- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Muerte #23499 üzenetére
Mondjuk szerintem ezzel hogy ők annyit keresnek amit,semmi baj nincs,és tényleg ugyanúgy teljesítmény áll mögötte,mint mondjuk egy félmaratoni megnyerése mögött,és egy élsportolónak ugyanúgy semmi élete nincsen kb a sportok kívül, abban a pillanatban hogy pici lazulast megenged,már kiesik a legjobbak közül.a gond inkább azzal van, hogyha már Twitch,akkor egy kicsit is jó adottságokkal megáldott leányzó kiteszi mindenét felül, meg game közben/után tol egy kis táncot tangaban és máris mennek a milliós donaciok havonta. És 0 teljesítménnyel keresnek annyit 1 hónap alatt, mint mondjuk én egy év alatt.
-
válasz
Muerte #23492 üzenetére
"semmit nem kaptam érte,az elismerésen kívül amivel kitörölhettem a valagam "
Mondjuk ez elég szomorú...
Anno amikor még nyomtuk a Quake-et (az egyest) akkor minket még rendesen tömtek mindenféle földi jóval: Voodoo kártya a PIXEL -tól, meg procc Immersion optikai egér a Logitech-től... Az egér még meg van valahol, de már "lebomlott" róla a bőre!
-
válasz
Muerte #23487 üzenetére
Pontosan.
Látom az "esportolók" mikor mosolyognak. Hát ... kb. soha. Se a játék előtt, sem akkor, amikor egy meccset megnyertek. Senki se, csak akkor, amikor pénzt nyernek, vagy ha valami tényleg rohadtul nagy mákkal sikerül. SC2-őt nézek viszonylag gyakran. Mostanára eljutottunk oda, hogy full ugyanaz szinte az összes játékmenet. Egyre jobban kiiktatják a mák-faktort, azaz, hogy "megvicceled" egy jó kis rush-sal a másik már egyre elenyészőbb. Még az élvezetet is sikerült belőlük kiszedni. Legalábbis én már nem szeretem annyira nézni mint 1-2 éve.
Na és akkor mi van, ha valaki X. helyezett volt? Kaptál érte pénzt / kitüntetést?
Na jó, ne menjünk bele, mert odáig fog vezetni ez, mint a "mi számít gamer notebooknak" -
válasz
Muerte #23311 üzenetére
Ennyit erről:
Berakták a 6 magos csodát és arra nem vették a fáradtságot, hogy átdolgozzák a hűtést, olyan minimális minimális mértékben, hogy egy hőcső lenyúljon oldalra és ott is le tudja adni a meleget. Így hát meghagyták a kamu szellőzőt, mert a dizájn az nagyon fontos!!!
Nem is jön ki itt semmi meleg:
A mostani AW-k is thermodinamikailag már így is zsákutcák. Nem is értem a Dell miért erőltette tovább ezt a dizájnt és miért nem tért vissza a 15R2 17R1 vastag dizájnjára? Nem hinném, hogy hatványozottan megugrottak volna az eladások a vékony de Kardassian-segges gépeknél (amik nem mennek be a kijlző méretükhöz árult táskákba) Pont e miatt az én következő gépem sem ilyen AW lesz... Hanem valószínűleg majd egy régebbi, sokkal gyengébb hardverrel, mert ahogy Kretén is én is már csak a retró játékokat nyomom, ha meg kell a kraft rácsattintom az AGA-t a 1080-al... (vagy akkor már 1180?)
-
válasz
Muerte #23211 üzenetére
Ige, értem, de ahogy fentebb írtad szerencsére az XTU azért jó, mert lehet vele játszani, ha elbaltázzuk nincs világvége, ez szerencsére nem bios, csak egy program ami betöltődik bootoláskor. Ha nálam fennálna a veszély egy jó kis gép bontásra, vagy akár csak egy bios menü újra beállításra, mert nem jönne be a rendszerem az alap gyári értékek miatt, akkor nem nyomkodnám olyan előszeretettel, lehet hozzá sem mernék nyúlni.
(#23204) gyemipapa: Hát semmikép ne töröld le, újra bekapcsolásnál ellenőrizd megmaradtak-e az értékek, ha nem benyomod újra. Elvileg el lehet menteni a beállításokat jobb oldalt "Save", de nálam nem mindig jegyzi meg. Nem csak feszelni lehet vele, hanem lejjebb vagy feljebb húzni a frekvenciákat. Én most jelenleg visszahúztam mind 4 magot 3,6Ghz-ra a nagy melegre való tekintettel, az is elég nekem. Nézegess videókat róla, úgy egyszerűbb minden, ha látod.
-
-
gyemipapa
senior tag
válasz
Muerte #23191 üzenetére
Köszi, ki fogom próbálni. És ha állítottam az XTU-ban, a proginak aztán mindig futnia kell a háttérben?
A beépített stressz tesztet miért ne használjam?
Vagyis ha csak bios reset segít fagyás után, azt csak a hátlap levételével tudom megoldani? Mert az megint csak garivesztés... -
gyemipapa
senior tag
válasz
Muerte #23187 üzenetére
Köszönöm, sajnos a gép még alig egy hónapos, nem vehetem le a hátlapját, féltem a garit.
(Ráadásul ez esetben egy mikrokapcsoló a RAM fedél alatt leválasztja az akksit, pedig intenzív játéknál azt is használja, 2 óra után kb. 80%-ra esik vissza.)
Ezt az alulfesz dolgot nem értem, van multiműszerem, de mit és hol, hogyan kellene mérnem, és hogy milyen esetben mit kellene mutatnia. -
válasz
Muerte #23094 üzenetére
Értem, csak ez az első olyan játék ahol nem tudom fixálni az fps-t valami miatt(nvlddmkm.sys). Eddig mindig fordítva volt érvényes a helyzet, akkor ugrált a textúra ha nem volt vsync belőve. Jelenleg mindegy ugrálás szempontjából, de ha beállítom akkor jön a fagyás, megszűnik a kapcsolat a vga és a Windows között igen hamar. Volt olyan hogy a vga el is tűnt egy szerencsésebb kilépésnél és veszettül forgott a venti, mint mikor beáll a halál.
Így viszont minden rendben lenne, amennyiben le tudnám hűteni. Este tesztelek, mert kíváncsi vagyok pár beállítás dologra. Azt észrevettem tegnap, hogy a kihasználtság nagyon magas volt, szemben a korábbi beállítás által tapasztaltra, akkor nagyon jó hőfokaim voltak. -
válasz
Muerte #22945 üzenetére
Ok, volt ilyen gondolatom, de előttem az adott nevet már megemlítették a hozzászólásod előtt, így rábátorodtam. Többet nem fogok, majd akkor megy privátba.
(Egyébként szerintem a linked mögött lévő kulcsok sem jogtiszták, hisz minden esetben bárhogyan legyen aktiválva valami, szerintem csak kulcsokkal működik. Annyiért nem árulhat hivatalosan senki sem.)
(#22946) Angel2014: Tudhattam volna hogy te vagy az emberem.
-
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Muerte #22836 üzenetére
Szerintem ahogy kártyát, procit, stb sem 5 hónapra veszünk, hanem évekre, úgy tárhelyet sem. Ráadásul amíg azoknál sok tízezer forint ft van 2 típus között, itt kemény 3 ezer.
Nem kérdés , hogy 12 ért egy 1 terrás, vagy 15 ért egy 2 terrás HDD éri meg jobban.
Főleg akinek van pénze 500 GB SSD re, amit megint csak egészen biztosan nem vennék egy i7+ 1070 kombó alatt, SOKKAL fontosabb egy jó kártya+ proci, mint az a fos SSD . Pont abból elég szvsz bőven a 256 gb.Persze nekem is vannak olyan ismerőseim, akinek ott figyel a gépen az 500 GB meg 1 terra SSD , mellé a minimum 16 vagy 32 gb ram, mellé meg 1050 /1050 ki kártya
Miközben 8 gb ram meg 128 as SSD vel telne simán 1070/1080 ra is, ami hát gaminget tekintve "kicsit " fontosabb. -
-
NTonee
veterán
válasz
Muerte #22813 üzenetére
igazából mindegy is, hogy mit mutat, már sok minden megváltozott a biosban azóta. Kivettek belőle pár dolgot, így nem tudok ilyeneket állítani sajnos. Hidd el, tényleg nincs benne, KillHates is látta, nincsenek OC-s opciók benne. BIOSt sem lehet downgrade-elni, kicsit korábban pocoknak válaszolva ezt is írtam. A legutolsó verziót szándékosan úgy írták meg, hogy ne lehessen visszamenni az előzőekre az intel bénázásai miatt.
-
NTonee
veterán
válasz
Muerte #22810 üzenetére
A linkelt leírásban az szerepel, hogy csináld meg ezt, és ha így túllépi a 93fokot, akkor keresd a supportot a szerviz miatt. Erre írtam, hogy nincs sok értelme sajnos.
Sajnos semmilyen oc level sincs. Azoknál a gépeknél, ahol nem hk proci van, ott nincs a biosban sem opció a túlhajtásra. A performance módot nyomkodhatom, mint süket a csengőt, de semmi sem történik. Bekapcsolva néhány dolgot enged mókolni xtu alatt, de nincsenek előre megírt oc profilok, nincs komolyabb túlhajtási lehetőség. -
NTonee
veterán
válasz
Muerte #22800 üzenetére
1. Elgondolkodtató
2. Nincs gari, felesleges őket hívogatni
3. Ebben nincs oc level, 6700hq procis, semmit sem lehet bactatni benne. Van performance mód, azt lehet max lekapcsolni. Az undervolt egy lehetőség, max 5 fokot nyerek vele, viszont a múltkor írt probléma abban az esetben még durvább lesz.Pocok256: az a vicc, hogy a tiedre nincs is panasz más fórumokon sem, csak a 15 és 17re. Amúgy neked még a bios is más, talán tényleg ez a probléma, ahogy azt állítják. Persze downgrade-elni azt nem lehet.
-
válasz
Muerte #22787 üzenetére
(OFF)De hát Márknak sincs érdekeltsége a Laposszalonnában... egy alkalmazott ott, semmit sem kap abból ha bárki is innét nézi a tesztjeiket meg akár vásárol is. Sőt kicigánykodta a főnökénél, hogyha valaki innét a fórumról megy oda vásárolni akkor kapjon valami engedményt is.
Én azóta az összes haveromat úgy küldöm oda, hogy hivatkozzanak a Prohardver fórumra és akkor jól járnak!De ezt el ne mondd neki! (/OFF)
-
spyduck
nagyúr
válasz
Muerte #22776 üzenetére
Szerinted enyém bármelyik cég? Nem! Szted ebből profitálok? Nem!
A google analytics szerint a PH-rol 30-an kattintottak a linkre 24 óra alatt, a google-ról viszont 1116-an. Szted ha enyém lenne bármelyik cég akkor mennyit érne ez pár PH-s kattintás?
Ja és a cikket nem én írtam csak, hogy teljesen tisztán láss! Akkor melyik szabályt is sértem?
Miért raktam be a linket? Mert érdekelt pár embernek a véleménye köztük a tiéd is, így lehet fejlődni. Persze hozzáteszem, hogy te vagy az utolsó akire szakmai szempontból hallgatnék, viszont kell ez is. Miért? Ez maradjon az én titkom
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Muerte #22606 üzenetére
Még így is örülne az a GPU +50W-nak, 250W-al hozná ki magából közel a maxot, 150W mellett szinte szenved
(az meg más más kérdés, hogy 250W mellett melyik laptop lenne képes throttling alatt tartani a GT75VR-on kívül)
Mintha egy ünnep előtti nagy bevásárlás napon 20 kasszából 5-öt nyitna ki a bolt ... -
-
wanted5
őstag
válasz
Muerte #22567 üzenetére
Igen, tudom. Mindig a hűtéssel van a gond, de addig kell keresgetni a különböző gépek között, amíg nem lesz egy jó vagy jobb, mint a többi. Egyébként most kíváncsian várom a xiaomi gépet és a teszteket.
Most a magam nevében beszélek, az, hogy a kolléga melyiket válassza személyes preferencia kérdése, neki kell tudnia, hogy mennyit akar mozogni a géppel és miben hajlandó kompromisszumot kötni. -
wanted5
őstag
válasz
Muerte #22563 üzenetére
Ez lehet így van, de azt is nézzétek, hogy a 980m milyen gépben van és a 1060M milyen gépekben van.
Én magamnak egy 17"-os közel 5 kg-s böhöm nagy gépet biztos nem vennék már, akkor már asztali.
Viszont 1060M van kisebb, könnyebb gépekben is, nyilván valamennyi teljesítmény kompromisszummal, de azért a 1050Ti felett, kérdés, hogy ad-e annyi pluszt és megéri-e a felárat. -
NTonee
veterán
válasz
Muerte #22544 üzenetére
Ha volt is, az közel sem ilyen erősen észrevehető probléma volt. Annyi rémlik, hogy hosszabb játék után hajlamos volt lassulni kicsit és itt-ott mikro akadások megjelentek, de járatta a gpu-t rendesen. Most egy "egyszerű" unigine valley alatt betérdel 1perc után. Bezuhan a gpu terheltség 50% körülre, vele együtt az fps is.
DamianB: sajnos máshol is látható a gond, nem a wot fos. Illetve de az, fos, mindig az is lesz
Viszont ezért most nem az a felelős. A win meg most lett hétvégén nulláról újrahúzva. Még szűz állapotában rá is toltam a játékot.
-
NTonee
veterán
válasz
Muerte #22513 üzenetére
a lekapcsolás semmit sem segített. Megnéztem Just Cause3-at, GTA 5-öt, egyiknél sem tapasztaltam hasonlót. Elvettem a worldoftanks.exe-től 2 magot, 3290MHz-re ugrott a proci, ezzel megnőtt gpu kihasználtság is (az eddigi max 60%-ról most 80% körülre), jobb lett az fps is. Na nem ment most sem az egekbe, de olyan +25fps lett.
-
NTonee
veterán
-
válasz
Muerte #22501 üzenetére
Ok, én a CPU 3090MHz-re reagáltam, mivel a 6700hq....33,33,34,35 szorzóval megy nem? Vagyis még így alacsony kihasználtság mellett is visszavesz valami miatt. 4 mag esetén 3300Mhz-nak kellene lennie. Úgy látom ennek a cpu fajtának is meghúzták a hosszútávú engedélyezett fogyasztását(max 45W). Jó nagy kibaszás.
Nálam a 47W is csak alulfeszelve stabil a 3600mhz-hez. Ha nagyon dolgoztatom visszavesz bő fél perc után az órajelből valamit. -
NTonee
veterán
válasz
Muerte #22490 üzenetére
annyit látok menet közben, hogy 1860 és 1660MHz között mászkál folyamatosan a gpu, kihasználtság 60-83%, hőmérséklet abszolút egyenletes hatvan pár fok. CPU kihasználtság 37-45%, folyamatos 3090MHz, hőmérséklet hetven pár fok.
80% gpu kihasználtságnál veszi le a gpu frekit 1660MHzre
-
Pocok256
veterán
válasz
Muerte #22479 üzenetére
Hagyjuk tényleg legyen igazad aki ért a matekhoz és megértette amit írtam nyilván azok nekem adnak igazat akik meg nem tudják mi az átlag és a átlag eloszlása a medián és a normál átlag közötti különbség azoknak esélyük sincs felfogni amit írtam. Matek órát nem vagyok halandó tartani legyen úgy ahogy szeretnéd
-
Pocok256
veterán
válasz
Muerte #22471 üzenetére
Eszméletlen durva hogy nem tudod megérteni hogy valaminek a 60 as átlaga nem jelenti azt hogy az átlag időrendben is átlagosan és egyenlően oszlik el. Én ezt itt be is fejeztem ha matematikából ilyen durva hiányosságaid vannak akkor nem tudok és időm sincs felzárkóztatni téged.
-
válasz
Muerte #22467 üzenetére
És nagyon drágák azok a monitorok. Én a jövőben szeretnék beszerezni ilyen monitort, jelenleg ez lehetetlen pofátlanul sokat kérnek érte.
(#22465) Pocok256: Én 30 képkocka esetén sem érzem hogy lassított felvétel menne. Viszont akár 100 fps felett is érzek képtörést, és kimaradást is mintha, amolyan ugrás féle egy adott ponton mindig pl a Superposition Benchmark-ban, amit már oly sokszor betettem. Nem zavaró számomra, csak ha nagyon figyelem látom elvétve. De értem mit mondtál, elfogadom.
(#22466) Darth_Revan: Nálam nincs G-Sync, Valójában nem érzem a hiányát, mert nincs rá időm. Megy a játék folyamat, nincs akkora gáz hogy szemet szúrna ez a téma.
De van egy durva példám. Middle-earth Shadow of War teszt alatt végig nagyon durván remeg a kép, gyors de remeg elég ijesztően. Nem játszom sokat mostanában, de ez felejthetetlen. A játék ok, a teszt beteg, eredmény korrekt. -
Pocok256
veterán
válasz
Muerte #22467 üzenetére
Na jó legyünk szemléletesebbek, hátha így leesik
Vegyük azt hogy 1 percben a monitorod csak 1 képet képes mutatni.
Majd nézzük azt hoyg 1 óra alatt akkor 60 at.
Van a kis monitorod mivel a képeknek a renderelési (elkészítési) nehézsége változó ezért első percben mivel csak nagy feketeséget látsz ezért kitol magából 59 fektee képkockát is de mivel a kijelződ 1 perc alatt csak 1 képet mutat ezért te a 59 fekete kis kockából csak 1 et fogsz látni. Majd jön a következő kép amin már mozogna a karaktered és tényleges képet látnál, de mivel nagyon lassú a géped ezért ennek a képnek a megjelenítése 58 percig tart mire kiszámolja így a maradék 58 percig nem fogsz látni semmit csak egy fekete képet és a maradék utolsó percbe kapsz majd 1 rendes képet. Mégis 60 óra / képkocka számod van.60 hz es monitor nem tud 200fps t megjeleníteni ezt sosem mondtam, de nagyobb fps renderelés esetén sokkal jobb lehet az eloszlási arány. Mivel az fps egy átlag. És az átlagnak se mediánja se eloszlását nem tudjuk abból megállapítani hogy menyni az átlag. Tényleg nem tudom egyszerűen elmagyarázni neked, nem mindegy hogy 20 pofont ha kapsz egy bokszolótól 1 percen belül kapod vagy pedig 1 éven belül. Miközben az év / pofon mindkét esetben 20 db lesz.
Azért fejlesztenek magas Hz számú monitort hogy folyékonyabb legyen a élmény, de ehhez az élményhez kell a megfelelő hardver is ami kitudja szolgálni.
Tényleg ha ezek után nem érted nem tudok mit csinálni ez egyszerű matek tessék utána nézni az átlag fogalmának a normál eloszlásnak és a szórásnak és akkor talán megérted. -
kdavid23
aktív tag
válasz
Muerte #22467 üzenetére
Én is így érzem... 60hz monitoron 60 képet látok mp-nként.
Annyi, hogy viszont volt már wot-ban, hogy g-sync nélkül 170fps-el ment a játék a 60hz-s monitoron, tüzeltem, a saját lövésemet nem láttam, de az ellenséget betalálta (lehet, hogy hülyeség, nekem is kérdéses...).
A másik, hogy 60hz-s monitor mellett g-sync-el 120fps-el szalad a wot, magyarul lefelez. -
Darth_Revan
veterán
válasz
Muerte #22463 üzenetére
Azért ezen pontosítanék.
Valóban, érezhetően simább és sokkal játszhatóbb a 40 FPS G-Sync-el mint anélkül, azonban 48 FPS alatt apró mikrolag kezd megjelenni és amikor körbeforgatod a kamerát akkor olyan mintha a texturák a háttérben "remegnének". Minél jobban 48 FPS alatt van, és minél finomabb az irányító (pl kontroller) amivel játszol, annál láthatóbb.Én azt mondanám, hogy ahoz, hogy abszolút "simának" lehessen mondani egy játékot még G-Sync-el is minimum 48 FPS KELL. Hasznos a G-Sync, mert hála neki nincs az, hogy amikor 58-59 FPS-el megy a játék 60 helyett akkor nem kezd akadni (rohadt idegesítő amikor G-Sync nélkül 60 FPS+V-Sync-el megy a játék, majd egy jelenetnél leesik 58-ra az FPS és amíg vissza nem megy, addig szaggat a V-Sync miatt), de gyakorlatilag 48-75(/120/144) FPS között van az a tartomány ahol tökéletes a G-Sync.
-
Pocok256
veterán
válasz
Muerte #22460 üzenetére
Igen ez a cikk is engem támaszt alá nem pedig azt amit te szajkózol, hogy nincs értelme 60 fps fölötti játéknak.
"Ha azonban a frame rate éppen csökken, a GPU még nem tudja küldeni a következő kockát, amikor egy adott kocka kirajzolása már befejeződött. A GPU-nak valamit küldenie kell, ezért ugyanazt az adott kockát küldi még egyszer (esetleg többször) – a monitor tehát kétszer (vagy többször) rajzolja ugyanazt a képkockát. "
Tényleg nem tudom, hogy most csak trollkodsz vagy komolyan írod amit vagy egyszerűen direkt nem érted meg amit írok. Az hogy valami 60FPS el megy egy 60 Hertzes monitoron NEM jelenti azt Vsync és egyébb szinkronizációs eszközök nélkül, hogy minden HERTZRE új KÉPKOCKA jut hanem csak azt jelenti, hogy 1 másodpercen belül 60 képkockát kapsz aminek eloszlása lehet 50 képkocka az első 0,1 ms be és 10 képkcoak a maradékba és mivel a monitor frissítése fix ezért látod lassabnak szavaddal élve input laggosnak. Míg ha szabadjára engeded a FPS értéket akkor ezeket a hézagokat van esélyed kiütni.
Nemtudom már egyszerűbben leírni remélem megérted
(#22463) Muerte
Hiába van G-sync ed 40fps nél ugyanúgy lassú laggos lesz a játék mint valami lassítot felvétel csak nem fog széttörni a kép. -
-
NTonee
veterán
válasz
Muerte #22360 üzenetére
Nem borulok ki, a gép működik 4db billentyűt leszámítva. Vicces módon azok is elkezdenek működni, ha pár percig izomból terhelem a gépet és belül beindul a kazán.
Meg ne kérdezd miért
Ha lenne egy hibás lap, amiről leszedhető lenne, vagy tudnám a csatlakozó típusát és beszereznénk, akkor KillHates átforrasztaná, legalábbis ez az elmélet.
Amúgy lehet, hogy rendelni fogok egyet az új szériából. -
NTonee
veterán
válasz
Muerte #22356 üzenetére
hülye voltam, baromira siettem, mert már késésben voltam melóból, szóval jahh, nem néztem meg. Ő annyit mondott, hogy kizárólag rajta keresztül érvényesíthető a gari, mert egy dell szalonban dolgozó haverja hozta ki neki Angliában. Jó, ez már elsőre is büdös volt, de úgy gondoltam, mivel nincs egy éves sem, így nem lehet gond vele. Nos, a dell rendszerében ki van nullázva a gari. A service tag benne van a rendszerben, de "no information available". És mint kiderült, valami spanyol rendelés volt, ami visszament, vagy ki sem lett küldve, mert shipping date-nél is 01.01.0001. szerepel. Refurbished lett, amiről a csóka állította szintén, hogy nem az, dehát ott címke rajta és refurb barna dobozos a cucc.
-
NTonee
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest