- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KillHates #97193 üzenetére
Igen, abban van ráció
/de akkor minek dobtam ki közel 300k-t a teljes vizes rendszerre.../
3080 igazából a KM-G X170-be való.
Enyémbe nem lenne G-Sync meg +15W (Dynamic) Boost sem (tehát 150W amin menne max.) és inf móddal kéne indítani (ez nem nagy dolog) de alapból nem ismerné fel a gép/BIOS.
Többire nem emlékszem.Szóval nagyon jó áron kéne lennie, hogy az nekem megérje és a 2080S-t is eladjam...
-
Csupati
őstag
A G-sync igyis ugyis elveszik, ha a 751be ha az X170 be rakja az ember. Sajnos ez ilyen :/ már a nyitott bios -al is oda a G-sync sokszor.
#97193KillHates
Ha már ugyis vizezve van akkor már az MXM adapter nem számitana mobilitás szempontjábol, csak kérdés Nála megmaradna e a belső kijelző, van e intel HD az X170 ben?! -
-
válasz
padzso #97194 üzenetére
Azért javasoltam ovekill procit, mert ha most valóban nem kell és meg tudod tenni, higy az R9-et visszafogod és a sok magból és cache-ből meg a bővebb utasítás készletből profitálsz az alacsonyabbra beállított órajelek mellett és ekkor nem fog melegedni a gép (mert a R9-esben full cover VC hűtés van) azaz csendben lesz és nem visítja ki az idegeidet...
-
válasz
MaxxDamage #97186 üzenetére
Ebben igazad van...
Pont azon privátoztunk Mikivel, hogy neked is egy MXM-PCIe riser kellene és abba egy 3090 a szolid 24GB vRam-jával. Az rendesen elköhögne még 4K-ban is.... -
smallmer
őstag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni.
Gaming közben van értelme a Zephyrus G14-em alá rakni bármilyen hűtőpadot vagy engedjem el, nem lesz a gépnek baja?2022-es 6700S
-
padzso
tag
válasz
Csupati #97184 üzenetére
Persze, FHD is elég, az jót tesz az akksiidőnek is, meg nincs annyira jó szemem, hogy "kilássam" az xK felbontást, IPS tökéletes, a mostaninál amúgy is jobb lesz. Cpu, gpu tekintetében nem kell semmi kiugró, nem is tudnék modelleket említeni, valami közepesen erős megteszi, nem lesz semmi 3d vagy videórippelés, "fűteni" pluszban vagy épp maxon forgó hűtőventiket hallgatni nem akarok. Köszi!
-
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #97186 üzenetére
Azért a 3080 al be lennél biztosítva örökre, lehet hogy "csak " 15% nyers erőben, de 16gb vram , az újabb dlss ezek később pl egy driver frissítésnél lehet többet hoznak majd. A Vram később jól fog jönni.
-
válasz
KillHates #97181 üzenetére
Mint ahogy az egyik jó ember írta nekem...
"From a financial standpoint, not really. The RTX 3080 MXM is about 15% more poweful than the RTX 2080 Super MXM on average from what I've heard." --->és bele gondolva, milyen igaz is.
Nyitott BIOS én is tudnék (dSanke megvan, külső eszközökön eltéve) és még gyári van, nem nyúlnék hozzá, ha nem muszály.
Prema ami nagyon kellett, de már letettem róla....beletörődtem/elfogadtam így ahogy van.
Obsidian (Full) minden szempontból megfelelő amit csak szeretnék jelenleg és ki se használom a tudást amit tudna a vas, mert ma néztem egy RDR2-t de 5 percet nem játszottam vele, más Gameval idén nem is nagyon játszottam.3080 a Clevomba csak úgy kéne, ha nagyon de jó áron lenne, de azt privátba beszélnénk meg! Ha úgy van!
-
-
padzso
tag
Sziasztok!
Beírok ide, hátha szétszedtek érte! 10 éves ultrabookomat cserélnék valami újabbra, valami masszív darabot keresnék, amit lehet mindennapi munkára használni. A fejem már megfájdult tőle, annyiféle választás van.
Amit ki tudtam kaparni: Zehpyrus G14, HP Omen 15, Legion 5 Pro 2021. Ősszel indul a karrierváltás, software system dev, szóval valami masszívabb, jó kijelzős gép jól jönne. A weboldalas mókolás, mellé a Visual Studio már akasztja a mostanit, kőkemény játék ne lenne.
Amiért itt érdeklődöm az az, hogy a gamerekbe viszonylag jó kijelző kerül, normális hűtéssel. Néztem üzleti cuccokat is: TP P15, P51, P53, Dell 7560, Elitebook 840, vagy túl heves, vagy a képernyő nem jeleskedik. (Remélem világos voltam, így a nap végén nehezen állnak össze a mondatok.)Köszi! -
válasz
MaxxDamage #97177 üzenetére
Nem szeretnél egy 3080-at a gépedbe?
Akkor intézek neked nyitott BIOS-t -
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #97178 üzenetére
Amúgy kíváncsi leszek mikor fog megmutatkozni a nagyon gyenge láncszem valahol a hardveremben, mikor nincs mese érzékelni fogom a változtatás igényét valahol. Jelenleg mindent is bír a természetem alatt kialakított hardver összeállításom. Így ahogy van ebben a formában most még szuper nekem is minden, mind hűtés mind teljesítmény oldalról kielégít. A régi időket idézi mikor asztalit használtam 2010 előtt és úgy évente mindig lecseréltem valamit, alaplap proci, majd a következő évben vga és elölről, az a érzés, feeling van és ez jó.
-
válasz
Csupati #97176 üzenetére
Az nekem is megvan, de még nem volt rá szűkség, mert minden megy Win alatt is Obsidian pogival. 100% elégedett vagyok így ahogy van, 5GHz+ sem akadály a CPU részről, (all core) ha kellene, de nem kell....igaz sose lehet tudni!
A GPU is bírja szépen az OC-t, ha kell, de az sem kell...mindenre IS elég nekem. -
válasz
Evil Snowman #97175 üzenetére
Igen, indult aztán kicsit használtam, restart Win10-be és megint Win11-be és ugyanaz a Blue Screen
/azóta Win10-be tolom...majd valamikor megnézem a Win11 rendszerem is - még jó, hogy mind2 a gépen van, 2TB SSD 1-1TB-ra osztva és egyik felén a Win10 Pro, a másik felén meg Win11 Pro/
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #97173 üzenetére
Killhates felrakta nekem a Dsanke nyitott bios a gépre, állítottam power limitet meg frekit benne , a fesz és áramfelvétel gyári érték, 70C "max terhelésen" (azért az idézőjel mert bőven tudna többet de nincs szükségem rá és igy viszonylag halk a cpu oldal , a gpu oldallal még kezdeni kell vmit.) szvsz jó ez a Clevo teljesen meg vagyok elégedve vele
.
-
válasz
MaxxDamage #97158 üzenetére
Tegnap jött pár frissítés, nálam egyelőre semmi gond. Remélem így is marad. Nálad sikerült megoldani végül?
-
válasz
Csupati #97169 üzenetére
Nem is Updatel, az Fixen van.
Miki ahogy mondja, a "Control Station"-nak az XTU zavar be, mert nem mind1 melyik XTU verziót rakod fel, mert a CS beáll.-k nem állnak be sosem...míg fel nem teszed azt az XTU verziót amivel jóErre mondtam, hogy Obsidian Update nem igen volt és lehetne, de telibe sz*rják akik ezt csinálják vagy csinálták..
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #97171 üzenetére
Szégyellem is magam miatta.
-
-
RM007
addikt
válasz
Csupati #97162 üzenetére
Leszedted? Hát ahogy frissül a Win volt már észrevételem arra hogy zavarják egymást az XTU-val.....az UV néha eltünedezik. Mit lehet erre mondani, nem igazán támogatott rendszer elem. A hardver támogatja a szoftverek meg egyre kevésbé, azért még megvagyunk. Néha ellenőrzöm hogy jelen van-e a beállított -0,100V. Így optimálisabb minden. (lehet lecserélem újabb XTU-ra)
Nézem a Control Centert és ott a beállított UV, meg olyan is van hogy le van nullázva, aztán megnyitom az XTU-t és látom mi az igazság az egészből, mert ha a kettő egyforma akkor igaz amit látok. Aztán megy egy cpu-z és az megmutatja mi a valós helyzet. -
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #97163 üzenetére
Neked fut a 3.0 , 9gen clevon csak a 2.0 megy. Arra meg sz@rnak rá.
Csapd ki a tpmet és nem fog frissíteni. -
RM007
addikt
válasz
vakablak93 #97165 üzenetére
Azt mondod gyorsabb, több fps lenne ssd-ről futtatva? Még ha igazad is lenne, mert így nem teszteltem, van elég mindenből nincs panasz a hdd-re sem. Aki itt értetlenkedik az a tisztelt topik. 3 ssd és 1 hdd van a laptopomban, akkor szerinted bajom van az ssd-vel?
1GB, a rendszer m2. sata, 2GB hdd, 2GB (1 + 1db) nvme ssd. Pár évet ha visszalépnék régi önmagamhoz már rég dobtam volna az 1GB tárolókat, na most sajnálom rá a manit. És nem tagadom egy darabig csak ssd volt a laptopomban, de kíváncsi voltam a hdd-re a mai felhozatal mentén lehet-e még számítani rá, és úgy látom lehet. Amit pénz áll a házhoz valamelyik tárolót ápgrédelem, lehet nem a hdd lesz, mert az 2GB és mert nincs rá panasz. -
-
nggabi
félisten
válasz
win10-eken az augusztusitól befagy az wupdate de attól még újra tudod indítani a gépet és felmegy a végén.
-
-
-
RM007
addikt
válasz
Akkor gyónok én is. Volt egyszer kétszer újraindulás. Fogta magát és restart ami nem baj csakhogy nélkülem, meg olyan is volt mikor csak elsötétült a kép. Ilyenkor tenyerel hosszan bekapcs gomb kilépés, és vár majd újra indítás. Szerencsére csak néha, ezeket az anomáliákat a frissítések számlájára írom, majd megedződünk benne, persze a fene se tudja ha áramkimaradás, ingadozás történik, nem is lenne baj egy UPS a háznál, csak amennyi az összfogyasztásom biztos nem lenne olcsó mulatság.
-
Ubul86
őstag
válasz
nálam tegnap volt kékhalál, valamiért valamelyik app energiagazdálkodására rinyált, de mire eltudtam volna olvasni, már újra is indult
szerencsére nem akadt meg. Mióta megvan a Lenovo, ~1 éve, az első kékhalálom win11 alatt
-
-
-
RM007
addikt
válasz
echterion #97150 üzenetére
És ki beszélt itt most hdd-ről induló rendszerről????? Azért érdemes megemlíteni, hogy HDD fronton is folyamatosan volt mindig is előrehaladás pl a gyorsítótárazás terén ahogy jöttek az újabb modellek. Aki rendszert hdd-ről indít az meg is érdemli a mai Windows követelmények mellett.
Az hogy egy mai 2023-as új játékot arról futtatok és még nem tűnik fel semmi idegesítő dolog azt meg hagyjuk meg annak aki használja. Elárulom még a telepítéseknél sem tűnik fel hogy mire megy, igaz nem mérem stopperrel, csak azt hogy hamar végez, maga a kicsomagolás, telepítés sem gáz. Próbáld ki ha tudod.
Attól hogy kicsit kikeltem magamból egyes kretén ssd teljesítmény miatt és meg mertem említeni a hdd szócskát, mintha ki lenne tiltva innen a topikból ér mindig támadás, nem kell, de amit mondok mögötte személyes tapasztalat van. -
echterion
nagyúr
Milyen tapasztalat hiányról beszélsz te? Azt hiszed, az ssd-k előtt senkinek se volt hdd-s gépe csak neked? Tudom, milyen a sebessége egy hdd-ről induló rendszernek és csak egy sima sata ssd-ről indulónak. És az egyéb, reakcióidőről nem is beszélek.
Attól, hogy valami neked megfelel, nem jelenti azt, hogy nincs nála jobb, szóval nem kell holmi fanboy-szintű kirohanásokat tolni a hdd-k mellett (pláne nem az 5400-as bajnokok mellett). -
RM007
addikt
válasz
wanted5 #97145 üzenetére
Sajnos vagy sem nekem még mindig megfelel a hdd nyújtotta sebesség kínálat. Ettől függetlenül szeretek mindenbe belekóstolni és kihasználni a lehetőségeimet. Ha spórolni akarok akkor ugyancsak élek vele, mindenkinél máshogy megy a pénzszórás, nincs két egyforma költségvetés szabályzás, mivel más is szerepel az életünkben.
-
RM007
addikt
válasz
echterion #97140 üzenetére
Ezt hallom már tőled is kb 5 éve olyan emberektől akiknek erre semmi rálátása, tapasztalata mivel ha akarnák sem tudnák használni.Ja igen akadozás, folyamatos töltögetés, megőszülök mire átmegy stb.....és én csak egyre jobban elmosolyodom ezeken, mert napi szinten használom. És tudod főleg gamer szempontból, mivel ott vagyunk.
Amit az ssd-ről írtam azt nem kell félremagyarázni, értetted nekem mi a fontos tárolóegységnél. Aki szeret terrás adatokat huzogatni nap mint nap az tegye, nem tartozom közéjük. Ugyanakkor figyelek arra hogy az emberek ne legyenek megtévesztve ezzel kapcsolatban, miszerint ssd alatt már nincs élet. A gyártók hitetik csak el a profit miatt.
-
wanted5
őstag
Egyébként a HDD is lassul, amíg 'üres', a lemez közepén sokkal gyorsabb, mint a széle felé haladva.
Igazából nem értem ezt a nagy másolási sebesség mániát, velem évek óta nem fordult az elő, hogy sok száz GB-ot másolnék, ha meg igen, akkor meg 99%-ban nem az SSD sebessége volt a szűk keresztmetszet.
Azt pedig nem vagyok hajlandó elhinni, hogy itt mindenki videóvágásból él. (jaaaa hogy magyarok vagyunk és majomra volt pénz, de a játékot már torrentezzük... és azt kell másolgatni, telepíteni (ezt nem kifejezetten neked címeztem RM))@RM a DRAM-mal ellátott SSD-k is csak addig gyorsak, amíg a cache be nem telik.
-
gyépés
aktív tag
válasz
nggabi #97142 üzenetére
Nem csak ott, kb. minden külföldi teszten és fórumon is. Vedd meg nyugodtan! Az alza kuponnal bestbuy.
Nagy előnye, hogy nem melegszik túl, és sok írásnál sem throttlingol: techpowerup teszt -
-
RM007
addikt
válasz
Ubul86 #97135 üzenetére
Az a baj hogy másolásnál egy kis idő után a hdd-m beelőzi.
Mikor még teljesen csupasz volt az ssd jobban teljesített, szóval az sem mindegy hogy van teleírva, de hát egy 1 terrás kapacitás mellett miről beszélünk. Láthatóan azért olcsó minden 1 terrás, semmire sem elég kategória.
Szeretem ha egyenletes írás-olvasás sebességet produkál az adattároló ezért sem bántam meg a hdd használatot sem, ha elindítom a több terrás másolást az kiszámítható mikor hagyja abba, nem pedig majd valamikor ssd-nél. Az összes ilyen dram nélküli ssd egy átverés. Legközelebb m.2 sata fejlesztés lesz, az én laposom minden evő. -
-
Ubul86
őstag
válasz
nggabi #97134 üzenetére
köszi, megvagyok lőve lassan az m.2.-kkel, mert a samsung oldala nem nvme-nek írta először, más oldalon ugyanazon típusra meg igen
mondjuk az is vicc, hogy rákeresve a mostani ssd-re , árukereső 90ért kínál ugyanolyat bele...nem is értemamúgy az olcsóbb kategória: crucial, wd green/blue, mi a gond átlagosan? mert nekem is kb csak játék + tárolás a cél. Nálam a wd is nagyobb névnek számít(ott)
-
törölt tag
[link] Samsung 980 1TB m2 nvme ssd
17290 Ft "GVHKEDVEZMENY" kód kasszánál
Tessék csak bővíteni. -
vakablak93
őstag
válasz
nggabi #97121 üzenetére
Köszi, már nézem is őket.
Kíváncsi vagyok hogy ha megjönnek akkor csak egy pár biliműanyag szürkére festett nyeklő nyakló-formátlan műanyag izé jön-e meg
.
Kínaiakból kiindulva ez a valószínűbb....Mondjuk közben látom ugyanezek fennt vannak amazonon is csak picit drágábban. [link]
-
formula01
senior tag
válasz
rodman73 #97122 üzenetére
Egyébként hosszú másolásoknál ez is belassul, mert ez is DRAM mentes. Tudom, mert ilyenem van. (sima 980) Mindennapokba nekem nem számít, mert filmeket meg játékokat tárolok csak rajta, ott ez nem észrevehető. De ha napi szinten akarsz rajta több száz GB-t tartalmat mozgatni akkor ne DRAM nélküli SSD-t válassz.
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #97124 üzenetére
Miért? Tesztelted őket.
A Samsung túl olcsó, talán alig használt újracsomagolt nem?
-
-
nggabi
félisten
[link] 1000 ft a kinyitható pöcök
-
Kike675
újonc
válasz
Csupati #97105 üzenetére
én abszolúte elhiszem de a laptopjaim FHD kijelzősek lassan 10éve, 15.6-ot használok, én is azt gondoltam,hogy na most veszek egy 1440p-vel szerelt változatot - nem 4k de azért csak QHD már - de én nem láttam azt a brutális változást ami nekem megérte volna, de lehet az én szemem a szar, sőt
de amikor cseréltem a CX oledet C2-re akkor se esett le az állam, de tény,hogy azért nagyon sokban fejlődött.
ha a mostani gépet cserélem akkor egyértelmű a döntés, szeretnék egy Alienware-t de egyelőre kissé távolinak tűnik a megvalósítása -
RM007
addikt
válasz
Kike675 #97117 üzenetére
Igen azért számítanak a méretek egy mobilis eszköznél pont ezért miért is ne lehetne csak 15 col a kijelző mert ha akarom külsőre is mehet, akkor meg nem vesztettem semmit. A vga többet ér, mert azt így nem lehet változtatni, alakítani. És minél kisebb egy kijelző a pixel sűrűség és a szemünk miatt annál szebb az összhatás.
-
vakablak93
őstag
válasz
Csupati #97105 üzenetére
Amikor egyszer ott jártam nekem is megmutatta, tényleg eszméletlenül jól nézett ki az a 4K Oled abban az AW-ban.
De hogy őszinte legyek szerintem ha egy Panda extra fos 55% srgb panelből pakolnának egyes gépekbe 4K-t az ugyanúgy negatív elmény lenne.#97106 ecterion: hát ez az, a komolyabb minőségű/színvisszaadasú stb panelekből csinálva 4K-t ez kicsit eltolhatja a dolgokat.
Így meg nehéz eldönteni hogy a felbontás vagy a jobb képminőség ami jobban tettszik. -
-
Ubul86
őstag
válasz
Mikulásbá #97113 üzenetére
ez is tök jó és hasznos lenne.
viszont akkor meg a fordított helyzet: mikor felnyitod az asztalon a kijelzőt, akkor ugye lent van az asztalon, nem feltétlen fog neked felemelkedni, főleg ha a bill részét még nyomod is lefeleígy akkor meg a kijelzőt lehet tönkrevágni erőltetéssel
szóval max ilyen félautomatikus megoldás: kinyitáskor neked kell gondoskodni róla, lecsukáskor meg visszahajtódna
-
nggabi
félisten
-
RM007
addikt
válasz
Ubul86 #97101 üzenetére
Én úgy próbálnám megközelíteni és ebben a videóban látszik is az a látvány amire hajtanék, hogy attól hogy több a pixel még teljesen mű lehet a látvány. Élesebb lesz a szememnek, de tök ugyanaz a hangulat lesz. Rossz a szemem nézek valamit, majd felveszem a szemüveget és ugyanazt élesebben látom. Előtte sem volt szellemképes, ugyanaz a szín, forma, hangulat, szemüveggel csak élesebb semmi több. Régebben néztem játékokat FHD fölé toltam a felbontást és láttam a különbséget, de semmivel nem adott többet nekem, attól még ugyanaz a megrajzolt játék grafika volt semmivel nem lett valósághűbb. Persze meg kell említeni mind ezt egy laptop kijelző mellett, esetleg kisebb monitor, amíg a textúra nem esik darabokra. Én nem vagyok felbontáspárti annál sokkal fontosabb nekem a grafikai kidolgozottság, lásd esetleg egy fénykép ami életet kap mint a videóban.
Hisz minden látvány csak egy bőr amit ráhúznak valamire, aztán jön a fizika a kemény programozás hogy azt el lehessen adni, ne az a érzés legyen mikor fotó előtt fényképeztem magam egy stúdióban, műtermi film, kell a kidolgozás. -
nggabi
félisten
ezmiez?
-
Ubul86
őstag
valahogy én is így képzeltem el az egész hátterét. ok, 32"-os monitornál simán kijöhet a 4K már, és csúnyácska lehet a fhd, bár wqhd, az meg 2560 x 1440. Épp a napokban nyomtam újra a System Shock 2-t, van graf upgrade patch is hozzá, fel lehetett tolni ennyire is a felbontást, csak 1999-es játéknál ugye meg se kottyan a gépnek.
De pl a Deus Ex-el próbálkoztam még, unreal engine-hez csináltak dx11-es patch-et, de nem engedte feltolni csak kicsit nagyobbra fhd-nál, ott már a monitor is rinyált érte, hogy nem jó (de csak infó box volt) viszont ugye minél nagyobb felbontás -> annál nagyobb erőforrás, ezért a fhd (max wqhd) után nem szivesen megyek, pont emiatt is, mert nem érzem, hogy annyit adna a 4K pl egy laptop kijelzőn.mondjuk pont múltkor beszéltük Killhates-szel, hogy ok a nagyobb erőforrás, de a felbontás miatt szebb még akkor is, ha a graf. settinget levesszük mondjuk ultra-ról high-ra, vagy mediumra (így meg akkor kb egál az erőforrás). (mondjuk ez csak a Horizon Zero Dawnnál volt téma, lehet másnál nem játszik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Macbok Pro 2020 i5/16/500GB 2 éves hibátlan 100% akku
- Lenovo Thinkpad T14s Gen1 - I5-10210U/16GB RAM/256GB SSD /Win11 - magyar billentyűzet - szép állapot
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest