Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
karolymezei
csendes tag
Sziasztok. Notebook vásárlás előtt állok és általában legalább 5-6 évre tervezek. Itt egy spreadsheet, amibe felírtam 4 notebookot: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cDVFEYoaPPzOk4dTDUq_ASTDtO2Ko6yd_tmGwroFmIM/edit#gid=0
Meg tudnátok esetleg nézni és megírni, mik a vélemények? Játszani is szeretnék, de videót vágni is, memóriát is azért akarok bele többet, hogy ne legyen gond hosszabb távon. Ha esetleg egyik sem, tudtok ajánlani másikat hasonló árkategóriában? Köszi szépen! -
Chiller
őstag
válasz
FőDudu
üzenetére
Van ott más gond is, nyomorított kurzorgombok, tükörkijelző, screen flickering, penta oled vagy mi a rák (2x kék subpixelek).
Külön érdekes, hogy 2db ugyanilyen gép is van tesztelve de más performancet tolnak. laza 20% különbséggel.... 60W TGP 4050-el is már.
Szóval biztosssss nagyon jó stabil lehet a hűtés akkor.Én bottal nem piszkálnám meg

-
válasz
Kelvin
üzenetére
Ez fél igazság, mert ezek kurva régi címek. A 4xxx már nem hardveresen hanem szoftveresen van szétpumpálva es kellenek az olyan címek amik tudnak erre a tényre építeni.
A 3070 ti papíron sokkal jobb mint a 4070 aztán mégsem.
cp2077 eléggé eszi az erőforrásokat es a 4050 megeszi a 3060 at.Nekem is 3060 as zephyrus-om van, de attól még a 4050 később fog elavulni mint a 3060, es az aki most szeretne laptopot vásárolni, azoknak erre hívjuk fel a figyelmét szerintem.
-
FőDudu
veterán
válasz
FőDudu
üzenetére
Persze maximum 100W koruli teljesitmenyt bir, azaz erosen komromisszumos a cucc.
Ranezesre VC hutese van. -
FőDudu
veterán
válasz
KillHates
üzenetére
Megiscsak olcso a Razer a 240Hz-es OLED kijelzovel?

13900h, 32GB ram, 4070 es 1,79KG? Ez mar orulet. Melle a 120Hz Amoled.A Zenbook 14X is durva - csak ott nincs RTX kartya. De ugyanugy 13900H.
De ott raktak ra jelentosnek tuno hutest is.A panelen meg ott a hely egy 3050 vagy erosebb kartyanak is. Szoval Asus is keszul erosen.
-
FőDudu
veterán
válasz
echterion
üzenetére
Voltam olaszoknal Unieuro-ban. (gyereknek tura cipo kellett, ott a Decathlon, hat ide is beneztunk)
Ott 2 HP Victus model volt, minosegre es osszerakottsagra nem panaszkodnek.
Rendben van.12700h/3060, 16,1". Nem nyeklik, nem nyaklik, a kepe is rendben volt. Persze ez nem az a hely ahol barmit is vasarol az ember. Gyerek megnezte az uj iPhone keszulekeket, nejem meg az Oled vs Qled kulonbseget.
Amit azonnal e;hoztam volna az a Samsung Galaxy Book Pro3, 2xAmoled nevu kijelzovel.
Na az odabasz, ugy nez ki rajta minden. 1,79kg, RTX 4050. -
surgyi
senior tag
válasz
Xerath404
üzenetére
Igen, igazad van az RTX 4050 a Frame Generation opcióval képes jelentős többletre. Elvileg a DLSS 3.5 viszont már nem csak az RTX4xxx-re hoz támogatást, ha jól tudom.
Ami miatt mégis megelégszek ezzel a 2K-s kijelzős Asus-sal, az egyrészt a ROG mivolta, másrészt ezek az árban olcsó, Rtx4050-4060 -al szerelt laptopok, eléggé gyenge kijelzővel és akkuval szereltek általában. Nekem a játék a laptopon csak nagyon alkalmi tényező, van PC és Xbox Series X is mellette. -
echterion
nagyúr
válasz
FőDudu
üzenetére
Nem a nit a fő baj vele, hanem a fakó színek. Én azt hittem, élhető, de saját bőrömön tapasztaltam, hogy nem, pedig elég "igénytelen" vagyok ebből a szempontból, de ehhez és társaihoz sajnos nem eléggé. Szóval jah, aki nem használja a kijelzőjét, annak jó vétel, a többiek meg...vegyenek drágábbat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mod.: hát ha tényleg a jobbik kijelző van benne, akkor jó vétel, de én most ezen nem lottóznék.
-
Kelvin
őstag
válasz
Xerath404
üzenetére
Mivel nem szeretnék túl sok időt ezzel foglalkozni, /sajnos már belekezdtem/ az első rtx 3060 vs 4050 videó. Akármennyitt kereshetsz ugyanezt az eredményt találod.
-
válasz
surgyi
üzenetére
Szia, persze!
Azért mert sok ezért a hardverért 450, nagyon sok.
Viszonyítás alapnak ott van a másik asus amit találtál, az ennek a modellnek a direct upgrade-je és még olcsóbb is.
Legyen viszonyítás alap hogy 400-450 ért már rtx 4050 es laposokat is lehet venni, amikben jelen generációs procik vannak és a 4050 pedig a dlss 3.0 miatt ketté hugyozza az rtx 3060 at

Röviden, a 2k-s kijelzős asus sokkal de sokkal jobb vétel 400 ért, de en már 4050 es lapost keresgélnék.
Sőt, 480-500 ért már rtx 4060 as lapos is van.
-
válasz
FőDudu
üzenetére
4070-el már 2 ezer €.

Képernyő ingázásra lennék kíváncsi, hogy sikerült kiküszöbölni a RTX 40x szériás laptopjaiknál.
-
Degu82
tag
[link]
Ez jó gép? Már úton van a másik csak kíváncsiságból jobban jártam volna ezzel vajon? 😅 -
cs.zs.
veterán
válasz
surgyi
üzenetére
Így első ránézésre azt mondanám, hogy
DDR5-4800-CL34
Már csak azt nem értem, miért szerepelnek az "XMP"-jelzők ugyanolyan számokkal, hiszen pont az lenne a lényege, hogy (ha lennének az adott gépben ilyen beállítások) az alapértelmezettől eltérő értékeket állítasz be.1,15 V
1,2 V
1,25 V
1,3 V
1,35 V
Ezeken más-más frekinek kellene ott lenni. -
FőDudu
veterán
Feherben meg jol is nez ki a fene egye meg...
Egy ezresert azet eleg korrekt masina ez. Ha valoban 300 nites 100% sRGB, akkor le a kalappal az ara elott. 120 wattos 4060 valoszinuleg birja majd a stapat.
Kivancsi vagyok mikor jut el egy ilyen KH-hoz kezelesre.
-
-
törölt tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nekem valami személyes problémád van a HP-val?
-
válasz
FőDudu
üzenetére
Kretén hápé oldal szerint:
HP 16,1 Zoll Gaming Laptop PC 16-R0000 adatok 1k € gép intel az oldal szerint:
40,9 cm Diagonale, FHD, 144 Hz, 7 ms Reaktionszeit, IPS, Micro-Edge, entspiegelt, 300 cd/m², 100 % sRGB, mit TÜV und Eyesafe® Display für schwaches blaues Licht (1920 x 1080)
ANMERKUNG: Nur mit Core i7-13700H- und i5-13500H-Prozessoren.HP 16,1 Zoll 16-S0000 Gaming-Laptop Serie adatok
Ott se biztos, hogy 300 nites a kijelző.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó lenne Levono mintára egy psref oldal a hpnál is.
-
surgyi
senior tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Na ezért jó ha hozzá értők megírják véleményüket!

Nézd, ennyit találtam a gyártói oldalon:Tested Speed (XMP/EXPO) 4800 MT/s
Tested Latency (XMP/EXPO) 34-34-34-76
Tested Voltage (XMP/EXPO) 1.10V
SPD Speed (Default) 4800 MT/s
SPD Latency (Default) 34-34-34-76
SPD Voltage (Default) 1.10V
Features Intel XMP 3.0 (Extreme Memory Profile) ReadyAkkor ez elvileg tudja 1.1V-on a megadott értékeket?

-
FőDudu
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ott azert az a proci is joval tobbet tud valoszinuleg.
Valoszinuleg rohadt nagy akciozasok lesznek hamarosan, e ugy gondolom jon megint egy valsag.
A geizhals-on ugyanerre 300 nitet irnak...
HP Victus 16-r0456ng Mica Silver ab € 999,00 (2023) | Preisvergleich Geizhals Deutschland -
válasz
FőDudu
üzenetére
De kretének HP-jék, bezzeg az ájemdés laptop 150 € többért 300 nitet tud.

-
FőDudu
veterán
Lehet valakinek megeri kiugrani Becsbe.
Mondjuk 250 nit az valami viccesen szar lehet. -
cs.zs.
veterán
válasz
surgyi
üzenetére
Nem kell sokat visszatekerned, nézz rá a 98703 hsz-re. Van benne 2 db 16GB-os Apacer NOX ram.
Az XMP általi 1,35 Volt az nem más mint a nép átverése, ugyanis 100 laptopból 99-ben nincsenek XMP beállítások a biosban.
Az említett hsz-ben a 2 ramon az olvasható: DDR4-3000-CL18. Csak az nincs ráírva (csak a gyártó oldalán lehet kikutatni), hogy mindez csak akkor igaz, ha a feszültség a biosban fel van húzva 1,35-re. Az sehol nincs a termék dobozán, hogy ha nincs xmp, és nem húzom fel, akkor DDR4-2400-CL17...
Szóval csak óvatosan azzal az 1,35 Volttal, mert lehet hogy neked sincs olyanod, és akkor az a kérdés, hogy a normál (1,1 V?) feszültségen mik a számok?
-
surgyi
senior tag
válasz
nggabi
üzenetére
XMP 3.0 Support a leírása szerint. (Just set and go. Programmed with the latest Intel XMP 3.0 profiles, the only thing between you and extreme performance is a simple BIOS setting.)
Maga a laptop tudja-e, arról fogalmam sincs. Lényeges hogy AMD CPU van benne, itt meg Intel XMP 3.0-ról ír, vagy az csak a szabvány jelölése?

-
surgyi
senior tag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
RAM melyik lenne bele megfelelő?
Érdemesebb, egyáltalán lehet DDR5-5200MHz vagy DDR5-5600MHz beletenni? Vagy elegendő a 4800MHz-es, csak alacsonyabb időzítéssel? Ezek ha jól látom 1.1V-osak, de vannak RAM-ok 1,35V-al is, ez lényeges? (Elnézést a láma kérdésekért, de nem vagyok jártas a témában, s nem szeretnék mellé lőni.)

-
surgyi
senior tag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Igen a RAM-ot mindenképp, 16GB-ot szeretnék azért, meg egy plusz 1TB SSD-t.
A G733QM-nél ami jobb paramétereiben :
-16GB RAM (bár DDR4-3200),
-1 TB SSD,
-meg a 4 hangszórós rendszer... gondolom a plusz 2X4W "mély hangszóró" teltebb hangképzést produkál,
-Illetve gyárilag telepített OS,
-talán a Kensigton kulcs isEnnél a G713RM-nél viszont a nagyobb felbontású és szebb kijelző, és a frissebb hardverek ahogy említetted is. Na meg az ár és vélhetőleg a garancia!

-
surgyi
senior tag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Szia! Lenne még egy lehetőségem, ugyanis még nem vettem át a rendelésem, tehát elállhatok a vásárlástól.
A gép a következő: ASUS ROG Strix G17 G713RM-LL153
17,3" 2560 x 1440, 240Hz, DCI-P3 % 100.00%
Ryzen7 6800H
8GB DDR5 4800MHz
512 GB SSD
RTX3060 6GB, Rog Boost 140W
No OS
MediaMarkt 3 év garanciával van szerintem, és 400.000FtEz jobban megérné mint a másik?

-
Juhaszatti
addikt
válasz
surgyi
üzenetére
Jó gép, sokáig ki fog szolgálni. De azért kicsivel többért (490 körül) már 6000-es szériás Ryzennel, DDR5-el is akadnak 17,3"-es 3060-as 1TB SSD-s gépek teljesen újonnan, 3 év garanciával.
Persze lehet hogy nem Rog széria, hanem mondjuk csak TUF.
Szóval ez így kb reális, nem volt kifejezetten rossz vétel, meg nem is egy rendkívüli fogás. -
vakablak93
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Ha bejön az apple platformra a gaming, és nem csak 1-2 kivétellel hanem úgy ténylegesen, akkor lehet a kövi masinám nekem is az lesz.
Csak az zavar hogy nagyon rá akarják kenyszeríteni az embert kreatív szoftverek esetén a sajátjaikra vagy a kevés álltaluk is támogatottra, azok meg nekem zömmel nem jönnek be..
PS-re se vagy LR-se se akarok visszamenni kínkódni...Mondjuk most eléggé elvagyok a Legionnal, ez az i9 13900HX valami beteg mit tud...
Olyan exportokat tol ki nekem néhány másodperc alatt, mint amikkel a clevo már csendháborítás terhe mellett is percekig birkózott...Szóval én most asszem ki tudom várni mi lesz a vége a vesszőfutásnak.
-
wanted5
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Az Apple pont most nyitott a gaming felé, a 15 pro-ra AAA gamek jönnek (Resident Evil Village, Death Stranding, AC Mirage + még jöhetnek bejelentések is).
Nyilván én arra számítok, hogy itt-ott azért meg lesz vágva, vagyis alacsonyabb felbontású textúrák, kisebb draw distance stb, de várjuk ki a végét.
Ha ez bejön és kimutatható számokat fog produkálni biztos, hogy a többi terméküknél is nyitni fognak. -
peet05
senior tag
válasz
Ubul86
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, hogy a "bőven" az mit takar. Ha mákunk van, talán még a 11-ben is hallották, ahogyan felszáll a jumbo-jet..
- vagy nem volt ennyire vészes a hőfok/hang páros?
Szerintem 1080p lesz az, dlss (3.0?) társaságában.
Illetve még kérdés, hogy melyik verzió. Szept. 21-én 2.0 patch, 26-án Phantom Liberty dlc. -
Ubul86
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
épp most játszok vele, ugyanúgy 3070 ugye...nem gondoltam volna hogy a 4xxx széria egyel kisebb tesójánál ilyen nagy előrelépés van, bár én most nem panaszkodok wqhd-ban röccenésmentes felhúzva a grafikát fullra (ray tracing vagy dlss nincs bekapcsolva, 1.6-os verzió még)
fps-ben kb mit jelent ez? ha amúgy is többnyire viszi a 60-at a 3070-es? vagy 4K-ban nézted?
-
FőDudu
veterán
-
válasz
KillHates
üzenetére
Azt akarod mondani hamarosan új cuccos után kell néznem?
Én a problémát abban látom hogy 1, ki kell szolgálni a felhasználói tábort úgy amilyen hardverrel rendelkezik, mert kell a vásárlói közönség. 2, Soha senki sem lesz egyeduralkodó, mert akkor lép a többi is. Az árak pedig emelkedni fognak, de meg lesz húzva a határ, mert annak semmi értelme nem lesz ha a felső 10 ezer fogja tudni csak megvenni, használni a legújabb termékeket. Egymást fogják szívatni a cégek a bejelentett szabadalmaikkal, vagyis lesz verseny, főleg ha egyszer győzni tud a több pólusú világrend és válogathatunk a felhozatalból.
Mindig jön a NASA hogy életet találtak......persze a támogatás miatt, aztán semmi előrelépés, hát húzni kell az időt.
-
Jó példa erre az Apple ARM fejlesztése, illetve az implementálása a notebook/desktop vonalra. Sokan nem tudjuk igazán, hogy a telefonjainkban lévő, csupán pár Watt-ot pöfögő chip-ek számítási teljesítménye bizony eléggé brutális. Vegyük azt alapul, hogy a telefonom kijelzője (nem tudom pontosan) 2400x1080. Az öreg Snapdragon és a mellette gugoló Ardreno bizony simán kihajtja 40-60 fps-el a Genshin-t, egy Asus gamer telefonban meg 3800x1400-ban simán megy 120-al is. És ezek az eszközök csupán 5-8W TDP-vel bírnak akkuról is mennek jó pár órát.
Na fogta az Apple és az M1 megjelenésekor szépen cluster-be fogott 4+4 vagy 6+2 vagy 8+2 telefonba való úgyegyébként az akkori kor legcombosabb mobil A14-as prociját, írt rá egy oprendszert és belesz@rt az IT világ ventilátorába...
Na, itt tartunk most: ha az almás rendszerre megjelenik a directX SDK akkor dobhajuk ki a fenébe a gamer gépeinket. Én teszteltem az M2Max-ot és jelenleg a totál alfa állapotában lévő motor a 60W-os prociból egy 12900 i9 asztali RTX2080 párosának a teljesítményét hozza ki. Ha ezt majd igazából optimalizálni fogják, akkor a fenti hardverspecifikációk négyszeresére lehet számítani
Már csak az a kérdés; az AMD vagy az Intel fog hamarabb "kapcsolni"? -
válasz
KillHates
üzenetére
Hát igen az Nvidia megmondta hogy a dlss irányé a jövő. [link]
Vagyis a mesterséges inteligencia egyre nagyobb szerepet fog kapni. Kíváncsi leszek a maga idejében az 5000-es szériára az mit fog hozni.
u: Hát off-ban. Kicsit olyan érzésem van mikor egy valutánál megkérdezné valaki vajon mennyi aranyfedezet van mögötte. Vagyis a spekuláció. És mennyire lehet befolyásolni a felhasználói tábort lenyúlásilag. Szerintem a teljes kiszolgáltatottság mikor a hardver ereje már szinte semmit sem számít az okoskodással szemben. Mint mikor már felhő alapú crypto pénz lesz forgalomban kézzel fogható fizető eszköz helyett... mint a jövő amit nekünk szánnak.
-
Csupati
őstag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Utána néztem mert máshol kérdezték , meglehet vasalni a gpu-t is ,de elötte síkba kell csiszolni a Die-t hozzá és ujra lakkozni
, gyárilag domború a felülete ezért ha meg is vasalod a gpu die-t a szélei nem fognak rendesen érintkezni és az elmelegszik mig a közepén azt látod hogy jó.
-
FőDudu
veterán
válasz
KillHates
üzenetére
Az Alzas szerintem nem 3 ev garis (nem lattam a garancia szot csak a vasarolhato 3 ev garancia kiterjesztesnel), de a Digiprime-nal van annyiert 3 ev garival.
Nalunk itt akad HP Victus Ryzen 7640 procival es 4060 Gpu-val kicsit dragabban - 1300 Euro kornyeken mar meg lehet csipni. Lehet az sem szar...
-
-
válasz
surgyi
üzenetére
Ahogy nézem nem az Asus adja a garanciát rá, hanem a forgalmazó "bizniszboxos" partnere. Én lehet, hogy kihagynám, mert ez olyan gari lesz, hogy elviszik valahová, hogy ott patkolják meg neked a gépet...
Hogy megérte-e? Ha ilyenre vágytál, akkor mindenképpen, de én most 450-ért nem tudok nagyobb bestbuy gépet, mint asz ALZA-tól a 4060-al szerelt Csigabájtra marticázott TongFang amire 3 év garit az az ALZA!
A 4060 porba alázza a legtöbb GPU-t most amivel itt mórickázunk a topicban. Igen, még Maxx másfél kilowattos szörnyetegét is
-
-
surgyi
senior tag
Sziasztok!
Első sorban KillHates-nek címezném a kérdésem.

Ma csaptam le erre a gépre (Asus Refurbished), ASUS G733QM-HG001T , mely a következő paraméterekkel bír:
AMD Ryzen 7 5800H
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
17,3" IPS, 1920 x 1080 (Full HD) 300 Hz
16GB RAM DDR4-3200MHz, 1TB SSD
4 hangszórós Dolby Atmos
4 cellás akku, 90Whr
Windows 10 HomeKérdésemre a bolt ezt a választ adta: "A termékre 1 év nemzetközi gyártói háztól-házig garancia van, ami 3 évre hosszabbítható a Businessboxxal. A termék magyar billentyűzettel rendelkezik és teljesen új állapotban van!"
Megérte a 450.000 Ft-os vételárat szerintetek? Érdemes vásárolni hozzá kiterjesztett garanciát? (Kb 23eFt +1év és 41,5eFt a +2év hozzá) Mire érdemes esetleg átvételkor figyeljek? Milyen a max sebességű DDR4 RAM, ami bele rakható, s hozna érdemi előrelépést?
Sorry a sok kérdésért, csak szeretnék tisztán látni mielőtt érte megyek! Köszönöm a hasznos infókat/véleményeket Urak!

-
válasz
Rexton
üzenetére
Nem az össz TDP-vel van a baj, hanem azzal, hogy az Intel a 80-150W meleget egy nagyujjkörömnyi helyen próbálja átszuszakolni a hűtésbe, míg az nVidia vagy a Radeon egy fél tenyérnyi helyen a sokkal kevesebb ideig termelt 175W-ot. Kb ilyesmi arányban:
Persze el fog jönni az az idő amikor oda is fém fog kelleni, mert az nVidia jó úton halad a főzőlap-fejlesztésben, és ez az ami inkább nekem jelent majd nagyobb szívást...
-
Degu82
tag
Esetleg ha holnap estig lát valaki valami nagyon jó vételt addig még visszaléphetek bár nem nagyon tervezem,mert erre még van jövő márciusig gari is a boltból ahonnan vették.
Köszi a segítséget addigis. -
válasz
Degu82
üzenetére
Vedd csak meg az Asus-t, főleg 115-ért az nagyon jó vétel.
A 1060-as HP Omen effektív gyorsabb, de nem ajánlom, mert nagyon könnyű ráfutni hibás gépre illetve bármikor elromolhat, egy időzített bomba. Az Asus egy modernebb konstrukció, viszonylag keveset javítottam belőle és jól lehet a hűtését is "tuningolni" Szóval én inkább azt venném, 125-ért is elég jó vétel, így meg igazán BestBuy! -
Csupati
őstag
válasz
Degu82
üzenetére
Vagy ezt kéne lealkudni 120ra, ha annyiért el tudod hozni ez biztos kiszolgál majd. [link] vagy ez [link] de itt csak 3gb a vram.
A 6-7 generációs i5 az 4 mag 4 szál, az i7 4mag 8 szál, a 8-9 . generációs i5 4mag 8 szál, az i7 6mag 12 szál már.
Vagy ha később van kedved foglalkozni vele Omen gtx 1070 el 130 de elvileg alkuképes [link] -
cs.zs.
veterán
válasz
Degu82
üzenetére
Bár itt hirdetni tilos lenne, tudok adni hozzá 2db x 16 GB DDR4 ramot. Csak párban!
A topikgazdát pedig meghívom egy kupica szabolcsi házipálinkára
[kép] [kép]
Lenovo Legion i5-10300H + GTX1650 laptopunkban használtuk kb 1 évig, azt a laptopot 1 éve adtuk el, ez a ram azóta a fiókban pihen. Első tulaj vagyok, számlával, ipon.hu-n vásárolva.
XMP nélkül DDR4-2400 CL17,
ha pedig lennének valamelyik gép biosában XMP beállítások, akkor DDR4-3000-CL18.
Jelen esetben nincs jelentősége, mert az i5-9300H úgyis csak 2400-ig kezeli.
-
Degu82
tag
válasz
Csupati
üzenetére
Hosszú távra mindenképp. Egy dell n5010em volt amit 10en pár évet nyúztam. Most megadta magát végleg(alaplap). Az helyett szeretném jópár évre. Majdnem az is elég volt a játékigényeimre így egy ilyen gamer bőven tudja azt ami nekem kell. Remélem ezt nem viszik el mire sikerül felvenni vele a kapcsolatot. 😅 Sajnálom azt az Alieanwaret amúgy,mert az tetszett a legjobban külsőre is meg megszoktam a 17es kijelzőt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Napelem
- Ubuntu Linux
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Muerte