- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kike675
újonc
válasz
Csupati
üzenetére
én abszolúte elhiszem de a laptopjaim FHD kijelzősek lassan 10éve, 15.6-ot használok, én is azt gondoltam,hogy na most veszek egy 1440p-vel szerelt változatot - nem 4k de azért csak QHD már - de én nem láttam azt a brutális változást ami nekem megérte volna, de lehet az én szemem a szar, sőt
de amikor cseréltem a CX oledet C2-re akkor se esett le az állam, de tény,hogy azért nagyon sokban fejlődött.
ha a mostani gépet cserélem akkor egyértelmű a döntés, szeretnék egy Alienware-t de egyelőre kissé távolinak tűnik a megvalósítása
-
vakablak93
őstag
válasz
Csupati
üzenetére
Amikor egyszer ott jártam nekem is megmutatta, tényleg eszméletlenül jól nézett ki az a 4K Oled abban az AW-ban.
De hogy őszinte legyek szerintem ha egy Panda extra fos 55% srgb panelből pakolnának egyes gépekbe 4K-t az ugyanúgy negatív elmény lenne.#97106 ecterion: hát ez az, a komolyabb minőségű/színvisszaadasú stb panelekből csinálva 4K-t ez kicsit eltolhatja a dolgokat.
Így meg nehéz eldönteni hogy a felbontás vagy a jobb képminőség ami jobban tettszik.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- E-book olvasók
- Beköszöntött az űrinternet kora
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Gumi és felni topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Eladó Dell G5 Laptop
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

de amikor cseréltem a CX oledet C2-re akkor se esett le az állam, de tény,hogy azért nagyon sokban fejlődött.
Muerte