevény volt. Nem is terveztem, hogy veszem. De lett egy olyan készülék kedvezményem (közel 300E) amit T-nél csak erre tudtam hasznosan(számomra) elhasználni. Szóval egye fene annyiért már megérte, főleg, hogy jó RAM, SSD, monitor adott volt már korábbról. Azokat csak átpakoltam a korábbi konfigból.
Kezdő vasnak ajánlanám e a rendes árán? Fentiek miatt NEM, de nagyon sok gyártó még a közelében sincs annak, hogy itthon forgalomba hozzon hasonló gépeket, mert nincs chip, lerabolják a készleteket az ügyes bányászok, meg COVID meg a fene tudja még mi... Ha nem sürgős érdemes lehet ezzel a vassal várni vétel szempontjából. Engem kifejezetten érdekelnek az új Legion széria tesztjei, itthoni(bolti!!!) árai, csak éppen még sehol semmi. -
Mostanában tele vagyok feszültséggel. Néha jó egy kis móka, hülyeség. Több ilyet nem nyomok ide ígérem. Nekem ezek még újak és valahol értem őket anélkül hogy komolyan venném.
Az én gépem amióta KH megajándékozott bármit kiállna melegedésileg, talán ezért is somolygok magamban mikor ilyet látok. Sajnálom hogy a világ nem olyan irányba halad amiben jobban megtalálnánk magunkat. Egyikünk sem tud teljesen elégedett lenni azzal ami most van. Engem csak egy k.rva vbios frissítés tudna most egyedül feldobni, amit legtöbben könnyűszerrel megoldanának akár otthon, de én még ezzel is szenvedek.
Szeretem a régi megszokott dolgokat, nem vagyok a változás híve. Na ha ez az alaplap is megdöglik rövid idő alatt, akkor ennek a történetnek vége. -
sniper elite
senior tag
Azt ne mondjad nekem, hogy 600k-s modellnél nem fér bele nekik 1-2 plusz hűtőcső meg kisebb változtatások mert 1 milliósnál fér csak bele...
Sajnos létszükség mert az eddigi laptopjaim is 17.3" képátlóval rendelkeztek és nagyon megszoktam. Ez a hűtés dolog ami baromira zavar, mert mindenki azt mondja nekem, hogy GPU fog elszállni 3 éven túl mert direkt így vannak kivitelezve, hogy garanciális időn túl esik a gép akkor ne sokáig maradjon életben és vehessen a delikvens egy újat. -
motifator
senior tag
Gyakorlatilag folyamatosan lehetne várni az aktuális új hardverrel szerelt gépekre, mert ennek sosem lesz vége. El kell dönteni, hogy kinek mi az elég. Ez csak egy csipetnyi infó a 11800H + 3070-ről MSI köntösben. Számomra biztató, hogy visszatér az intelbe a kraft. Engem annyira nem érdekelnek a maxi benchmark konfigok, meg ez a TGP hajhászás, de ha érdekelne már rég összeszedtem volna táblázatos formában. Ha csúcshardverre hajtasz, akkor magadra vállalod, aztán megtáblázatolod.
-
echterion
nagyúr
Igazad van. Megleskedtem Jarod videóját, aztán megláttam a 95 fokos prockót.
Meg az a kijelző, szép nagyon, de ha véletlenül olyan játékkal akarok játszani, ami nem támogatja a 16:10-et, az meh.
Amúgy szép maga a gép is, még tetszik is a design, ami nálam fontos. De nem lesz ebből lófac se nekem, maradok A51 vonalon, az R2-es egy 2080S-sel, sztem az lesz a következő lépcsőfok nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged