- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Garmin topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Négy telefon a Galaxy Unpacked előzetesén
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Nem laptop most, tehát off téma, de pasztázás, úgyhogy ide is tartozhatna.
Én az az ember lettem kb. 20 év alatt, aki a fél évi kötelező pasztázásból átment oda, hogy "amit megveszek, az legyen olyan, hogy ne kelljen hozzányúlnom és kész" m
Na gyerekek kérem szépen!
Elérkezett az idő, nekem is termopasztáznom kell, sajnos. Lecserélni nem nagyon akarom ezt a dögöt, de ki tudja. Amennyire csak lehetett, ezt kerültem mint a forró kását, de amikor már minimum 70-80° körül volt a CPU, nagy nehezen belenéztem .Videót is készítettem, de nem merem feltölteni, mert amikor szedem le az oda"hamvadt" termopasztát, akkor azért elszégyelltem magam ....
Ha valaki nagyon szeretne videót, jelezzeA poén az, hogy alig játszok 2 hetente 3-4 órát, az is csak Starcraft2...
A gép:
Alienware AREA 51 R6 (AMD Ryzen Threadripper 1920X ... GPU nem lényeg, nem erős )
A hűtése brutálisan jó, nagy vaskos gép, pár HDD-vel 30kg-ot is elérheti.1. kérdésem:
Melyik thermopaszta a jó? Láttam ThermoGrizzlyt ... és minek oda a -200° / +350°
"Both pastes are suitable for use in extreme overclocking and can withstand temperatures ranging from -250 °C to +350 °C."
Ez valami vicc, vagy ezt szándékosan a tuningbajnokságokra rendezik?Még valami gyémántpasztáról is hallottam
https://www.innovationcooling.com/products/ic-diamond/Akármilyen márka jó lesz. Max. 20.000Ft-ig mennék el olyan 5g-os kiszerelésben, de lehet annyi nem is fog kelleni, bár ez az AMD Threadripper eléggé vaskos és széles egy CPU.
2. kérdésem:
Ki hogy szokott pasztázni? Elevenítsük fel.
- Pont ba sokat?
- X alakúan?
- Pöttyözősen?
- Csíkba?https://www.youtube.com/watch?v=ofyNgJyhGuc
Köszönöm szépen!
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Eladó Macbook Air M1 13" 2020
- Legion Y540-17IRH 17.3'' FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell (i5, 8 GB, 250 SSD, 2 GB VGA) egyszerűbb játékokhoz! AkciÓ
- Használt laptopok 1 év garanciával, ÁFA számlával - Nexus Laptop Webáruház
- Apple MacBook Air M2 Chip, 8/256Gb, 18 Ciklus 100% os Akumulátor
- Gyári HP töltő 45w / 65w / 120w
- Lenovo Yoga 530-14IKB ALKATRÉSZNEK!
- ASUS ROG Zephyrus M15: i7-10875H / RTX2070 8Gb MQ / 32Gb (RTX4060 Low Profile buildet beszámolok)
- Új HP 15 FHD IPS Matt Ryzen3 7320U 4.1Ghz 4mag 8GB DDR5 256GB SSD Radeon 610M Win11 WiFi6 Garancia
- Új Dell 14 Latitude 9420 WUXGA IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest