Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
gurubefree #26411 üzenetére
Sexy
Mennyi volt magyar forintban ha szabad tudni
-
Soucaller
tag
válasz
gurubefree #26400 üzenetére
80-90 fok körül nem sokáig bírják ezek, mármint az elektronika. Vagy élettartamra ki mit mondanál egy ilyen laposra ?
-
Soucaller
tag
válasz
gurubefree #26392 üzenetére
Ránézek köszönöm.
-
Soucaller
tag
válasz
gurubefree #26386 üzenetére
Melyik a 3 közül amit mondtál??
1070 -nek csak 60 hz... 1080 nak 120 hz de majdnem 3 ezer már szóval...
Meg hol van az a 10% os disc ?? -
Soucaller
tag
válasz
gurubefree #26362 üzenetére
Nem azért de ez csak 15 incs... nem 17...
Azért mondom ha valaki tud nekem mondani 2k font körül nem baj ha picit több 17 incs i9 1070 GAMER laptopot ami nem razer, kíváncsian meg hallgatom.... -
válasz
gurubefree #26369 üzenetére
"Egy kis piszkalassal tokeletes !"
Mint minden most kapható notebook!
Persze vannak menthetetlenek, sajnos -
NTonee
veterán
válasz
gurubefree #26369 üzenetére
hiba? Az sem tud throttling nélkül futni, a 15 R4 sem 8950HK-val. Mindössze ennyit írtam, semmilyen mélységbe menő hűtés elemzés nem volt. Azt írtam, hogy kb ugyanazt a szintet tudja, az a szint pedig az instant throttling és pont.
A 15 R3 hőmérsékleteit nem kell mutogatni, itt fekszik előttem, de az ebben lévő prociknak közük nincs a 8950HK teljesítményéhez és a hőtermeléséhez sem.szerk: a piszkálásról meg annyit, hogy a dobozból kibontva nem a user dolga, hogy normálisan működőképessé tegye a gépet és még csak nem is a szervizesnek. Mi lesz legközelebb? Beöntenek egy halom áramkört egy dobozba, 'oszt rakd össze magadnak?
-
válasz
gurubefree #26365 üzenetére
Hú! Nagyon sukár lett!
A "homokóra" helyére mi való?
-
NTonee
veterán
válasz
gurubefree #26362 üzenetére
mondjuk az a gép 8950HK-val kb az új almás gép szintjén van, instant throttling. Kétlem, hogy akár a fémpaszta is segítene rajta.
-
norbalia87
tag
válasz
gurubefree #26338 üzenetére
Pont ma bukkantam en is erre az oldalra, de nem voltam benne biztos, hogy mennyire "hiteles" az oldal.
Az en memoriam az 2400Mhz, gondolom ha megveszem ezt a modult akkor ez is lecsokken 2400-ra es a latency is ugyan az lesz mint a masik modulnak.
Amugy alienware 15r4 gepbe keresem a ram-ot.
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
gurubefree #26261 üzenetére
Köszi a választ!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
gurubefree #26259 üzenetére
Köszi, ezeket is végigjátszottam, semmi eredmény. Pontosabban mikor a biost az optimált alapértékekre visszaállítottam, pakolhattam újra az egész wint.
Honnan lehet kideríteni, hogy Elantech, Synaptics vagy Sentelic gyártmányú a tapipad? Igazából mindhárom driverre azt írta, hogy nem talált hozzá hardvert...
-
Dreadloord
senior tag
válasz
gurubefree #26258 üzenetére
Én 17 r5 öt néztem a honlapjukon, gtx 1070el 1800 dollárt ír, erre még jönne az áfa ha megrendelem Magyarországra?
Mert ha nem, akkor 500e-res ár korrekt lenne. Ami nekem fura, hogy itthon az r4 es elődje is 1 milla körül van pl. Laptopszalontól.
Vagy mi itt a trükk a hivatalos websopjukon?😃
-
whited
addikt
válasz
gurubefree #26255 üzenetére
Belinkelned?
Attol fugg melyik aw-t nezed ... aw 13 r3 ( full-os) ~450.000- . -
whited
addikt
válasz
gurubefree #26253 üzenetére
Mennyire látom jól, hogy egy AW 600-650k szemben egy XPS ~400. ?
-
whited
addikt
válasz
gurubefree #26250 üzenetére
UK? és erre tudok gondolom plusz garanciát is, továbbá költségként elszámolható?
-
whited
addikt
válasz
gurubefree #26234 üzenetére
Köszi mindenki
És árban egy hasonló konfiguráció?Ja ami miatt XPS: sok akku idő
De ha az AW is tudja, akkor
Nyár vége felé vennék munkás játszós gépet
És beszűkült a kör úgy fest -
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #26242 üzenetére
XPS!
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #26240 üzenetére
"Apple termekek a mellett , hogy minosegben messze legkorozik barmelyik gyarto premium termeket tularazottnak tartom ( azt meg kell jegyeznem , hogy hasznaltan is tartja az arat )"
Mondjuk én azon vitatkoznék hogy a minőségben lekörözik bármely gyártó prémium termékét.
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #26236 üzenetére
Hát igen. XPS viszont baromi elegáns, nagyon jó anyaghasználat, vékony, mobilis, nagyon jó kijelző, ami színhelyes és lehet rajta dolgozni, erős hardver, sok port (igen macbook!!), méretéhez képest jó hűtés. Ahogy mondtad maceseknek windowsos alternatíva (csak szerintem jobb, de ez már magánvélemény).
Sok embernek az AW már sok, vastag, úgy gondolja gáz megjelenni vele elegáns társaságban. Szerintem az újabb szériák simán vállalhatók. Minden világító dolgot ki lehet kapcsolni.
(#26239) Mikulásbá
Jaja. Mondjuk neke az xps-ek sokkal jobban bejönnek, de nem objektív tények mentén, hanem csak simán jobban tetszenek.
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #26234 üzenetére
Nekem a legjobb barátom is AW 15r3-at használ munkás gépnek. Most megy ki Dél-Koreába. BME-n villamásmérnökként végzett.
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #26230 üzenetére
Hát igen, nem mindegy hogy honnan milyet veszel. Videók és képek alapján a dbrand-nél nincs igazán jobb. Cserében nem olcsó.
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #26224 üzenetére
-
bandras54
aktív tag
válasz
gurubefree #26224 üzenetére
A 2018-as 15 r4 és 17 R5 van feketében. Erről a két színről tudok.
-
gurubefree
senior tag
válasz
gurubefree #26221 üzenetére
Ha jol tudom ( javitsatok ki ha tevedek ) 15 r3 , 17 r4 van sotetszurkeben is .
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #26214 üzenetére
Akkor sokat nem ért nálad.
Ez valami szörnyű, ezzel akarod elrontani a géped? Mondjuk lopásgátlónak perfekt, ilyen skinnel senki se akarja majd ellopni. -
kreten67
senior tag
válasz
gurubefree #26214 üzenetére
Nekem ez a skin olyan mint ,ahogy azt egy azóta megboldogult barátom mondogatta:
" aki a bikavérhez kólát önt az már bármilyen aljasság elkövetésére képes" .
Az AW úgy szép ahogy van ,nem szabad azt letapétázni , legfeljebb akkor ha használtan vetted és úgy néz ki mint amit a kutya szájából vettek ki! -
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #26210 üzenetére
Na és mennyi volt előtte?
(#26212) Jocikablack: Kettővel feletted ott van egy. Hátha segít ez a videó neked.
-
válasz
gurubefree #26174 üzenetére
0 értékeléssel ... ráadásul utalni kell?
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #26174 üzenetére
Ez némileg jobb ajánlat szerintem, mint egy helios 500. De már nem kell új gép, jó ez nekem. Csináltam némi UV-ot a procin meg a vga-n is, így játékok alatt marad a kényelmes 60-65 fok közötti hőmérséklet.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
gurubefree #26144 üzenetére
Kérdés hogy mennyi fog passzolni belőlük az AW-dbe.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
gurubefree #26138 üzenetére
Hirtelen csak ezt találtam: [link]
-
kentucky
őstag
válasz
gurubefree #26133 üzenetére
Sajna igen, a négyzetszám miatti különbséget nem lehet kiküszöbölni. A pixelekből fekvő és álló pálcikák lesznek. Ha 8K (FHD négyzete) lenne a monitor csak akkor lehetne minőségromlás nélkül leskálázni.
-
Smithy87
senior tag
válasz
gurubefree #26099 üzenetére
Hol raktad össze? engem automatán átírányít a mordori honlapra
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #26097 üzenetére
Na majd este otthon megnézem. Köszi a tippet.
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #26094 üzenetére
A többinél ez nincs ugyanígy elbacva?
-
kentucky
őstag
válasz
gurubefree #26090 üzenetére
Mondjuk ilyen ár mellett tényleg faszság a többivel bohóckodni...
Amúgy most miért kellett felhozni az Alienware-t, már kinéztem egy GL-es Asust őszire
Úgy megtetszettek most az alienek
Az új lenovo legion szériáról valami megjelenési infó nincsen?
-
kentucky
őstag
válasz
gurubefree #26086 üzenetére
Van olcsóbb megoldás is amp-nál
-
Pocok256
veterán
válasz
gurubefree #26083 üzenetére
Szerintem az 1070 hez kevéske lesz a 13 r3 ba rakott i7 nyílván gyorsabb lesz, de érezhető erő fog a gpu ban maradni egyes szitukban kivéve persze ha 2k oled kijelzőset veszel vagy 4 k monitorra kötöd a gépet.
-
Pocok256
veterán
válasz
gurubefree #26075 üzenetére
Szép eredmény
Így már biztonságba hajthatod a gépet
-
Medocsabi
addikt
válasz
Ez így sajnos nem hiteles, tolj rá még 500 voltot, és takard el a hűtő nyílásait, csak akkor kapsz hiteles eredményt
amúgy nagyon fasza értékek! -
maximilian4
addikt
válasz
Bika hardver mellett teljesen oké szerintem.
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #26070 üzenetére
Aida-sat úgy szoktuk nézni hogy pepipálunk mindent. Így csak cpu terherlés alatt mutatja a hőfokokat, de azért ha még pluszban az a 100-120W befűt, akkor mindjárt más eredmények jönnek ki.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
gurubefree #26066 üzenetére
Azokhoz a hardverekhez,ezek a hőfokok több mint jók,le a kalappal
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #26055 üzenetére
Húha ez így nem túl reprezentatív. Hirtelen néztem is hogy még pasztázás előtt is milyen jó eredmények jöttek ki. Egy bibi van, az pedig az, hogy egyedül a cpu stress van kipipálva. Tessék mindent kijelölni.Szerk.:
Most látom ment a furmark is. Akkor egész jó. -
kentucky
őstag
válasz
gurubefree #26061 üzenetére
Azt a kókány pasztázást
Az ebayes eladó linkjét átdobod légyszi?
-
Medocsabi
addikt
válasz
gurubefree #26030 üzenetére
Nem inni kell, rákenni
Ha átjösz adok én, van barack meg birs -
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #26032 üzenetére
Úgy valószínűleg nem.
Én csak figyelmeztetni szerettelek volna ha esetleg a kijelzőre használod akkor óvatosan. Nem kell túl sok mennyiség hogy folyjon össze-vissza.Más:
Múltkor elmélkedtem a 7300HQ-ról, hogy max terhelés alatt miért "csak" 3,1 GHz megy fel az órajel (base: 2,5 GHz, turbo boost: 3,5 GHz). Na most hiába vittem fel a long term power maxot is 60W-ra, maradt így. Akkor nem válaszolt senki (kivéve RM007, de tőle természetesen megint csak a fikázás ment és érdemben nem kaptam választ, de legalább megtudtam hogy másfél órán át csövön járatva a 65 fokos proci átlag szar) a kérdésre, pedig a válasz egyszerű.
1 active core esetén 3,5 GHz a turbo boost, 4 active core esetén pedig 3,1.Ennyi a maximális szorzó aktív magok száma szerint (1 mag:35x, 2 mag: 33x, 3 mag: 32x, 4 mag: 31x)
Gondolom szorzózáras a proci.
(#26033) Skyhunter
Egyértmelűen Helios 500. Nagyon jól sikerült cucc, nem véletlen fogyott el itthon.
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #26030 üzenetére
Ez monitor tisztítótól lett. Le van írva, csak el kell olvasni. Óvatosan. Nekem van itthon sör, bor, pálinka.
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #26028 üzenetére
A kijelző tisztítóval óvatosan.
-
válasz
gurubefree #26011 üzenetére
Az a tuti, 17-esben, meg a QHD
-
Oliverda
titán
válasz
gurubefree #26007 üzenetére
Köszi, ránézek az eBay-re.
-
whited
addikt
válasz
gurubefree #26009 üzenetére
Megjegyezlek magamnak
-
válasz
4K-sat ne vegyél!
1, Nem az igazi játékra a kijelzője (lassú az IGZO IPS)
2, És ha egyszer el akarod majd adni mindenki az 1-es pont miatt fogja fikázni
3, Ha munkára kell, akkor meg se szólaltamArra tökéletes....
-
echterion
nagyúr
válasz
Ne irkálj itt ilyeneket, mert elcsábulok és mégiscsak egy 15-ös AW lesz nekem, ez meg megy apróra.
Nem mellesleg grat a gépedhez, nagyon jó vétel volt az annyiért. -
Smithy87
senior tag
válasz
gurubefree #25849 üzenetére
Nem tudom ez a táblázat mennyire tükrözi a valós gaming teljesítményt de ez alalpján nekem az rx550 jó lenne.
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #25870 üzenetére
Ez is AW? Mert akkor viszonylag egyszerűen kideríthető nagyjából mennyi idős s gép. Ott a service tag az alján, megnézed mettől meddig volt garis.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
gurubefree #25868 üzenetére
A gyári Dell-es csiríztől bármi jobb,de sejtésem szerint a gépeden már nem gyári paszta van,ha a hőfokokat nézem,szóval ne várj csodát a Kryonaut-tól.Egyébként nem rossz paszta az attól hogy én nem szeretem
,nálam kb. egy MX4 szintet üt meg.Én mai napig a jó öreg IC Diamondot [link] használom,de azt illik fél évente cserélni,mert tud száradni ha minden nap tolva van a gép játékkal.Egy jól felkent MX4 meg kibír akár 2-3 évet is száradás nélkül,az már más kérdés hogy valamire való gazda legalább évente egyszer szétszedi és kitakarítja a gépét,mert a radiátorok és a ventik telerakodnak porral akármilyen tiszta helyen is van használva.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
gurubefree #25865 üzenetére
Ez már most is jó,ebben az állapotában is.
80 fok környéke procinál simán jó,90+-tól nem egészséges.
Én a vaspaszta témát már 4-5 évvel ezelőtt végigcsináltam szerintem itt a PH-n én voltam az első aki laptopoknál használta,akkor jelent meg az Ultra a piacon.Jó eredményeket kaptam,de csak procinál,a VGA-knál nem hozott szinte semmit.Csak végső esetben ajánlom bárkinek,mert elsősorban nem gyerekjáték az alkalmazása,baromi könnyen baj lehet belőle,másodsorban marja hűtőt,igen a rezet is,nem csak az alut.
A Kryonaut-tól én nem dobtam hátast,eleve nem szeretem a szilikon szerű állagát,a mai napig ICD-vel jobb eredményt tudok elérni,persze nagyon nem mindegy hogy van felrakva. -
Muerte
Topikgazda
válasz
gurubefree #25857 üzenetére
Bár a legjobb a hővezető képessége,de a Liquid Pro-t ne használd ha javasolhatom.Laptopban nem kell neki 1 év és kőkeményre szilárdul,ami még nem lenne nagy probléma,csakhogy szétszedéskor fel fogja tépni a chip forrasztásait nagy eséllyel,mert olyan erősen össze fognak tapadni a hűtővel.
Ha már Liquid,akkor az Ultra,vagy a Thermal Grizzly conductonaut,talán az utóbbi ami nem annyira agresszívan marja a felületeket. -
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #25852 üzenetére
-
Dhampir
félisten
válasz
gurubefree #25829 üzenetére
Bocs, összekevertelek az Avatar láttán medo-val.
Komoly gép.
-
válasz
gurubefree #25829 üzenetére
Az szinte ingyen volt! Gratulálok hozzá, használd egészséggel!
Ja, és üdv a klubban! -
Pocok256
veterán
válasz
gurubefree #10696 üzenetére
Én emiatt gondolkodok az aorus 17 es gépén az egy más kategória és mégis 1070 es
-
Muerte
Topikgazda
válasz
gurubefree #10693 üzenetére
Úgy már más a helyzet
-
x_o_n
veterán
válasz
gurubefree #10690 üzenetére
Teljesen érthető és logikus csere volt,ilyen esetben én is ezt tenném
-
Pocok256
veterán
válasz
gurubefree #10687 üzenetére
Az a 74% graphics score plus Jézusom rettentően sok
-
Pocok256
veterán
válasz
gurubefree #10677 üzenetére
Cooler boostnak az a dolga, hoyg hangos legyen
-
Pocok256
veterán
válasz
gurubefree #10675 üzenetére
KÖSZI
Isten vagy ez így elég amazing. Úgy néz ki az asus ugyanezzel a géppel elbújhat a bokorba.
Elég jól sikerült hűtésügyileg
-
Pocok256
veterán
válasz
gurubefree #10669 üzenetére
Egy prime95 és furmark egyidejű izzításának örülnék olyan 10-15 percig aztán képet postolni legmelegebb hőmérséklettel esetleg ha van ekdved hozzá na meg megnézni, hogy mikor igy szétmelegszik és ráadod a turbo hűtést akkor letudja e magát hűteni
-
Dhampir
félisten
válasz
gurubefree #10659 üzenetére
Ez brutális, persze viszonyítás kérdése.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
gurubefree #10659 üzenetére
3DMark11-et is légyszi
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #10655 üzenetére
Szép masina, grat hozzá. Egy GTA V-öt ha tudnál nézni, az jó lenne. Még nem döntöttem el, hogy PC vagy PS4 verzió lesz belőle.
-
Fücsök007
őstag
válasz
gurubefree #10651 üzenetére
Várjuk a tesztet!
-
sittes79
addikt
válasz
gurubefree #10645 üzenetére
Nem értem a mondatod? Nem hiányzik egy nem?
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #10635 üzenetére
12 órás furmark+prime95 teszt.
-
bandras54
aktív tag
válasz
gurubefree #10631 üzenetére
Engem majd a hőfokok érdekelnének.
grat a masinához
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #10631 üzenetére
Grat, várjuk a beszámolót.
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #10612 üzenetére
Nem a kezek miatt gáz, hanem a bent lévő alkatrészeknek az az ilyen magas hőmérséklet által okozott hőingadozás. Kicsinálja a forrasztásokat, aztán a gari lejárta után viheted Killhates-hez vagy dobhatod a kukába a bő fél millás vasat. De döntést mindenki maga hozza meg, nekem ilyen gép nem kell.
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #10610 üzenetére
Ez minden, csak nem hűvös.
(#10609) k-adi: Nem kell tovább, bizonyitanod, már mindenki ismeri a szintet, amit képviselsz.
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #10607 üzenetére
Jesszus, a 17-es egy 1060-tól is leizzad, vajon mit csinálhat vele egy 1070? Nekem nem kéne, pláne ennyiért.
(#10606) k-adi: Vagy nem érted, vagy nem akarod, szerintem is hagyjuk...
-
KubanitoS
veterán
válasz
gurubefree #10592 üzenetére
Hogy egy kicsit megkavarjalak: a magam részéről én MSI-t tutira nem vennék.
Amúgy csak annyit tanácsolnék, hogy ha van egy konkrét elképzelésed (és ahogyan olvasom a pénzbeli keret is megvan rá), akkor azt vedd, amit eredetileg elterveztél. Ha most kényszerből megveszed ezt a gépet, csak azért, mert engedtek az árából és igazából te mégsem ezt szeretnéd, akkor annak megint szájhúzás lesz a vége.
Voltam már hasonló helyzetben én is és akkor nyugtatgathattam magam, hogy mekkora üzletet csináltam, pedig nem azt kaptam, amit igazából szerettem volna.
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #10592 üzenetére
Én ezért engedtem el ezt a témát. Nekem eddig se volt bajom a hiányával (persze lehet, ez csak a szemem hiányossága, de a lényeg, hogy nekem a mostani is jó), így tettem rá és berendeltem a nekem legjobban megfelelőt.
-
gurubefree
senior tag
válasz
gurubefree #10591 üzenetére
Ilyen dolgok olvasasa utan az ember kezdi elvesziteni a fonalat Itt . Van olyan forum ahol 100% meg vannak gyozodve , hogy a MSI GT72VR meg a g-sync-et sem tamogatja
-
Darth_Revan
veterán
válasz
gurubefree #10589 üzenetére
Azoknál az MSI-knél amiben 120 Hz-es kijelző van, külön fel van tüntetve, ennél viszont nincs...de bármi lehetséges
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #10582 üzenetére
Csapj le rá!
-
Pocok256
veterán
válasz
Pont ilyet akarok venni
HA meglesz akkor várok egy gigászi tesztet !
-
sittes79
addikt
válasz
Hát vazz nem lennék a feleséged
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Bőven megéri annyiért, csapj le rá!
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #10577 üzenetére
Így akkor jah, AW a befutó szerintem is.
-
bandras54
aktív tag
válasz
gurubefree #10563 üzenetére
Néztem gigát is. De európai üzletet nem találtam. És még annyi tesztet sem találtam mint az előzőekből.
-
Pocok256
veterán
válasz
gurubefree #10577 üzenetére
Nem kérdéses, hogy így az alien a befutó
-
Darth_Revan
veterán
válasz
gurubefree #10547 üzenetére
Tud a 17" és 15" Defiance III is G-Syncet. Külön nincs említve, de a VGA-nál látható, hogy a sor végére oda van írva, hogy "G-Sync".
Pascal sorozatú gépeknél Clevo-ból nincs olyan, ami nem támogat G-Sync-et és a PCS úgy adja el a gépeket, ahogy a Clevo adja nekik, náluk nem kell külön G-Sync opcióért fizetni, mint pl a kanadai Eurocom-nál.
A VGA válogatással viszont óvatosan, mert tudomásom szerint a 17" Defiance III a Clevo P671RP6-G-ra épül, ami ha minden igaz úgy lett tervezve, hogy GTX 1060 legyen beleépítve, úgyhogy érdemes a vásárlás előtt pár tesztet megnézni, hogy hogyan képes lehűteni a GTX 1070-et.
Továbbá tudomásom szerint ennél a modellnél ki/bekapcsolható az Intel VGA is annak, akinek Optimus kell (bár Optimus elvileg G-Sync nem kapcsolható be).
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #10568 üzenetére
I5 és i7 azonos tdp esetén is ég és föld hőmérsékletben a különbség. Meg az se mindegy azért, hogy a gép többi része ugye mennyire melegedős fajta.
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #10565 üzenetére
Igen. Én a tesztet néztem meg, amit linkeltem korábban, az alapján mondom. A második videóban a speckót nem láttam. Mondjuk az érdekes, hogy hogy sikerült ennyire felmelegíteniük, vagy a másik lap a hiteltelen a mérési eredményével.
-
x_o_n
veterán
válasz
gurubefree #10565 üzenetére
Persze mert clevo - Schenker xmg
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #10561 üzenetére
A Defiance III ezt tudja, full terhelésen 74 fok a cpu, a gpu meg 65. Ez játékok alatt nyilván még ennyi sincs.
-
bandras54
aktív tag
válasz
gurubefree #10559 üzenetére
Tudnál linkelni a tesztekről? Keresgélek én is, de még nem találtam normális teszteket. Defiance 3 és gl702vm eddig ami szóba jöhet. Nekem elég a 1060.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged