Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

veterán

válasz Ubul86 #97101 üzenetére

Én úgy próbálnám megközelíteni és ebben a videóban látszik is az a látvány amire hajtanék, hogy attól hogy több a pixel még teljesen lehet a látvány. Élesebb lesz a szememnek, de tök ugyanaz a hangulat lesz. Rossz a szemem nézek valamit, majd felveszem a szemüveget és ugyanazt élesebben látom. Előtte sem volt szellemképes, ugyanaz a szín, forma, hangulat, szemüveggel csak élesebb semmi több. Régebben néztem játékokat FHD fölé toltam a felbontást és láttam a különbséget, de semmivel nem adott többet nekem, attól még ugyanaz a megrajzolt játék grafika volt semmivel nem lett valósághűbb. Persze meg kell említeni mind ezt egy laptop kijelző mellett, esetleg kisebb monitor, amíg a textúra nem esik darabokra. Én nem vagyok felbontáspárti annál sokkal fontosabb nekem a grafikai kidolgozottság, lásd esetleg egy fénykép ami életet kap mint a videóban.
    Hisz minden látvány csak egy bőr amit ráhúznak valamire, aztán jön a fizika a kemény programozás hogy azt el lehessen adni, ne az a érzés legyen mikor fotó előtt fényképeztem magam egy stúdióban, műtermi film, kell a kidolgozás. :))

Új hozzászólás Aktív témák