- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KillHates #112181 üzenetére
Ez azért nem tűnik olyan kicsinek
Vagyis, nekem ez már nem mini pc, ilyen 4.5-6l-es konfigokat tényleg össze lehet építeni asztali alkatrészekből is (4070-ig). Ezek így nem kicsit túlárazottak szerintem. Mondjuk egy ilyen pici konfigot már szívás összeépíteni és ami a másik, ez már nem laptoptáska kompatibilis (szerintem).
Nekem ebben az X1 Pro-ban az fogott meg leginkább, hogy tényleg nagyon kicsi, nincs táp cipelés, a proci mondjuk az ami, de otthon bőven elfér egy külső gpu, és oda meg azt rakok amit szeretnék, az bármikor cserélhető erősebbre ha úgy adódik.
Mondjuk macska nálam is van, aki előszeretettel rágja el a type c kábelem, nem tudom egy gpu ventivel mit kezdene.....
Van itthon egy 1080ti-om (egy megmaradt konfiggal), szóval első körben be se kéne ruháznom gpu-ra és tápra, ez egy darabig ki is szolgálna, amíg el nem döntöm a sorsát.
A helye mindenképp meglenne, mert van egy laptop, ami csak a plexet viszi, ezt már rég le akartam cserélni valami minipc-re (tehát ha a cucc nem válik be, átveszi majd ezt a szerepet, bár erre meg overkill lenne), plusz ezen kívül is van még itthon laptop, meg a céges laptopok....Szóval ha valamire nagyon laptop kell, arra marad.
(igazából nyerni kéne a lottón, otthonra úgy is egy épített erőgép kellene, mellé meg valami erős laptop amin tudok munkahelyen szórakozni...de amíg ez nem történik meg, egy eszköz kéne mindkét esetre)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest