- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyépés
aktív tag
válasz
wanted5 #43408 üzenetére
Én nem nagyon ismerek olyan hátizsákot, ami egyszerre jó notebooknak is, meg edzőcuccnak is. Nagyon más méretű, alakú cuccok tárolását jelenti mindkét használat, ezért nagyon más a kialakításuk. Én vennék egy normálisabb notebook táskát, meg egy nagyon primkót edzőcuccnak. Persze függ attól, mire edzel, mert ha esport vagy sakk, akkor nincs gond.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
wanted5 #38747 üzenetére
Ebből van 2db-m [link]
(#38748) matyee: Szeretem/szeretném felhasználni a megmaradt cuccokat, új alkatrészeket nem szívesen vennék, ha már a meglévőt el kellene adnom bagóért, akkor inkább eleve 2x16GB -al venném a lapost, vagy gyárilag annyival szereltet. Megy a nagy diskurzus itt, de ajánlani nem ajánl senki semmit (800k értékben), eddig csak a Clevo lett ajánlva, más nagyon nem. Azt sem tudom a nagyker milyen gépeket fog majd fel ajánlani és milyen érték lesz számítva majd konkrétan.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
wanted5 #37659 üzenetére
A hurcoláson kívül egyéb előnyei is vannak a laptopoknak, például kisebb fogyasztás, "szünetmentes tápegységként" továbbüzemel, kisebb helyet foglal, lakáson belül is mobilitás. Telefonon nagyon nyögvenyelős a gépelés, de még táblagépen is, kell egy jobbfajta nagy fizikai billentyűzet.
(#37661) Beholder2080
Megértelek, sokáig netbookoztam, habár borzasztó volt a kicsi kijelző, de egy darabig szükségmegoldásnak elment Persze komoly munkára az sem volt alkalmas, ez a laptop és a PC kiváltsága.
-
-
válasz
wanted5 #36040 üzenetére
Igen köszi.....a fenti linken leellenőriztem hogy észrevehetően azért működik a dolog. A v-sync jócskán alulmarad a freesync-hez képest. Nyomogattam a beállításokat. Képtörés általában nem szokta szúrni a szemem fps játéknál, de azért volt már hogy feltűnt valami. Így g-sync nélkül szerencsére jól elvagyok. Bízok benne hogy a jövőben ennek a támogatása már nem lesz gond, odafigyelnek rá.
-
válasz
wanted5 #36037 üzenetére
Csak arra lennék kíváncsi hogy nem csak a szemem mondatja-e velem hogy látom működni ezt az adaptíve sync dolgot, hanem tényleg megy ez nálam. Ha lenne egy olyan teszt program felinstallálva a gépemre mint amit a linken mutattam.
Utána olvastam a témának, most csak hirtelen el kezdett érdekelni mi a helyzet. Na jó benyomok pár játékot. -
echterion
nagyúr
válasz
wanted5 #35874 üzenetére
Állítottál valamit, amit semmivel sem támasztottál alá. Én csak kértem, hogy valamivel támaszd alá, hátha rosszul tudom. Sajnos tele van a topik olyan állításokkal, amik nincsenek alátámasztva, csak hiedelmeken alapulnak egy szakmai topikban.
Nem kell így bedurcizni, a személyeskedés nem fogja automatikusan megerősíteni, amit állítasz, csak rólad állít ki bizonyítványt, amire tőled nem igazán számítottam.
-
válasz
wanted5 #35849 üzenetére
1, Ezt tehetted volna off-ba, mert míg az előző hozzászólások laptoppal kapcsolatosak és off-ban, érintik azt, addig a te hozzászólásod semmit sem tartalmaz. Arról nem beszélve hogy nem reagál konkrétan egy kérdésre, amire válaszolni illik.
2, Hajrá, hozz témát panaszkodás helyett.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
wanted5 #35690 üzenetére
Pontosan azzal
Samsung PM981 / 512GB NVMe SSD-t vettem az ugyanilyen 1024GB-os mellé.
Serialnal azt választottam, hogy nincs serialom és jött a választási lista (végre! korábban ezt hiányoltam) no de mind1 is, mert nincs semmi a meghajtó választási listán, ahova akarnám telepíteni az új rendszertMind1 is. Közben nagy nehezen megszületett a klón és a szabad hely is hozzá lett adva a fő meghajtóhoz. [link] /így teljes a rendszer és megmaradt a full gyárim is/
Lehet azért nem ment, mert a meghajtó közben "dinamikus" lemez lett (ha jól hiszem, tudom)
Aztán a végére (a sikerek után) megrendeltem a HDD helyére is az új meghajtót és az új (+) cuccokat [link] - így már tényleg teljes lesz a kép...) semmit nem veszek a gépbe mostanság. Most így néz ki a szerelő ablak alatt [link]
Laptopomhoz ilyen "fekete" pici csavarokat (csillag) honnét lehet kapni/beszerezni? (pár db -4-5- kellene csak)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
wanted5 #35615 üzenetére
Értem, azt azzal együtt állítja (auto)
Lényegében sokat nem ér az UV, mert csak pár fokot nyerek vele és vele vagy nélküle is ilyen 80c fok körül van max. (Prime+FurMark alatt) szóval Defaulton is teljesen jók az értékek.Csak ez a komplett gép megfagyás/néhai Blue Screen ami zavar most és új rendszer setupra invitál... Max. jövő héten megjön a PM961 256-s NVMe helyére a PM981 512-s NVMe SSD és arra tenném fel az új rendszert. Lehet addig csekkolom egy 128-as Sata3 SSD-n az "új rendszert" (ha időm engedi)
-
yoogie
aktív tag
válasz
wanted5 #35447 üzenetére
Igazából munkaeszköz lesz elsősorban és másodlagos lesz a játék, illetve cégre lesz így csak új játszhat.
Bruttó 400k a rá költött pénz, memória és SSD számolva lenne mellé, bár ahogy nézem akkor már a Dell szintjén vagyok árban. Még ami kérdéses, hogy az i7-7700HQ vs i7-8750H közötti különbség is.
-
válasz
wanted5 #35199 üzenetére
Én mindig elkenegettem eddig, és vigyáztam hogy a csavarokat ne egyszerre toljam be a helyükre, hanem fokozatosan váltogatva csavartam be őket, hogy szépen elsimuljon a paszta. Fontos a szélén is legyen anyag.
Szerintem a mester is elkeni a felületen, de ha tévedek majd kijavít.Ki mire esküszik téma, volt már korábban.
-
válasz
wanted5 #35105 üzenetére
Értem én a célzást és van benne valami. Ha 1 játékról lenne szó akkor hagyján, ennél sokkal kíváncsibb vagyok, és azt a nyomorult hardvert is meg kell termelni. Lehet hogy úgy látszik mintha mindenre tellene nálam, azért nem. És nincs csúcs gépem csak a támadóim szerint akik megdobtak bitcoin vírussal.
Van pár eredeti nem régen vett game is a gépemen, na mindenre nem telik. Megasztán hamar megunom őket, jön a következő alany.
(#35110) MaxxDamage: 5 csillaggal értékeltem a kért értékelést. Megállapítottam a probléma elmúlt. Vagy volt vírus vagy nem, valamit helyrepofozott. 1 évig védve vagyok hasonlóktól aztán vehetem meg újból ha akarom.
(És igen, visszatérve az előtted szólóhoz....ha arról van szó bizony nem csak hardverre kell költeni, hanem annak karbantartására és olykor a védelmére is. Van jó pár megvásárolt szoftverem is. Arra is félre kell tenni valamennyit, mert az ördög nem alszik.)
(#35111) echterion: Nem hiszem hogy azoktól félni kellene. Persze nem a kecskére gondoltam.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
wanted5 #35105 üzenetére
Én máshogy látom a játék megvétel kérdést,utoljára épp a W3 volt amit megvettem előre,aztán kb.2-3 óra játék után kapott egy uninstall-t,mert én nem azt kaptam amit vártam,nem jött be egyáltalán.
Azóta 1db játékot nem rendeltem meg előre és nagyon nem bánom,sőt.Letöltöm,kipróbálom és ha tetszik majd megveszem.Ezt az új metrot is 2 óra után töröltem,hála az égnek nem dobtam ki egy rakás pénzt feleslegesen.Van ~100 megvett játékom,nem az van hogy "éljen a warez",de próba nélkül nem adok pénzt már semmiért. -
válasz
wanted5 #35105 üzenetére
"Ez olyan, mint amikor valaki összekuporgat egy luxusautóra, de tankolni már nem tellik, meg a legolcsóbb olajat, gumikat rakja rá."
Ez tipikus hungarikum; biztos Te is láttál már sok luxusautót szlovák, meg hasonló rendszámokkal... Nem hogy a gumikra és a szervizre sajnálja az ilyen a pénzt, hanem a rendes biztosításra és a járulékfizetésre is
RM007 nem ilyen, ő megveszi a játékokat.
-
-
Pocok256
veterán
válasz
wanted5 #35054 üzenetére
Bigup
Dishonored egyik személyes kedvencem az főleg nagyon nagoyn olyan, hogy meg kell fontolnod mindent.Farcry ok meg tényleg csak techdemok lősz mész és ölsz. Mondjuk egynek jó volt mind
Metrot meg játszanám csak eszméletlen drága :'( (kalózkodni meg nem fogok, ez elvi kérdés)
-
válasz
wanted5 #34777 üzenetére
Ezt a nyafogást én is mindig előadom
Eladom a jó kis gémer gépem, azzal a szar dumával, hogy "éntöbbetnemjáccokmegkülönbeniskonzoltveszek" aztán rájövök, hogy van mindig valami jópofa gáma, amit ha nem is nyomok végig, de jó lenne futni benne egy-két kört, aztán játszon azokkal a hikomat nyomirgával ami a konzolokhoz van az aki tud, meg aztán ott a mobilitás; néha akad egy kis idő a melóhelyemen és akkor jó egy kis Witcher-el kitülteni...
Mondjuk én óva intettem Mikulásbát, hogy ne vegye meg a Zenbook-ot, mert brutál visszalépés lesz a G752 után, de szerencsére jól bevált a kis csinos játékra is. De mondjuk a profi aprításhoz jobb a Zephyrus... -
echterion
nagyúr
válasz
wanted5 #34479 üzenetére
Az G5 volt valóban, előtte volt egy G9-esem, még azzal együtt kaptam a tatyót.
A GPT-t megnézem, már nem emlékszem, hogy telepítettem fel. De úgyis kellene már egy frissítés a rendszernek, mert ez még az AW eredeti teleszemetelt rendszere, amit a vinyóról klónoztam át az ssd-re.
-
echterion
nagyúr
válasz
wanted5 #34469 üzenetére
Azért 30mp nincs, csak zavar, hogy nem perfekt.
(#34470) gyépés: A 660p-ből 36k körül van 1 TB-os is, azon is elgondolkodtam erősen, azt matekozom most, hogy mennyi helyen élek jelenleg. Ritkán játszom nagyon, így mikor megjön a kedven, nem szeretném az időt húzni letöltésekkel, az a jó, ha minden kedvencem a gépen pihen. Van 2 hosszú meg egy rövid m.2-es slot-om, így mindenképp ilyet szeretnék a gépbe rakni, a vinyó meg repül. Nincs több tányércsörgés.
-
gyépés
aktív tag
válasz
wanted5 #34471 üzenetére
Igen, ha az ssd-m 256-os lett volna, hozzá sem nyúlok, vagy cserélem max. a vinyót. De összesen két foglalaltom van, egy m.2 meg egy 2,5" SATA. Mindent nem akartam cserélni, annyi lóvé nem volt és még RAM is kellett.
A 128 SSD semmire kellő volt, annak menni kellett, így jött a nagyobb m.2 SSD. Mikor én vettem az m.2 SATA SSD-k és ez a Transcend 110s, amit vettem egy árban voltak kb, azért lett nvme kizárólag. Most sem nagy a különbség egyébként.
Szar ez az összesen 2 foglalat. Az idei MSI GL73-ban már 3 van, tavaly csak a GP73-ba tettek bele még egy m.2 foglalatot. Ez valahogy rohadtul feláras az MSI-nél, úgy látom. Terelik az embert a felsőbb kategóriába.
Ősszegezve szerintem is inkább a vinyót érdemes cserélni inkább, ha van egy legalább 256-os SSD már. -
válasz
wanted5 #33995 üzenetére
A turbo-val te jöttél, nem is tudom miért? Másik pedig mint írtam a szorzókról másra utaltam.
De írjál még nyugodtan. Marhára nem érdekel az sem milyen a procija csak az hogy lehet állítani a szorzót....szerinted azt a gépet érdemes tuningolni, felfele állítani a szorzót?
Ilyen egyáltalán hogy jutott az eszedbe?
(Még felhívom a figyelmed az energia gazdálkodási részre is, ott is lehet állítani pl olyat hogy mindig max-on tolja.) Nálam most úgy van, volt mikor nem és az nem proci kérdése. -
válasz
wanted5 #33302 üzenetére
Én is ezen görcsölök néha. Mert netezésre egy 13-as MBPR-t nyúzok, az nagy AW most inkább csak porfogó, várom az új DOOM-ot
De aztán matekozok egyet és egy xx80-as VGA-s, i7-es konfig valami jobb fajta G_Sync-es monitorral ott van ahol egy ilyen noti... Konzol kellene, de ha fps akkor felejtős számomra a nyomirga...
-
válasz
wanted5 #33269 üzenetére
Ha tudsz együtt élni a műanyaből kitörő csavarfészkekkel, a helyéről kiugró SPACE billentyűvel , felvezető kábel hibájából becsíkozódó kijelzővel, az elég hitvány szervizháttérrel, és a hangosan visító hűtéssel...
Azért összeszerelési minőségben a Dell nyomába sem léphet...
Nem hiába "csak" 60 ezer a különbség.... -
echterion
nagyúr
válasz
wanted5 #33140 üzenetére
Dobjad csak szépen ki a kukába, az ilyen gép szart se ér, tudhatnád már ezt.
Én ilyen szarokkal nem szennyezem a táramat sem, nemhogy még elindítani. Majd ha valaki esetleg megveszik később a gépem, ilyen tesztprogi akkor sem fog rá menni, csak ha már zsebemben a mani. Onnantól felőlem azt csinál vele, amit akar. -
KFORboy
senior tag
válasz
wanted5 #33020 üzenetére
Jobbára inkább nekem ez az "okos ember 5 éves garija" amit mostanában nem nagyon látsz vinyókon, bezzeg régen totál sztenderd volt.
Van 1TB-os USB2.0 külső HDD-m... böhöm 3.5-ö Samsung Story, még tán kicsit zajos is míg felpörög.
A mai napig mindenki nyáladzik rá ha meglátja, van kollégám aki fél karját is odaadná érte.Már 6 éves, van benne 800-900nap üzem, 100/100 de ettől még ha beszarna, sajnálnám erősen.
Azért a technológia bizonyos pontjain elértünk egy sarkallatos pontot ahol már csak polírozzuk a meglévőt és nem születik új spanyol viasz egykönnyen.
Ez a 2TB, USB 3.1 még 5 év múlva is jó dolog lesz... de 3 éven belül biztosan, ha meg addigra valami gyíkember technológia napvilágot lát és ez bedöglene, nincs már cseredarab, satöbbi... akkor is van vételár vissza és veszek akkor valami mégtutibbat.kreten67: Basszus... ülve elestem a röhögéstől !
-
KFORboy
senior tag
válasz
wanted5 #33014 üzenetére
Élettartam gari... ami ugyebár csak úgy él ha nem babrálom.
De amúgy a típusról találtam videót ahol szétszedik és semmi varázslat nincs, egy SATA - USB vezérlő van rádugva, gumis/szilikonos felfüggesztésen a rezonancia ellen, ez az egész egy alu házban ami megint egy adag szilikonzokni meg műanyag kupak, szigetelt gumi felők mögött.
Épp ezaz, hogy nem akarom belerakni a gépbe, inkább megmentem ezt a helyet a laposban egy SATA SSD-nek, abban nincsenek mozgó alkatrészek és nem fog még véletlenül sem tányért puszilni az olvasófej vagy akármi, bármennyire is óvatosan rakom ide-oda a gépet (valahogy sosincs szerencsém a 750GB-nál nagyobb HDD-kkel az életem folyamán 2,5"-ben)
-
válasz
wanted5 #33014 üzenetére
"Általában azt szoktam javasolni, annak, aki külső HDD-t akar, hogy vegyen egy megbízható HDD-t és hozzá egy házat, így ha esetleg valami baja lesz az USB portnak, akkor csak a házat kell cserélni."
+1 - szerintem ez is a legokosabb megoldás,nekem is így van,több HDD-vel.
Most egy ilyet használok a legtöbbször : ORICO 2139C3 2.5 inch Hard Drive Enclosure - TRANSPARENT USB 3.1 TYPE C
-
kenccsi
tag
válasz
wanted5 #32371 üzenetére
Mondjuk a forrasztásos témával tisztában voltam. De hol jött ez az én kommentemhez? Amúgy tönkre megy mert elfossa magát a chip és tönkre megy (bár forrasztásokat újra csinálva gondolom javítható) mert el csűrődnek a forrasztások közt mi a hatalmas különbség?! Igy is úgyis szo@ás, kampec a laposnak, nem?!
De tényleg csak annyit mondtam hogy az enyém melegebb volt és undervolttal elég jól helyre lehetett hozni. Nem említettem, hogy mi és miért fog elromlani.
-
wanted5
őstag
válasz
wanted5 #32082 üzenetére
Na, rászántam az időmet és utána néztem én is. De valószínűleg ezt a választ kaptad a másik topikban is.
Az a TV 60 Hz-es és soha nem volt több és nem is lesz. A TrueMotion technológia miatt kamuzzák rá a nagyobb képfrissítést, de a panel natív 60 Hz-et tud. (Mellékesen azt is megnéztem, hogy game modeban 13 ms az input lag, ami egy TV-től nem olyan rossz). Szóval vagy elfogadod ezt, vagy értetlenkedsz tovább, de az a TV ennyit tud és kész. Rádughatod a legdrágább Acer, MSI, Alienware laptopot, akkor is max 4k@60-at fogsz tapasztalni.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
wanted5 #32082 üzenetére
Értem én, vagy mégsem.
mDP to HDMI (2.0) kábellet nem tudom mit kell tudnia (továbbítani)
Aida64 -el meg tudom nézni a (Megjelenítés/Videomódok résznél az összes (támogatott) felbontást/Hz-t) a jelenlegi T430-nál is és 60Hz a max. minden felbontáson és FHD a max.(#32083) echterion: Köszönöm és értettem, nincs több kérdésem!
Csak abból tudok ki indulni, hogy 980 Ti kártya esetén is tudta a 100Hz-t és a 1080 Ti kártya esetén is tudta a 100Hz-t TV-n / HDMI -vel használva. (120Hz-t is tudta FHD-n, de az nem volt megfelelően stabil, hosszú távon, így maradtam az FHD-n , 980 Ti-t még HDMI port cserére is ki küldtem a Csehekhez és mint kiderült, a TV által volt a "kép megfagyási" probléma futó PC esetén TV bekapcsoláskor random) gyártó szerint meg a TV-m nem tudja a 120Hz-t csak a 100Hz-t (mivel 100Hz-s panellal szerelt) és értetlenül állt a dolog előtt, hogy nálam lehet állítani 120Hz-re is , bár ezzel az említett random hibák fordultak elő.
OFF OFF
-
válasz
wanted5 #31872 üzenetére
A mostanitól sosem fogok megválni, nem adom el, az új pedig egy, nincs olyan ami bejönne, kettő, amibe kerülne ha lenne rá való akkor sem akarnék kiadni annyit egy minőségi nem forrok szét fajtáért, mit tuti nem barkácsolnék szét már az első héten. A mostani helyzet jelenleg kielégít amellett hogy nem kevés kíváncsiság, kaland van még kilátásban. Ütöm a vasat amíg lehet.
Már el sem merem mondani hogy útban van egy 2TB WD ssd. Ki nyalom én a laposom seggét rendesen.
(#31873) Muerte: Bizakodó vagyok.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
wanted5 #31872 üzenetére
A Dell még az életben nem támogatott hivatalosan saját gépeibe vga upgrade-t,kétlem hogy most kezdenék el,szerintem ez csak egy kis mézesmadzag a vevők visszacsalogatására.
Az MSI meg a Clevo akik ilyen téren korrektek.
A kérdésed első felére a válasz,nem olcsóbb egy új gépet venni,mint x bukóval kiszállni az előző kártyából és y-ért venni a következőt,de persze itt már a fentebb felmerült kérdések miatt ez a történet véges,illetve átvált értelmetlen upgrade-be,mivel nem lesz teljesítménytöbblet a CPU limit miatt 10-ből 8 játékban.
És akkor még ott van hogy (amire én vágyom pl.) egy jól működő G-sync hiánya,jobb,gyorsabb panel,esetleg csendesebb hűtés,ezek mind az újabb konstrukciók felé billentik a mérleg nyelvét,persze azokból is kb.max 3-4db ami nálam szóba jöhetne,mert lapra forrasztott cuccot én soha nem fogok venni. -
gollum
tag
válasz
wanted5 #31831 üzenetére
Igen, értem, mire gondoltok, én is asztaliban gondolkodtam először, de amiket néztem konfigokat, azok is 150-200 körül mozogtak, és akkor még nincs monitor, stb.
Amiért a laptop mellett döntöttem, (Azon kívül, hogy azt szeretnének.), a nagyobbik fiam 13, a kicsi 9, a nagy 5, a kicsi 3 éves kora óta használ laptopot, tablettet, és asztalit is, így fognak tudni rá vigyázni, mert ebbe "nőttek bele".
A játékokról, játszanak komolyabb játékokkal is, csak konzolon, (A kicsi például tavaly végigtolta a CoD-ot.), így nem tudom, mikor "váltanak" majd gépre, ezért nem baj, ha lesz benne egy kis tartalék, de az biztos, hogy ha a nagyobbik fifázik az xboxon, a kicsi meg online játszik a barátaival, a nagy kommentjeitől a 100 decibeles ventit sem hallaná, nemhogy egymást, úgyhogy ilyenkor inkább átvonul máshova, ezért fontos is a mobilitás.
És még egyszer, végtelenül hálás vagyok a segítségetekért!
-
hszilard666
veterán
-
Muerte
Topikgazda
válasz
wanted5 #31200 üzenetére
Nem tud bootolni semmit,eleve az a gond,mert az eszközöket sem látja a gép.
Az a CSM f.szság az mégis kell hozzá úgy tűnik.
Itt találtam pár lehetséges megoldást:[link]Talán ezekkel kellene kezdeni:
Since you said you tried the other option, I am not including it, try the following three options. Yes I know the first one is simple, however so many people never try it. And if you can't access the launch CSM option, it is possible that you will have to do option C, which would lose all data on the computer. If that is the case, you may want to try connecting the drive to another device first and see if you can get any data from it before doing this option.
A. Try just restarting the computer. Sometimes it is all you need.
B. Change the BIOS (aka Aptio Setup Utility) to its default settings and then restart the computer.
C. As a last resort you may have to do a complete reinstall of Windows. If this is the case, you may want to try and access your drive through another computer, to see if you can get any personal data off of it before resetting the system.
-
Raymond
titán
válasz
wanted5 #31168 üzenetére
Ugy tunik az amiben a 8-as sorozat proci van az mind ilyen. En meg nem lattam olyat ami terheles alatt csendes lenne. Itt-ott mondta a tesztelo egy-egy tesztben hogy aranylag csendes, de ez semmit nem jelent mert amikor a hangerot illusztralta es a szamokbol is az jott le hogy ugyanaz mint a tobbi.
En is ugy oldottam meg az Aero 15X-nel hogy vagy fulessel jatszok vagy manualis venti vezerlessel limitaltam hogy max olyan RPM-en porogjon aminek meg elviselem a hangjat. Alulfeszelessel igy meg mindig ertelmes marad az orajel es nem annyira hangos a gep.
-
válasz
wanted5 #31140 üzenetére
Ez olyan mint az autógyártásban.
-ha akarsz gyárilag tempomat-ot, akkor perkálj plusz 200 ezret. Ha nem, akkor NEM ÉPÍTIK BE a tempomat kart! Te megveszed bontóba 5 ezerért, berakod és láss csodát megy! (Merci B klasse)Itt is ez a szitu: van occsóé' Predator G5
- nuku mélynyomó (de ott a csatlakozó, az alaplapon az erősítője is DE lematricázzák a mélynyomó nyílását)
- nuku extra hűtés/ODD (DE beraknak egy rohadt nagy vasat egy plusz műanyagot és kihagyják a toldót)
- nuku Predator Logo világítás a kijelző hátlapon (mert VESZIK A FÁRADTSÁGOT és beraknak egy fekete műanyag lapot)
- nuku RGB billentyűzet (mert csak a piros -a betűkön- és kék -a numerikuson- vonalat kötik be az alaplapba, pedig RGB az)Ha ezeket megbindzsized, akkor lesz egy G9-ed, ami egyébként majd a duplája, de tudjátok; prémium érzés és azt fizettetik meg veled, hogy lefikázhatod azt akinek G5-öse van, mert az nem RGB, SUBWOOFER és EXTRACOOLER-es, LOGÓVILÁGÍTÁSSAL (mert az már látszik messziről)
Szóval ezért rohad ez a mai világ úgy ahogy van; amikor abba ölbek munkát, hogy valami NE LEGYEN OLYAN JÓ mint ahogy azt KITALÁLTÁK és LEGYÁRTOTTÁK mert marketing okoból nem akarnak maguknak konkurenciát a termékcsaládon belül!! B@sszák meg, akkor legyen a drága modell kicsicsázva Swarowsky sz@rral, vagy adjanak mellé egy guminőt, vagy 3 év garit extra support-tal, vagy táskát egérrel.... De ne legyen már az, hogy valamit lebutítanak DIREKT....
-
Banano
tag
válasz
wanted5 #31034 üzenetére
Kozel 2ev garanciaval hogyne erne meg? Jo szellozes mellett allando,fix homersekleten jaratjak ezeket,nem veletlen,hogy tobb eves banyaszfarmok is vannak. Mikozben joskapista gamer vga-ja,amit belepakolt a 2 forintos gephazaba valamiert nem mindig eli meg 3-4 eves kort.
Ezert is tudom megerteni,hogy Dreadloord le akarja cserelni a tobb mint 3 eves gamer laptopjat.Abban mar legalabb 1000 felmelegedesi fazis volt,akarhogy is legyen osszerakva,barmikor megadhatja benne barmi.
-
válasz
wanted5 #30720 üzenetére
Válaszlevél
"Természetesen nem volt célunk megtéveszteni Önt! A kolega a beszállítónak az oldalán ellenőrizte az adatokat amik megegyeztek, de mint kiderült sajnos már a beszállítónál is tévesen szerepeltek az adatok. Elnézését kérjük az okozott kellemetlenség miatt. A döntését megértjük és a rendelést töröljük."
Szerinted az normális hogy minden vásárlás előtt (ezek után) a gyártói oldalon keljen tájékozódni, nehogy megszívassanak?
Bár ha belegondolok a túl melegedős laptopok is az átverés magasiskoláját képezik, amire senki nem számít, csak szembesül használat közben. -
Muerte
Topikgazda
válasz
wanted5 #29483 üzenetére
Hát még annyi esélyt adhatsz neki hogy egy korábbi buildet felteszel,de ez a probléma konkrétan az IGP-Optimus-nV driver körül dől el,más szoftvernek ehez köze nem lehet.
Találkoztam már hibás IGP-vel,az olyanokat produkált hogy elmosta az ikonok körvonalát,duplázta,vagy nagyon pici méretben mutatta a tálcát,a fekete bevillanásért viszont az optimus körül van gebasz.
Ha hardveres téma lesz,akkor meg lehet kábel,csati,kijelző,IGP,az már garis szervíz,vagy KillHates/Kreten67 asztala lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest