Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
Degu82
üzenetére
Teljesen jó ez is, meg a 250-ezres Ideapad gaming is.
Én a proci miatt az ACER-t választanám, feltéve hogy elég jó a kijelzője.
5.generációs Ryzen erősebb is, és takarékosabb is mint a 11 gen Intel
összehasonlító link
(egy 1300 résztvevős listán 127. hely a 309.-kel szemben) -
Degu82
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
[link]
Ez nem jobb 250ért?
Ja látom már megelőztél
-
nggabi
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
kár h acser
egy ideapad lenne 240ért 1650-el na az lenne a mai világban szó nélkül 
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Öcsielvtárs
üzenetére
-
Degu82
tag
válasz
Öcsielvtárs
üzenetére
Engem lehet érdekelne. De U-s proci elég lehet ehhez a gpuhoz? Milyen lehet a hűtése és a kijelzője? Meg ram bővíthető e? Mert mondjuk 250 körül már van Ák-n gamer lapos is.
-
Szotyi222
aktív tag
Ingyen játék [link]
-
cs.zs.
veterán
Skacok,
én nem láttam semmi extrát sem az emagon, sem a mediamarkton....
Más:
Múltkor beszéltünk itt arról, hogy
Legion milyen jó abból a szempontból is, hogy a lehető legjobb SSD-k kerülnek bele, egészen pontosan Samsung PM981a, ami egy DRAM-mal ellátott, 3500/3000 MB/sec sebességű TLC SSD.
ASUS ehhez képest milyen szarevő, hogy egy 410-20-30-ezres ROG Zephyrus-ba sem a lehető legjobb SSD-t teszi, hanem helyette Intel 670p QLC, 3000/1600 sebességgel.
Kicsit féltem is, hogy a Zenbookban is vmi (Legionhoz képest) gagyi lesz,
de szerencsére tévedtem, itt kitettek magukért, a PCIe 3.0 x4 szabványból kihozták a maximumot. Ugyebár itt az elméleti max sebesség 4000 MB/sec, de 3600 fölé menni már nem nagyon lehet.
Ilyen 512GB SSD van a Zenbook 14X-ben: HFM512GD3JX013N
és kb ezt produkálja:
-
Phix
tag
Én is találtam ma egy bestbuy-t (szó szerint), de legalább olyan szervezőmunkára lesz szükségem hozzá, mint cs.zs.-nek...

A BestBuy-ban 600 dollárral lett olcsóbb a QHD-s Asus G513QY AE... Így elhozható 1100 USD-ért (meg sales tax, persze) [link] A hónapokkal ezelőtt kinézett két célpontomból ez volt az egyik - mák!* Azért, ha valaki épp az Államokban tartózkodik közületek, és jön haza hamarosan, akkor szóljon már rám, legyen kedves, mert akkor nem szervezkedem tovább.
(Pláne, ha történetesen épp Oregonban, Delaware-ben vagy Montanában van az illető - no sales tax! Minden fillérért lehajolunk..
) -
Gergello
addikt
válasz
Bluesummers
üzenetére
Arcképe alapján 2 jöhet szóba:
- a csillagszemű juhász
- a fehérló(mostoha)fia -
Dhampir
félisten
válasz
Bluesummers
üzenetére
A szerző.
-
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hehe, emlékszem Pécsett volt anno kb. 18 évvel ezelőtt egy olyan akció, hogy (a pontos százalékokra nem emlékszem, így csak nagyjából írok) 3 termék vásárlása esetén 20% engedmény, 4 termék esetén 30%, 5 termék esetén meg 40% árengedmény.
Kiválasztottam a 3 legfontosabb cuccot, AdiStar futócipőt, hosszú futónadrágot és hosszú futófelsőt. Ez volt anno kb. 100.000Ft (a cipő tényleg brutálisan minőségi volt és írtó drága, valami 50.000-60.000Ft, mintha most lenne ez 200.000Ft-os áron - jó 10 évig használtam, bírta rendesen - link).
Na szóval, a 4. és 5. termék egy 200Ft-os Adidas kitűző volt
S akkoriban nem úgy volt, hogy a legolcsóbb termékből jött le a kedvezmény, hanem a végárból.
így a 100.000Ft-os vásárlásból lett 60.000Ft
-
Dhampir
félisten
válasz
cs.zs.
üzenetére
Amint Darth Vader mondta hajdanán A Birodalom visszavág című epizódban:
"Ügyes. Roppant ügyes. Obi-Wan jól megtanított, hogyan uralkodjaz érzelmeidena pénztárcád felett."Egy közismert mondás szerint "Pesten laknak az okosok, Budán az ügyesek." Ebben az esetben erre módosíthatnánk: Pesten laknak az okosok, a Gaming notebook topikban az ügyesek.

-
cs.zs.
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Próbáltam tényszerű lenni. Nem írtam le előre, pedig már terveztem egy ideje, de nem tudtam hogy összejön, vagy nem.
Ez egy járható út, mindenkinek ajánlom, ez a lényeg!
-
Szotyi222
aktív tag
Asus tuf 200k ?? [link] ??
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Már jó ideje nem terhellek titeket az agymenéseimmel, csak a fióknak írogattam néhanapján önmagam szórakoztatására, a fáradt gőz kifújására, stresszlevezetésre, vagy csak úgy, de a mai nap folyamán megszületett az első blogbejegyzésem a hőn áhított akciók aktualitásaival összefüggésben. Amennyiben érdekelne benneteket akár kikapcsolódásképpen, fogadjátok szeretettel az alábbi LOGOUT linken:
BLIKK FREUD ÉJ idején, avagy szertelen ábécé a képzelt vásárlói archetípusokról

-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
cs.zs.
üzenetére
Én az Iponhoz küldtem GLS-el egy őskövület laptopot, ami bekapcsolt, még Windows 10-et is tettem rá, hogy lássák, működőképes a gép. 2 nap múlva jött az email, hogy minden rendben, megkaptam az 50 ezres kupont, náluk lehet levásárolni dec.31-ig Asus laposra. (bármilyenre)
Ha kell valakinek, szóljon, én nem terveztem felhasználni.
-
cs.zs.
veterán
(szigorúan netes rendelés volt, bolti átvétellel, 2 hétig egyébként is visszavihetném, de nem tervezek ilyet)
(majd a holnap reggeli árak láttán)
Undercover 85266
nem, nem ez a legolcsóbb OLED, vannak ettől olcsóbbak
digiprime.hu keresőbe beírod hogy OLED, nyomsz egy entert...de ennek 2 ventillátoros 2 hőcsöves hűtése van,
bal oldalt cuppan bele a töltő,
16GB 4266 RAM van benne,
Ryzen5-5600H procija van,
stb stb stb, meg még pár dolog, amiért én ezt választottam -
cs.zs.
veterán
válasz
CaptainMagic
üzenetére
Akkor először is keress Jófogáson, vagy Hardveraprón, vagy bárhol
egy régi ótvar rogot vagy tufot, és told bele...
https://asuspromo.hu/ASUS_Upgrade_Program -
CaptainMagic
csendes tag
Sziasztok,
Kis segítséget szeretnék kérni első gamer laptop vásárlásom kapcsan. Nem igazán jutottam előre a gép kiválasztásában, a büdzsé 600k körül lenne, specifikáció szempontjából pedig 17,3-as kijelző. Eddig talán a befutó egy Asus Rog Strix G713RM-LL055. Előre is köszönöm a segítséget és az esetleges ajánlásokat

U.i.: lehet a milyen laptopot vegyek topicba kellett volna posztolnom, ha igen ezt törlöm, bocsi
-
cs.zs.
veterán
szóval
Kedves Mindenki!
Pár óra múlva black friday, és ki tudja milyen akciók várhatók, de ...
Asusnál egyébként is laptopcsere-akció van, és az ebben résztvevő 2 termékcsoport (Zenbook és ROG) ténylegesen nagyon jó áron elérhető. Jelen pillanatban úgy gondolom, hogy emiatt az akció miatt ez a 2 termék nem lesz benne BF leárazásokban, már csak azért sem, mert vészesen fogynak további leárazás nélkül is.
Felhívtam telefonon digiprime-ot, és visszaigazolták, hogy igen, működik az akció, ha a gép bekapcsol, illetve ha a biosból a gyári szám kiolvasható, 120 ezret ér a Zenbook, 200 ezret ér a régi ROG és TUF. Foramax.hu-val online chatban beszéltem, ők azt mondták, attól működőképes egy gép, ha böngészőbe belép.
A lényeg, hogy mivel erre a Zenbookra vágytam, szétnéztem Jófogáson, van-e ott bármilyen Zenbook. Van.
20.000 Ft-ért volt meghirdetve ez, eleve úgy, hogy ALKUKÉPES.
15.000 Ft-ban egyeztünk meg, és még a vonathoz is kihozta reggel a tulaj, úgy, hogy le se volt törölve, voltak rajta dolgok:
És akkor pár órával később én ezzel besétáltam a digiprime-ba, és 120.000 Ft-ért leadtam.
... és így 190.000 + 15.000 Ft-ért megvettem a 300-310-320ezres átlagárú
rég vágyott Zenbook 14X OLED-et...
AJÁNDÉK EGÉRREL !!
-
cs.zs.
veterán
válasz
SlayerSub
üzenetére
A nemzetközi garancia minden gyártónál 2 év, Magyarországon a törvényi háttér miatt 3 év.
A 3 év eleve úgy jön ki, hogy a 2 van meghosszabbítva 3-ra.
A 3 évre már nem tudsz venni további 1-et.
Itt van amit ma vettem, regisztráltam, és érdekes módon helyesek a dátumok:
Garanciahosszabbítás gombra kattintva pedig ezt írja ki:
-
-
-
válasz
undercover
üzenetére
Ahogy consono kolléga tökéletesen megfogalmazta:
ha játszani szeretnél, akkor a G15 (főleg ha ricogsm-ét veszed meg) a best-buy
ha inkább tartalomfogyasztás és régebbi egyszérűbb játékok, akkor meg a 16X -
cs.zs.
veterán
válasz
undercover
üzenetére
A kérdés az, hogy a sok játék mellett van más is, erősebb GPU kell,
vagy van a minden más, és néha játék is, és nem a GPU a fő... -
consono
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
A Dell jobb játékra (90w-os a 3050, jobb hűtés), az Asusnak meg jobb sokkal a kijelzője...
-
undercover
őstag
Bedobok egy kérdést...
Szerintetek ha egy kicsit számít a gaming is.
ASUS VIVOBOOK PRO 16X vagy pedig a DELL GAMING G15 5515? Éri meg jobban. Most 300 körül erről a két gépről tudok vagy lenne más is?A segítséget megköszönném.
-
cs.zs.
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Az azért érdekes, mert nálunk
(2019 karácsonyán kötötték a gigabitet, a 2020 tavaszi Covid miatti ingyenes net nekünk már pont gigabittel volt)
amikor hivatalosan 30/5 volt , akkor 40/11 volt a tényleges, és az érduplázással lett 80/22.
A "gyermekek" állandóan játszottak, úgy volt beállítva a router, hogy bárki aki csatlakozik, max 22/7-et kaphat. Folyamatos nyafogás volt.Ennyiből is jó a gigabit, nem kell korlátozni senkit.
-
válasz
Gergello
üzenetére
Nálam 30/5 van hivatalosan max. (Telekom) és a 2 eres duplázva van 4 eresre (nálam), így fix. 50/10...
Város 8km távolságra, mellettem lévő falu(k)ban amik távolabb vannak, már van optika (használatban) Telekom által...én nyúzom őket meg Polgármestert is, hogy mi lesz már és évek óta tervezés alatt van még mindig. Az optika meg a falu táblánál van, tehát a vonal addig ki van építve/húzva, de az 50m-re lévő T központhoz már nincs elhúzva.
Most 2023 első negyedévre ígérték...a kiépítést.
-
Gergello
addikt
Nézzétek meg ezt a hirdetést HA-n.
HP Victus 16-e0014nq - ÚJ 16" FullHD IPS GAMER notebook - Ryzen 5, 16GB, 512SSD, RTX 3060, W11
390-ért RTX3060 van benne, ha nem elírás. Nem tudom hány W-os lehet.
-
Gergello
addikt
válasz
cs.zs.
üzenetére
Hát az eléggé kint van tényleg, már kicsit barokkos túlzás is azt mondani, hogy Szeged. Mész még 2 percet, akkor már azt mondom, hogy Bordány. Nagy pech. Nekem Szegedtől 10 percre faluban már bent van a telekom üvegszál 2000/1000. Dorozsmai netszolgáltatónak van olyan csomagja, hogy 400/60, 4200 Ft-ért, az még elfogadható lehet, ha épp elérhető lenne ott.
-
echterion
nagyúr
válasz
nggabi
üzenetére
Elmegy maximum. Az a gpu így lefojtva csak nyomokban tartalmaz gaming jegyeket, fhd high beállításokra full alkalmatlan. Ha a gyereknek kell egy gép otthonra, akkor faca, de komoly játékokhoz nem elég. CPU oldalról még jó az a gép, elég magas frekin ketyeg ahhoz, hogy ne az legyen szegény csonka gpu mellett a szűk keresztmetszet.
-
FőDudu
veterán
válasz
nggabi
üzenetére
KH igazan letesztelhetne mit bir.
Mert amikor par honapja en hoztam fel egy ilyen 4 magos proccal szerelt gepet, mindenki lehurrogott, hogy ugysem birja kihajtani a dedikalt kartyat.Akkor valami feher MSI vagy egyeb masinaban volt ilyen...
Amugy KH azt irta, valami nem kerek azzal a kijelzovel.
-
nggabi
félisten
Eladó legújabb Lenovo Legion S7!
A laptopnak gyárilag nem tartozéka töltő, de adok hozzá egy gyári lenovo 230w-osat.
ilyen van?
-
KISDUCK
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ja hát ez ilyen, nem bánom hogy nagy összegnél nem vagyok impulzus vásarló. Lehet hogy pár évet kihúzok meg a mostani géppel. Karácsonyra inkabb a steam készüljön akciós age of empires 3 definitve edition - complete historyval.
-
Llew
senior tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
HA-n van fent 6 darab. Ezek szerint párat eladtak, vagy megtartják, mert több volt.
-
cs.zs.
veterán
válasz
firniksz
üzenetére
Keresztfiam GTX1660Ti 6GB GPU-val sem tud rendesen jászani, utálja a gépet, mert akad-szaggat minden.
Szeged külvárosában laknak, 5/0,5 megabit internetük van. Khmmm...
Egy megyeszékhelyen... Nem, nincs ott nagyobb.
Imád ide Szabolcsba jönni, egy egyszerű kis faluban 2000/1000 Telekom net van,
itt 1600-1700/1000-1100 megabit mérhető...
Szóval neked elég jó neted van ahhoz, hogy ne döccenjen le állandóan a játék? -
Ubul86
őstag
válasz
firniksz
üzenetére
Roblox recommended requirements
Memory: 4 GB
Graphics Card: AMD Radeon R7 240
CPU: Intel Core i3-2120
File Size: 1 GB
OS: Windows 10szóval kicsit feljebb kell váltani i3-ra vagy vele ekvivalens amd-re...1650-es gépek simán kihajtják, de szerintem ide egy sima intel hd 1 gb-al szerelt gép is bőven elég lenne.
-
FőDudu
veterán
válasz
firniksz
üzenetére
Ha jol remlik a ROblox kb barmin elfut ami nem tul oreg. Fiam 1-2 eve nyomta.
Amin elment a Minecraft azon a Roblox is ment.Computer Hardware & Operating System Requirements – Roblox Support
Majd mikor jonnek, hogy vegyel nekik Robux-ot, akkor nezz ennek utana.
-
firniksz
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni! A lányom játszani kezdett egy Roblox nevű játékkal az öreg Lenovo R400-as laptopomon, és akadozik a játék rajta. Én abszolút tudatlan vagyok az informatikában, abban szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen teljesítményű - specifikációjú laptop kellene ahhoz, hogy ez az online játék akadásmentesen fusson, a lehető leggazdaságosabb formában?
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
echterion
nagyúr
válasz
cs.zs.
üzenetére
A Tuf anyaghasználat miatt nem nyerő nálam elsősorban, meg persze kijelző is ratyi, ez igaz.
Akárhogy csűröd-csavarod, 3050-ből sose lesz olyan gép, ami a kért beállításokkal futtatja azokat a játékokat. Maga a gpu nem felel meg a követelményeknek, így lehetne bennük akár csilivili oled is, akkor se lesz oda jó.
Marad a kompromisszum, vagy a használt, de még garis gép. Láttam pl. GP66-ot 3060-nal az előbb 350 körül, ott lehetne érdeklődni sztem, az egy korrekt masina. De mivel újat keres, ez is kiesett. -
cs.zs.
veterán
válasz
Starchm
üzenetére
2 hete volt a Mediamarktban 1 napos Asus Vivobook Pro akció,
amiben az egyébként kb 600ezres i7-... gépet 300-ért lehetett hazavinni. i5 procival kerül a boltokban 360-400-ba.
Dobd fel itt a kérdést, ki hajlandó 390-ért eladni a 2 hetes vén retket, hátha lesz valaki.
Mindkét fél jól jár. -
cs.zs.
veterán
válasz
echterion
üzenetére
TUF sokat fejlődött, az új gépekbe nagyon szép hűtéseket rittyentettek, de valahogy képviselni kell a belépő szintet - ... kijelzővel. Na jó. ALAP kijelzővel.
Az a probléma, hogy a legolcsóbb 3050-es gépekben olcsó, fakó kijelzők vannak. Ha keresünk egy jó kijelzős 3050-est, abból már kijön egy olcsóbb 3060, (pl TUF, és társai) és akkor megint csak fejvakarás. Ha keresünk egy jobb kijelzős 3060-at, abból meg ...
sosincs vége... -
FőDudu
veterán
válasz
echterion
üzenetére
Ricogsm meg mindig arulja a G15-ot 3050-el, nem?
Szerintem annal jobb deal nem lesz mostanaban. -
echterion
nagyúr
válasz
Starchm
üzenetére
Új gép ennyiből nehezen jön össze, talán a BF akciók során lehet kifogni. 3050-es vga-val vannak most leginkább ilyen gépek, de az szerintem gyenge lesz neked, amiket elsősorban keresned kell, az Dell G15, Legion, Asus Rog gépek 3060-nal szerelve. A Nitro, Katana, Tuf kategóriát én kerülném, illetve vétel előtt megtapiznám őket valami boltban, mert alacsony minőségi szintet képviselnek anyaghasználatban, illetve nem is teljes értékű 3060 van bennük és a hűtésük is erősen kompromisszumos.
-
ricogsm
őstag
válasz
Öcsielvtárs
üzenetére
Nitronak olyan fos a kijelzője
-
cs.zs.
veterán
A képlet elég egyszerű,
annyit ér, amennyit megadnak érte.
Sajna 250-300e a 1650
350-400e az RTX3050,
500e a 3060, stb, stb, ...
és jelenleg megadják érte.
Ez van. -
Az nagy baj lenne.
Mindenkinél úgy van hogy strapánál eszi az akkut is, ellenőrizd csak le. Ha fullban fogyasztasz az is merülni kezd. Ha leválasztod kisebb teljesítményt kapsz. 180W volt a gyári táp és azt cseréltem 330W-ra.....átszereltettem a csatit, így tudtam rádugni. Nem volt sok haszna. Akkor jó ha a laptop bios védelmi rendszere működik és nem enged többet felvenni, mint amit elbír a tervezett elektronika. (fogyasztásmérő) Erősebb tápot így nyugodtan biztonsággal lehet használni, de nem lesz kihasználva. Ha valami folytán több folyna oda ahová nem kellene akkor jobb esetben újraindul vagy kikapcsol a laptop, rosszabb esetben elhalálozik az alaplap. Mondjuk ez is egy ok lehet arra hogy vga csere megszűnt a gyártók részéről, sok más mellett és mindent készen kapsz. -
Ubul86
őstag
válasz
cs.zs.
üzenetére
alapból nem is gondolnám rossznak, ahogy írod, ha az ember kompromisszumos, és nem a legrészletesebb beállításokkal akar játszani, meg a legújabb játékokkal. Kicsit jobb talán, mint az 1050ti emlékeim szerint, és azért 20-ig elvoltam olyannal szerelt géppel is, pl Resident Evil 2,3 vagy Doom és Doom Eternal is tök jól ment rajta.
1050ti-s gépet 270ért vettem még anno Laptopszalonból, i5 7. genes volt, 16 gb rammal, még 19-ben + ssd + hdd
tudom, nem ugyanaz, de nah...még az 1660ti-s Nitro 7-em is olcsóbb volt 2 éve.nagyon szomorú hogy a BF-et itthon csak így lehet elcsípni
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
egy ideapad lenne 240ért 1650-el na az lenne a mai világban szó nélkül 

Mindenkinél úgy van hogy strapánál eszi az akkut is, ellenőrizd csak le. Ha fullban fogyasztasz az is merülni kezd. Ha leválasztod kisebb teljesítményt kapsz. 180W volt a gyári táp és azt cseréltem 330W-ra.....átszereltettem a csatit, így tudtam rádugni. Nem volt sok haszna. Akkor jó ha a laptop bios védelmi rendszere működik és nem enged többet felvenni, mint amit elbír a tervezett elektronika. (fogyasztásmérő) Erősebb tápot így nyugodtan biztonsággal lehet használni, de nem lesz kihasználva. Ha valami folytán több folyna oda ahová nem kellene akkor jobb esetben újraindul vagy kikapcsol a laptop, rosszabb esetben elhalálozik az alaplap. Mondjuk ez is egy ok lehet arra hogy vga csere megszűnt a gyártók részéről, sok más mellett és mindent készen kapsz.
Muerte