- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
-
buherka
addikt
válasz
Muerte #20676 üzenetére
Aida grafikont néztem. Annál max 72-73 fok volt a grafikon szerint. Néha picit feljebb kapcsolt a venti és lenyomta 68-70 fokra.
(#20682) Pocok256...fene tudja, hogy hány Mhz-nek kell lennie. De szerintem az nem trottyol. Szép is lenne ha 60 foknál beadná a kulcsot. Most az a pár Mhz szerintem baromira nem oszt-szoroz.
(#20684) KillHates ...6700HQ és 1060-as VGA. Hanga is simán elviselhető ennél a terhelésnél.
A Makro key-hez be lehet állítani a Turbó ventit....na azzal kurva hangos a gép. Ezt soha nem használom, hülyeségnek tartom. Annyi hogy a plusz kiegészítő venti benn volt a DVD író helyén. Szóval ez is besegíthetett....talán.
Szóval sztm egyáltalán nem gáz. Ha valaki tud ilyen hőmérsékletet produkálni ilyen 15"-os géppel akkor le a kalappal.Ennek a Predator-nak a helyére nem tudom hogy mit rak be a gyártó, mert hogy van egy 300-400K-s Helios és utána egyből ugrik az 1 millás Triton, azért az durva.
Csak jönne már valami jó játék, hogy tudjam használni mert a Witcher 3-at toltam vele utoljára, azóta konzumer gép itthon.
-
törölt tag
válasz
Muerte #20676 üzenetére
Csak azt mentettem le hogy miként megy a dolog. A file-t nem mentettem le, mellesleg tök ugyanolyan gépem van csak én 1060-al vettem, és csak azért mentettem le magamnak dokumentumban mert ez is egy lehetőség a későbbi fejlesztésre,
ha egyszer hasonlóra szánnám magam, nem kéne megint feltennem a kérdést, csak erről volt szó,illetve már azt is tudom hogy megoldható a probléma,innentől csak az nem világos számomra mért nem kapható a gép alapból is 1080-al... nem mintha megvettem volna még sokáig elleszek ezzel így. -
maximilian4
addikt
válasz
Muerte #20660 üzenetére
Az indulatokat nem csodálom hogy elszabadultak. A ba**ós kártyákból, amivel tényleg érdemes bányászni folyamat készlethiány van, az árak az egyik napról a másikra változnak, a gyártók is ugyanúgy emelik az árakat mint a kisker/nagyker (azaz leszarják a gamereket), az előrendeléseket is a bányászok adják le (természetesen 1 személy sok kártyára), az eddigi célközönség, azaz a játékosok pedig teljesen le vannak szarva. Engem leginkább ez zavar. Pedig évtizedekig belőlünk éltek...remélem egyszer kipukkan a lufi, a gamerek pedig nem felejtenek.
(#20663) workdontplay
És a bányászoknak meg lesz tiltva hogy gamer kártyát vegyenek?
Vagy megkérdezik majd a boltban hogy te bányász vagy-e vagy gamer és ha bányász nem adják el neki a gamer kártyát. Nem lehet így kivitelezni. Ugyanúgy meg fogja tudni venni mint eddig.
-
törölt tag
válasz
Muerte #20646 üzenetére
Az, hogy a plexi alatt van egy rács, nem enged következtetni arra, hogy a plexi nélküli üzemre is gondoltak? Talán a busmanok miatt, ott meleg van. Vagy ha valaki például pék, és gamelni akar a munkahelyen. Esetleg plexivel motorcsónakként is működik, anélkül meg elsüllyed.
-
buherka
addikt
válasz
Muerte #20602 üzenetére
Érdeles amit írsz, mert ahogy elnézem a ventik pont úgy vannak belerakva, hogy biza azok alulról szívnák a több levegőt.
Mivel a venti ház mind az alsó és a felső része kivágott, így mind a két oldalon tudja szívni a levegőt.
Ha elmondásod szerint nem alulról szívja a levegőt, akkor csak a bill. felől tudja igazán. De ez mondjuk a venti élettartamát tekintve nem szerencsés...mivel jól televágja a tekercselést porral és a tengelyt sem kíméli a sok por, ami oda lerakódik.Nem döntött lapátok vannak a tengelyen tehát radiális, és nem axiális, ezért mind a két irányból igyekszik szívni a levegőt, ha tudná.
Meg az is érdekes, hogy ha kiveszed ezt a kis plexit, akkor van mögötte egy rács is, mintha az is pluszban védené a gépet hogy ne tudj belenyúlni.De a videónál is írja a tulaj hogy neki 5 fokot hozott, valamint az egyik hozzászólónak is 3-7 fokot hozott.
(#20603) maximilian4...gyári gép.??? Mindegyik az. Azért mert kipattintasz egy plexit az aljából, az még sztm nem olyan átalakítás, hogy bármi baja lenne neki. Bármikor visszarakható.
Te is újranyaltad MX4-el a gépedet...tehát már az sem "gyári" ha úgy vesszük.
-
törölt tag
válasz
Muerte #20520 üzenetére
Hát, a 7700K nemigen kevés, és trotty sincs, bár nem fázós fajta.
Minden gondomra ez a beállítás jött be a legjobban - hacsak nem hagytam ki valamilyen variációt:
Ezzel együtt játékon belül v-sync on, borderless-fullscreen mód. Valószínűleg a bf1 hibája, hogy nem 60Hz-en működik, hanem "FullscreenRefreshRate 59.939999 GstRender". Ezt hiába írom át 60.000000-ra, visszaírja a game. Borderless nélkül, tehát keretes fullscreen módban a monitorom visít, hogy ez nem 1080p, hanem 1080i. Az "előre reprodukált képkockák száma" opciónál a 4-es érték a többihez képest - értelmezésem szerint - a vga-ról veszi a le a terhet. (Nálam a 1060 3GB a gyenge láncszem.) A max FPS 200-ra van állítva, és mellette v-sync on - ha erre gondoltál.
Eddig ebben a körben kerestem a hibát, és a fenti beállításokkal szép, sima futású a game. A 60 fps pedig nemtudom, hogy elég-e. Érezhetően gyorsabb a game, ha engedem v-sync nélkül átlag 80-ig. Az sem jelent komolyabb különbséget, ha ultra helyett pl low-ban játszom. Illetve csak csúnyább. Gondolom, laptopoknál kevés ilyesmi anomália fordul elő, főleg, ha g-sync. Egyre inkább szimpatius a G752. Ha nem lesz valami forradalmi újdonság addig, szerintem 2. körben az lesz megvásárolva.
-
törölt tag
válasz
Muerte #20517 üzenetére
Nálam az nvidia vezérlőpultos adaptív mód meg sem közelíti a v-sync-et. Ugyanúgy darabos a game, mint ha nem is lenne semmi beállítva, illetve a 3d alkalmazásbeállítás használata lenne belőve, v-sync nélkül a game-en belül. Valószínűleg nem értem teljesen, milyen game beállítást, milyen nvidia beállítással kell kombinálni. Szóval nekem a v-sync jött be, de van, hogy hamarabb lelőnek, mint ahogy meghalok.
G-sync esetében a game-en belül lesz elérhető egy beállítás, hogy on-off? (Ha monitort cserélnék, vagy ha mégis megveszem az asust.)
-
-
NTonee
veterán
válasz
Muerte #20361 üzenetére
A 702-703nak már egészen más hűtése van. Igen, az már megüti a használható szintet, mondjuk cserébe jóval drágább is, 400 körül van. Ez a 250 körüli kategória még mindig egy halom fos. Az első, amin már el lehet gondolkodni, szerintem a dell 7567 és 7577. Ráadásul most egy kicsit be is csúszott az áruk 300 alá oprendszer nélkül.
(#20363) workdontplay:
Nem, a 702-nek pont ki van "vágva" ott hátul azon a részen. -
Dhampir
félisten
válasz
Muerte #20359 üzenetére
A nemrég megvett Kincsem DVD-t is arról játszottam le, de a szinkronos Clear Sky játékot is lemezről. Habár az utóbbi is megvan Steamen is, de angol nyelven beszél (persze a magyar sem illik bele az adott környezetbe, de vicces hallgatni).
Valamint időnként saját felvételes videó és hanganyagokat kell megszerkeszteni és kiírni.
Rendelkezem külső író-olvasóval is, de minek hurcoljam még azt is. Sokkal praktikusabbnak tartom a mobil "svájci bicskát" ebben az esetben. A hordozhatóság megőrzése mellett a folyton kézügyben lévő beépített "szerszámkészlet" számomra fontosabb, mint a 100+ FPS-t biztosító hardver játék közben. Ilyesmiben etalon egy régebbi workstation, amelyek a szép kijelző mellett mindezzel a plusz tudással is fel voltak vértezve és pár játékra is be lehetett fogni a jobb konfigokat, vagyis úgy lehetett használni, mint egy asztali gépet.
-
NTonee
veterán
válasz
Muerte #20352 üzenetére
nálam úgy kb itt van vége a gl553 témának
Ez minden, csak nem hűtés. Szánalom, hogy az asus képes ilyen gépet a gamer kategóriába bedobni. KillHates is ugye megénekelte már párszor, hogy a belseje nem több egy tejfölös doboznál. Műanyag csavarfészkek, csúnyán nézel rá és széthullik. Hogy már nem throttlingol... nos, azért megnézném én a terhelés alatti frekvenciákat, mert a gép elődje is csak úgy tudott 90 fok alatt maradni, hogy már 80foknál elkezdte visszavenni az órajeleket.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Muerte #20321 üzenetére
Megvan a játék. És milyen érdekes, mások is irták már hogy megy i5 el is. szóval pont hogy nekem van személyes tapasztalatom vele, azok alapján amit irtál neked nincs.
A gépemről pedig ugyanúgy fogok és gondolom hogy lehet szabadon írni, ahogy mások is megtették.
Nem hiszem, hogy bármivel több összehasonlítási alapod van.
( A személyes tapasztalatomat istenitésnek beállitani meg nettó hazugság, ami szerinted milyen emberi tulajdonság ? )) Vagy ha úgy gondolod, Asusról, Dellről, meg minden más gépről szabad írni, Lenovo Y520 ról egyedül nem, csak mert neked nem tetszik, az nettó nácizmus. És nyugodtan tilts ki, ha fáj az igazság.
Arról nem beszélve, hogy ontopiknak írod a dolgot, aminek semmi köze a topikhoz, ráadásul személyeskedő dolgot írsz, csak mert adminként megteheted, visszaélve ezzel a dologgal. -
válasz
Muerte #20331 üzenetére
Ezért kérdeztem,most magamból indultam ki.Soha nem multiztam,nem is akartam.
Ezért is árulom a gépem,rájöttem,hogy már nem is köt le a játék,szinte egyik sem semmilyen szintem,így az a gép "Ferrarival járni a boltba" kategória.
Kis barátunk nem jelentkezik,elküldted pihenni?Pont írtam a választ neki. -
TheNewDawn
addikt
válasz
Muerte #20316 üzenetére
Pont hogy tudom, mire képes az i5 + 1050 ti, mert ilyenem van, ismerősnek meg i7+ 1050 ti, szóval ez a nulla tudás meg személyes tapasztalat ez nagyon nagy öngól.
NEM lesz 60 fps full hd meg i7 el sem, még mediumon sem full hd be, ahhoz lejjebb kell vegyed a felbontást, mondjuk 1600* 900 ra, de még akkor is csak mediumra teheted maximum.
i5 el még akkor sem lesz meg, ez teljesen igaz, de ahogy mondtam, nekem elég a vagy 45 meg 50 fps is mindenhol. -
válasz
Muerte #20214 üzenetére
...és a Chrome-ot meg 2 milliárd ember!
Tehát ha nem is hülye az a 333 millió Firefox user (mert ilyet én ugyebár nem állítottam) én inkább úgy mondanám, hogy van bennük egyfajta makacs kitartásNálunk az asszony ragaszkodott hozzá makacs módon, aztán egyszer az egyik szinkronizációjánál eltűnt az összes beállítása, jelszava, könyvjelzője. Szerencsére volt egy pár hónapos beállítás mentése a vinfoson, de nem voltam boldog. Aztán nagy nehezen rágörbítettem a chrome-ra a beállításait... Hú mit kellett hallgatnom, amíg megszokta
-
válasz
Muerte #20201 üzenetére
Bocsáss meg de aki a tűzrókát (még) használja, az megérdemli a kis toligákat a desktopjára...
Tudom, hogy nincsen alternatíva, mert a Chrome még azt is kikémkedi, hogy hányszor rázod meg pisilés után, az Edge-meg az offline használattól is vírusos lesz
Az Opera most eléggé belehúzott, de ha jól tudom az is Chrome motorral működik -
Angel2014
addikt
-
Pocok256
veterán
válasz
Muerte #20053 üzenetére
Ja igen a bf nyomorult game finderje a vilag legelb*szottab megoldása én mikor ezt megláttam fogtam és uninstall ilyet 2016 ban anno sem voltam hajlandó használni még talán 2000 környékén elment volna de most. Bf forumba kéne utána nézni szerintem valami kis kiegészítő hianyozhat ha leirod picit pontosabban a hibát nagyon szívesen utána nézek neked hátha több szem többet lát
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Muerte #20045 üzenetére
Én fordítva vagyok ezzel, igaz, laptopon 4 hónapja, asztalin még 6 hónapja van csak win 10 em, de egyébként még soha nem volt vele problémám, a win 7 től viszont a hideg kirázott.... Hogy mennyi de mennyit sz.....tam vele, néha firssitések után is, de főleg amikor régebbi játékokat akartam inditani ( Fallout 3, New Vegas, KOTOR 1, KOTOR 2 stb ) és a nyomorult win 7 fityiszt mutatott nekem a 300. próbálkozás után is....
-
Pocok256
veterán
válasz
Muerte #20045 üzenetére
Valószínűleg azok akiknek jól működik a rendszer nem írják ide félnaponta, hogy minden jó köztük én is míg akiknek bajuk van azok igen, ez ilyen egyszerű. Sok esetben nem a win 10 a hibás hanem a kretén hardver gyártó, hogy képtelen frissíteni az aktuális driverét normálisan, csak te ezt egybites.userkent nem látod na meg nem is érdekel csak az hogy már megint nem jó.
Játékokhoz kitérve több mint 300 játékom van és még egyiknél s volt semmi bajom steamen leszed vagy uplay originen és megy ennyikeh.
-
Dhampir
félisten
válasz
Muerte #20045 üzenetére
Nem is tudom, lényegében W7-tel sem volt nagy bajom, de a Vista volt a kedvencem. Később a Win 8-tól először kiakadtam. Lehet, hogy könnyebben megszoktam az eltérő asztali környezetre való gyors, váltakozó átállást (például Linuxos Unity, Cinnamon, Xfce, stb.), emiatt már nem hat zavaróan a másféle tervezői elgondolás. Persze a stabilitás a legfontosabb része.
Viszont korunk hardvereinek egy részére - az üzleti gépeket és talán egzotikus konfigurációkat kivéve - már nem érkezik driver támogatás, csak W10-hez. Ezt kényszerűen lenyelheti az ember, vagy más gépet és/vagy operációs rendszert választ.
-
Dhampir
félisten
válasz
Muerte #20039 üzenetére
Kiadása óta futtatok különféle gépeken W10-et, sőt már jó ideje csak azt a Windows kiadások közül, ThinkPad T510-re is azt tettem már réges-régen és még egyszer sem kellett újratelepíteni, vígan túlélte az idei tavaszi és az őszi frissítést is.
Egy régebbi HP ProBookon akadt csak sok fejtörést okozó gond mostanában, ám mint később kiderült, már haldoklott benne a gyári Toshiba merevlemez és karácsony előtt végleg be is adta a kulcsot. Sok érthetetlen jelenségre ez adta meg a magyarázatot. Az új WD-vel hasít, mint a szél (merevlemezes viszonyokra értve).
Soha többet W7, akkor inkább Linux.
-
törölt tag
válasz
Muerte #20041 üzenetére
Az otthoni wifi sebesség hullámzás lehet Windows 10 probléma is? Csatornákat próbáltam váltogatni, de előbb-utóbb mind belassul, aztán felgyorsul és vissza. 0 és 12 Mb között bármi lehet.
Ja, origin letöltéssel mértem legutóbb (bf1 fél munkanap volt így). Egyébként speedtest hihetetlenül magas sebességeket mutat fel-le.
-
echterion
nagyúr
válasz
Muerte #20039 üzenetére
Nekem a wififel van azóta gondom, hogy felmászott a gépre. Pontosabban a krómmal, mert mikor reggel felébresztem a gépet (vagy bármikor alvó mód után), kell egy perc, mire a króm magához tér, de netet nem lát akkor sem, csak ha újraindítom a programot. Néha kétszer is kell.
-
válasz
Muerte #19969 üzenetére
Itt is polírozás lesz a vége, ha minden igaz.
Ha jól tudom a rezet nem lehet ötvözni az alumíniummal, csak az ónnal=ez a bronz, a cinkkel=ez a sárgaréz és a nikkellel= ez az alpakka (kamu ezüst)
Mivel mindegyik drágább fém és rosszabb hővezető ezért nem hinném, hogy bármi érdeke fűzné a fillérb@szó gyártókat, hogy a fenti ötvözeteket használnák, úgyhogy gyanítom, hogy a hűtésben tiszta (azaz ötvözetlen) rezet használnak! -
törölt tag
válasz
Muerte #19925 üzenetére
Tiszta, es nem game-re kellene. En a muhelybe is keresek melos vasat. Mindenem haldoklik a benti pc is, a muhelylaptop is, a nappalis filmnezo laptop is.
Talaltam egy ilyet is, ezzel meg játszani is lehet https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_dell-xps-8910-225038-asztali-pc-core-i5-6400-8gb-1tb-gtx1070-8gb-vga-windows-10-1225688.html
Fm keresett precisoint, ő biztos örülni fog.
-
-
törölt tag
válasz
Muerte #19896 üzenetére
Rendben, elfogadom. Akkor viszont úgy lesz, hogy leszervezem egy szervizessel, akit ismerek is, hogy hadd nézem végig, ahogy csinálja. Kerítünk rá időpontot. Ha úgy ítélem, hogy nekem is menne, akkor másodjára esetleg megpróbálom. Valahogy megtetszett az acernél a pasztázás, Bár elkenve nekem egyértelműbb, a dellemet úgy csináltam. És azóta hűtőgép.
-
törölt tag
válasz
Muerte #19843 üzenetére
Nem a gyártásra gondoltam, hanem a brandekre, piacpolitikára. Vili, hogy minden kínai, de a dell felső kategória (aw) nekem nem elérhető, az asus felső (pl G752 - szerintem globális összehasonlításban felső-közép) viszont igen. Ár-érték arány szerint választunk, hálistennek. Az én szintemen legalábbis.
-
törölt tag
válasz
Muerte #19839 üzenetére
Nem hiszem, hogy nincs valakinek itt ismerőse ott. Megtalálom, összehaverkodok vele hátsó szándékkal, és meglesz a vasam a két ünnep közt.
--
Azé miki vasa nem szar. Ezmár árban is AW kategória, értem, hogy miért írta felső kategóriának a G752-t. A különbség ezek szerint anniy, hogy az AW nem megy lejjebb árban egy bizonyos szintnél, az asus meg de. Meg talán az is, hogy az AW dell eredetű, és az drága mulatság. Az asus meg egy kínai cég, akik kiszolgálnak mindenkit az égvilágon mindennel. Ha kétfejű ribit akarsz, megkapod. Ha felsőkategóriás vasba akarsz olcsón hardvert, megkapod. A dell inkább próbál brandeket építeni, mint az aw, vagy a számozott szériák, az üzletiben meg a latitude, precision, stb. Tehát ha olcsón akarsz okos dellt, akkor süsd meg a szar billentyűzeted a CPU-val, és vegyél 7577-et.
-
törölt tag
válasz
Muerte #19814 üzenetére
Szomorú, de kezdem megszokni ezt. (Mindennel ez a helyzet, szerszámokkal, autókkal, cumisüvegekkel.)
Észrevettem, hogy a steelseries név sokszor feltűnik az msi laptopoknál. Ezek szerint jól választottam egérpadot
--
Tényleg, komolyan: Szerintetek a digiprime januári nyitási időpontja (jan 8.) csak az üzlet nyitvatartására vonatkozik, vagy azelőtt nem adnak fel csomagot sem nekem? Nincs valakinek ott egy keresztapja vagy valakije?
Én ezt nem fogom kibírni az e5410-zel addig.
-
törölt tag
válasz
Muerte #19740 üzenetére
Naigen.
Amióta az eszemet tudom, lenyűgözött a belsőnézetes harci szimulátor. Ilyen az agyam. Én szerettem katonának lenni is. Még a teszteket is úgy töltöttem ki, hogy őrkatona legyek, és ne híradós, vagy írnok. Nekem ez a kikapcsolódás, a pihenés. És ha lehet, minden részletét szeretném élvezni egy-egy fps játéknak. Sajnos nem sok időm van rá, de most majd szakítok. A gyerek miatt hegyet mászni már nem tudok, és jön a másik is... a bakancsomat befogtam dolgozni. Nem marad más, mint napi egy óra hangulatos lövölde. Ezért nem elég nekem egy latitude, vagy precision. Szükségem van rá. És csendben mindig arra vágytam, hogy ezt egy laptopon csináljam.
Egy PC-t sokféleképpen el lehet helyezni. Akár a falra rögzítve. Lehetne PC is a választásom. Mégsem. Nem csak technikai okai vannak, hogy gamer laptopot akarok. Szerintem ezt itt a többség érti.
---
Ja, igen. Néztem ezt a x-x gamert. Kifejezetten szimpatikus, hogy hátul is vannak portok. Ahogy látom, az újabb felső kategóriás asusokban hátul is vannak dugaljak. Ez újdonság? Ez lesz a trend?
-
Pocok256
veterán
válasz
Muerte #19733 üzenetére
Abu amd maszlaga pont annyit ér mint amennyit évek alatt bizonyított
A piacot egyelőre az nvidia diktálja és diktálta, na meg az intel az, hogy az amd mit marketing bullshitel az senkit sem érdekel. Ha zöldek ráfognak tenni 32 gb vramot a krátyára az bizony ki lesz használva mert meg lesz támogatva klellő pénzzel, hogy ki legyen
-
Pocok256
veterán
-
törölt tag
válasz
Muerte #19725 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy ebben mi van. Mert ez 4 GB-os, de ezek szerint nem az, amit linkeltem, mert az alapvetően asztali csip.
A notebookcheck csak a 8 GB-ost elemzi, legalábbis én nem találtam mást ezeken kívül. Az Xotic PC tesztje azért nem hihető, mert tévesen egy 8 GB-os kártyára hivatkozik, bár valószínűleg a 4GB-os kártya volt benne, mert még panaszkodtak is, hogy spórolt az asus.
Összevetve viszont a Xotic PC
és a
Tévesen hivatkozott GTX 980M (8GB VRam)
Game FPS értékeit, azonosságok vannak (Batman: Arkham Knight; Fallout 4; Thief, stb.)
Tehát vélhetően igazad lesz, miszerint hasonló teljesítményűek 4 és 8 GB Vrammal is.
-
Pocok256
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged